Paketų praradimas „Rocket League“: kaip tai ištaisyti?

  • Raketų lyga iš esmės yra futbolas su automobiliais. Jūs esate aikštėje, valdote automobilį, viduryje yra didžiulis kamuolys ir du įvarčiai, ir jums reikia varyti kamuolį per varžovo vartus.
  • Jei pastebėjote guminį raištį, kamuolio virpėjimą ar kamuolio varymą per varžovo vartus, kad pastebėtumėte, jog jo nebėra, greičiausiai „Rocket League“ patyrėte paketėlių praradimą.
  • Patikrinkite geriausius „Rocket League“ VPN, kad pagerintumėte savo žaidimą.
  • Apsilankykite mūsų „Gaming VPN Hub“ ir suraskite daugiau nuostabių straipsnių, vadovų ir patarimų.
Paketų praradimas „Rocket League“

Raketų lyga iš esmės yra futbolas su automobiliais. Jūs esate aikštėje, valdote automobilį, viduryje yra didžiulis kamuolys ir du įvarčiai. Norėdami išstumti kamuolį į varžovų vartus, turite naudoti savo beprotiškus vairavimo įgūdžius.

Tai gali skambėti paprastai, nes taip yra. Tačiau tiesa ta, kad „Rocket League“ valdymas gali užtrukti mėnesius ar metus. Arenos sienose galite atlikti padidinimus, posūkius, posūkius ir net važiuoti.

Jei esate vienišo vilko tipo žaidėjas, kuriam patinka groti solo, tada šis straipsnis jums nelabai padės. Tačiau, jei esate socialinis žaidėjas ir norite pasidalinti žaidimo džiaugsmu su savo bendraamžiais, galite susieti su šiais skirsniais.

Ar kada girdėjote apie gumines juostas? Kaip patirti kamuolio virpulius? Ar kada nors nutiko taip, kad kamuolį varai iki pat varžovo vartų, kad tik jis dingtų ir nerštųsi visai kitoje arenos srityje?

Jei į kai kuriuos ar visus aukščiau pateiktus klausimus atsakėte teigiamai , galite nukentėti paketais. Arba didelis pingas. Arba abu.

Kas sukelia „Rocket League“ paketų praradimą?

Paketų praradimas gali turėti daugybę priežasčių. Trumpai tariant, net jei turite prastus Ethernet kabelius, galite sukelti paketų praradimą. Štai koks platus kaltininkų asortimentas.

Išsamiame vadove paaiškinome viską, ką reikia žinoti apie paketų praradimą ir kaip tai išspręsti. Nors dažniausiai atrodo, kad paketų praradimas savaime atsiranda be jokios akivaizdžios priežasties ar taisymo, kai kada galbūt pavyks tai ištaisyti.

„Raketų lygos“ paketų praradimo taisymas

1. Naudokite VPN

  1. Atsisiųskite privačią interneto prieigą
  2. Įdiekite jį į savo kompiuterį
  3. Paleiskite jį
  4. Prisijunkite prie pasirinkto serverio
  5. Patikrinkite, ar vis dar išlieka paketų praradimo problema

VPN naudojimas ne visada gali veikti, ypač jei problema kyla abiejuose ryšio galuose (ty jūs arba serveris, prie kurio prisijungiate). Tačiau jei įtariate, kad jūsų interneto paslaugų teikėjas slopina jūsų ryšį arba tiesiog nepadaro didelio darbo nukreipdamas maršrutą, gali būti naudinga tokia VPN kaip PIA.

Privati ​​interneto prieiga

Privati ​​interneto prieiga

Patiriate paketų praradimą „Rocket League“? VIP gali padėti tai išspręsti. 2,85 USD / mėn. Pirkite dabar

Norėdami įsitikinti, galite atlikti ping testą google.com ir sužinoti, ar nėra paketų praradimo. Jei nėra jokių paketų praradimų, tai reiškia, kad yra problemų su „Psyonix“ serveriais. Taigi naudodamiesi VPN problema nebus išspręsta.

2. Trikčių šalinimas jūsų ryšiui

  1. Atlikite paketų praradimo testą, kaip aprašėme mūsų vadove
  2. Atkreipkite dėmesį į apynį su didžiausiu pingu
  3. Jei reikia, pašalinkite paveiktą mazgą

Savo vadove paaiškinome, kaip atlikti keletą paprastų bandymų naudojant „Windows“ įmontuotus įrankius. Atsižvelgiant į testų rezultatus, paketų praradimo problema gali būti 4 skirtingose ​​jūsų ryšio vietose:

  • jūs (jūsų kompiuteris, maršrutizatorius)
  • jūsų interneto paslaugų teikėjas
  • tinklo platintojas
  • serverio, prie kurio norite prisijungti

Pagal vietą, kurią pavyko izoliuoti, yra įvairių veiksmų. Galite:

  • pabandykite išspręsti savo pusėje patikrindami, ar jūsų kompiuteris, maršrutizatorius ir laidai yra gerai
  • paskambinkite savo interneto paslaugų teikėjui, jei atrodo, kad problema kyla dėl jų tinklą atitinkančių apynių
  • susisiekite su Psyonix, jei paskutinis šuolis sukelia paketo praradimą

Nėra stebuklingo paketų praradimo sprendimo

Deja, nėra garantuoto būdo atsikratyti paketų praradimo. Daugiausia todėl, kad tai gali sukelti nuo blogo laido iki perkrauto tinklo. Todėl galbūt norėsite kurį laiką atsijungti ir vėliau patikrinti dar kartą, jei problema vis dar išlieka.

Dažniausiai paketų praradimas dingsta taip greitai, kaip atrodo, ir jūs to net nepastebėsite. Tačiau jei esate tikras, kad tai susiję su jūsų interneto paslaugų teikėju (o ne su jumis, aparatine įranga ar „Rocket League“ serveriais), galite apsvarstyti galimybę naudoti VPN.

VPN, pvz., PIA, gali padėti pagerinti žaidimą, nes labai sumažėja pingo ir paketų praradimo atvejų. Tačiau atminkite, kad net VPN stebuklingai neišspręs visų jūsų ryšio problemų.

DUK: Sužinokite daugiau apie „Rocket League“ ir paketų praradimą

  • Kaip nustatyti paketų praradimą?

Yra daugybė dalykų, kuriuos galite padaryti, kad sumažintumėte paketų praradimo tikimybę dėl jūsų. Patikrinkite, ar nėra blogų laidų, įsitikinkite, kad maršrutizatorius ir kompiuteris tinkamai sukonfigūruoti, jei įmanoma, visada naudokite laidinį, o ne belaidį, ir įdiekite naujausią programinę įrangą.

  • Kodėl mano pingas yra toks aukštas „Rocket League“?

Jei jūsų pingas yra aukštas ir niekada anksčiau nebuvo, tai tikriausiai yra serverio problema. Galite naudoti VPN, pvz., PIA, ir prisijungti prie serverio kitoje šalyje, arba naudoti parametrą Pasirinkti automatiškai , kad pasiektumėte geriausią greitį.

  • Ar galiu naudoti VPT norėdamas sumažinti „Rocket League“ ping?

Be abejo, VPN kartais (dažniau nei ne) gali pagerinti jūsų ping, ypač jei jūsų interneto paslaugų teikėjas riboja jūsų ryšį. Patikrinkite mūsų geriausius VPN, kuriuos galite naudoti su „Rocket League“.