🎮 5 geriausia žaidimų paleidimo programinė įranga, skirta „Windows“ kompiuteriui

  • Žaidimų paleidimo priemonės yra žaidimų programinės įrangos įrankiai, kuriais galite tvarkyti žaidimų biblioteką, atsisiųsti ir peržiūrėti meno kūrinius, peržiūrėti informaciją, pvz., Išleidimo metus, ir greitai paleisti žaidimus iš vienos programos.
  • Geriausi žaidimų paleidėjai turi specialių funkcijų, skirtų „Windows“ kompiuteriui optimizuoti žaidimams. Pavyzdžiui, „Razor Cortex“ yra „ Game Boosting“ režimas, kuris išjungia nenaudojamus procesus, kad atlaisvintų procesorius ir RAM.
  • Jei jums reikia papildomos pagalbos norint optimizuoti kompiuterį žaidimams, naudokite žaidimų papildymo programinę įrangą!
  • Apsilankykite mūsų žaidimų programinės įrangos centre ir peržiūrėkite daugiau šaunių vadovų!
geriausia žaidimų paleidimo programinė įranga

Tie, kurie turi daug „Windows“ žaidimų bibliotekų, ne visada gali jas efektyviai organizuoti. „Steam“, „GOG“ ir „Origin“ yra keletas skaitmeninių žaidimų platintojų su kliento programine įranga, kurią turite paleisti prieš atidarydami žaidimus.

Taigi, norėdami paleisti žaidimus, paprastai turėsite pradėti keletą žaidimų klientų atskirai. Kai kurie programinės įrangos kūrėjai dabar sukūrė žaidimų paleidimo priemones, kuriomis galite efektyviau tvarkyti „Windows“ žaidimus vienoje bibliotekoje.

Žaidimų paleidimo programinė įranga leidžia organizuoti visus žaidimus iš atskirų skaitmeninių platintojų ir „Windows“ aplankų viename pakete.

Tada galite greitai atidaryti visus savo žaidimus tiesiai iš žaidimų paleidimo programos, nemaišydami per daugybę poaplankių.

Žaidimų paleidimo priemonės yra „Google Picasa“ žaidimų atitikmuo, kuris importuoja ir tvarko vaizdus iš HDD, kad galėtumėte greitai juos rasti ir redaguoti vienoje programoje.

Paprastai programose yra pritaikomos sąsajos, paieškos įrankiai, o kai kuriose taip pat yra papildomų parinkčių ir nustatymų, kuriais galite optimizuoti žaidimų sistemą.

Kokie yra 5 populiariausi „Windows PC“ žaidimų paleidimo įrenginiai?


1. „Photon Game Manager“

„Photon Game Manager“ turi akį traukiantį vartotojo sąsają, kuria galite parodyti savo žaidimų kolekciją. V4 versija yra suderinama su „Windows“ (XP ir naujesnėmis versijomis) ir „Linux“ platformomis.

Tai nėra visiškai nemokama programinė įranga, tačiau galite išbandyti demonstracinę versiją su penkių žaidimų duomenų baze, paspausdami mygtuką „ Atsisiųsti„ Windows “šiame tinklalapyje.

Didesnėms žaidimų bibliotekoms reikės programinės įrangos 15 USD licencijos rakto. Tačiau ankstesnės programos V2 ir V3 versijos yra laisvai prieinamos be jokių apribojimų.

Geriausias „Photon Game Manager“ dalykas yra vartotojo sąsajos dizainas, palyginamas su medijos centro programine įranga. Jame yra pritaikomos viso ekrano ir langų sąsajos, kad būtų galima parodyti žaidimus.

Programa turi integruotą internetinių duomenų bazių palaikymą, kad į „Photon“ žaidimų biblioteką galėtumėte įtraukti dėžutės piešinius, reklamjuostes ir papildomą žaidimo informaciją.

Programinė įranga palaiko emuliatorius, todėl jūs taip pat galite paleisti retro žaidimus tiesiai iš „Photon“. Naudodami šį įrankį, galite naršyti žaidimų bibliotekose, pritaikydami rūšiavimo ir filtravimo parinktis.

Be to, programinę įrangą galite naudoti su valdikliais, vairasvirtėmis, klaviatūromis ir jutiklinio ekrano įvesties įrenginiais.

Atsisiųskite „Photon Game Manager“


Ieškote nuostabaus valdiklio, kuris sustiprintų jūsų žaidimą? Peržiūrėkite šį straipsnį, kad rastumėte geriausius mūsų pasirinkimus.


2. „LaunchBox“

„LaunchBox“ iš pradžių buvo „DOSbox“ sąsaja, tačiau kūrėjas išplėtė programinę įrangą, kad palaikytų kompiuterinius žaidimus ir įvairius emuliatorius.

Ši programinė įranga yra suderinama su „Windows“ platformomis nuo „Vista“, o leidėjas užsimena, kad ateityje taip pat gali būti „Mac“ ir „Linux“ versijų. „LaunchBox“ turi nemokamą programinę įrangą ir „Premium“ versiją su papildomomis pritaikymo galimybėmis ir „Big Box Mode“.

Šiuo metu „Premium“ programinės įrangos versija mažmeninė prekyba siekia 20 USD.

„LaunchBox“ yra panaši į „Photon Game Manager“, nes ji leidžia vartotojams sukurti vizualiai patrauklias žaidimų duomenų bazes.

Programinė įranga bendradarbiauja su „EmuMovies“, kad galėtumėte greitai pridėti susietą grafikos elementą, gerbėjų meną, logotipus, ekrano kopijas ir vaizdo įrašus prie savo žaidimų duomenų bazės. „LaunchBox“ taip pat ras visus susijusius pavadinimo, žanro, leidimo, platformos ir kt. Metaduomenis.

„Premium“ versijoje vartotojai gali tinkinti lango spalvų temas ir šriftus bei nustatyti pasirinktinius laukus ir filtrus. Tai taip pat apima „Big Box“ režimą, kuris suteikia namų kino teatro vaizdą į jūsų duomenų bazę su žaidimų vaizdo įrašais.

⇒  Atsisiųskite „LaunchBox“


Užpildykite savo žaidimų biblioteką šiais nuostabiais žaidimų pavadinimais ir nebesijaudinkite, ar dar kartą nuobodžiaujate!


3. „GameRoom“

„GameRoom“ yra dar viena programa, teikianti elegantišką „Windows“ žaidimų bibliotekos ekraną ir palaikanti įvairius skaitmeninius platintojus. Tai nemokama programa, veikianti „Windows 7“, „8“ ir „10“ platformose.

„GameRoom“ palaiko „Steam“, „Origin“, „Battle.net“, „Uplay“ ir „Origin“ skaitmeninius platintojus ir automatiškai nuskaito bei importuoja žaidimus iš tų bibliotekų. Vartotojai taip pat gali rankiniu būdu importuoti bet kokį žaidimo pavadinimą.

Galite sukonfigūruoti programą, kad kai kurie „Steam“ ar „Origin“ žaidimai nebūtų rodomi jūsų „GameRoom“ bibliotekoje. IGDB automatiškai pateikia fono paveikslėlius, viršelio paveikslus ir papildomą žaidimų informaciją.

Sukūrę duomenų bazę, galėsite rūšiuoti ir sugrupuoti žaidimus pagal pavadinimus, išleidimo datas, įvertinimus, žanrą, serijas ir kt.

Šios programos lange Parametrai taip pat yra keletas patogių parinkčių, iš kurių galite tvarkyti nuskaitymus, konfigūruoti sparčiuosius klavišus, pasirinkti pagrindinį žaidimų aplanką, kad galėtumėte ieškoti naujų įrašų ir pritaikyti „GameRoom“ temą.

⇒  Atsisiųskite „GameRoom“


Norint paleisti naujausius pavadinimus, jums reikės galingo kompiuterio. Pažvelkite į šį sąrašą su geriausiais žaidimų nešiojamais kompiuteriais, kuriuos galite įsigyti šiandien.


4. Žaidimų kompiuteris

Žaidimų kompiuteris yra nemokama programa, leidžianti vartotojams paleisti ir patobulinti žaidimus prieš juos atidarant. Programa nėra visiškai tokia pati kaip „LaunchBox“ ir „Photon“, nes ji neturi blizgaus vartotojo sąsajos dizaino, su kuriuo būtų galima tvarkyti žaidimų bibliotekas.

Tam reikia tik 1,5 megabaito HDD atminties ir jis suderinamas su „Windows“ platformomis nuo XP iki 10.

Kūrėjas neketino „Gaming PC“ paversti žaidimų duomenų bazės įrankiu. Taigi jis automatiškai neieško „Steam“, „Origin“ ar „Uplay“ žaidimų.

Vietoj to, jis remiasi tuo, kad vartotojai rankiniu būdu prideda bet kokį žaidimų skaičių į programinės įrangos žaidimų sąrašą, iš kurio jie gali paleisti pavadinimus. Žaidimų sąraše nėra jokių ekrano užsklandų, iliustracijų, žaidimo detalių, reklaminių antraščių ar nieko kito, išskyrus piktogramas.

Tačiau žaidimų kompiuteris suteikia vartotojams galimybę pasirinkti procesus ir fonines paslaugas, kurias reikia sustabdyti prieš atidarant žaidimą. Taigi tai leidžia greitai atlaisvinti šiek tiek RAM.

Uždarę žaidimus galite atkurti visus uždarytus procesus ir fono paslaugas. Be to, galite defragmentuoti žaidimų aplankus; programinė įranga apima tam pritaikomus defrag nustatymus.

Taigi, net jei žaidimų kompiuteris gali pasirodyti gana paprastas žaidimų paleidimo įrenginys, jis vis tiek turi keletą patogių sistemos optimizavimo galimybių.

⇒  Atsisiųskite žaidimų kompiuterį


Norite pagerinti savo žaidimų patirtį? Peržiūrėkite šį vadovą, kad sužinotumėte, kaip galite padaryti savo kompiuterį greitesnį žaidimuose.


5. „Razer Cortex“

„Razer“ pirmiausia yra techninės įrangos įmonė, kuri su „ Razer Cortex“ paleidžia programinę įrangą . Tai „viskas viename“ paketas, su kuriuo galite organizuoti ir paleisti žaidimus, juos optimizuoti, įrašyti vaizdo įrašus, kurti atsargines išsaugotų žaidimų kopijas ir dar daugiau.

Nors programinė įranga pasižymi įvairiomis parinktimis ir įrankiais, vis tiek tai nemokama programa, kurią galite pridėti prie „Windows 10“, 8.1, 8 ar 7.

„Razer Cortex“ automatiškai ieškos palaikomų žaidimų, įskaitant žaidimus iš skaitmeninių platintojų. Taip pat galite rankiniu būdu pridėti pavadinimus. Ši programinė įranga apima dėžutės viršelio iliustraciją ir papildomą informaciją apie žaidimus.

Programoje yra „Game Boosting“ režimas, kuris laikinai išjungia žaidimo foninius procesus, kai paspaudžiate „Activate boosting“ klavišą.

Vartotojai gali pasirinkti daugiau sistemos optimizavimo parinkčių naudodami „Tweak“ įrankį ir defraguoti žaidimų aplankus naudodami „Defrag“ įrankį. Išsaugotų žaidimų, modifikacijų ir priedų atsarginę kopiją galite saugoti debesies saugykloje naudodami „Save Game Manager“.

Be to, programinė įranga gali pasigirti vaizdo įrašymo ir žaidimų ekrano kopijų įrankiais, kuriais galima parodyti žaidimų medžiagą ar gerus rezultatus. Taigi, „Razer Cortex“ turi nemažai papildomų įrankių ir parinkčių, kurios nėra įtrauktos į alternatyvią žaidimų paleidimo programinę įrangą.

⇒  Atsisiųskite „Razer Cortex“


Pasigirkite naujausiais žaidimų laimėjimais! Čia yra geriausios žaidimų įrašymo priemonės!


Išvada

Tai yra 5 programos, kurias galite organizuoti, optimizuoti ir paleisti.

Bent jau jie suteiks jums greitą paleidimo pultą, kuriame galėsite atidaryti visus savo žaidimus. Kai kuriuose žaidimų paleidimo įrenginiuose taip pat yra papildomų sistemos parinkčių ir įrankių, kuriais galite optimizuoti žaidimus.

Jei turite daugiau klausimų, nedvejodami kreipkitės į toliau pateiktą komentarų skyrių.


DUK: Sužinokite daugiau apie žaidimų paleidimo priemones

  • Kas yra kompiuterinių žaidimų paleidimo priemonė?

Kompiuterinių žaidimų paleidimo priemonė yra paprasta programinė įranga, kuri organizuoja visus žaidimus bibliotekoje, rodo žaidimo ypatybes ir leidžia paleisti žaidimus iš vienos vietos. Pagalvokite apie tai kaip apie failų naršyklę, kuri leidžia naršyti ir atidaryti failus.

  • Ar „Steam“ yra geriausias kompiuteriniams žaidimams?

„Steam“ šiuo metu yra bene geriausia kompiuterinių žaidimų platforma. Jis siūlo begales nemokamų, nemokamų ir nemokamų visų įmanomų žanrų žaidimų, įskaitant nuotykių, atsitiktinius, indie, masiškai daugelio žaidėjų ir VR. Jis konkuruoja su „GOG“, „Humble Store“ ir „Origin“, tačiau mes manome, kad „Steam“ yra geresnis.

  • Ar žaidimų paleidimo priemonė pagerina našumą?

„Razer Cortex“ turi „ Game Boosting“ režimą, kuris pagerina jūsų kompiuterio našumą žaidžiant. Tačiau dauguma žaidimų paleidimo priemonių yra griežtai skirtos žaidimų bibliotekai tvarkyti, informacijai rodyti ir žaidimams paleisti. Peržiūrėkite mūsų patarimus, kaip pagerinti „Windows 10“ našumą žaidžiant žaidimus.


Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Vasario mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn., Kad būtų šviežesnis, tikslus ir visapusiškas.