[Išspręsta] Laikmenos nepavyko įkelti: formatas nepalaikomas

  • Kai vaizdo įrašas pridedamas prie tinklalapio, tas failas naudoja tam tikrus vaizdo kodekus. 
  • Parodysime, ką daryti, jei pamatysite šią klaidą: medijos nepavyko įkelti dėl serverio ar tinklo gedimo arba dėl to, kad formatas nepalaikomas.
  • Jei to nepadarysite, galite apsilankyti naršyklės klaidų skyriuje, kuriame rasite panašių straipsnių, jei jų reikia. 
  • Pažymėkite „Windows 10“ klaidų trikčių šalinimo centrą, kad gautumėte išsamius vadovus įvairiems nesklandumams.
Medijos nepavyko įkelti, nes formatas nepalaikomas

Ar jūs kada nors susidūrėte su medija nepavyko įkelti dėl to, kad sugedo serveris ar tinklas, ar dėl to, kad  bandant žiūrėti vaizdo įrašą internete nepalaikoma klaida?

Ar norite greitai išspręsti šią klaidą? Ši pamoka jus apėmė!

Ką daryti, jei nepavyko įkelti laikmenos?

  1. Perjunkite į „Opera“
  2. Atnaujinkite savo žiniatinklio naršyklę
  3. Naršyklėje išjunkite „Adblock“

1. Perjunkite į „Opera“

Jei nežinote, kokią naršyklę atsisiųsti į savo kompiuterį, rekomenduojame „ Opera“ . Šis naršymo sprendimas pagrįstas „Chromium“ architektūra. Jis palaiko „webM“ - tai modernus, aukštos kokybės ir atviras vaizdo formatas. Ji taip pat turi integruotą „Ogg Theora“ vaizdo kodeko palaikymą.

Yra dar vienas formatas H.264 kodekas, kurį palaiko tik tam tikros naršyklės. Visiems žiniatinklio kūrėjams tai reiškia, kad turėtumėte pasiūlyti tą patį vaizdo įrašą dviem skirtingais formatais. Tai padarius bus užtikrintas 100% suderinamumas.

Vaizdo buferio problemų nepatirsite, nes ši naršyklė automatiškai blokuoja stebėjimo priemones, skelbimus ir kitus elementus, kurie gali sukelti lėtas naršymo problemas.

Kaip premiją, jis taip pat turi „Video“ iššokantį langą: slankųjį vaizdo langą, kurį galima reguliuoti

Jis taip pat turi daugybę tvarkingų funkcijų, kurios padidina jūsų produktyvumą, pavyzdžiui:

  • Šoninės juostos integracija su „Messenger“, „Instagram“, „WhatsApp“
  • Darbo sritis - grupuoti skirtukus ir būti tvarkingesniems
  • Ieškoti skirtukuose - neseniai uždarytuose ir atidarytuose
  • nemokamas VPT
Opera

Opera

Puiki naršyklė su daugybe naujoviškų funkcijų, kurias lengvai galima rasti „ Free Visit“ svetainėje

2. Atnaujinkite savo interneto naršyklę

  1. Kompiuteryje atidarykite „Chrome“ naršyklę.
  2. Meniu lange (pagrindiniame puslapyje) eikite į viršutinį dešinįjį kampą ir suraskite parinktis (iliustruojama 3 taškais).chromo naršyklėje laikmenos taip pat nepavyko įkelti, nes formatas nepalaikomas
  3. Spustelėkite meniu piktogramą, tada spustelėkite Nustatymai .nustatymų meniu laikmenos taip pat nepavyko įkelti, nes formatas nepalaikomas
  4. Kairėje nustatymų puslapio pusėje spustelėkite „Hamburger“ piktogramą.nustatymų meniu laikmenos taip pat nepavyko įkelti, nes formatas nepalaikomas
  5. Meniu pasirinkite „ About Google Chrome“ .
  6. Čia naršyklė automatiškai patikrins galimus naujinimus ir tiesiogiai juos įdiegs.patikrinti, ar nėra naujinimų chrome, laikmenos taip pat nepavyko įkelti, nes formatas nepalaikomas

Dažniausiai, kai gausite Medijos nepavyko įkelti dėl serverio ar tinklo gedimo arba dėl formato nepalaikomos  klaidos, tikroji priežastis gali būti ta, kad naudojate pasenusią naršyklę.

Tokiu atveju galutinis sprendimas būtų atnaujinti savo interneto naršyklę į naujausią versiją, po kurios turėtumėte galėti įkelti ir žiūrėti paveiktą laikmeną / vaizdo įrašą.

Tai padarę, grįžkite atgal ir bandykite dar kartą įkelti paveiktą vaizdo įrašą. Jei sugebėsite jį įkelti / paleisti, tada viskas bus nustatyta; priešingu atveju galite išbandyti kitą pataisymą.


3. Išjunkite „Adblock“ savo naršyklėje

  1. Atidarykite „Chrome“ ir eikite į svetainę, kurioje pateikiamas šis klaidos pranešimas.
  2. Spustelėkite piktogramą Parinktys.
  3. Suraskite ir spustelėkite ABP (AdBlock) piktogramą.
  4. Išjunkite „AdBlock“ spustelėdami piktogramą Blokuoti skelbimus .
  5. Atnaujinkite puslapį.

Patikrinkite, ar vaizdo įrašą dabar galima įkelti. Jei klaida išlieka, problema tikriausiai yra susijusi su tinklu (ir ne iš jūsų pusės), tokiu atveju jūs galite padaryti mažai arba nieko negalite padaryti, išskyrus tai, kad bandytumėte toliau.

Tačiau jei naudojate žiniatinklio serverį, kuris nepalaiko tam tikrų vaizdo formatų (pvz., MP4, OGG, WebM ir panašių), gali tekti iš naujo sukonfigūruoti serverį, kad galėtumėte pasiūlyti šių vaizdo formatų palaikymą.

Kartais kai kurios svetainės naudoja šią klaidą kaip dūmų uždangą, kad apgautų jus išjungti bet kurią skelbimų blokavimo funkciją jūsų naršyklėje. Dažniausiai vaizdo įraše, kurį bandote žiūrėti, yra keletas skelbimų, o jūsų naršyklė (su skelbimų blokatoriumi) negalės paleisti šio vaizdo įrašo. Dėl to laikmenos nepavyko įkelti dėl serverio ar tinklo gedimo arba dėl formato nepalaikomos  klaidos .

Yra įvairių būdų, kaip įjungti / išjungti „AdBlock“, atsižvelgiant į naršyklę. Kad būtų patogiau, parodysime, kaip jį išjungti „Google Chrome“.

Norėdami gauti prieigą prie vaizdo įrašo, galite tiesiog išjungti „AdBlock“ paveikto vaizdo įrašo pagrindiniame puslapyje.


Klaidos pranešimas Medijos nepavyko įkelti dėl to, kad sugedo serveris ar tinklas, arba dėl to, kad formatas nepalaikomas , paprastai yra susijęs su nepalaikomu formatu, ir daugeliu atvejų turėtumėte sugebėti išspręsti šią problemą naudodami vieną iš mūsų sprendimų .

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Gegužę ir nuo to laiko buvo atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.