Konvertuoti nuotrauką į pieštuko eskizą ir piešinius [Geriausi įrankiai]

  • Jei kada pagalvojote, kaip paversti savo nuotraukas eskizais ar piešiniais, šis straipsnis skirtas jums.
  • Parengėme nuotraukų redaktorių sąrašą, kurie gali padėti tai padaryti vos keliais paspaudimais. Vienas geriausių darbo įrankių yra „Adobe Photoshop“. Patikrinkite tai kartu su kitomis priemonėmis toliau pateiktame sąraše.
  • Jei norite sužinoti daugiau apie nuotraukų redagavimą ir susijusius įrankius, peržiūrėkite mūsų specialų nuotraukų redaktoriaus skyrių. Nepamirškite pažymėti, jei prireiks vėliau.
  • Norėdami rasti daug daugiau naudingų straipsnių, tokių kaip šis, peržiūrėkite mūsų specialų grafikos ir dizaino programinės įrangos centrą.
konvertuoti paveikslėlį į eskizų programinę įrangą

Ar kada norėjote savo mėgstamą nuotrauką paversti meno kūriniu, kuris atrodo lyg rankiniu būdu nubraižytas? Dėl tokio tipo efekto vaizdo elementai labiau išryškėja ir turi tą būdingą eskizo išvaizdą.

Norint pasiekti tokią išvaizdą, kartais matomos kreipiamosios linijos, galite pamatyti „dailininko“ dėmėtą popierių, tarsi gautas meno kūrinys būtų ranka nupieštas naudojant anglį arba pieštukus.

Jūsų laimei, jūs neturite pradėti lankyti piešimo pamokų ir tada praleisti daugiau laiko, kol iš tikrųjų išmoksite, kaip tai tinkamai atlikti.

Norint gauti profesionaliai atrodantį rezultatą, geriausia naudoti specializuotą kompiuterinę programinę įrangą, kuri analizuoja visus jūsų nuotraukoje esančius pikselius ir spalvų gradientus, o tada juos paverčia į eskizą panašiu rezultatu.

Kadangi internete yra platus paslaugų, susijusių su šia tema, asortimentas, gali būti apmaudu išbandyti kiekvieną variantą. Štai kodėl šiame straipsnyje mes išnagrinėsime keletą geriausių programinės įrangos parinkčių, leidžiančių paversti bet kurią nuotrauką eskizais vos keliais paspaudimais.

Naudodami šias priemones paverskite savo nuotraukas eskizais

Adobe Photoshop

„Photoshop CC 2020“ konvertuokite nuotrauką į pieštuko eskizą

Jei užsiimate grafiniu dizainu, nuotraukų redagavimu ar bet kokiu kitu manipuliavimu vaizdais, „Adobe Photoshop“ visada turėtų būti jūsų pirmasis pasirinkimas.

Šią programinės įrangos priemonę visame pasaulyje naudoja milijonai. Tai lengva naudoti, tačiau ji taip pat turi keletą pažangių funkcijų, kurios praverčia sudėtingiems projektams. Todėl mėgėjai ir profesionalai labiau mėgsta tai, o ne kitas priemones.

„Photoshop“ taip pat puikus, jei norite konvertuoti nuotraukas į pieštukų eskizus ir piešinius. Be to, jis turi neįtikėtiną šepečių, filtrų ir nuotraukų efektų asortimentą, kuris gali padėti jums redaguoti į kitą lygį.

Pažvelkime į keletą kitų naudingų funkcijų, kurias galite rasti „Photoshop“:

  • Turinio žinojimo užpildymas leidžia iškirpti blaškančias vaizdo dalis
  • Daugybė teptukų, iš kurių galima rinktis
  • Pritaikoma darbo vieta su patogiomis naudoti galimybėmis
  • Išplėstinės redagavimo funkcijos profesionaliems rezultatams pasiekti
  • Rėmelių įrankiai, pjaustymo įrankiai, burtų lazdelė, simetrijos režimas ir daugelis kitų

⇒ Atsisiųskite nemokamą „Adobe Photoshop“

„SoftOrbits“ eskizų stalčius

„SoftOrbits“ eskizų stalčius - paveikslėlis eskizui

„SoftOrbits“ eskizų stalčius yra puiki programinės įrangos parinktis, leidžianti lengvai paversti savo skaitmenines nuotraukas nuostabiais meno kūriniais su eskizo išvaizda.

Ši programinė įranga analizuoja jūsų vaizdą ir, jei nuspręsite tai padaryti, gali visas spalvas paversti spalvingais eskizais, paversdama kiekvieną pikselį pieštuku. Šis procesas leidžia jums gauti puikių eskizų, tiesiog naudodami kelis paspaudimus ir judindami kai kuriuos slankiklius.

„Sketch Drawer“ yra daugybė išankstinių nustatymų, leidžiančių pritaikyti bet kokį norimą efektą - juodai baltą eskizą, akvarelę, spalvų eskizą; ir ši programinė įranga taip pat leidžia vienu paketu apdoroti daugybę failų.

Sužinokite daugiau apie oficialią „Softorbits“ svetainę arba išbandykite dabar atsisiųsdami bandomąją versiją.

⇒ Atsisiųskite dabar „SoftOrbits“ eskizų stalčių

- SUSIJ :S: 11 geriausių programinės įrangos, skirtos piešti planšetinius kompiuterius profesionaliems ir pradedantiems skaitmeniniams menininkams

AKVIS eskizas

AKVIS eskizas - paveikslėlis eskizui

AKVIS eskizas suteikia jums galimybę lengvai pritaikyti įvairius efektus savo skaitmeninėms nuotraukoms. Savo paveikslą galite paversti juodai baltu eskizu arba aliejine tapyba.

AKVIS naudojami algoritmai renka duomenis apie spalvas, proporcijas ir papildomus efektus, kad pasiūlytų jums geriausią vaizdų apdorojimą rinkoje, artimą rezultatams, kuriuos gautų tikras menininkas.

Ši programinė įranga turi lengvai naudojamą vartotojo sąsają, leidžiančią apdoroti paveikslėlį naudodama bet kokius pasirinktus filtrus ar redagavimą, tada galėsite dar labiau modifikuoti vaizdą pasirinkdami, kad perėjimas būtų tankesnis ar smulkesnis, pakeistumėte smūgių kampą ir jei reikia, pridėkite spalvą.

Viena iš geriausių šios programinės įrangos savybių yra laiko juostos parinktys. Šis įrankis rodo jūsų naujausių 10 veiksmų programoje istoriją ir pateikia pasiūlymus dėl geriausių filtrų, kuriuos norite pridėti, pateikdami kitų redagavimų pavyzdžius.

⇒   Patikrinkite „Akvis Sketch“ oficialioje svetainėje

Šią programinę įrangą taip pat galite naudoti paketams apdoroti vaizdus, ​​leisdami sutaupyti laiko ir pasiūlydami tokio paties lygio rezultatus kaip ir vieno vaizdo apdorojimo atveju.

⇒   Užsisakykite dabar AKVIS eskizą

- SUSIJEDS: Reikia programinės įrangos, kad nuotraukos būtų paverstos paveikslais? Čia yra 5 įrankiai

FotoSketcher

FotoSketcher - paveikslėlis prie paveikslo / paveikslėlis eskizui

„FotoSketcher“ yra dar viena puiki programinės įrangos parinktis, kuri gali lengvai paversti jūsų skaitmeninius vaizdus profesionaliai atrodančiais meno kūriniais. Šioje programoje rasti efektai apima keletą skirtingų stilių - pieštukų eskizus, akvarelės ir aliejaus paveikslus, abstraktųjį meną ir kt.

Jums tereikia atsisiųsti šią nemokamą programą ir vos keliais paspaudimais ir skaidrių judesiais galite pridėti daugybę efektų ir tada juos tiesiogiai eksportuoti.

Šioje programinėje įrangoje yra daugybė išankstinių nustatymų, leidžiančių priimti pagrįstą sprendimą dėl to, kaip vaizdas atrodys pasibaigus procesui. Prieš pridėdami efektus, galite juos peržiūrėti ir galėsite pritaikyti pritaikytą efekto lygį.

Ši programinė įranga taip pat leidžia jums redaguoti vaizdus naudojant standartines funkcijas, tokias kaip ryškinimo efektai, ryškumo pritaikymas, spalvų sodrumas, taip pat galite pritaikyti tokias parinktis kaip krašto intensyvumas, slenkstis, ryškumo lygiai.

Šios parinktys leidžia transformuoti išvestį, kad atitiktų jūsų poreikius, taip pat leidžia palyginti originalias ir redaguotas nuotraukas. Ši funkcija gali jums padėti, jei jums reikia konkretaus išvaizdos.

⇒ Išbandykite „FotoSketcher“

- SUSIJ :S: 6 prieinami monitoriai, skirti nuotraukų redagavimui, kuriuos galima įsigyti 2020 m

XnSketch

XnSketch - nuotrauka eskizui

„XnSketch“ yra labai galinga ir nemokama programinė įranga, leidžianti be kitų efektų lengvai paversti savo skaitmeninius vaizdus pieštukų eskizais.

Šioje programinėje įrangoje iš viso yra 18 skirtingų efektų - juodi potėpiai, balti potėpiai, pastelė, pieštuko eskizas, spalvotas eskizas ir kt.

Naudodami šią programinę įrangą taip pat galite reguliuoti krašto stiprumą ir neskaidrumą. Šis įrankis taip pat siūlo kontrasto, ryškumo, sodrumo lygio ir kt. Reguliavimo galimybes.

Ši programinė įranga siūlo visapusišką jūsų vaizdo redagavimo poreikių sprendimą, leidžiantį pasidalinti savo meno kūriniais su kitais eksportuojant juos kaip PNG ar JPG vaizdus į kietąjį diską arba tiesiogiai bendrinant „Facebook“, „Picasa“, „Imgur“, „Tumblr“. ir kitos socialinių tinklų paslaugos.

⇒ Atsisiųskite „XnSketch“

  • SUSIJEDS: Atsisiųskite nuotraukas iš "Reddit" ir "Imgur" naudodami "ImageDownloader"

Momentinis nuotraukų eskizas

„Instant-Photo-Sketch“ - paveikslėlis eskizui

Momentinis nuotraukų eskizas yra lengva, nemokama programinė įranga, leidžianti lengvai paversti savo nuotraukas eskizais, naudojant jos efektus.

Palyginti su kitomis programinės įrangos parinktimis, kurias pateikėme šiame sąraše, „Momentinis nuotraukų eskizas“ nesiūlo daugybės funkcijų ir pritaikymo parinkčių, tačiau, kaip rodo pavadinimas, jis greitai atlieka darbą, kai reikia pritaikyti eskizo efektus jūsų vaizdai.

Ši programinė įranga gali automatiškai transformuoti paveikslėlį spustelėdami vieną mygtuką ir judindami vieną slankiklį. Slankikliu galite pasirinkti lygį, kuriam taikomi pasirinkti efektai, taip pat galite pritaikyti teptuko potėpį.

Taip pat galite priartinti redaguodami atvaizdus, ​​o atlikę konversiją, galėsite lengvai eksportuoti savo vaizdus į .jpeg arba .png failus.

⇒ Atsisiųskite momentinį nuotraukų eskizą

Išvada

Galimybė paversti nuotraukas eskizais gali atrodyti tikrai šauniai, o naudodamiesi aukščiau paminėtais įrankiais turėtumėte sugebėti lengvai konvertuoti savo nuotraukas į eskizą ir, jei reikia, pritaikyti bet kokį kitą efektą.

Mūsų rekomendacijos apima šio straipsnio temą, tačiau programinė įranga, pvz., „SoftOrbit“ eskizų stalčius ir „AKVIS Sketcher“, siūlo jums daugybę kitų naudingų funkcijų, tokių kaip vaizdo apkarpymas, sujungimo parinktys, spalvų pritaikymas, potėpio dydžio pritaikymas ir kt.

Jei norite tiesiog greitai atlikti darbą ir nesate suinteresuoti pritaikyti savo rezultato išvaizdos, rekomenduojame išbandyti „XnSketch“ arba „Instant Photo Sketch“.

Žemiau esančiame komentarų skyriuje praneškite mums, kokią programinės įrangos parinktį pasirinkote ir kaip ji jums pasirodė.

DUK: Sužinokite daugiau apie vaizdo redagavimą

  • Kas yra pagrindinis vaizdo redagavimas?

Jei norite sužinoti, kaip tinkamai redaguoti vaizdus, ​​pirmiausia turėsite išmokti spalvų korekciją, apkarpymą, baltos spalvos balansą ir galandimą.

  • Kokie yra redagavimo etapai?

Yra daugybė redagavimo etapų, kurie dažnai yra painiojami arba kitaip vadinami, tačiau pagrindiniai yra šie: struktūrinis redagavimas, kopijų redagavimas ir korektūra.

  • Kas yra vaizdo redagavimo įrankiai?

Vaizdo redagavimo įrankiai yra programinės įrangos įrankiai, tokie kaip „Gimp“, „Inkscape“, „Adobe Illustrator“ ir „Adobe Photoshop“. Jie naudojami norint pridėti arba pašalinti daiktus iš nuotraukų, koreguoti aiškumą, spalvų gama ir kitas konkrečiam vaizdui būdingas parinktis.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Sausio mėn. Ir buvo atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn. Dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo.