Geriausia nuotraukų animacinių filmų programinė įranga [2020 vadovas]

  • Niekas negali atsispirti intensyviems juokingai atrodantiems personažams, rodomiems visuose mūsų kompiuterio ekranuose ir popieriuose.
  • Šis sąrašas padės jums naudotis geriausiais nuotraukų animacinių filmų kūrimo įrankiais, nesvarbu, ar tai būtų įdomu, ar edukaciniais tikslais.
  • Taip pat turėtumėte patikrinti šiuos puikius skaitmeninius nuotraukų rėmelius, kad kiti galėtų grožėtis jūsų darbu.
  • Taip pat patikrinkite mūsų „Digital Photo Hub“, kad gautumėte daugiau naudingų sąrašų ir patarimų, tokių kaip rasti žemiau.
Geriausi nuotraukų animacinių filmų programinės įrangos įrankiai

Pasaulis labiau šypsojosi, kai atsirado animaciniai filmai. Niekas negalėjo atsispirti (niekas vis dar nedaro) intensyvių juokingos išvaizdos veikėjų, rodomų visuose mūsų ekranuose ir popieriuose.

Tikriausiai todėl, kad jie atrodo kaip kitokio nei mūsų pasaulio kūriniai. Iš tikrųjų už susižavėjimą yra atsakingos „Windows 10“ skirtos nuotraukų dėžutės programinės įrangos priemonės.

Tai įkvėpė tam tikrų priemonių sukūrimą. Jie leidžia nuotraukas paversti norimomis animacijomis.

Įvairios šių kompiuterių programų funkcijos leidžia smagiai manipuliuoti vaizdais. Viskas iš patogumo asmeniniame kompiuteryje.

       

 

Reklama

Kokie yra geriausi „Windows 10“ nuotraukų animacinių filmų kūrimo įrankiai?

„Adobe 2D Animation“ programinė įranga

gaukite „Adobe 2D Animation“ programinę įrangą

Naudodami „Adobe 2D Animation“ programinę įrangą galite paversti savo nuostabias nuotraukas animaciniais filmais ir pradėti judėti vos keliais žingsniais.

Šis įrankis yra labai intuityvus, rekomenduojamas tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams, kurie nori kurti patrauklias aukštos kokybės animacijas.

Programinė įranga veikia labai paprastai: pasirinkite dizainą ir tada naudokite vektorinius piešinius, kad pasakotumėte savo istoriją, pridėdami įspūdingų efektų, fonų ar judesių.

Čia buvo geriausi klasėje piešimo įrankiai :

  • Norėdami automatiškai suderinti burnos pozas su garso linksniais, naudokite automatinį lūpų sinchronizavimą
  • Pritvirtinkite garsą prie savo veikėjų judesių ir visada mėgaukitės puikia sinchronizacija
  • Priverskite animacijas reaguoti pagal MIDI įrenginio ar klaviatūros paleidiklius; yra tiek individualūs, tiek apsikeitimo aktyvikliai
  • Eksportuokite išsaugotas animacijas naudoti kaip GIF, HTML5 drobę, „Flash“ / „Adobe AIR“ ar „QuickTime“ filmus

Intuityvi sąsaja ir visos minėtos funkcijos daro šį įrankį puikiu pasirinkimu norint pradėti naudoti 2D animaciją.

Jei esate pasirengęs naudoti šią programinę įrangą ir kurti profesionalias animacijas, atsisiųskite „Adobe 2D Animation“ programinę įrangą dabar.

„Adobe 2D Animation“ programinė įranga

„Adobe 2D Animation“ programinė įranga

„Adobe Animation“ atveria naują animacijos amžių. Tiesiog pabandykite tai pamatyti patys! Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje

Nuotraukų animacinis filmas

naudoti „Photo Cartoon“

Jei ieškote paprastos nuotraukų redagavimo programinės įrangos, kuri padėtų iš esmės paversti bet kokį vaizdą animaciniu filmu, tada yra tikimybė, kad įvertinsite „Photo Cartoon“.

Šiai paslaugai nereikia jokių redagavimo įgūdžių - norėdami fotografuoti savo nuotrauką, tiesiog įkelkite ją, paspauskite „ Cartoonize“ ir pasirinkite norimą efektą. Taip, taip lengva pasiekti savo tikslą.

„Cartoon Effect“ nėra vienintelis įdomus. Galite drąsiai naudoti ir pieštuko piešimo efektą, arba apgauti draugus apsvarstyti jus kaip naują „Picasso“ su tapybos efektu.

Vos per kelias sekundes turėsite omenyje turimą nuotrauką, kurią galėsite paruošti bendrinti „Facebook“ ir kituose socialiniuose tinkluose.

Juk turite greitai atsisakyti idėjos pasilikti sau. Kur čia smagu?

Štai kokios puikios pagrindinės „ Photo Cartoon“ funkcijos pateikiamos ant stalo:

  • Nuotraukas paversti animaciniais filmais yra lengva ir intuityvi net pradedantiesiems
  • Programinė įranga palaiko platų vaizdo failų asortimentą
  • Nesuskaičiuojamas efektų pasirinkimas
  • Jis suderinamas su „Windows 10. 8“, „7“ ir „Android“
  • Nemokamas bandymas, jei nesate apsisprendę
Nuotraukų animacinis filmas

Nuotraukų animacinis filmas

Naudojant nuotraukų animacinius filmus animacinių filmų efektų pritaikymas paveikslėliams tampa smagiu procesu. Pasiruošę išbandyti? Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje

Cartoon.Pho.to.

gauti Cartoon.Pho.to.

Cartoon.Pho.to. neseniai nustatė naują nuotraukų ir animacinių filmų transformavimo skalės mastą. Sustiprinta animacinių filmų grafika leidžia rodyti tikrąsias emocijas karikatūrizuotame veide.

Tai atsitinka naudojant reguliuojamas funkcijas. Įkeldami savo nuotrauką / atvaizdą į paslaugą, vartotojai gali rinktis įdomią veido pokyčių įvairovę. Čia prasideda linksmybės.

Galima sukurti laimingą išraišką iš liūdniausių veidų. Filtrai ir modifikacijos taikomi visų tipų nuotraukoms, išskyrus veido morfavimą, kuris taikomas tik portretams.

Pagrindinės savybės, kuriomis ketinate mėgautis:

  • Keičianti veido išraiška - skruostai, lūpos, vokai ir antakiai keičiami, kad judėtų per kelias sekundes, kad atsiskleistų išvaizda. Pavyzdžiui, išsiplėtusių lūpų judesys gali reikšti šypseną
  • Emocijų demonstravimas - efektų pasirinkimas yra toks, kad karikatūra padarytas vaizdas būtų gedulo ar susijaudinusio veido
  • Karikatūros efektas - norite paversti savo nuotrauką troliu? Galbūt užsienietis ar kietas vyrukas. Štai jo funkcija

Pateikite nuotrauką ir tyrinėkite nuostabius nuotraukų efektus, kuriuos siūlo cartoon.pho.to.

⇒ Atsisiųskite „Cartoon.Pho.to“. dabar

„BeFunky“ animacinių filmų kūrėjas

gaukite „BeFunky Cartoonizer“

Puikumo kelias - būtent tai pirmiausia ateina į galvą naudojant „BeFunky Cartoonizer“. 2007 m. Paleistas įrankis savo klientams buvo naudojamas jau 11 metų.

Per daugelį metų programinės įrangos kūrėjai dirbo kūrybiškumu, siekdami aukštesnių standartų, nuo paprasto rankinio redaktoriaus iki greito ir populiaraus animacinių filmų kūrėjo, kuris yra šiandien.

Gražių ir profesionalios kokybės vaizdų gamintojas.

Peržiūrėkite keletą puikių savybių žemiau:

  • Penki klasikiniai animacinių filmų rinkiniai, esantys nuotraukų redaktoriaus meniniame skyriuje. Bet kuris iš jų padarys bet kurios kategorijos nuotrauką / vaizdą
  • „Deluxe Edition“ skaitmeninio meno dalyje yra plačiai reformuotas animacinių filmų leidėjas DLX, kuris dar labiau pagerins išvaizdą
  • Nenuostabu, kad vartotojai valandų valandas būna prisirišę prie savo ekranų - tokie nuojautos kaip kepurės, papuošalai, barzdos ir kt. Yra geri virtualūs žaislai; išmanieji patobulinimai, fiksuojantys skaitmeninius garsus, prastą apšvietimą ir neryškumą tik vienu paspaudimu, yra dar patrauklesni
  • Bene įdomiausias „BeFunky Cartoonizer“ dalykas yra jo sugebėjimas paversti paveikslėlius Warlo stiliaus menais; tai vaizdas, kuris atrodo tarsi nuimtas iš vieno jūsų lentynos romano viršaus

Programinės įrangos kūrėjai nepasinaudojo visa paraiška atsisiųsti. Tačiau vartotojai gali prieiti prie jo internete.

⇒ Dabar pasiekite „BeFunky Cartoonizer“ 

Karikatūrų generatorius

gauti animacinių filmų generatorių

Šios „Windows 10“ nuotraukų animacinių filmų programinės įrangos konfigūracijos parinktys yra aukščiausios klasės. Naudodami šį įrankį paverskite mėgstamiausio atlikėjo paveikslą ir galbūt turėsite kito albumo viršelio nuotrauką.

Gerai paaiškinta programinė įranga leidžia vartotojams lengvai naudotis įrankiu. Paprastos gairės ir valdikliai taip pat yra pliusas.

Visi žino, kad animacinių filmų generatorius gali būti pats įvairiausias animacinių filmų kūrėjas. Vartotojai gali konvertuoti nuotraukas naudodami BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF ir kitus formatus.

Pagrindinės komplektacijos savybės :

  • Nustatymų diapazonas, kuris nustatomas, kad nuotrauka būtų išvaizda. Kai kurie iš jų apima šepetėlio plotį, eskizo gylį, tamsumą, jautrumą taškams, spalvų eskizą, suliejimą / aštrinimą ir kt.
  • Nustatymų meniu esančioje tarpfazėje yra reguliuojami slankikliai. Jie taiko animacinių filmų efektus vaizdams
  • Kairiajame skydelyje galima pritaikyti norimą efektų diapazoną, įskaitant pieštuko eskizą, eskizą, eskizą + tašką, sepiją + tašką, spalvą ir kt.
  • „Cartoon Generator“ turi partijos parinktį, kad būtų galima atlikti masinę nuotraukų ir animacinių filmų konversiją

⇒ Atsisiųskite „Cartoon Generator“ dabar

Vaizdo animacinių filmų programinė įranga

gaukite „Image Cartoonizer“ programinę įrangą

Naujų vaizdų animacinių filmų programinės įrangos vaizdas darbalaukio ekrane yra gana patrauklus. Vien tik paspaudimas atskiria didelius ar mažus vaizdus nuo jų animacinio aš.

Nors daugeliu atvejų programinė įranga veikia puikiai, klaidų valdymo sistema yra panaši į jokią kitą.

„Windows 10“ nuotraukų animacinių filmų programinė įranga rūšiuoja naudodama prasmingą informaciją problemoms spręsti. Tai arba ištaiso problemas, arba įspėja suinteresuotas šalis.

Pagrindinės jo pateikiamos savybės :

  • Kūrėjai įdiegė programinę įrangą su daugiau nei 100 efektų. Kai kurie apima; spalvų balansas, ryškumas / kontrastas, lipnus šablonas, plaukų perjungimas, eskizas ir pilka spalva, kad būtų tik keli
  • Raudonų akių pašalinimo funkcija, skirta atsikratyti visų raudonų akių klaidų
  • Įterptos nuotraukos konvertuojamos žaibiškai, greičiau nei galima tikėtis dirbant su neprisijungus naudojamu įrankiu
  • Kuo didesnis, tuo geriau, tiesa? Vaizdo animacinių filmų kūrėjas šią citatą supranta tiesiogine prasme, dažnai pasiekdamas geriausių rezultatų dirbdamas su didelėmis nuotraukomis
  • Konvertuokite nuotraukų grupę vienu spustelėjimu ir sutaupykite laiko

⇒ Atsisiųskite „Image Cartoonizer“ programinę įrangą dabar

Minėtos programos yra unikaliai dinamiški internetiniai ir neprisijungę įrankiai, turintys paprastą ir patogią sąsają.

Jų mokėjimas akimirksniu sukurti apakinančius, aukštos kokybės animacinius filmus yra nepaprastas. Jie iš tiesų yra geriausia „Windows 10“ nuotraukų animacinių filmų programinė įranga.

Prisijunkite prie savo atitinkamų nuorodų dabar ir prisijunkite prie linksmybių!

DUK apie paveikslėlių animacinių filmų programinę įrangą

  • Ar yra programa, paverčianti paveikslėlius karikatūromis?

Yra daugybė programų, galinčių sukurti animacinį paveikslėlį, kurį galite naudoti savo telefone arba asmeniniame kompiuteryje. Mūsų sąraše galite rasti geriausios animacinių filmų kūrimo programinės įrangos pasiūlymų ir palyginimų.

  • Kokia yra geriausia animacinių filmų programinė įranga?

Mes rekomenduojame „Adobe 2D Animation“ programinę įrangą kaip profesionaliausią ir patikimiausią rinkoje animacinių filmų redagavimo programą. Galite rinktis iš daugybės išankstinių nustatymų ir specialiųjų efektų.

  • Kaip aš galiu sukurti animacinį paveikslėlį?

Norėdami sukurti animacinį paveikslėlį, jums reikės programinės įrangos, kuri gali automatiškai pakeisti įprasto paveikslo išvaizdą į karikatūrą. Kitas žingsnis būtų naudoti animacinių filmukų programinę įrangą, kad ji būtų paversta judančiu kino filmu.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2020 m. Balandžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Spalio mėn.