Kaip rasti nuskaitytus dokumentus sistemoje „Windows 10“ [QUICK GUIDE]

  • Kai kuriais atvejais savo kompiuteryje nerandate nuskaityto dokumento, nes jis saugomas nežinomoje vietoje.
  • Yra du paprasti būdai, kaip įveikti šią situaciją, ir mes juos aptarsime toliau.
  • Geriausių produktų naudojimas yra svarbus jūsų skaitmeninei patirčiai. Raskite puikių rekomendacijų mūsų pirkimo vadovuose.
  • Mūsų pamokos ir vadovai skyriuje „Kaip“ padės išspręsti visas su programine įranga susijusias problemas.
rasti nuskaitytų dokumentų langus 10

Tai gali būti labai erzina, jei negalite rasti naujai nuskaitytų dokumentų kietajame diske.

Nesvarbu, ar jums reikia prieiti prie dokumentų, kad patikrintumėte, ar nuskaitymas buvo sėkmingai baigtas, ar iš šių failų reikia išgauti informaciją, šių dokumentų vieta gali skirtis.

Nuskaitytų failų saugojimo vieta priklausys nuo programinės įrangos, kurią naudojate dokumentams nuskaityti, ir nuo jūsų programinės įrangos nustatymų.

Štai kaip vienas vartotojas aprašė šią problemą „Microsoft Answers“:

Anksčiau „Windows 7“, kai skenavau dokumentą iš savo belaidžio spausdintuvo į nešiojamąjį kompiuterį, nuskaitymas buvo naudojamas  aplanke „ Mano dokumentai“ . Panašu, kad „Windows 10“ nuskaitymą įdeda į neaiškų aplanką, pridėtą prie  aplanko Mano dokumentai , todėl po nuskaitymo juos sunku rasti. Kaip nustatyti, į kurį aplanką patenka nuskaitymai?

Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime geriausią būdą, kaip išspręsti šią problemą, ir kaip pakeisti nustatymus taip, kad ši problema niekada nepasikartotų. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip tai padaryti.

Kaip kompiuteryje rasti nuskaitytus dokumentus?

1. Naudokite specialų failų ieškiklį / programinę įrangą

kaip rasti nuskaitytus dokumentus

Vienas iš paprasčiausių būdų išvengti tokių klaidų, ypač kai tikrai reikia ką nors labai greitai rasti savo kompiuteryje, yra jūsų kompiuteryje įdiegti trečiųjų šalių failų paieškos programinę įrangą.

Mes rekomenduojame išbandyti „ Copernic Desktop Search“ - lyderį rinkoje. Naudodamiesi šiuo įrankiu, galite ieškoti savo failuose ir aplankuose, sukurdami rodyklę vykdydami paieškos komandą.

Programą galima gauti nemokamai, tačiau ji neleidžia daugiau nei 100 failų tipų (įskaitant „Office“ failus, „Outlook“ el. Laiškus ir priedus, tekstinius dokumentus, archyvuotus ir daugialypės terpės failus).

Taigi, jei žinote, kad turite gana rečiau naudojamą failo tipą, turėtumėte apsvarstyti galimybę mokėti už prenumeratą.

„Copernic“ darbalaukio paieška

„Copernic“ darbalaukio paieška

Greitai suraskite visus nuskaitytus dokumentus naudodami šią tikslią ir greitą programinę įrangą. Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje

2. Patikrinkite „Scan“ programą

  1. Užduočių juostoje spustelėkite „ Cortana“ paieškos mygtuką ir ieškokite „ Scan“.
  2. Spustelėkite ją nuskaitymo programą .nuskaityti programos paiešką rasti nuskaitytus dokumentus „Windows 10“
  3. „Windows Scan“ programoje pasirinkite trijų eilučių mygtuką , esantį viršutiniame kairiajame ekrano kampe, ir pasirinkite Nustatymai .nuskaitymo programos nustatymai randa nuskaitytų dokumentų langus 10
  4. Čia pasirinkite norimą naudoti skaitytuvo aparatūrą, šaltinį ir nuskaitytų failų išsaugojimo vietą. 
  5. Numatytoji taupyti vietą nuskaito normaliai yra skenuotas dokumentas poaplankyje iš dokumentai aplanke. ( Jei norite tai pakeisti rankiniu būdu, galite tiesiog perkelti visą aplanką Dokumentai į naują vietą. )

Pastaba: Verta paminėti, kad priklausomai nuo naudojamo skaitytuvo jūsų kompiuteryje gali būti įdiegta specializuota programinė įranga. Jei kyla kokių nors problemų ieškant failų naudojant aukščiau nurodytą metodą, rekomenduojama pažvelgti ir į originalią skaitytuvo programinę įrangą.

Šiame straipsnyje mes ištyrėme du greitus būdus, kaip sužinoti, kur jūsų nuskaityti failai saugomi „Windows 10“.

Nors vieta skiriasi priklausomai nuo naudojamos programinės ir aparatinės įrangos, šios informacijos paieškos procesas yra lengvas.

Jei šis taisymas jums padėjo, nedvejodami praneškite mums toliau pateiktoje komentarų skiltyje.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Birželio mėn. Ir buvo visiškai atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Spalio mėn. Dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo.