6 geriausia subtitrų redagavimo programinė įranga, skirta „Windows 10“

  • Tai, kad filmas ar vaizdo įrašas atkuriamas su subtitrais ne sinchronizuotas, nėra pats maloniausias dalykas, ypač jei žiūrite jį užsienio kalba
  • Mūsų geriausias sąrašas padės jums teisingai pasirinkti subtitrų redagavimo programinę įrangą
  • Netinkamą subtitrų eilutę kartais gali sukelti vaizdo grotuvas, todėl būtinai patikrinkite ją, nes kai kurie vaizdo grotuvai turi automatinio sinchronizavimo funkcijas
  • Peržiūrėkite mūsų vaizdo įrašų redagavimo skyrių, jei norite rasti daugiau populiariausių sąrašų ir vadovų
subtitrų redagavimo programinė įranga

Redaguodami vaizdo įrašus taip pat galite apsvarstyti galimybę pridėti kai kuriuos subtitrus, kad vaizdo įrašai būtų labiau suasmeninti, arba paprasčiau perteikti jų prasmę.

Rinka yra užpildyta subtitrų įrankiais, kurie puikiai padeda pridėti subtitrus prie savo vaizdo įrašų ir vėliau juos redaguoti.

Šių programų pagalba taip pat galėsite išversti savo mėgstamus filmus.

Surinkome penkis geriausius subtitrų redagavimo programinės įrangos variantus, kurie padės jums pridėti ir redaguoti subtitrus prie mėgstamų vaizdo įrašų. Patikrinkite jų funkcijas ir sužinokite, kuri iš programų jums yra geriausia.

Kokia yra geriausia „Windows 10“ subtitrų redagavimo programinė įranga?

  1. „Adobe Premiere Pro“
  2. Paantraštės redagavimas
  3. Subtitrų dirbtuvės
  4. „Jubler“ subtitrų redaktorius
  5. Pop subtitrų redaktorius
  6. „Aura“ vaizdo įrašų redaktorius

1. „Adobe Premiere Pro“ (redaktoriaus pasirinkimas)

geriausia subtitrų redagavimo programinė įranga

Mūsų geriausia rekomendacija pridėti ir redaguoti subtitrus vaizdo įraše yra „Adobe Premiere Pro“. Patekimas į pirmą vietą šiame sąraše mums nieko nestebina, nes jis patenka į geriausią vaizdo redagavimo programinę įrangą.

„Premiere Pro“ komplekte yra didžiulis įrankių rinkinys, skirtas redaguoti antraštes ir tekstą, kartu su keliomis eksportavimo ir importavimo funkcijomis.

Importavimo funkcija leidžia peržiūrėti antraštę, taip pat realiuoju laiku redaguoti šriftus, spalvas, fonus ir laiką. Palaikomi subtitrų formatai yra .scc, .mcc, .srt, .xml ir .stl, kurie yra plačiausiai naudojami. Naudodami „antraštės įrankį“ galite redaguoti, kurti ir eksportuoti failus į bet kokį norimą formatą. 

Viena iš malonių jo funkcijų yra pridėti muzikos natas, kurios gali būti labai naudingos, ypač dainoms užsienio kalba. Užsienio kalbų eilutes taip pat lengva įgyvendinti dėl savo netiesinio vaizdo redagavimo formato.

„Premiere Pro“ taip pat suteikia jums laisvę kurti subtitrų failus nuo nulio, tereikia teksto ir garso sinchronizavimo su antraštėmis praktikos.

  • Atsisiųskite „Adobe Premiere Pro“ čia

2. Subtitrų redagavimas

Subtitrų redagavimas yra redaktorius, skirtas filmų subtitrams ir leis jums lengvai pakoreguoti bet kokio subtitrų pradžios eilutę, jei ji nėra sinchronizuojama su filmu.


Jei ieškote lengvo vaizdo įrašų redaktoriaus, skirto „Windows 10“, peržiūrėkite geriausius šio straipsnio pasirinkimus. 


Pažvelkite į geriausias su šia programine įranga suderinamas subtitrų funkcijas:

  • Galėsite kurti / koreguoti / sinchronizuoti ir išversti subtitrų eilutes.
  • Programoje yra šaunus garso vizualizatoriaus valdiklis, galintis parodyti bangos formą ir spektrogramas.
  • Galėsite vizualiai sinchronizuoti ir koreguoti paantraštę bei jos pradžios / pabaigos padėtį kartu su greičiu.
  • Programinė įranga teikia automatinį vertimą per „Google translate“.
  • Subtitrų redagavimas 3.5.4 gali sujungti ir padalyti subtitrus.
  • Taip pat pateikiamas vedlys, kuris ištaiso klaidas.
  • Taip pat galėsite mėgautis rašybos tikrinimu per „Open Office“ žodynus.

Tai tik keletas patikimų funkcijų rinkinių, kurie yra įtraukti į šią programinę įrangą. Patikrinkite juos visus ir gaukite „Subtitle Edit 3.5.4“ savo „Windows 10“ suderinamai sistemai.

3. Subtitrų dirbtuvės

Subtitrų dirbtuvės yra nemokama programinė įranga, skirta kurti, redaguoti ir konvertuoti tekstinius subtitrų failus.

Ši programa laikoma vienu iš geriausių nemokamų subtitrų redagavimo įrankių, pateikiama su itin lengvai naudojama sąsaja. Dėl to jis idealiai tinka ir pradedantiesiems.

Pažvelkite į geriausias į programą įtrauktas funkcijas:

  • Jis palaiko keitimąsi tarp daugiau nei 60 subtitrų formatų kūrimo, atidarymo, redagavimo ir išsaugojimo per Subtitle API biblioteką.
  • Taip pat galite išsaugoti subtitrus pasirinktiniu vartotojo nustatytu failo formatu.
  • Programos sąsaja yra patogi vartotojui, pritaikoma ir naudojama keliomis kalbomis.
  • Jūs gausite didžiulį įrankių rinkinį, kurį galėsite pritaikyti, ir visų rūšių funkcijas automatiniam laiko nustatymui ir manipuliavimui tekstais.
  • Vieni iš geriausių įrankių yra automatinė trukmė, rašybos tikrinimas, išmaniosios linijos koregavimas, FPS konversija, paieška ir pakeitimas bei dar daugiau.
  • Programinė įranga tiekiama su pritaikoma sistema, leidžiančia rankiniu būdu arba automatiškai aptikti, pažymėti ir taip pat ištaisyti visų rūšių subtitrų klaidas.
  • Ši programa palaiko stiliaus žymes ir spalvų žymes paantraštės tekste.

Subtitrų dirbtuvėse yra integruotas vaizdo grotuvas, kuris suteikia pritaikomą subtitrų peržiūrą ir viso ekrano režimą. Programinė įranga taip pat pateikia išsamią informaciją apie subtitrų failus, įskaitant pasirinktinius duomenis, pagrįstus vartotojo nustatytomis taisyklėmis.

Galite atsisiųsti „Subtitle Workshop“ arba apsilankyti jo svetainėje, kad sužinotumėte daugiau apie šią puikią programinę įrangą, kuri taip pat suderinama su „Windows“ sistemomis.

4. „Jubler Subtitle Editor“

Jubler Subtitle Editor“ yra patogus įrankis, galintis redaguoti tekstinius subtitrus. Jis gali būti naudojamas kaip priemonė konvertuoti, taisyti, transformuoti ar patobulinti esamus subtitrus. Programinę įrangą taip pat galite naudoti kaip naujų subtitrų kūrimo programą.


Norite sukurti tobulą vaizdo įrašų turinį? Patikrinkite geriausią šio straipsnio DVD kūrimo programinę įrangą.


Pažvelkite į įspūdingiausias „Jubler Subtitle Editor“ funkcijas:

  • Jis palaiko keletą populiariausių subtitrų formatų.
  • Taip pat galėsite peržiūrėti subtitrus realiuoju laiku arba projektavimo metu.
  • Programoje yra rašybos tikrintuvas ir vertimo režimas.
  • „Jubler Subtitle Editor“ pateikiami įvairūs subtitrų redagavimo stiliai.

Minimalūs programinės įrangos naudojimo reikalavimai yra naujausia JRE versija, „MPlayer“, norint peržiūrėti subtitrus, ir „ASpell“, norint patikrinti rašybą. Programinė įranga yra parašyta „Java 5.0“ ir tai reiškia, kad ji yra daugiaplatformė.

Galite patikrinti daugiau jo funkcijų, taip pat galite atsisiųsti „Jubler Subtitle Editor“ iš savo oficialios svetainės.

5. POP subtitrų redaktorius

„POP Subtitle Editor“ yra tikrai paprasta naudoti programa, leidžianti rašyti ir pridėti savo pačių subtitrus prie bet kurio vaizdo failo.

Peržiūrėdami filmą galite rašyti savo tekstus, o po to tereikia pasirinkti pradžios ir pabaigos laiką naudojant tą patį funkcijos klavišą.


Jei jus domina geriausia „Windows 10“ filmų kūrimo programinė įranga, pažiūrėkite į šį nuostabų sąrašą.


Patikrinkite daugiau įspūdingų funkcijų, kurios yra supakuotos į šią programinę įrangą, norint redaguoti subtitrus:

  • Galite pritaikyti subtitrų šriftą, dydį, spalvą ir padėtį.
  • Galėsite generuoti AVI, MPEG ar WMV failus vienu paspaudimu.
  • Pridėjus subtitrus prie savo vaizdo įrašų, tai bus paprasčiausia užduotis net pradedantiesiems, turintiems šį redaktorių.
  • Galite lengvai pakeisti ir redaguoti šrifto ypatybes.

Svarbu pažymėti, kad naudojant šią programinę įrangą subtitrai visada bus pateisinami iki kairiosios paraštės, ir tai bus akivaizdžiau, kai ilgesni subtitrai užims bent vieną ar dvi eilutes.

Galėsite sutelkti visą teksto bloką, jei to norite.

Galite atsisiųsti POP Subtitle Editor 1.0 iš oficialios svetainės ir pradėti pridėti ir rašyti subtitrus savo vaizdo įrašuose.

6. „Aura“ vaizdo redaktorius

„Aura“ vaizdo įrašų rengyklė yra visavertis ir be jokių pastangų naudoti vaizdo įrašų rengyklę, kuri yra su įmontuotu subtitrų redaktoriumi subtitrams tvarkyti.

Pažvelkite į įspūdingiausias šio įrankio savybes žemiau:

  • Tai profesionali vaizdo įrašų redagavimo programinė įranga, leidžianti kurti pačius vaizdo įrašus.
  • Galėsite sukurti profesionaliai atrodantį vaizdo įrašą su visų rūšių efektais ir perėjimais.
  • Jame yra įmontuotas subtitrų redaktorius.
  • Galite pritaikyti įvairius vaizdo efektus ir galėsite kurti
  • Programa taip pat palaiko visų populiarių vaizdo formatų, vaizdų ir garso takelių pridėjimą.
  • Jame yra patogi sąsaja, kuri leis jums redaguoti vaizdo įrašus su unikalia vaizdo įrašų redagavimo laiko juosta ir siužeto dėžutės skydeliu.
  • Jums tereikia tiesiog nuvilkti vaizdo failus į grafinę laiko juostą ir pradėti redaguoti.

Programinė įranga yra labai efektyvi redaguoti vaizdo įrašus, apkarpyti garso ir vaizdo įrašus, taip pat pridėti vandens ženklus ir subtitrus. Galėsite peržiūrėti visus redagavimus realiuoju laiku, prieš tai nereikėdami pateikti viso projekto.


Jei norite vaizdo įrašų rengyklės, palaikančios padalytą ekraną, peržiūrėkite mūsų populiariausius šio straipsnio pasirinkimus.


Tai yra viena iš geriausių vaizdo įrašų redagavimo programinės įrangos, kurioje yra daugybė naudingų funkcijų, susijusių su subtitrais.

Galite patikrinti išsamų jo funkcijų sąrašą ir atsisiųsti „Aura Video Editor“ iš oficialios svetainės.

Čia yra taškas, kai baigiasi penkių geriausių subtitrų redagavimo programų apibendrinimas.

Rekomenduojame išanalizuoti visas šių įrankių savybes taip pat apsilankius jų svetainėse, kad būtų lengviau nuspręsti, kuri programinė įranga geriausiai tinka jūsų subtitrų redagavimo poreikiams, o kuri - su plačiausiu funkcijų ir įrankių rinkiniu.

Visos penkios šios programos yra suderinamos su sistemomis, kuriose veikia „Windows 10“. Patikrinkite jas visas ir išsirinkite mėgstamiausią.

Jei turite kitų pasiūlymų ar klausimų, palikite juos toliau pateiktame komentarų skyriuje.

DUK apie subtitrų redagavimo programinę įrangą

  • Kokia yra geriausia subtitrų programinė įranga?

Mes rekomenduojame „Adobe Premiere Pro“ kaip geriausią įrankį redaguoti ir kurti subtitrus. Galite lengvai pritaikyti šriftus, spalvas, foną ir užrašus.

  • Kaip redaguoti SRT laiką?

Redaguoti SRT laiką galite paprasčiausiai naudodami „Notepad“ arba naudodami vieną iš programinės įrangos iš mūsų aukščiausiojo sąrašo. Nepamirškite prieš redaguodami pasidaryti failo kopiją, jei viskas nepavyktų.

  • Kaip galiu nemokamai dėti subtitrus?

Mes rekomenduojame Subtitrų redagavimą kaip geriausią įrankį nemokamai redaguoti antraštes.

Susijusios istorijos, kurias reikia patikrinti:

  • 4 internetiniai vaizdo įrašų redaktoriai, kurie prie jūsų vaizdo įrašų neprideda jokių vandens ženklų
  • 7 geriausia 1080p vaizdo įrašų redagavimo programinė įranga, skirta „Windows 10“
  • NUSTATYTI: „Windows Media Player“ negalima įkelti subtitrų