NUSTATYTI: „Final Fantasy XIV“ klaidos kodas i2501

  • „Square Enix“ priklausančių vaizdo žaidimų gerbėjai, bandydami sumokėti leidėjui, pranešė apie klaidos kodą „i2501“.
  • Ši klaida rodo neteisingą mokėjimo informaciją arba, greičiausiai, kad kredito kortelės išdavėjas randa įtartiną operaciją iš nežinomo šaltinio.
  • Mes turime specialų „Final Fantasy XIV“ centrą, todėl pažymėkite jį, kad galėtumėte lengvai pasiekti.
  • Avid žaidėjai taip pat turėtų peržiūrėti mūsų svetainės žaidimų puslapį.
FFXIV pleistro problemos

„Square Enix“ yra žaidimų leidėja, kuriai priklauso įvairūs veiksmo ir nuotykių žaidimai, be kita ko, „Final Fantasy“ serija, „Tomb Raider“ ar „Life is Strange“.

Gerbėjai pranešė apie klaidos kodą i2501 bandydami atlikti mokėjimą savo „Square Enix“ paskyroje. Tai dažniausiai būdinga žaidėjams Viduriniuose Rytuose ir Azijoje arba keliaujantiems į šias teritorijas iš savo kilmės šalių.

Šiame straipsnyje pateikiami keli sprendimai, kaip įveikti šią klaidą ir toliau mėgautis žaidimų patirtimi.


Kaip gauti praeities klaidą i2501?

1. Išjunkite VPN arba „Proxy“

Išjunkite VPN arba „Proxy“ meniu Pradėti > Nustatymai > Tinklas ir internetas .klaida i2501

Naudojant VPN  arba  tarpinį serverį, galima papildomai naudotis funkcijomis, saugumu ar privatumu. Tačiau kai kurie paslaugų teikėjai, ypač bankų įstaigos, dėl skaidrumo atmeta privačius ryšius, prašydami suteikti visišką prieigą prie interneto. 


2. Išjunkite skelbimų blokatoriusnėra skelbimų blokavimo priemonės dėl galutinės fantazijos klaidos

Nors skelbimų blokatoriai dažniausiai netrukdo mokėjimų platformoms. Nepaisant to, kai kurie vartotojai paminėjo, kad apgaulingas buvo skelbimų išjungimo plėtinio išjungimas ir kelių valandų laukimas prieš dar kartą bandant atsiskaityti.


3. Susisiekite su palaikymo tarnybasusisiekite su kvadratine enix parama

Susisiekite su „Square Enix“ specialia pagalba yra paskutinis rekomenduojamas žingsnis, nes jų atsakymo laikas nėra toks greitas, kaip tikėtasi. Klientai skundėsi nesulaukę atsakymo savaites. Kai kurie bandė susisiekti su palaikymo komanda naudodamiesi pokalbio parinktimi, kuri pasirodė esanti geresnė.


4. Atlikite mokėjimą per mobilųjį įrenginį

Tai yra alternatyva internetiniam mokėjimui; sėkmės procentas nėra labai didelis, tačiau verta pabandyti.


Ar kuris nors iš šių sprendimų jums pasiteisino? Žemiau esančiame komentarų skyriuje pasakykite mums, kaip bandėte išspręsti šią problemą.


DUK: Sužinokite daugiau apie „Final Fantasy IV“

  • Ar už „Final Fantasy XIV“ turite mokėti kas mėnesį?

Taip, „FFIV“ („Final Fantasy 14“) yra abonementinis žaidimas. Mėnesio mokestis prasideda nuo 12,99 USD. Be to, gavus VPN galite žaisti „FF XIV“ bet kuriame pasaulio serveryje.

  • Ar verta žaisti „Final Fantasy XIV“?

Žaidimas nuolat atnaujinamas daugiau turinio, todėl jis išlaiko savo populiarumą. Tačiau, jei kyla problemų atnaujinant „FF XIV“, pagalbos ieškokite šiame vadove.

  • Kaip galiu nemokamai gauti „Final Fantasy XIV“?

Jūs turite užsiprenumeruoti „Square Enix“ puslapį ir neribotą laiką galite žaisti bandomąją žaidimo versiją iki 35 lygio.