Taisymas: „Xbox One X“ neprisijungs prie „Xbox Live“

„Xbox Live“ problemos

aJei jūsų „Xbox One X“ neprisijungs prie „Xbox Live“, net jei anksčiau galėjote prisijungti, pabandykite „ Xbox Live Status“ puslapyje patikrinti paslaugų perspėjimus ir, jei yra, palaukite, kol paslauga bus paleista iš naujo. tada bandykite prisijungti dar kartą.

Išbandykite „Xbox Live“ ryšį, patikrindami „ Settings“> „System Settings“> „Network Settings“> Pasirinkite savo belaidį / laidinį tinklą> Pasirinkite „Test Live Xbox Connection“ . Tai yra kitas trikčių šalinimo žingsnis, kurį reikia atlikti patikrinus „Xbox Live“ būsenos puslapį.

Paprastai pirmiau minėti du trikčių šalinimo veiksmai veikia ir „Xbox One“ prisijungs prie „Xbox Live“. Nepamirškite atnaujinti konsolės, jei būsite paraginti, pasirinkdami Taip.

Jei vis tiek kyla problemų, kai „Xbox One“ neprisijungs prie „Xbox Live“, patikrinkite kelis toliau pateiktus belaidžio ryšio sprendimus ir sužinokite, ar kuris nors ar visi iš jų išsprendžia problemą.

Taisymas: „Xbox One“ neprisijungs prie „Xbox Live“

  1. Atkurkite gamyklinius numatytuosius tinklo nustatymus
  2. Atjunkite trečiųjų šalių ausines
  3. Patikrinkite, ar nėra belaidžių trukdžių
  4. Atlikite prailgintą maitinimo ciklą
  5. Pakeiskite belaidį kanalą
  6. Pakeiskite belaidžio ryšio režimą
  7. Patikrinkite, ar mažai belaidžio signalo
  8. Pakeiskite užkardos nustatymus
  9. Įjunkite UPnP, kad atnaujintumėte savo NAT lentelę
  10. Įjunkite perimetro tinklo (DMZ) funkciją savo maršrute
  11. Patikrinkite tinklo kabelį
  12. Išbandykite tiesioginį modemo ryšį

1 sprendimas: atkurkite gamyklinius tinklo nustatymus

Prieš atlikdami toliau nurodytus veiksmus, užrašykite dabartinius nustatymus, jei vėliau jų prireiks atkurti. Belaidžio tinklo tinkle taip pat įrašykite slaptažodį, tada atlikite šiuos veiksmus:

  • Paspauskite  konsolės mygtuką „ Vadovas 
  • Pasirinkite „  Settings“
  • Pasirinkite „  System Settings“ .
  • Pasirinkite  Tinklo nustatymai .
  • Kai rodomas tinklo sąrašas, pasirinkite  laidinį tinklą  arba belaidžio tinklo pavadinimą .
  • Pasirinkite  Configure Network .
  • Skirtuke  Papildomi nustatymai  pasirinkite  Atkurti gamyklinius nustatymus . Kai būsite paraginti, pasirinkite  Taip, atkurti gamyklinius nustatymus . Tai atkuria tik konsolės tinklo nustatymus.
  • Išjunkite konsolę ir vėl įjunkite ją. Belaidžio tinklo atveju gausite pranešimą, kuriame sukonfigūruosite belaidžio ryšio parametrus, todėl vadovaukitės instrukcijomis, kad prisijungtumėte.
  • Dar kartą išbandykite „Xbox Live“ ryšį: Nustatymai > Sistemos nustatymai > Tinklo nustatymai > Pasirinkite savo belaidį / laidinį tinklą > Pasirinkite Tikrinti „Xbox Live“ ryšį

Jei šis sprendimas pasiteisino, konsolė prisijungs prie „Xbox Live“. Atnaujinkite konsolės programinę įrangą, jei būsite paraginti, pasirinkdami Taip.

2 sprendimas: atjunkite trečiųjų šalių ausines

Trečiųjų šalių belaidės ausinės gali sukelti aktyvius trukdžius, nes jos transliuoja tuo pačiu dažniu kaip ir belaidžiai maršrutizatoriai. Jei tai priežastis, atjunkite belaidžių ausinių bazinę stotį ir patikrinkite savo ryšį.

3 sprendimas: patikrinkite, ar nėra kitų belaidžių trukdžių

Tokie prietaisai yra mikrobangų krosnelės, oro kondicionieriai, orkaitės, kineskopiniai televizoriai, kūdikių monitoriai, kiti belaidžiai tinklai, belaidžiai telefonai ir belaidės kolonėlės. Tokių trukdžių galite sumažinti pašalindami įrenginius tarp konsolės ir belaidžio kelvedžio.

Kiti objektai taip pat gali trukdyti, todėl signalas susilpnėja ir atsitraukia. Tokie objektai gali būti stiklas, švinas, variniai vamzdžiai, betonas, izoliacija, veidrodžiai, seifai ginklams, kartotekos, plytelės ir tinkas. Belaidis signalas taip pat blogėja per atstumą.

  • TAIP PAT SKAITYKITE: „Xbox One X“ žaidėjai piktinasi, kad „PUBG“ veikia geriau „Xbox One S“

4 sprendimas: atlikite ilgesnį maitinimo ciklą

xbox one X

Štai kaip tai padaryti:

  • Išjunkite konsolę ir tinklo aparatinę įrangą (pvz., Modemą ir maršrutizatorių).
  • 5 minutėms atjunkite maitinimo laidą iš maršrutizatoriaus, modemo ar šliuzo galinės dalies. Jei turite maršrutizatorių ir modemą, ištraukite maitinimo laidą iš abiejų įrenginių.
  • Po 5 minučių pirmiausia prijunkite modemą arba šliuzą ir palaukite, kol visos lemputės grįš į įprastą būseną.
  • Jei naudojate maršrutizatorių, prijunkite jį ir palaukite, kol visos lemputės grįš į įprastą būseną.
  • Vėl įjunkite „Xbox“ ir išbandykite „Xbox Live“ ryšį.

5 sprendimas: pakeiskite belaidį kanalą

Belaidis maršrutizatorius gali transliuoti skirtingais kanalais. Jei bet kuris netoliese esantis belaidis tinklas transliuoja tuo pačiu kanalu arba jei belaidžiai trukdo kiti įrenginiai, gali kilti silpnas bevielio tinklo signalo stiprumas.

Norėdami išspręsti šią problemą, pabandykite pakeisti kanalą, kuriuo transliuoja jūsų maršrutizatorius. Norėdami sužinoti, kaip pakeisti belaidį kanalą, galite sužinoti savo maršrutizatoriaus dokumentacijoje arba gamintojo svetainėje.

Pakeitę belaidį kanalą, išbandykite „Xbox Live“ ryšį.

6 sprendimas: pakeiskite belaidžio ryšio režimą

Belaidis maršrutizatorius gali transliuoti skirtingais režimais ir skirtingu greičiu. Panašiai maršrutizatoriai gali transliuoti lėčiau. Jei maršrutizatorius sukonfigūruotas perduoti „ mišriu “ režimu, jis visada ieškos belaidžių įrenginių ir tada transliuos signalą, suderinamą su  lėčiausiu  tinklo įrenginiu.

Tankiai apgyvendintose vietovėse, kuriose yra daug belaidžių įrenginių, jūsų maršrutizatorius gali nuolat keisti belaidį signalą, kad išlaikytų suderinamumą su kiekvienu aptiktu įrenginiu, dėl kurio kyla ryšio ar našumo problemų, jei jis dažnai perkonfigūruoja save.

Konfigūruokite maršrutizatorių, kad jis transliuotų tam tikru režimu. Konkrečiai pakeiskite belaidžio ryšio režimą į  „tik G“  režimą, nes jis užtikrina geriausią visų maršrutizatorių gamintojų našumą.

Pastaba:  nustatę maršrutizatorių transliuoti tik tam tikru režimu, kai kurie įrenginiai, turintys lėtesnio tinklo adapterius, gali užkirsti kelią prisijungti prie jūsų tinklo.

Pakeitę belaidžio ryšio režimą, išbandykite „Xbox Live“ ryšį.

  • TAIP PAT SKAITYKITE: Visiškas taisymas: Nepavyko prisijungti prie „Xbox“ paskyros sistemoje „Windows 10“