Trūksta „VCOMP140.DLL“ klaidų sistemoje „Windows 10“ [SIMPLE FIX]

  • Panašu, kad jūsų darbą nuolat pertraukia trūkstamos VCOMP140.DLL klaidos. Todėl norime pasidalinti su jumis keliais veikiančiais sprendimais.
  • Pirmiausia turėtumėte įdiegti „Visual C ++ Redistributable“. Taip pat galite naudoti SFC įrankį.
  • Norėdami gauti daugiau patvirtintų pataisymų, patikrinkite ir šį DLL trikčių šalinimo skyrių.
  • Mes taip pat raginame bet kada prireikus grįžti į „Windows 10“ klaidų centrą.
VCOMP140.DLL klaidos sistemoje „Windows 10“

Jei naudojate „Media Go“ programą „Windows 10“ kompiuteryje, galbūt jau susidūrėte su trūkstama VCOMP140.DLL klaida.

Šis klaidos pranešimas gali pasirodyti, kai bandote pridėti arba ištrinti turinį iš savo daugialypės terpės aplankų.

Geros naujienos yra tai, kad galite greitai išspręsti šią problemą įdiegdami „Microsoft Visual C ++“, platinamą „Visual Studio“.

Trūksta VCOMP140.DLL gali neleisti paleisti mėgstamų programų ir kalbėti apie tai, vartotojai pranešė apie šią problemą:

Mano kompiuteryje yra „Windows 10“ 64 bitų operacinė sistema. Kai nuėjau naudoti „Media Go“, norėdamas pakeisti kai kuriuos savo modelio „NWZE385 Walkman“ muzikos failus, jis iš pradžių leido ištrinti keletą albumų […] Kai tik „Media Go“ bandė atidaryti iš naujo, pasirodys klaidos pranešimas, sakantis, kad programa negali būti paleista, nes VCOMP140. Jūsų kompiuteryje trūksta DLL. Pabandykite iš naujo įdiegti programą, kad išspręstumėte problemą . [...] Neįsivaizduoju, kaip atkurti failą, nes nenoriu naudotis viena iš tų trečiųjų šalių failų atkūrimo paslaugų, nes tikriausiai galiu nusipirkti naują „Walkman“ už tai, kiek tos paslaugos kainuoja.


Kaip pašalinti trūkstamas VCOMP140.DLL klaidas?

  1. Įdiekite „Visual C ++ Redistributable“
  2. Nukopijuokite failus iš savo kompiuterio arba iš kito kompiuterio
  3. Ieškokite VCRedist katalogo
  4. Atlikite SFC nuskaitymą

1. Įdiekite „Visual C ++ Redistributable“

Įdiekite „Visual C ++ Redistributable“

  1. Pašalinti "Media Go iš Programos ir funkcijos į Control Panel .
  2. Eikite į „Microsoft“ svetainę ir atsisiųskite „ Visual C ++“ platinamą „Visual Studio“.
  3. Pasirinkite norimus atsisiųsti failus „ vc_redist.x64.exe“ ir „ vc_redist.x86.exe“ .
  4. Kai failai bus atsisiųsti, iš naujo paleiskite kompiuterį.
  5. Paleidus kompiuterį iš naujo, eikite į „Media Go“ svetainę ir atsisiųskite „Media Go“.
  6. Pasirinkite parinktį Išsaugoti ir paleisti ir atsisiųskite „Media Go“ įprastai.
  7. Jei turėtumėte gauti įspėjimą, kuriame sakoma, kad sertifikatas neteisingas arba sugadintas , dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ir pasirinkite Vykdyti vis tiek .

Daugelis žmonių stebisi tuo pačiu dalyku: kur atsisiųsti VCOMP140.DLL? Procesas yra visiškai aprašytas aukščiau, todėl nedvejodami atlikite nurodytą tvarką.

Šis greitas sprendimas turėtų išspręsti problemą ir pašalinti erzinančią Trūkstamą VCOMP140.DLL klaidą, todėl būtinai išbandykite.


Atsisiųskite „Visual C ++“ šiandien, kad turėtumėte kompiuterį be klaidų!


2. Nukopijuokite failus iš savo kompiuterio arba iš kito kompiuterio

Trūksta „VCOMP140.DLL Office acer“ nešiojamojo kompiuterio

Trūkstant VCOMP140.DLL galite lengvai išspręsti problemą paprasčiausiai nukopijavę failą iš kito kompiuterio. Jei netoliese neturite kito kompiuterio, visada galite savo kompiuteryje ieškoti VCOMP140.DLL.

Kartais šį failą galima rasti „Windows.old“ kataloge, todėl jūs tiesiog turite nukopijuoti jį į programos, kurioje pateikiama ši klaida, katalogą, ir jūs galite eiti.

Nukopijavus trūkstamą failą, problema turėtų būti išspręsta. Atminkite, kad tai nėra pats patikimiausias sprendimas, nes gali nepavykti rasti probleminio failo kitame kompiuteryje.

Kai kurie vartotojai taip pat siūlo atsisiųsti trūkstamus .dll failus iš interneto.

Yra daug svetainių, leidžiančių atsisiųsti .dll failus, tačiau kai kurios iš šių svetainių gali būti nepatikimos, todėl nepamirškite, kad jas naudojate savo rizika.

Paprastai visada saugiau trūkstamus failus perkelti iš kito kompiuterio.


3. Ieškokite VCRedist katalogo

VCRedist katalogas

Jei bandydami paleisti tam tikrą žaidimą gaunate trūkstamą klaidos pranešimą VCOMP140.DLL, problema gali būti susijusi su „Visual C ++ Redistributable“.

Norėdami išspręsti šią problemą, jums tiesiog reikia atsisiųsti reikalingą Perskirstomą paketą iš „Microsoft“ svetainės.

Tačiau kadangi yra daug versijų, gali būti problema rasti teisingą versiją.

Geriausia, kad daugelyje žaidimų yra būtini perskirstomieji failai, ir jūs tiesiog turite juos rankiniu būdu įdiegti.

Norėdami rasti reikiamus failus, tiesiog atidarykite savo žaidimo diegimo katalogą ir eikite į VCRedist katalogą.

Viduje turėtumėte pamatyti du failus. Įdiekite abu failus ir patikrinkite, ar problema išspręsta.


4. Atlikite SFC nuskaitymą

  1. Paspauskite „ Windows“ klavišą + X ir pasirinkite Komandinė eilutė (administratorius) . Jei komandinės eilutės negalima, vietoj to taip pat galite naudoti „ PowerShell“ (Administratorius) .

    komandų eilutė admin

  2. Kai prasideda komandinė eilutė , įveskite sfc / scannow . Dabar paspauskite Enter, kad jį paleistumėte .

    sfc skenavimas

  3. Dabar prasidės nuskaitymo procesas. Atminkite, kad SFC nuskaitymas gali užtrukti iki 15 minučių, todėl jo nenutraukite.

Kartais trūkstamų .dll failų problemos gali kilti dėl failų sugadinimo. Norėdami išspręsti problemą, patariama atlikti SFC nuskaitymą, kaip aprašyta aukščiau.


Įspėjimas apie epinį vadovą! Viskas, ką reikia žinoti apie sistemos failų tikrintuvą, yra čia!


Baigę SFC nuskaitymą, patikrinkite, ar problema išspręsta. Jei problema vis dar išlieka, gali tekti atlikti DISM nuskaitymą.

  1. Norėdami atlikti DISM nuskaitymą, pirmiausia turite atidaryti komandų eilutę arba „Powershell“ kaip administratorių, vykdydami aukščiau pateiktas instrukcijas.
  2. Atsidarius „PowerShell“, įveskite DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthir paspauskite Enter, kad jį paleistumėte.
  3. DISM nuskaitymas gali užtrukti daugiau nei 20 minučių, todėl jų nenutraukite. Baigę nuskaityti patikrinkite, ar problema išspręsta.

    dism cmd

  4. Nedaugelis vartotojų siūlo atlikti tiek DISM, tiek SFC nuskaitymus, kad būtų išspręsta ši problema.

Jei anksčiau negalėjote paleisti SFC nuskaitymo, pabandykite jį paleisti baigę DISM nuskaitymą. Baigę abu nuskaitymus, patikrinkite, ar problema išspręsta.

Nedvejodami peržiūrėkite mūsų greitąjį vadovą, kaip dirbti DISM kaip tikras technikas!

Trūkstamas VCOMP140.DLL failas gali neleisti paleisti mėgstamų programų. Tai nėra rimta klaida ir daugeliu atvejų ją galite išspręsti paprasčiausiai perkeldami trūkstamus failus iš kito kompiuterio.

Kaip atkurti VCOMP140.DLL? Kaip iki šiol aiškiai žinote, trūkstamas VCOMP140.DLL gali neleisti paleisti mėgstamų programų.

Belieka tikėtis, kad „Visual C ++ Redistributable“ įdiegimas ir kiti greiti patarimai pasirodė esąs naudingi.

Nepamirškite, kad galite juos taikyti visais šiais apgailėtinais atvejais:

  • Kodo vykdymas negali būti tęsiamas, nes VCOMP140.DLL nerastas. Gaunant šią klaidą, naudingos rekomendacijos yra atlikti SFC nuskaitymą ir iš naujo įdiegti programą.
  • Programos negalima paleisti, nes VCOMP140.DLL trūksta jūsų kompiuteryje - kaip teigia vartotojai, tai dar viena dažna klaida, kuri juos klaidina. Jei taip yra ir jūsų atveju, atsisiųsdami „Visual C ++ Redistributable“, stebuklai.
  • VCOMP140.DLL atsisiuntimas - žmonės dažnai klausia sau to paties klausimo: Kur galėčiau rasti failą VCOMP140.DLL? Atminkite, kad šis failas yra „Microsoft Visual C ++“ platinamų „Visual Studio“ paketų dalis. Štai kodėl daugumą klaidų, susijusių su VCOMP140.DLL, paprastai galima išspręsti diegiant „Visual C ++ Redistributable“.
  • Trūksta „VCOMP140.DLL Office“, „Outlook“ . Pasak vartotojų, šis trūkstamas failas gali paveikti „Microsoft Office“ programas, ypač „Outlook“. Jei kyla ši problema, patariame išbandyti kai kuriuos mūsų sprendimus.
  • Trūksta VCOMP140 PDF - ši problema taip pat gali paveikti PDF failus. Pasak vartotojų, dėl šios problemos jie apskritai negalėjo atidaryti savo PDF failų.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Balandžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Birželio mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.