Kaip paleisti „iOS“ programas ir žaidimus „Windows 10“

„iOS“ programų žaidimai „Windows 10“

„Windows 10“ turi vieną rimtą ir gerai žinomą problemą - programų trūkumą parduotuvėje. Kūrėjai ir programuotojai sukūrė tam tikrą priešiškumą „Windows 10“ programoms. Todėl „Windows 10“ vartotojai negali paleisti kai kurių žinomiausių programų ir žaidimų.

Nepaisant įvairių „Microsoft“ pastangų pritraukti daugiau kūrėjų kuriant programas „Windows 10“, atrodo, kad situacija yra ta pati. Dėl to vartotojai net nelaiko „Windows 10“ savo pagrindiniu pramogų centru ir yra linkę naudoti kitas platformas, greičiausiai „Android“ ir „iOS“.

Nemaža dalis „Windows 10“ vartotojų taip pat turi „iPhone“. Atrodo, kad jiems yra logiškas žingsnis „perduoti“ kai kurias savo programas iš vienos platformos į kitą.

Laimei, yra keli būdai, kaip tai padaryti. Nors „IOS“ programų paleidimas „Windows 10“ nėra pats patikimiausias pasirinkimas, tai gali atlikti tam tikrą pagrindinę operaciją.

Taigi, toliau skaitykite šį straipsnį ir sužinosite, kaip paleisti „iOS“ programas ir žaidimus „Windows 10“.

Kaip galiu paleisti „iOS“ programas ir žaidimus sistemoje „Windows 10“?

  1. „iPadian Emulator“
  2. „Air Iphone“ emuliatorius

Geriausias būdas naudoti „iOS“ programas ir žaidimus sistemoje „Windows 10“ yra emuliatorius. Yra daugybė emuliatorių, leidžiančių imituoti „iOS“ operacinę sistemą kompiuteryje, kad galėtumėte naudotis jos paslaugomis, įskaitant programas ir žaidimus.

1. „iPadian Emulator“

Bene geriausias šiuo metu rinkoje esantis „Windows 10“ skirtas „iOS“ emuliatorius yra „iPadian“. Šis emuliatorius leidžia jums paleisti daugelį „iOS“ programų kompiuteryje „iPad“ tipo sąsajoje.

ipadietis

Žinoma, kadangi „iOS“ programų paleidimas „Windows 10“ pagal nutylėjimą nėra palaikomas, „iPadian“ naudojimas turi ir neigiamų pusių. Didžiausias šio emuliatoriaus trūkumas yra (ironiškai tas pats, kas „Windows 10“) - ribotas programų ir žaidimų skaičius. Būtent, „iPadian“ nepalaiko „iOS“ programų parduotuvės, nes ji naudoja savo pasirinktinę programų parduotuvę.

  • TAIP PAT SKAITYKITE: 5 ir daugiau geriausių „iPhone“ ir „iPad“ emuliatorių, skirtų „Windows 10“

Palyginti su originalia programų parduotuve, „iPadian“ parduotuvė atrodo prasta. Žaidimų kategorijoje yra mažiau nei 10 žaidimų, kuriuos galite įdiegti ir žaisti savo kompiuteryje. Tačiau jei norima paleisti programa yra „iPadian“ parduotuvėje, tai gana geras pasirinkimas.

ipadian parduotuve

Galite įdiegti „iPadian“, kaip ir bet kurią kitą programą. Tiesiog atsisiųskite emuliatorių, įdiekite jį ir galėsite pradėti naudoti programas ir žaidimus. Be to, nepamirškite, kad saugumo sumetimais jums reikia .NET Framework ir naujausios „Adobe Flash Player“ versijos.

„iPadian“ yra iš anksto įdiegtos kelios pagrindinės programos, pvz., „Facebook“ ar „YouTube“. Visa kita - tiesiog atsisiųskite iš parduotuvės tai, ko norite. Sąsaja yra „Windows“ ir „iPad“ tipo aplinkos derinys, todėl turėsite jausmą, kad iš tikrųjų naudojate „iPad“.

Jei jums nepatinka „iPadian“ išvaizda ir funkcijos, galite sužinoti mūsų geriausių „iOS 10“ emuliatorių, skirtų „Windows 10“, sąrašą.

2. „Air iPhone Emulator“

Kitas būdas paleisti „iOS“ programas ir žaidimus „Windows 10“ yra „Air Iphone Emulator“. Tai paprasta „Adobe AIR“ programa, atspindinti „iPhone“ GUI sistemoje „Windows“. Kad tai veiktų, jums reikės AIR sistemos.

Ši programa daugiausia skirta kūrėjams ir nemano, kad tai yra tikras „iPhone“ pakaitalas, bet labiau panaši į kloną be aparatūros. Jei norėtumėte „virtualus iphone“ naudotis vienu asmeniu, būtinai patikrinkite šį emuliatorių.

„Air iPhone“ emuliatoriaus diegimo veiksmai:

  • Pirmiausia atsisiųskite failą ir išsaugokite jį savo kompiuteryje
  • Kai atsisiuntimas bus baigtas, dukart spustelėkite, kad atidarytumėte .exe failą, ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas.
  • Įdiegę paleiskite jį, nemokamai ieškokite ir atsisiųskite „iOS“ programas į savo kompiuterį.

Atsisiųskite „Air iPhone“ emuliatorių iš čia.

Yra daug emuliatorių, kurie gali padėti paleisti „iOS“ programas ir žaidimus sistemoje „Windows 10“, tačiau ne visi gali atlikti darbą arba yra lengvai suprantami. Nedvejodami papasakokite mums apie savo patirtį su šiais emuliatoriais komentarų skiltyje arba rekomenduokite kitus, kurie jums padėjo.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Sausio mėn. Ir nuo to laiko buvo visiškai atnaujintas ir atnaujintas dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo.