6 geriausia nuotraukų mozaikų kūrimo programinė įranga, kurią galite atsisiųsti nemokamai

  • Jei užsiimate nuotraukų redagavimu, žinote, kaip svarbu naudoti tinkamą programinę įrangą, kad gautumėte geriausius galutinius rezultatus.
  • Rinkoje yra daugybė nuotraukų redagavimo įrankių, kurių kiekvienas turi savo ypatybes, o išsirinkti savo poreikiams tinkamą ne visada yra lengva užduotis.
  • „Adobe Photoshop“ yra vienas iš geriausių įrankių, leidžiančių pridėti prie mozaikos panašių efektų prie nuotraukų. Perskaitykite toliau pateiktą vadovą, kad sužinotumėte daugiau apie „Photoshop“ ir kitus tokius įrankius.
  • Daugiau panašių vadovų rasite mūsų centre, skirtame nuotraukų ir vaizdų redagavimo programinei įrangai.
geriausi foto mozaikos kūrimo įrankiai

Mozaika yra vaizdas, sukurtas su mažesnėmis medžiagos dalimis, su nuotraukų mozaikomis, suformuotomis tiksliai taip, kaip jūs manote: su mažų nuotraukų kolekcija, sujungta su programine įranga.

Nors kai kuriose vaizdo redagavimo programose yra nuotraukų mozaikos parinktys, yra ir „Windows“ skirtų fotografijų mozaikų programų, kurios leidžia jums nustatyti mozaikas su savo atvaizdais arba paveikslėliais, esančiais programoje.

Žemiau yra keletas geriausių nemokamų programų ir patentuotų mozaikų kūrimo programinės įrangos, skirtos „Windows“.

Reklama

Geriausia nuotraukų mozaikų kūrimo programinė įranga, skirta kompiuteriams

Adobe Photoshop

„Adobe Photoshop“ nuotraukų mozaikos programinė įranga

„Adobe Photoshop“ yra daug funkcijų turinti vaizdų ir nuotraukų redagavimo programinė įranga, kuria galite pridėti norimus efektus prie savo nuotraukų.

Kalbant apie manipuliavimą vaizdais, jei norite savo nuotraukose pridėti į mozaiką panašių efektų, „Photoshop“ be jokių abejonių yra geriausia programinė įranga darbui atlikti.

Štai kaip galite sukurti nuotraukų mozaiką „Photoshop“

  1. Sukurkite plytelių vaizdų tinklelį
  2. Eikite į komandą Vaizdas > Koregavimai > Desaturate, kad desatratizuotumėte tinklelį
  3. Dabar atėjo laikas uždėti savo pagrindinį vaizdą ant tinklelio, kurį ką tik desaturavote.

Tai sukurs gražią nuotraukų mozaiką, kurią galėsite toliau redaguoti žaisdami neskaidrumo nustatymais ir kitomis tokiomis parinktimis, kad gautumėte ryškesnes ir išskirtines spalvas.

Kiti pagrindiniai „PhotoShop“ bruožai yra šie:

  • Plati šiuolaikinių intuityvių išankstinių nustatymų biblioteka su daugybe raštų, sluoksnių ir formų, iš kurių galite rinktis
  • Tikslus objektų pasirinkimo įrankis greitesniam redagavimui
  • 7 dienų nemokamas bandymas

Ar esate pasirengęs žengti į „Photoshop“ pasaulį?

⇒ Atsisiųskite nemokamą „Adobe Photoshop“

AndreaMosaic

„AndreaMosaic“ yra bene geriausia nemokama mozaikų kūrimo programinė įranga, skirta „Windows“, „MacOS“ ir „Linux“. Naujausią „Windows“ versiją galite atsisiųsti spustelėdami AndreaMosaic 3.37 šiame puslapyje.

Taip pat yra nešiojama versija, kurią galite paleisti iš USB atmintinių. Be to, yra „Bonus Pack“ ir 35 USD profesionali „AndreaMosaic“ versija, kurios mozaikos dydis yra didesnis nei 100 GB, o maksimalus plytelių ir vaizdų skaičius yra 500 000. Žemiau parodyta nuotraukų mozaika buvo sukurta naudojant „AndreaMosaic“.

„AndreaMosaic“ turi švarų ir intuityvų vartotojo sąsają, kurioje yra daugybė galimybių konfigūruoti išvestį. Pvz., Programinėje įrangoje yra devyni dydžio ir plytelių parametrų variantai, kuriais galite reguliuoti mozaikos skiriamąją gebą, plytelių dydį, raštą, vaizdo spalvas ir dar daugiau.

Programoje taip pat yra plytelių variantų nustatymai, kuriuos galite pasukti, atspindėti ir apversti. Ši programinė įranga netgi leidžia jums nustatyti mozaikas iš vaizdo įrašų išgaunant vaizdo klipus iš klipų.

Galite atsisiųsti vaizdų rinkinio paketą iš „AndreaMosaic“ svetainės, kurioje yra 500 vaizdų, kad sukurtumėte mozaiką, jei neturite pakankamai savo nuotraukų.

„Mosaikify“

„Mosaikify“ yra mozaikos kūrimo programinė įranga su nemokama ir patentuota versija. Programinės įrangos tinklalapyje „Mosaikify Plus“ mažmeninė prekyba kainuoja 20 eurų ir sukuria dideles mozaikas, kuriose gali būti iki 5000 vaizdų, didesnis išdėstymo pasirinkimas ir daugiau spalvų gradiento fono parinkčių.

Galite pridėti nemokamą „Mosaikify for Windows“ versiją spustelėdami  Atsisiųsti „Mosaikify “ šiame puslapyje.

Ši programinė įranga sukuria tikras nuotraukų mozaikas, neperdengiant pusiau skaidrių originalių paveikslėlių versijų. Taigi „Mosaikify“ mozaikose esančios vaizdo plytelės yra aiškesnės nei sukurtos naudojant alternatyvias programas.

Programinė įranga apima įvairius matmenų nustatymus, pagal kuriuos nustatomos mozaikos. Jame yra konfigūracijos parinktys, kuriomis vartotojai gali koreguoti plytelių variantus, formą, išdėstymą ir mozaikos kontrastą. Be to, galite pasirinkti mozaikos išblukimo fono spalvas ir kryptį.

Mozaikos kūrėjas

„Mozaikos kūrėjas“ yra daugybė mozaikos kūrimo galimybių ir įrankių. Ši patentuota programinė įranga neturi nemokamos programinės įrangos versijos, tačiau turi 30 dienų bandomąjį paketą. Programa turi 29 USD „Lite“ ir 99 USD „Professional“ versiją, kurioje nėra išvesties failų apribojimo ir yra šablonų redaktorius, su kuriuo galite kurti mozaikos šablonus.

Tai yra programinė įranga, pirmiausia naudojama fotografijos mozaikoms su neribotu skaičiumi vaizdo ląstelių ir, naudojant „Professional“ versiją, neribotam išvesties failo dydžiui nustatyti.

„Mozaikos kūrėjas“ turi daugiau nuotraukų mozaikos parinkčių nei dauguma alternatyvų, taip pat yra vedlys, leidžiantis keliais žingsniais nustatyti vaizdo montažus. Tačiau naudodamiesi programa vaizdus taip pat galite konvertuoti į keramines, antklodžių, stiklo ar akmens plytelių mozaikas.

Be to, programinė įranga leidžia jums nustatyti vaizdo mozaikas iš kadrų sekų ir teksto mozaikų. Galutines mozaikas galite parodyti internetinėse galerijose, sukurtose naudojant programinės įrangos miniatiūrų vedlį.

„Mazaika“

„Mazaika“ yra dar viena sunkiasvorės mozaikos kūrėja, kuria įmonės kuria plakatų nuotraukų mozaikas. Ši patentuota programinė įranga kainuoja 49,95 USD ir yra suderinama su „Windows“ nuo „Vista“, tačiau 3.8 versiją galite paleisti ir ankstesnėse „Windows“ operacinėse sistemose. „Mazaika“ taip pat suderinama su „MacOS“ ir „Linux“.

„Mazaika“ išskiria iš alternatyvų - vartotojai gali rankiniu būdu koreguoti kiekvieną mozaikų plytelę, kad jie galėtų pakeisti vieną mozaikoje esančią plytelę kita nuotrauka.

Be to, programoje yra vaizdo redagavimo parinkčių, kad būtų galima sureguliuoti plytelių spalvas, vaizdo ryškumą, kontrastą ir, jei reikia, jų dydį. „Mozaika“ palaiko įvairius vaizdo formatus ir suteikia vartotojams galimybę kurti mozaikas su neribotu nuotraukų kiekiu, skiriamąja geba ir išvesties dydžiu.

Kitas geras dalykas programoje yra paketinio apdorojimo parinktis, kuri vienu metu sukuria kelias mozaikas.

Mosaizer XV

„mosaizer“ nuotraukų mozaikos programinė įranga

„Mosaizer XV“ yra nemokamos mozaikos kūrimo programinė įranga, skirta nekomerciniams vartotojams, suderinama su „Windows“ platformomis nuo XP ir naujesnių versijų. Tačiau pasibaigus lengvatiniam laikotarpiui kai kurie profesionalūs programinės įrangos įrankiai ir parinktys yra užrakinti. Visą neribotą versiją galima įsigyti už 19 eurų.

Taip pat yra „Mosaizer Lite“ paketas, kurį leidėjas teigia esanti greičiausia pasaulyje mozaikos kūrimo programinė įranga, kurią galite pridėti prie „Windows“ iš šio tinklalapio puslapio.

„Mosaizer“ turi paprastą vartotojo sąsajos dizainą ir apima daugybę galimybių sukurti mozaikas, kai jos tvarkomos naudojant „Pattern“, „Colors“, „Specials“, „Quality“ ir „Mask“ įrankius.

Naudodami kaukės įrankį, vartotojai gali konfigūruoti mozaikos plytelių skaidrumą, formą ir padėtį. Arba galite pasirinkti stačiakampio, spiralinio, šešiakampio ar apskrito mozaikos modelio variantus. Vartotojai mozaikoms taip pat gali pritaikyti spalvinimo ir maišymo efektus.

Dar vienas geras dalykas programinėje įrangoje yra tai, kad turite savo vaizdus, ​​kad galėtumėte nustatyti nuotraukų mozaikas. Be to, „Mosaizer“ taip pat turi vaizdo mozaikos generatorių, kuriuo galite nustatyti vaizdo mozaikas pagal kadrų skaičių.

Išvada

Mozaika yra puikus būdas sujungti didesnes nuotraukų kolekcijas. „Mosaizer“, „Mazaika“, „Mosaic Creator“, „Mosaikify“ ir „AndreaMosaic“ yra geriausios „Windows“ programos, kuriomis galima nustatyti mozaikas, suteikiant vartotojams galimybę bet kokiais kūrybingais būdais nustatyti nuostabias nuotraukų mozaikas.

DUK: Sužinokite daugiau apie nuotraukų mozaikos įrankius

  • Kiek nuotraukų reikia nuotraukų mozaikai?

Norėdami sukurti nuotraukų mozaiką, jums reikia mažiausiai 50 nuotraukų. Norėdami gauti geriausius rezultatus, pradėkite nuo mažiausiai 80 nuotraukų ir vienos didelės pagrindinės nuotraukos. Kuo daugiau atskirų nuotraukų pridedate, tuo gyvesnė ir išsamesnė bus jūsų mozaikos nuotrauka.

  • Kas yra mozaikos portretas?

Mozaikos portrete yra vienas pagrindinis vaizdas, kuris yra pats portretas, esantis atskirų nuotraukų, kurios anksčiau buvo nesotintos, tinklelyje.

  • Kaip pašalinti mozaiką iš nuotraukos?

Norėdami pašalinti mozaiką iš „Adobe Photoshop“ nuotraukos, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Eikite į skydą Sluoksniai
  2. Pasirinkite sluoksnį, kuriame yra mozaika.
  3. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite sluoksnį su kauke
  4. Norėdami pašalinti mozaikos efektą, spustelėkite parinktį Ištrinti sluoksnio kaukę .

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Balandžio mėn.