Užblokuokite kitus „Wi-Fi“ vartotojus naudodami šiuos 5 programinės įrangos sprendimus

  • Nors daugelis „Wi-Fi“ maršrutizatorių leidžia vartotojams pamatyti prijungtų įrenginių sąrašą jūsų „Wi-Fi“ ryšyje, kai kurie įsilaužėliai gali įvairiai prisijungti be jūsų žinios.
  • Esant tokiai situacijai, galbūt norėsite patobulinti belaidžio maršrutizatoriaus valdymo įgūdžius arba pasikliauti specializuotais programinės įrangos sprendimais, kurie gali padėti jums lengvai susitvarkyti.
  • Mūsų skirta skiltis Tinklai ir ryšiai gali padėti sužinoti daugiau įdomių faktų.
  • Mes galime padėti jums sužinoti daugiau apie maršrutizatorius ir kaip juos efektyviai valdyti.
„Wi-Fi“ blokatoriai

„Wi-Fi“ yra svarbi interneto ryšio savybė. Daugelis įrenginių, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, žaidimų konsolės ir išmanieji laikrodžiai, gali būti prijungti prie „Wi-Fi“ jungčių.

Kai kurie pagrindiniai „Wi-Fi“ pranašumai yra perkeliamumas, padidėjęs interneto greitis srautui, žaidimams ir sunkių failų atsisiuntimui.

Nors yra daugybė būdų, kaip padaryti „Wi-Fi“ apsaugotą naudojant WPA2 ir tvirtą slaptažodį. Gali būti, kad jūsų draugai galėjo pasiekti jūsų slaptažodžio informaciją ir pasidalinti ja su kitais.

Tai gali sukelti didelį duomenų naudojimą ir (arba) žmonėms, turintiems prieigą prie jūsų tinklo ir konfidencialius bendrinamus failus jūsų „Wi-Fi“ tinkle.

Tačiau daugelis „Wi-Fi“ maršrutizatorių leidžia vartotojams matyti prijungtų įrenginių sąrašą jūsų „Wi-Fi“ ryšyje; kai kurie įsilaužėliai gali įvairiai susisiekti be jūsų žinios.

Taigi „WindowsReport“ komanda surinko geriausią programinę įrangą, kurią galima naudoti norint stebėti jūsų „Wi-Fi“ ryšius ir blokuoti neteisėtai prijungtus įrenginius.

Reklama

Geriausia programinė įranga, neleidžianti kitiems vartotojams prisijungti prie jūsų „Wi-Fi“

Pažangus IP skaitytuvas

„Advanced IP Scanner“ pagrindinis ekranas„Advanced IP Scanner“ yra išsamus įrankis, kuris gali atlikti daugybę administracinių užduočių, įskaitant tinklo patikrinimą, ar nėra ryšių.

Programinė įranga taip pat leidžia nuotoliniu būdu išjungti „Wi-Fi“ ryšius naudojant HTTP / FTP protokolus.

Be to, šis įrankis padeda nustatyti visų nuskaitytų ryšių adresų diapazonus, kad būtų galima peržiūrėti aktyvius ryšius.

Po nuskaitymo programinė įranga rodo visą prijungtų įrenginių informaciją ir leidžia pašalinti nepageidaujamus įrenginius iš jūsų ryšio.

Be to, „Advanced IP Scanner“ yra puiki programinė įranga, skirta blokuoti kitus „Wi-Fi“ vartotojus. Be to, šis įrankis yra suderinamas su „Windows“ OS ir gali būti vykdomas iš USB įrenginio.

Atsisiųskite „Advanced IP Scanner“

Kas naudojasi mano „Wi-Fi“ ryšiu

geriausia programinė įranga, skirta blokuoti kitus „wifi“ vartotojusŠis įrankis yra puiki programa, skirta aptikti ir pašalinti jūsų „Wi-Fi“ ryšio įrenginius. Kas naudojasi mano „Wi-Fi“ programine įranga, skenuoja ir nustato jūsų „Wi-Fi“ ryšius nežinomiems ryšiams.

Pirma, programinė įranga nuskaito jūsų ryšio adresų diapazoną ir parodo prie jūsų „Wi-Fi“ prijungtų įrenginių skaičių. Aptikus nežinomą tinklą, gaunate įspėjimą, kuriame pateikiama informacija apie įrenginį.

Be to, galite sukonfigūruoti nuskaitymo intervalus pagal savo pageidavimus, įskaitant 2 min., 5 min. Ir 10 min.

Šį įrankį galima nemokamai atsisiųsti, tačiau norint gauti daugiau funkcijų, reikia atnaujinti mokamą planą, kuris kainuoja 9,95 USD per mėnesį. Tai gali atrodyti brangu, tačiau dėl pagrindinių savybių tai yra gera pinigų vertė.

Atsisiųskite „Kas yra mano„ Wifi “

Belaidžio tinklo stebėtojas

geriausia programinė įranga, skirta blokuoti kitus „wifi“ vartotojus„Wireless Network Watcher“ yra viena geriausių programinės įrangos, skirta blokuoti kitus „Wi-Fi“ vartotojus.

Šiai programinei įrangai nereikia nustatyti „Wi-Fi“ adresų diapazono, nes ji automatiškai nuskaito jūsų pagrindinį tinklą, ar nėra prijungtų įrenginių. Taip pat galite nustatyti pasirinktinį įrankio IP adresą, kad jis galėtų ieškoti prijungtų įrenginių.

Be to, šis įrankis greitai nuskaito ir pateikia visą informaciją apie prijungtus įrenginius, pvz., Įrenginio pavadinimą, IP adresą, „Mac“ adresą ir veiklos būseną.

Programinė įranga taip pat naudoja puikią perspėjimo sistemą, kuri suteikia garsų garsą, kai nežinomi įrenginiai prisijungia prie jūsų belaidžio ryšio.

Galite lengvai atjungti „Wi-Fi“ įrenginius, o programinė įranga gali veikti fone, o intervalais atliekant nuskaitymus.

Atsisiųskite belaidžio tinklo stebėjimo priemonę

Piktas IP skaitytuvas

geriausia programinė įranga, skirta blokuoti kitus „wifi“ vartotojus„Angry IP Scanner“ yra naudingas „Java“ įrankis, kuriuo galima valdyti „Wi-Fi“ ryšius.

Įrankyje taip pat yra gerai išdėstytas meniu su būtinomis funkcijomis, trukdančiomis kitiems žmonėms prisijungti prie jūsų „Wi-Fi“ ryšio.

Norėdami naudoti šį įrankį „Windows“ kompiuteryje, turite įdiegti „Java Runtime“ į savo kompiuterį. Po įdiegimo įrankis nuskaito jūsų tinklo adapterį iš anksto pasirinkto IP adresų sąrašo.

Taip pat galite importuoti savo IP sąrašo teksto failą naudodami daugybę „Wi-Fi“ ryšių. Programos nuskaitymo procesas yra labai greitas dėl jo kelių gijų sistemos.

Galiausiai „Angry IP Scanner“ yra naudingas įrankis blokuojant „Wi-Fi“ ryšius. Nors norint naudoti šį įrankį, jūsų sistemoje turi būti įdiegta „Java Runtime“.

Atsisiųskite piktą IP

Tinklo skaitytuvas

geriausia programinė įranga, skirta blokuoti kitus „wifi“ vartotojus„Softperfect“ tinklo skaitytuvas yra puiki programa, skirta aptikti ir užblokuoti nepageidaujamus įrenginius iš jūsų „Wi-Fi“ ryšio.

Programa nuskaito jūsų tinklo adapterį paprastu spustelėjimu pagrindiniame lange.

Spustelėjus  skirtuką Nuskaityti dabar , jis nuskaito visus prie jūsų tinklo prijungtus įrenginius ir parodo visus prie jūsų tinklo prijungtus įrenginius.

Tuo tarpu šis įrankis leidžia pažymėti įrenginius, kurie randami kaip žinomi įrenginiai, o bet kuriam nežinomam įrenginiui blokuojama prieiga prie jūsų „Wi-Fi“ tinklo.

Programa taip pat gali būti iš anksto nustatyta nuskaitymo intervalais nuo 0 iki 60 minučių ir veikti fone.

„Softperfect Network“ yra ideali „Windows“ programinė įranga, skirta blokuoti kitus „Wi-Fi“ vartotojus; šią unikalią programinę įrangą lengva naudoti, o nuskaitant naudojama mažai sistemos išteklių.

Atsisiųskite tinklo skaitytuvą

Ar naudojote kokią nors programinę įrangą, kurią paminėjome aukščiau? Pakomentuokite žemiau, kad pasidalintumėte savo patirtimi su mumis.

DUK: sužinokite daugiau apie prieigos prie „Wi-Fi“ tinklų apribojimą

  • Ar galiu apriboti prieigą prie savo „Wi-Fi“ tinklo?

Taip, galite tai padaryti dviem būdais: arba naudojate specializuotą programinę įrangą, tokią, kokią įtraukėme į mūsų sąrašą, arba rankiniu būdu sukonfigūravote belaidį maršrutizatorių. Tačiau tai pasiekti yra ne tik lengviau, bet ir greičiau naudojama speciali programinė įranga.

  • Ar realiuoju laiku galiu pamatyti, kas yra mano „Wi-Fi“ tinkle?

Taip, jūs galite tai padaryti. Kai kuri programinė įranga tai leidžia, taip pat yra keletas kitų naudingų „Wi-Fi“ įrankių.

  • Koks ten geriausias „Wi-Fi“ blokatorius?

Nors mes naudojame tradicinius metodus, norėdami išvaryti nepageidaujamus vartotojus iš jūsų belaidžio tinklo (tiesiai iš savo maršrutizatoriaus), mes tvirtai tikime, kad „Advanced IP Scanner“ yra geriausia programa, kurią galite naudoti šioje situacijoje.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Gegužę ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.