5 geriausia kompiuterio logotipo kūrimo programinė įranga

  • Šis sąrašas padės jums pasirinkti geriausią logotipo kūrimo programinę įrangą, nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs dizaineris
  • Vienas iš svarbiausių logotipo aspektų yra šriftas, galbūt rasite šį straipsnį apie geriausią šriftų generavimo programinę įrangą
  • Daugiau susijusių straipsnių rasite mūsų logotipo skiltyje
geriausia logotipo dizaino programinės įrangos „Windows“

Vienas pirmųjų ir labiausiai pastebimų dalykų apie bet kurią puikią įmonę ar prekės ženklą yra jos logotipas. „Facebook“ turi savo minimalistinį F, „Apple“ - elegantišką pusiau suvalgytą obuolį, „Nike“ - varnelę, o „Windows“ - langų plyteles.

Kad prekės ženklas išsiskirtų, puikus logotipas yra būtinas.

Viena klaida, kurią daro daugelis verslų pradedant verslą, neteikia per daug reikšmės savo vardui ir logotipui. Iš tikrųjų tai gali pasirodyti kaip du svarbiausi dalykai, lemiantys jūsų verslo sėkmę.

Vardas yra simbolių arba žodžių derinys, kurį galite sugalvoti ir sugalvoti. Tai palyginti paprastas dalykas. Tai, kas gali būti sunku, yra bandymas sugalvoti puikų logotipą ir tada jį iš tikrųjų sukurti.

Jūsų logotipas turi būti profesionalus ir švarus. Didelės įmonės imasi samdyti specialistus, kad jie atliktų šią darbo dalį.

Laimei, jei tai viršija jūsų biudžetą, yra daugybė programinės įrangos programinės įrangos, kuri gali padėti tai padaryti už nedidelę kainos dalį.

Koks yra geriausias logotipo kūrimo programinė įranga, skirta „Windows 10“?

„Adobe Illustrator“ (redaktoriaus pasirinkimas)

Geriausia logotipo kūrimo programinė įranga

Negalima sudaryti geriausių logotipo kūrimo įrankių sąrašo, neįtraukiant į jį „Adobe Illustrator“. „Adobe“ „Creative Suite“ dalis „Illustrator“ yra daugelio profesionalių logotipų dizainerių pasirinktas įrankis.

Jo sąsaja gali būti šiek tiek bauginanti pradedantiesiems, tačiau mes galime patvirtinti, kad ši programinė įranga turi daugiau funkcijų nei bet kuris kitas šio sąrašo įrašas.

Kadangi tai yra bendra projektavimo programinė įranga, jos sąsaja / procesas gali atrodyti painus tiems, kurie tik nori sukurti logotipą.

Tačiau būkite tikri, kad jo funkcijos, tokios kaip pikselių tinklelis, tikslūs formos formavimo įrankiai ir šepetėliai, nuolydžiai, perspektyvos tinkleliai, turtinga tipografija ir vaizdiniai efektai, be kita ko, daro tai nepaprastai galinga programine įranga.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Neribota šriftų kolekcija
  • Sklandi integracija su kitomis „Creative Cloud“ programomis, tokiomis kaip „Photoshop“, „InDesign“, „XD“ ir „After Effects“
  • Jūsų meno kūriniai išsaugomi debesyje ir atnaujinami realiuoju laiku
  • 100X drobė (daugiau vietos pritaikyti savo dizainui tiek, kiek norite)
  • Žingsnis po žingsnio interaktyvios mokymo programos
„Adobe Illustrator“

„Adobe Illustrator“

Sukurkite tiksliausią logotipo vizijos pateikimą naudodami populiariausią vektorinio grafinio dizaino programinę įrangą. 20,99 USD per mėn. Apsilankykite svetainėje

Atsisiųskite „Adobe Illustrator“, skirtą „Windows“


Adobe Photoshop

„Photoshop-CC-2020“

Kitas galingas logotipo kūrimo įrankis yra visame pasaulyje puoselėjamas „Adobe Photoshop“ ir tai visai neturėtų stebinti, nes mes dirbame su geriausia pasaulyje vaizdo ir grafinio dizaino programine įranga.

Nuo nuotraukų redagavimo iki skaitmeninės tapybos, animacijos ir grafinio dizaino nėra nieko, ko negalėtumėte padaryti su visagaliu „Photoshop“.

Geriausia tai, kad tai neapsiriboja konkrečia aplinka - sekite savo įkvėpimą ir atskleiskite savo kūrybiškumą darbalaukyje, planšetiniame kompiuteryje ir „iPad“, kad sukurtumėte nuostabų logotipo dizainą.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Apkirpkite, pašalinkite objektus, retušuokite ir sujunkite nuotraukas
  • Neribotas spalvų, efektų, sluoksnių ir kaukių pasirinkimas
  • Šriftų automatinio aktyvinimo funkcija
  • Pasukami raštai, kad būtų galima lengvai pakeisti bet kurio modelio orientaciją
  • Objekto pasirinkimo įrankis, skirtas greitai ir tiksliai pasirinkti
Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Pasinaudokite „Photoshop“ kūrybine galia kurdami demonstracinius logotipo dizainus. 20,99 USD per mėn. Apsilankykite svetainėje

Atsisiųskite „Adobe Photoshop“, skirtą „Windows“


„Adobe Spark“

Jei pradedate manyti, kad „Adobe“ perėmė grafinio dizaino rinką, negalėtumėte būti teisesni.

Mažiau žinomas, bet ne mažiau paveikus „Adobe Spark“ yra jūsų pasirinktinis logotipo kūrėjas, kurį galima rasti internete ir mobiliose platformose.

Šis beprecedentis mobilumas gali reikšti tik daugiau laiko jums pradėti kurti savo logotipą, kai tik įkvepia įkvėpimas.

Jei mes kalbame apie dalykus, kuriuos galite padaryti keliaudami, „Spark“ yra natūralus pasirinkimas, kurį galite naudoti kurdami kur kas daugiau nei logotipus.

Sukurkite visą internetinį puslapį, žandikaulių kritimo įrašus su nuostabia grafika ir patrauklius vaizdo įrašus per kelias minutes.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Plati nemokamų profesionaliai sukurtų šriftų kolekcija
  • Dosni nuotraukų biblioteka
  • Geriausias klasėje išdėstymas, spalvos ir šriftai
  • Galingos „shareware“ funkcijos (norint pasidalinti savo projektu per socialinę mediją ar el. Paštą)
  • Jūsų darbas automatiškai išsaugomas debesyje ir atnaujinamas visuose įrenginiuose
„Adobe Spark“

„Adobe Spark“

Sukurkite nuostabius logotipus ir akimirksniu pasidalykite savo meno kūriniais su „Spark“! Nemokamai apsilankykite svetainėje

„Summitsoft“ logotipo studija „Pro“

„Summitsoft“ logotipų studijoje „Pro“ pateikiami nuostabūs 1500 iš anksto sukurtų šablonų, kurie apima beveik visas pramonės šakas, pradedant maistu ir finansais, baigiant valymu ir statybomis.

Be šios didžiulės šablonų kolekcijos, yra ir daugiau nei 5000 logotipo objektų, kuriuos galite pridėti prie savo dizaino.

Prie to pridėkite galimybę pakoreguoti spalvas, šriftus ir formas, o tai, ką gaunate kaip išvestį, yra beveik bet koks jūsų įsivaizduojamas dizainas.

Taip pat galite importuoti savo grafiką arba naudoti įmontuotus įrankius, norėdami piešti savo figūras / dizainą.


Suporuokite savo logotipo kūrimo programinę įrangą su geriausiais „Windows 10“ vaizdo redagavimo įrankiais. Raskite juos šiame straipsnyje.


Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • „Logo Design Studio“ sąsaja primena „Microsoft Office“ sąsają, todėl viskas dar geriau, nes prie žinomų sąsajų lengviau priprasti
  • Šūkis / žymos generatorius, kuris iš tikrųjų gali sugalvoti puikius šūkius
  • Visa jūsų dizaino nuosavybė reiškia, kad galite juos parduoti kitiems
  • Pagrindinis įvadas į prekių ženklų procesą, kad galėtumėte apsaugoti savo prekės ženklo tapatybę

Gaukite „Logo Design Studio Pro“ 

„CorelDraw“

„CorelDraw“

Galingos grafinio dizaino funkcijos, naujos kartos bendradarbiavimo įrankiai ir į produktyvumą orientuotos galimybės - štai ko galite tikėtis iš „CorelDraw“.

Tai profesionali vektorinių iliustracijų, maketavimo, nuotraukų redagavimo ir tipografijos programa, suteikianti viską, ko reikia ir dar daugiau, kad sukurtumėte nuostabius meno kūrinius nuo vienų logotipų iki sudėtingų interneto dizaino projektų.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Debesies pagrindu sukurti bendradarbiavimo įrankiai, skirti tiesiogiai komentuoti jūsų dizaino failus
  • Darbo srities pritaikymo parinktys
  • Galingi vektoriniai formavimo ir piešimo įrankiai ir efektai, pvz., „Contour“, „Blend“, „Mesh Fill“ ir kt.
  • Pilnas tipografijos įrankių rinkinys (šriftų koregavimas, kintamo šrifto palaikymas, teksto pritaikymas keliams ir kt.)
  • Spalvų tvarkymo įrankiai, skirti koreguoti spalvą ir toną, pašalinti trūkumus ir koreguoti perspektyvą
  • Šiuolaikinė dirbtiniu intelektu pagrįsta vektorinių iliustracijų technologija
  • Nesugriaunantis redagavimas ir neprilygstamas objekto valdymas

Gaukite „CorelDraw“


Taip pateksime į savo sąrašo pabaigą. Atsisiųskite logotipo kūrimo programinę įrangą, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius.

Jei turite kokių nors pasiūlymų ar klausimų, nedvejodami palikite juos toliau pateiktame komentarų skyriuje.

DUK: Sužinokite daugiau apie logotipų kūrimo programinę įrangą

  • Kokia programinė įranga naudojama kuriant simbolius?

Kuriant simbolius yra daugybė galimybių, tačiau kaip patikimiausią variantą rekomenduojame „Adobe Illustrator“.

  • Kas yra sėkmingas logotipas?

Geriausia, jei ji turėtų koncepciją, suderintą su įmonės vizija / pavadinimu. Vykdant, geras logotipas išreiškiamas paprastomis formomis, šriftais ir spalvomis.

  • Kokio dydžio turėčiau padaryti „Illustrator“ logotipą?

Norėdami naudoti logotipą skirtingose ​​vietose, neprarandant kokybės, turėtumėte sukurti vektorinį failą, kuris gali pakeisti dydį be pikselių.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Rugsėjo mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn., Kad būtų šviežesnis, tikslus ir išsamus.