NUSTATYTI: „The Sims 3“ neveikia sistemoje „Windows 10“


Kaip ištaisyti „The Sims 3“ strigtį

  1. Patikrinkite nustatymus
  2. Pašalinkite neseniai įdiegtus modifikacijas
  3. Išjunkite fonines programas ir programas
  4. Atnaujinkite savo OS
  5. Paleiskite įmontuotą trikčių šalinimo įrankį
  6. Išskirkite žaidimą iš duomenų vykdymo prevencijos
  7. Papildomi sprendimai

„The Sims 3“ yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų ir, kai tik turiu šiek tiek laisvų akimirkų, įsijungiu jį į savo „Windows 10“ nešiojamąjį kompiuterį. Tačiau kai kurie skaitytojai prašė mūsų rasti tinkamą sprendimą tiems, kuriems kyla problemų dėl žaidimų. Ir mes klausėmės.

„Sims 3“ yra tikrai šaunus žaidimas ir malonu žaisti jį „Windows 10“, 8 kompiuteriu, nešiojamuoju kompiuteriu ar planšetiniu kompiuteriu. Tačiau tai yra gana erzina, kai jūs negalite jo paleisti dėl įvairių problemų, tokių kaip avarijos ar užšalimo problemos. Čia mes kalbame apie problemas net tiems, kurie naudoja naujausią „Windows 10“ ar „Windows 8“ versiją, taip pat naujausią „Sims 3“ versiją, visiškai pataisytą.

sims 3 daužo langus 8

Štai dėl ko skundėsi vartotojai:

Po maždaug 30 minučių žaidimo mano „Sims 3“ stringa? Ką tik gavau naują kompiuterį su „Windows 8“ ir manau, kad tai gali būti „Windows 8“ klaida, nes galėčiau jį paleisti savo sename „Vista“ kompiuteryje. Bet kokie problemos sprendimai?

Ir kažkas kitas sako, kad viskas įdiegta teisingai ir viskas atnaujinta

Taigi mes turime visus „sims 3“ išplėtimo ir priedų paketus, tačiau šiuo metu į kompiuterį atsisiųsta tik „sims 3“ ir „sims 3“ sezonai. jis nuolat genda ir sako: „Sims 3 nustojo veikti“. Ar kas nors žino, ką daryti, nes tai yra visiškai naujas kietasis diskas, nes jis vis sugedo „Windows 7“, kai mes turėjome atsisiųsti visus paketus. todėl neįsivaizduoju, ką dabar daryti. prašau padėti !!!

  • SUSIJEDS: Ištaisykite „The Sims 4“ mikčiojimo problemas sistemoje „Windows 10“

Kaip išspręsti „Sims“ gedimus sistemoje „Windows 10“

Mes ištyrėme internetą ir radome keletą veikiančių pataisymų, susijusių su erzinančiomis „ Sims 3“ strigimo problemomis jūsų „Windows 10“, 8 įrenginyje. Žinoma, kaip visada, patariama įsigyti naujausius grafinius tvarkykles ir įsitikinti, kad žaidžiate ir visiškai tikrą žaidimo versiją. Pirmiausia pradėsime nuo kelių patarimų, kurių turite laikytis, kad sužinotumėte, ar jie gali būti naudingi.

1. Patikrinkite savo nustatymus

  • Gali būti, kad neturite visų reikiamų aparatinės įrangos specifikacijų tinkamam žaidimui, todėl apsvarstykite galimybę pakeisti nustatymus ir pasirinkti greitį, o ne kokybę
  • Pabandykite  išjungti išankstinį pateikimą
  • Pabandykite žaisti žaidimą lango režimu . Jei nėra nustatymo, kaip tai įgalinti, pasirinkite „Alt + Enter“ spartiųjų klavišų derinį

2. Pašalinkite neseniai įdiegtus modifikacijas

Pašalinkite augintinius, jei jį įdiegėte, nes kai kuriems tai pavyko. Be to, jei neseniai įdiegėte naujus modifikacijas, pašalinkite juos ir patikrinkite, ar šis sprendimas išsprendė problemą.

3. Išjunkite fonines programas ir programas

Pabandykite išjungti fonines programas, kurios gali valgyti virtualią atmintį. Greičiausias būdas tai padaryti yra išvalyti kompiuterio įkrovą. Štai šie veiksmai, kuriuos reikia atlikti:

  1. Eikite į Pradėti> įveskite msconfig> paspauskite Enter
  2. Eikite į sistemos konfigūraciją> spustelėkite skirtuką Paslaugos> pažymėkite žymės langelį Slėpti visas „Microsoft“ paslaugas> spustelėkite Išjungti viską.slėpti visas „Microsoft“ paslaugas
  3. Eikite į skirtuką „Startup“> Atidaryti užduočių tvarkyklę.
  4. Pasirinkite kiekvieną paleisties elementą> spustelėkite Išjungtiišjungti paleisties programas
  5. Uždarykite užduočių tvarkyklę> iš naujo paleiskite kompiuterį.
  • SUSIJEDS: 14 dalykų, kuriuos reikia atlikti, kai jūsų „Windows Store“ žaidimas užstringa

4. Atnaujinkite savo OS

Jei vis dar naudojate šią OS, būtinai atnaujinkite į naujausią „Windows 8.1“ naujinimo versiją. „Microsoft“ reguliariai išleidžia naujus naujinimus, kad jūsų sistema būtų stabilesnė ir ištaisytų bendras klaidas, todėl būtinai patikrinkite, ar nėra naujinių.

Kadangi „Windows 8.1“ yra sena „Windows“ versija, geriausias sprendimas yra atnaujinti į naujausią OS versiją: „Windows 10.“ „Microsoft“ labai patobulino jūsų žaidimų patirtį sistemoje „Windows 10“, pridėdama tam tikrų žaidimų funkcijų seriją ir tokią „Game DVR“, naują žaidimą. Baras ir pan. Įdiekite naujausią „Windows 10“ versiją, kad galėtumėte mėgautis sklandžia žaidimų patirtimi. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip atsisiųsti ir įdiegti „Windows 10“ balandžio naujinimą, galite peržiūrėti šį vadovą.

5. Paleiskite įmontuotą trikčių šalinimo įrankį

Yra du trikčių šalinimo įrankiai, kurie gali padėti ištaisyti žaidimų „The Sims 3“ avarijas, būtent programų suderinamumo trikčių šalinimo įrankis ir „Blue Screen“ trikčių šalinimo įrankis (jei „The Sims 3“ sugedo su BSOD klaida). Štai kaip paleisti šiuos trikčių šalinimo įrankius:

  1. Atidarykite Valdymo skydą> paieškos meniu įveskite „trikčių šalinimas“> pasirinkite Trikčių šalinimas
  2. Norėdami pamatyti visus trikčių šalinimo įrankius, spustelėkite Peržiūrėti viskąperžiūrėti visą valdymo skydą
  3. Pasirinkite ir paleiskite aukščiau minėtus trikčių šalinimo įrankius> iš naujo paleiskite kompiuterį ir patikrinkite, ar galite žaisti „The Sims3“.
  • SUSIJ :S: Visas pataisymas: mėlynas ratas žaidžiant žaidimus "Windows 10", 8.1, 7

6. Išskirkite žaidimą iš duomenų vykdymo prevencijos

  • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite „Mano kompiuteris“ sistemoje „Windows 8“ arba „Šis kompiuteris“ sistemoje „Windows 10“> pasirinkite Ypatybės
  • Spustelėkite kairėje esančią nuorodą Išplėstiniai sistemos nustatymai> spustelėkite skirtuką Išplėstinė> eikite į Parametrai dalyje „Performance frame“
  • Patikrinkite skirtuką Duomenų vykdymo prevencija ir tada įjunkite DEP visoms programoms ir paslaugoms, išskyrus norimas, pridėkite „Sims 3“ vykdomąjį failą išimčių sąraše.

7. Papildomi sprendimai

  • Pabandykite ištrinti visus talpyklos failus ir miniatiūras
  • Paleiskite žaidimą suderinamumo režimu su „Windows 7“ ar net su ankstesne versija
  • Ugniasienės, šnipinėjimo programų ir antivirusinių programų sukūrimas

Praneškite man, ar jums pavyko įveikti „Sims 3“ žaidimo problemas „Windows 10“, 8 sistemoje, pritaikant šiuos pataisymus. Aukščiau paminėtus patarimus tikrai galite pritaikyti ir kitoje „Sims“ versijoje.

Susijusios istorijos, kurias reikia patikrinti:

  • Kaip pataisyti baltą ekraną „The Sims 4“
  • Visiškas pataisymas: „Sims 4“ neišsaugos „Windows 10“, 8.1, 7
  • Kaip nustatyti „The Sims 4“ modeliavimo atsilikimą

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2014 m. Balandžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas dėl šviežumo ir tikslumo.