Atsisiųskite „Mediatek 802.11“ belaidžio LAN adapterio tvarkyklę

  • Tvarkyklės yra pagrindinės programos, sujungiančios jūsų kompiuterį su prie jūsų kompiuterio prijungtais įrenginiais.
  • Tvarkyklių problemos yra labai paplitusios „Windows 10“ įrenginiuose, todėl daugelis „Windows“ komponentų paveikia tiek, kad vartotojai atsisako atnaujinti savo OS.
  • Jei turite seną tvirtą HP nešiojamąjį kompiuterį, turite įdiegti „Mediatek 802.11“ belaidžio LAN adapterio tvarkyklę, kad galėtumėte prisijungti prie interneto. Šiame vadove parodysime, kur galite atsisiųsti šią tvarkyklę ir kaip ją įdiegti savo kompiuteryje.
  • Šis vadovas yra mūsų didesnio centro, skirto kompiuterių tvarkyklėms, dalis. Nedvejodami apsilankykite joje ir gaukite daugiau naudingų patarimų.
„Mediatek“ adapterio tvarkyklė

Tvarkyklių problemos yra svarbiausios priežastys, kodėl vartotojai atsisako naujovinti į „Windows 10“. Daugelis žmonių naudoja pasenusius įrenginius (pagal šiuos šiuolaikinius nerealius standartus), o perėjimas turi savo kainą.

Daugelis senų ir tvirtų HP nešiojamųjų kompiuterių naudoja „Ralink Wireless“ adapterius, kurie nepalaiko „Windows 10“. Jie žinomi dėl „Windows 10“ tvarkyklių problemų, neleidžiančių nešiojamam kompiuteriui prisijungti prie „Wi-Fi“ tinklo.

Mes visi žinome, kad nesant tinkamos programinės įrangos palaikymo, net ir funkcionaliausia aparatinė įranga suteikia silpną patirtį.

Laimei, yra būdas išspręsti šią problemą naudojant HP nešiojamus kompiuterius. Mes pasiūlėme paaiškinimą žemiau.

Be to, galite visam laikui naudoti „Windows 7“, jei turite šią operacinę sistemą. Kaip galite paklausti? Tai yra taip pat lengva, kaip kvėpuoti su visišku mūsų vadovu!

Įdiekite „Ralink 802.11bgn 1t1r“ belaidžio adapterio tvarkyklę

Norėdami įsigyti šią retą tvarkyklę, turėtumėte pamiršti apie „HP Assistant“ įrankį arba „Windows 10“ naujinimą.

Problema ta, kad naudojamą tvarkyklę šie du atpažįsta kaip naujausią iteraciją. Jie vengs atnaujinti, nes dabartinis tvarkyklė tikriausiai teigiama kaip naujausia.

Tai, žinoma, galioja kai kuriems vartotojams, o kiti negalės prisijungti prie „Wi-Fi“. Tvarkyklę turėsite atsisiųsti ir įdiegti rankiniu būdu. Įdiegę jį, turėtumėte vėl prisijungti per „Wi-Fi“.

Žemiau pateiktas tvarkyklė palaiko tiek 32, tiek 64 bitų „Windows 10“ architektūrą. Tai palaikomi adapteriai:

  • „Ralink RT3090“ 802.11b / g / n „WiFi“ adapteris
  • „Ralink RT3290“ 802.11b / g / n „Wi-Fi“ adapteris
  • 802.11n belaidis „PCI Express“ kortelės LAN adapteris
  • „Ralink RT3592“ 802.11a / b / g / n „WiFi“ adapteris
  • „Ralink RT5390“ 802.11b / g / n „WiFi“ adapteris
  • „Mediatec MT7630E 802.11bgn“ „Wi-Fi“ adapteris
  • „Ralink RT5390R 802.11b / g / n WiFi“ adapteris

Kaip įdiegti tvarkyklę

Štai kaip tai padaryti atlikdami kelis paprastus veiksmus:

  1. Atsisiųskite ir išimkite „Ralink Mediatec WLAN“ tvarkyklę iš oficialios HP svetainės.
  2. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite mygtuką Pradėti ir atidarykite „ Device Manager“ .„mediatek“ („ralink“) belaidžio LAN adapterio tvarkyklės „Windows 10“
  3. Meniu spustelėkite „ View “ ir pažymėkite parinktį „ Rodyti paslėptus įrenginius “.
  4. Išplėskite tinklo adapterius .
  5. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite WLAN tvarkyklę ir atidarykite Ypatybės .„mediatek“ („ralink“) belaidžio LAN adapterio tvarkyklės „Windows 10“
  6. Skirtuke Tvarkyklė spustelėkite Atnaujinti tvarkyklę .
  7. Spustelėkite „ Naršyti mano kompiuteryje ieškant tvarkyklių programinės įrangos„mediatek“ („ralink“) belaidžio LAN adapterio tvarkyklės „Windows 10“
  8. Naudokite Naršyti, jei norite pereiti prie ištraukto „Ralink Mediatec“ tvarkyklės ir ją pasirinkti.„mediatek“ („ralink“) belaidžio LAN adapterio tvarkyklės „Windows 10“
  9. Spustelėkite Pirmyn ir palaukite, kol bus įdiegta tvarkyklė.
  10. Iš naujo paleiskite kompiuterį ir ieškokite pakeitimų.

Viskas. Jei vis tiek nepavyksta prisijungti, patariame patikrinti aparatinę įrangą ir, jei „Wi-Fi“ radijas sugedęs, atitinkamai jį pakeiskite. Jums gali prireikti specialisto pagalbos, todėl turėkite tai omenyje.

Be to, perspektyvi alternatyva yra išorinis „Wi-Fi“ USB adapteris. Jie yra prieinami ir turėtų kainuoti pigiau nei pasenusios aparatūros pakeitimas. Peržiūrėkite mūsų sąrašą, kad priimtumėte protingiausią sprendimą!

Jei esate kitas problemų turintis HP vartotojas, nepamirškite pasidalinti savo patirtimi arba paskelbti klausimus toliau pateiktame komentarų skyriuje.

DUK: Sužinokite daugiau apie „Mediatek“ adapterio tvarkykles

  • Kas yra „MediaTek“ belaidžio LAN kortelė?

„Mediatek“ belaidžio LAN kortelė yra tinklo adapterio aparatinės įrangos komponentas, aprūpinantis gana senus kompiuterius, leidžiančius prisijungti prie interneto naudojant 802.11 ryšio standartus. Tinkamai veikiant „Mediatek“ tinklo plokštėms reikalingos specialios „Windows“ tvarkyklės.

  • Kas yra 802.11n USB belaidžio LAN kortelė?

Yra keli belaidžio LAN ryšio standartai, o 802.11n standartas yra vienas iš populiariausių. Šis standartas garantuoja pastovų WLAN greitį ir patikimą ryšį.

  • Kaip atnaujinti „Ralink“ belaidę tvarkyklę?

Atnaujinkite „Ralink“ belaidę tvarkyklę atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Paleiskite „Device Manager“
  2. Pasirinkite belaidę „Ralink“ kortelę
  3. Pasirinkite skirtuką Vairuotojas
  4. Spustelėkite Naujinti tvarkyklę, kad įdiegtumėte naujausius „Ralink“ tvarkyklių naujinimus.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Sausio mėn.