Kas yra iusb3mon.exe? Kaip aš galiu jį pašalinti iš savo kompiuterio?

iusb3mon

„Iusb3mon.exe“ daugeliui vartotojų sukėlė klausimą, ar tai tikras, ar kenkėjiškas procesas. Įtarimas buvo sukeltas pastebėjus, kad proceso nepasirašo nė vienas leidėjas.

Be to, buvo nustatyta, kad išteklių poveikis nėra rodomas užduočių tvarkytuvėje.

Čia yra viskas, ką reikia žinoti apie „iusb3mon.exe“

  • Kas tiksliai yra „iusb3mon.exe“?
  • Kaip patikrinti, ar nėra iusb3mon.exe vykdomojo failo
  • Kaip pašalinti iusb3mon.exe

Kas tiksliai yra „iusb3mon.exe“?

Akronimas IUSB3MON reiškia „Intel USB 3.0 Monitor“, o tikrasis „iusb3mon.exe“ yra programinės įrangos komponentas, priklausantis „Intel USB 3.0“ pagrindinio kompiuterio valdikliui.

„Iusb3mon.exe“ turi funkciją, kuri gali stebėti dabartinę kiekvieno USB prievado būseną. „Iusb3mon.exe“ automatiškai sugeneruoja iššokantįjį įvykio pranešimą, kai įrenginys yra prijungtas arba atjungtas prie USB 3.0 prievado.

Tačiau „iusb3mon.exe“ yra pasirenkamas komponentas ir tai nėra esminis dalykas jūsų operacinei sistemai. Taigi galite pasirinkti jį pašalinti per programas ir funkcijas arba tiesiog palikti.

Potenciali grėsmė dėl iusb3mon.exe nebuvo diagnozuota. Be to, ji nebuvo nustatyta kaip kenkėjiška programa.


Kaip patikrinti, ar nėra iusb3mon.exe vykdomojo failo

Galite patvirtinti, ar turite iusb3mon.exe vykdomąjį failą tinkamoje vietoje. Šis metodas gali būti naudingas, jei norite būti tikri, kad iusb3mon.exe yra tikra, o ne užmaskuota kenkėjiška programa.

Atidarykite „ File Explorer“ ir eikite į C:> Program Files> Intel> Intel (R) USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver> Application . Jei čia galite rasti vykdomąjį failą iusb3mon.exe, turėtumėte žinoti, kad failas yra tikras, o ne užmaskuota kenkėjiška programa.

Be to, jei dėl kokių nors priežasčių įtariate, kad procesas yra kenksmingas, galite atlikti pilną saugos patikrinimą savo kompiuteryje. Norėdami tai padaryti, jums reikės patikimos antivirusinės programinės įrangos, tokios kaip „ Bitdefender“ .

  • Gaukite dabar „Bitdefender Antivirus 2019“

Kaip pašalinti iusb3mon.exe

Galite pašalinti „iusb3mon.exe“ procesą ir tai neturėsite įtakos savo sistemos funkcionalumui. Tačiau nepatartina pašalinti tik vykdomąjį failą, nes tai gali sukelti problemų, susijusių su USB 3.0 išplečiamojo pagrindinio kompiuterio valdiklio programine įranga. Taigi, jūs turite pašalinti „lntel (R) USB 3.0 eXtensible Host Controller“.

Atlikite šiuos veiksmus, kad pašalintumėte „iusb3mon.exe“ programinę įrangą

Šie trumpi veiksmai padės jums pašalinti USB 3.0 išplečiamojo pagrindinio kompiuterio valdiklio programinę įrangą.

  1. Atidarykite „Run“ langą paspausdami „ Windows“ klavišą ir R klaviatūroje. Vykdymo lange įveskite appwiz.cpl ir paspauskite Enter , kad atsidarytų programos ir funkcijos.
  2. Tiesiai Programose ir funkcijose naršykite programų sąrašą ir raskite „ Intel (R) USB 3.0 3.1 eXtensible Host“ arba „ Intel (R) USB 3.0 eXtensible Host Controller“ . Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ir pasirinkite Pašalinti .

  3. Vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas, kad užbaigtumėte pašalinimą. Po to perkraukite kompiuterį.

Arba galite pašalinti šią programą naudodami pašalinimo programą, pvz., „ Revo Uninstaller“ . Naudodami pašalinimo programos programinę įrangą, pašalinsite visus failus ir registro įrašus, susijusius su „Intel (R) USB 3.0 eXtensible Host Controller“.

  • Gaukite „Revo Uninstaller Pro“ versiją

Čia yra viskas, ką reikia žinoti apie iusb3mon.exe. Kaip matote, pats failas nėra kenksmingas ir nepakenks jūsų kompiuteriui, todėl galite tiesiog palikti jį.

TAIP PAT SKAITYKITE:

  • Po „Realtek“ tvarkyklės atnaujinimo nėra garso? Štai kaip išspręsti šią problemą
  • Štai kaip visam laikui nustatyti Igfxem.exe didelį procesoriaus naudojimą
  • Sppsvc.exe didelis procesoriaus naudojimas: 6 paprasti pataisymai, kurie jums padės