Atsisiųskite geriausius „Windows 7“ garso grotuvus

atsisiųsti geriausius „Windows 7“ garso grotuvus

Neabejotina, kad muzika yra viena iš labiausiai paplitusių pramogų beveik visiems pasaulio žmonėms. Nesvarbu, ar dirbate biure, ar naudojatės nemokamu belaidžiu internetu vietinėje kavinėje, muzika juda kartu su jumis, kad ir kur būtumėte.

Štai kodėl jūs turite žinoti geriausią „ Windows 7“ garso grotuvą, kurį galite naudoti, kai dirbate ar tiesiog norite atsipalaiduoti muzikos kupina atmosfera.

Mes padarėme, kad jums lengva pasirinkti, todėl peržiūrėkite geriausius „Windows 7“ garso grotuvo pasirinkimus čia.

Geriausi „Windows 7“ garso grotuvo įrankiai

1. „MusicBee“

muzikos bičių langai 10 medijos grotuvas

Tai yra vienas populiariausių geriausio „Windows 7“ garso grotuvo pasirinkimų tarp muzikos mylėtojų, ir tai būtų taikoma ir tinklalaidėms ir kitiems garso failams.

Naudodamiesi šiuo garso leistuvu, galite sutvarkyti net 500 000 garso failų, kiek turite savo kolekcijoje, ir net importuoti iš kitų bibliotekų ir pridėti žymų, kai esate jo lauke.

Taip pat yra „Auto DJ“ funkcija, kurią galite naudoti norėdami groti skirtingų atlikėjų ar žanrų garso įrašus, priklausomai nuo to, ką jums patinka groti.

Be muzikos kolekcijos, taip pat galite tvarkyti visas savo tinklalaides, radijo stotis ir garso knygas naudodami „MusicBee“.

Jame yra 5 juostų vizualizatorius, papildiniai, skirti papildomam pritaikymui, ekvalaizerio ir kryžminio išblukimo funkcijos, taip pat galite pakeisti temos spalvas pagal savo skonį ir pageidavimus.

Mėgaukitės 5.1 erdviniu garsu, jei turite išorinius garsiakalbius, o jei norite prisijungti ir atsisiųsti daugiau informacijos apie savo takelius, galite tai padaryti ir naudodami „MusicBee“ įmontuotą ID3 žymos redagavimo priemonę.

Šis „Windows 7“ garso grotuvas palaiko populiariausius garso formatus, įskaitant MP3, WAV, WMA, AAC ir OGG.

Kitos svarbiausios funkcijos yra išmanieji grojaraščiai, DSP efektai, atkūrimo optimizavimas, meno kūrinių, tokių kaip atlikėjo ar grupės logotipas, pridėjimas iš gyvų koncertų, be to, tai taip pat padeda ieškoti dainų tekstų grojant kiekvienam garso failui, ypač muzikai.

Šis grotuvas yra nemokamas ir galite sinchronizuoti garso biblioteką su išmaniuoju telefonu, USB įrenginiais ar kitais nešiojamais muzikos grotuvų įrenginiais.

Atsisiųskite „MusicBee“


Ieškote geriausių garso stiprintuvų, skirtų „Windows 7“? Čia yra mūsų geriausi pasirinkimai.


2. „Foobar“

„foobar Windows 7“ muzikos grotuvas

Tai dar vienas populiarus „Windows 7“ garso grotuvas su nuostabiomis funkcijomis. Pirma, tai yra atviro kodo ir nemokama naudoti, tačiau greitas žvilgsnis gali jus atbaidyti - kol neišbandysite.

Turint tokį šaunų vardą, galima tikėtis šaunių funkcijų ir tai, ką pateikia šis grotuvas.

Jame yra pagrindinė sąsaja, kurią lengva naudoti, tačiau su ja galite padaryti tiek daug, įskaitant išvaizdos pritaikymą, bet kokių pagrindinių garso formatų, tokių kaip MP3 ir WMA, atkūrimą, žymių redagavimą, garso failų valdymą, atkūrimo optimizavimą, kopijuoti ir konvertuoti garso įrašus, taip pat galite ištrinti pasikartojančius takelius.

Nuo pat savo įvedimo 2002 m. „Foobar“ nepasikeitė nė trupučio, todėl tikitės, kad bus švari ir lengva sąsaja be bendro pūtimo tarp kitų garso grotuvų, todėl jos našumas yra didelis.

Atsisiųskite „Foobar“


Ieškote geriausios programinės įrangos, kad būtų galima įvertinti garsą? Štai kaip nuspręsti, kurį iš jų įsigyti.


3. Žiniasklaidos beždžionė

Šis „Windows 7“ garso grotuvas turi panašias funkcijas, kaip ir „MusicBee“, išskyrus keletą skirtumų.

Galite klausytis muzikos, tinklalaidžių ir garso knygų, taip pat naudokite žymos redagavimo priemonę tvarkydami garso failus.

Tačiau šis garso grotuvas turi savo mintis, nes jis gali identifikuoti takelius, sinchronizuoti ir (arba) pataisyti žymas jūsų failuose, taip pat ieškoti informacijos už jus. Jame taip pat yra „Auto DJ“ funkcija, be to, su ja galite atlikti savo muziką ar garso įrašą.

Jis taip pat yra su vizualizatoriumi ir palaiko populiariausius garso formatus, tokius kaip MP3, AAC ir FLAC, be daugelio kitų. Taip pat galite kopijuoti iš garso kompaktinių diskų, konvertuoti ir net atsisiųsti tinklalaides naudodami šį grotuvą.

Tai taip pat leidžia sinchronizuoti su kitais įrenginiais ir (arba) nešiojamaisiais laikmenų leistuvais.

Atsisiųskite „Media Monkey“


4. Klementinas

klementino muzikos grotuvo langai 7

Ieškodami geriausio „Windows 7“ garso grotuvo, tikriausiai su tuo susidursite dažnai, nes jis turi daugumą kitų populiarių garso grotuvų funkcijų, nors jis pastatytas kitaip.

Kuo jis skiriasi nuo kitų garso grotuvų, tai ryšys su „Amazon“ ir „MusicBrainz“, todėl tai yra didelė problema, kai kalbama apie vartotojus, kurie turi garso failus debesies saugykloje.

Nepaisant turimos kolekcijos, tai universalus garso grotuvas, puikiai valdantis jūsų garso biblioteką.

Be to, ji atlieka tiesiogines paieškas ir automatiškai prideda garso failus prie bibliotekos, kai tik prisijungiate prie debesies saugyklos paslaugos.

Naudodami šį grotuvą galite sklandžiai transliuoti muziką iš „Spotify“ ar „SoundCloud“, be to, ji palaiko įvairius populiarius garso formatus - tai apima garso failų konvertavimą į tokius formatus.

Atsisiųskite „Clementine“


Pagreitinkite žaidimą naudodami šiuos daugiaplatformius medijos leistuvus!


5. VLC laikmenų grotuvas

VLC langai 7

Šis gaminamas pagal numatytuosius nustatymus su „Windows“, taigi, jei jus tenkina šio naudojimas, vis tiek gerai. VLC grotuvas yra vienas iš geriausių „Windows 7“ garso grotuvų, dažniausiai naudojamų visame pasaulyje, ne tik garso, bet ir vaizdo formatams.

Jis yra laisvai prieinamas ir esate tikri, kad gausite daugumą medijos leistuvo funkcijų, įskaitant vizualizaciją, atkūrimo optimizavimą, odą ir temas bei daugumos pagrindinių garso formatų palaikymą.

Taip pat galite nuvilkti garso failus į grotuvo sąsają, taip pat galite transliuoti ir konvertuoti daugialypės terpės failus naudodami VLC.

Atsisiųskite VLC


6. Winampas

Windows 7 medijos grotuvas

Tai yra daug senesnis garso grotuvas, nei dauguma anksčiau išvardytų, nes jis buvo pristatytas 1997 m. Tai vienas iš tų, kurių jūs tiesiog negalite palinkėti, tačiau jis vis tiek veikia su „Windows 7“ ir kitomis versijomis. Aš

T palaiko pagrindinius garso formatus, tokius kaip MP3, FLAC ir AAC, be daugelio kitų, be to, jūs gaunate skirtingas išvaizdas, papildinius ir galite juos sinchronizuoti su kitais savo įrenginiais.

Jį galima įsigyti nemokamai, ir nors tai nepadaro tiek, kiek kiti aukščiau išvardyti garso grotuvai, verta pabandyti.

Taip pat galite tvarkyti garso failų biblioteką naudodami šį grotuvą, žymėti, taip pat kurti grojaraščius iš daugelio vaizdo įrašų naudodami „YouTube“ plėtinį.

Jis taip pat turi interneto radijo palaikymą ir išmaniojo grojaraščio galimybes.

Ar tarp jų radote mėgstamą „Windows 7“ garso grotuvą? Arba turite tokią, kuri, jūsų manymu, turėtų būti sąrašo dalis. Pasidalinkite su mumis toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Svarbi pastaba: „ Microsoft“ oficialiai nutraukė „Windows 7“ palaikymą. Jei planuojate naujovinti į „Windows 10“, būtinai peržiūrėkite mūsų platų vadovų rinkinį, kaip perėjimą atlikti kuo sklandžiau.

Susijusios istorijos, kurias reikia patikrinti:

  • „Windows Media Player“ dingo po atnaujinimo? Štai kaip tai susigrąžinti
  • 5 geriausi „Windows 7“ garso schemos ištekliai

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Lapkričio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas dėl šviežumo ir tikslumo.