5 geriausios „Blu Ray“ kopijavimo programinės įrangos

  • „Blu-ray“ padeda saugoti gigabaitų aukštos raiškos ir ypač didelės raiškos vaizdo įrašus
  • Mūsų populiariausias sąrašas pateikia geriausią programinę įrangą, skirtą „Blu-ray“ kopijuoti į jūsų kompiuterį
  • „Blu ray“ grotuvas leidžia pritaikyti daugybę parametrų ir atkurti aukštos kokybės vaizdo įrašus
  • Norėdami sužinoti daugiau populiariausių sąrašų ir apžvalgų, apsilankykite „Video Hub“
„blu ray“ kopijavimo programinė įranga

Ar žinote, kad dabar galite kopijuoti „Blu-Ray“ į savo kompiuterį? Ar norite sužinoti, kaip? Sekite šį straipsnį. Čia mes jums parodysime keletą geriausių „Blu-ray“ kopijavimo programinės įrangos, bet kurią iš jų galima naudoti kopijuojant / įrašant „Blu-ray“ filmus / vaizdo įrašus į kompiuterio standųjį diską ar net DVD.

„Blu-ray“ yra galinga vaizdo įrašų laikmena, kurioje galima saugoti šimtus gigabaitų aukštos raiškos ir itin aukštos raiškos vaizdo įrašų. Ir nors jis nepalaikomas jokiame numatytame kompiuterio medijos leistuve, yra trečiųjų šalių programinė įranga, kurią galima naudoti grojant jo vaizdo įrašams.

Tačiau ši programinė įranga kartais gali būti labai nepatikima arba dar blogesnė - labai brangi. Be to, „Blu-ray“ diskai yra labai trapūs ir gali lengvai subraižyti ar sulūžti. Taigi, siekiant užkirsti kelią visoms šioms problemoms, saugiausia ir patogiausia yra nukopijuoti arba sukurti atsarginę jų kopiją kompiuterio standžiajame diske arba, dar tvirtesniame, DVD diske.

Kopijuoti „Blu-ray“ diskus / ISO failus / aplankus nėra taip paprasta, kaip „Ctrl + C“ ir „Ctrl + V“. Tam reikia naudoti tam tikras pažangias „kopijavimo programas“, kurios yra techniškai pažymėtos „Blu ray“ kopijavimo programine įranga.

Todėl šiame straipsnyje apžvelgsime penkis geriausius „Blu ray“ kopijavimo programinės įrangos variantus.

Reklama

5 geriausios „Blu Ray“ kopijavimo programinės įrangos, naudojamos 2019 m

„Blue-Cloner“

„blu ray“ kopijavimo programinė įranga„Blue-Cloner“, be abejo, yra viena patikimiausių „Blu-ray“ kopijavimo programų rinkoje. Tai yra didžiausias tūkstančių vartotojų visame pasaulyje pasirinkimas kopijuoti „Blu-ray“ diskus į tuščią standųjį diską arba DVD diskų įrenginį.

Programinė įranga suderinama su visomis „Windows“ versijomis, pradedant „Windows 7“ ir naujesnėmis versijomis (iki „Windows 10“). Be to, jūsų kompiuterio sistemoje turi būti mažiausiai 2 GB RAM, laisvos vietos (kietajame diske)> 500 GB ir „Blu-ray“ diskų įrenginyje (palaikoma BD-R).

„Blue-Cloner“ yra labai paprasta naudoti, nes visas kopijavimo procesas vykdomas tik keliais paspaudimais, be to, jis yra pritaikytas optimaliai 1: 1 „Blu-ray“ kopijai paleisti. Tiksliau, „Blue-Cloner“ kopijuoja vaizdo įrašus šiais režimais: „Pabaigtas filmas“, „Tik filmas“, „Dalijimasis kopijavimu“ ir „Tinkinta kopijavimas“.

Be to, jei norimas kopijuoti „Blu-ray“ vaizdo įrašas yra apsaugotas nuo kopijavimo (naudojant „Cinava“ vandens ženklus), „Blue-Cloner“ gali jį apeiti.

Kitos pagrindinės „Blue-Cloner“ savybės: diegimas vienu paspaudimu, kryžminis suderinamumas (su keliais „Blu-ray“ degikliais ir diskų įrenginiais), daugybinių kopijų kūrimas, jokių išteklių perkėlimas, „Blu-ray“ vaizdo įrašų atkūrimas, „4K UHD“ palaikymas, visą parą dirbantis klientas atsiliepimai (tiesioginiai pokalbiai ir el. paštas) ir dar daugiau.

„Blu-ray“ vaizdo kopija su „Blue-Cloner“ atliekama dviem kanalais - vienu paspaudimu („Express“) ir „Professional“ („Ekspertas“). Pirmoji yra greita „Blu-ray“ vaizdo įrašų BD kopija, o pastaroji siūlo pažangesnius kopijavimo variantus. Iš esmės „Blue-Cloner“ palaiko praktiškai visas galimas kopijavimo parinktis. Tai patogiai padaro ją viena iš geriausių „Blu ray“ kopijavimo programų.

„Blue-Cloner“ siūlo nemokamą bandymą (vieną savaitę) naujiems vartotojams. Visą versiją galima įsigyti už fiksuotą 59,99 USD kainą.

⇒ Pirkite „Blue-Cloner“

„DVDFab“ „Blu-ray“ kopija

„blu ray“ kopijavimo programinė įranga„DVDFab Blu-ray Copy“ yra viena plačiausiai naudojamų „Blu ray“ kopijavimo programų visame pasaulyje. Jis specialiai sukurtas „Windows PC“ ir „MacOS“. Programa suderinama su visais „Windows 10/8/1/8/7“ modeliais. Be to, jis palaiko visus tris „Blu-ray“ formatus, įskaitant diską (BD-R), aplanką ir ISO vaizdo failą.

Ši programinė įranga gali kopijuoti „Blu-ray“ filmus į bet kurį tuščią „Blu-ray“ diską ar DVD diską. Tačiau nukopijuotas filmas vis tiek išlaikys savo pradinę kokybę, todėl jį bus galima atkurti tik naudojant „Blu ray“ palaikomą medijos leistuvą. Taigi, norėdami nukopijuoti bet kurį „Blu-ray“ filmą į savo sistemą, turite turėti „Blu-ray“ įrenginį (BD).

„DVDFab Blu-ray“ kopijavimo programinę įrangą naudoti yra labai paprasta, todėl norint paleisti kopiją reikia atlikti tik kelis veiksmus. Iš tikrųjų jų svetainėje yra „Kaip“ vadovas, skirtas padėti jums naršyti vartotojo sąsajoje. Dėl to net techninis beraštis turėtų sugebėti naudoti programinę įrangą savo mėgstamiausiems „Blu-ray“ filmams kopijuoti.

  • SKAITYKITE TAIP: Sukurkite nuostabius „YouTube Poops“ naudodami šiuos 4 įrankius

Norint kopijuoti „Blu-ray“ naudojant šią programinę įrangą, reikia atlikti tik penkis veiksmus iš eilės - pradėti kopijavimo procesą, įkelti šaltinį, pasirinkti kopijavimo režimą, pritaikyti išvestį, pradėti kopijuoti. Siūlomi penki pagrindiniai kopijavimo režimai. Tai apima: Visas diskas, Pagrindinis filmas, Tinkinti, Klonuoti (įrašyti) ir Sujungti.

Kitos žinomos „DVDfab Blu ray Copy“ funkcijos yra daugiakalbis palaikymas, peržiūros langas, be nuostolių (1: 1) išvestis, daugiaformatis „Blu-ray“ palaikymas, DVD palaikymas, 4K formato palaikymas, patikimas techninis ir klientų palaikymas, automatiniai atnaujinimai ir dar daugiau.

Siūloma „DVDFab Blu-ray Copy“ metinė licencijos norma - 64,9 USD (per metus).

⇒ Pirkite „DVDFab Blu-ray Copy“

„BurnAware“

„blu ray“ kopijavimo programinė įranga„BurnAware“ yra dar viena aukščiausio lygio „Blu ray“ kopijavimo programinė įranga, garsėjanti palyginti paprastu naudojimu. Kopijuojant „Blu-ray“ filmą, kiekvienas svarbus veiksmas yra aiškiai nurodytas programinės įrangos vartotojo sąsajoje, visų pirma „Kopijuoti diską“ ir paskesnes „Kopijuoti“ parinktis. „BurnAware“ yra suderinamas su daugeliu „Windows“ OS, pradedant „Windows 10“ ir baigiant „Windows XP“.

Tai daugiafunkcinė laikmenų kopijavimo programinė įranga, galinti kopijuoti CD, DVD ir „Blu-ray“ (diskus ir ISO failus) filmus. Be to, be kitų funkcijų, jis gali išgauti garso failus iš DVD ir „Blu-ray“ vaizdo įrašų, atkurti duomenis ir kurti vaizdo failus.

Kitos žinomos „BurnAware Blu ray“ kopijavimo programinės įrangos funkcijos yra švarus ir intuityvus vartotojo sąsaja, tiesioginis kopijavimas, baitų baitų tikrinimas, UDF skaidiniai, BOOT nustatymai, garso ištraukimas, duomenų atkūrimas, mažas procesoriaus naudojimas, diskų apimtys, didelis DPI palaikymas ir daug daugiau. Žymūs praleidimai apima tinkinimo ir glaudinimo įrankius.

„BurnAware“ yra keturių kainų leidimų, kurie apima:

  • Nemokama: 0 USD (vienam vartotojui)
  • „Premium“: 19,95 USD per metus (vienam vartotojui)
  • Profesionalas: 39,95 USD per metus (vienam vartotojui)
  • Verslas: pagal citatą (keli vartotojai)

⇒ Pirkite „BurnAware“

„Leawo Blu-ray“ kopija

„blu ray“ kopijavimo programinė įranga„Leawo Blu-ray Copy“ yra populiariausia „Blu-ray“ kopijavimo programinė įranga, skirta archyvuoti / kurti „Blu-ray“ filmų atsargines kopijas kompiuterio standžiajame diske. Tai puikiai veikia visuose šiuolaikiniuose „Windows“ kompiuteriuose, pradedant „Windows Vista“ ir baigiant „Windows 10“.

Ši „Blu ray“ kopijavimo programinė įranga yra optimizuota kopijuoti „Blu-ray“ diskus (BD50 ir BD25), ISO atvaizdus ir aplankus, nesijaudinant dėl ​​kokybės pablogėjimo ir panašių dalykų. Paprastais žodžiais tariant, „Leawo Blu-ray Copy“ nukopijuoja filmus 1: 1 (tobulo klonavimo) formatu, nepažeisdami kiekvieno elemento (paantraštės, garso, vaizdo kokybės, taškų rėmelio ir pan.).

Be to, jis yra patobulintas, kad apeitų įvairias autorių teisių šifravimo formas, taip pat tam tikrų „Blu-ray“ filmų geografinius apribojimus. Tokiu būdu galite netrukdomai nukopijuoti praktiškai visus norimus kopijuoti „Blu-ray“ filmus. „Blu-ray“ kopijavimas atliekamas trimis paprastais žingsniais: įkelti, nustatyti ir kopijuoti. Tai paprasta!

„Leawo Blu-ray Copy“ siūlo tris pagrindinius kopijavimo režimus - „Custom“, „Full“ ir „Main“. Pasirinktinis režimas leidžia nukopijuoti tik norimas tam tikro filmo dalis, o pagrindinis režimas leidžia kopijuoti „tik filmo“ režimu (be pagrindinių elementų, pvz., Paantraštės, kadro ir pan.). Trečiasis režimas „Visas režimas“ leidžia nukopijuoti visą „Blu-ray“ filmą (apimančią visas būdingas savybes).

Kitos pagrindinės „Leawo Blu-ray Copy“ savybės yra: 600% didesnis „Blu-ray“ kopijavimo greitis, disko skaitymas, patogi sąsaja, įmontuotas „Blu-ray“ kopijavimo sprendimas ir dar daugiau. Vienas pastebimas trūkęs kūrinys yra suspaudimo įrankis, kuris, kaip manoma, yra darbuose.

Šią „Blu ray“ kopijavimo programinę įrangą galima įsigyti už pradinę kainą 44,95 USD per metus („Windows“ vartotojams).

⇒ Atsisiųskite „Leawo Blu-ray Copy“

- SUSIJ:: 5 geriausi „Blu-ray“ grotuvai, skirti „Windows 10“ naudoti 2019 m

Pavtube

„blu ray“ kopijavimo programinė įranga„Pavtube“ yra dar viena populiari „Blu ray“ kopijavimo programinė įranga, specialiai sukurta „Windows“. Jis palaikomas visose „Windows“ operacinėse sistemose tarp „Windows 2000“ ir „Windows 7“, mažiausia standžiojo disko vieta yra 512 MB. Vadinasi. tai labai idealu žemos klasės „Windows“ vartotojams. Be to, palaikomi visi trys pagrindiniai „Blu-ray“ atminties formatai - „Blu-ray“ aplankas, „Blu-ray“ diskas ir „Blu-ray“ ISO vaizdas.

„Pavtube“ yra lengvai valdoma platforma, kurią tinkamai papildo „How To“ vadovas šaltinio svetainėje. Tai leidžia kiekvienam, nepaisant techninių žinių lygio, naudotis programine įranga kuo patogiau.

Iš esmės galite nukopijuoti „Blu-ray“ arba sukurti atsarginę jų kopiją standžiajame diske (arba „Blu-ray“ diske), su sąlyga, kad prie sistemos prijungėte „Blu-ray“ įrenginį (BD). Išvestis yra „Blu-ray“ formato; taigi, norint paleisti nukopijuotą (-us) filmą (-us), jums reikės specialios medijos leistuvės (palaikomos „Blu-ray“).

Kai kurios pagrindinės „Pavtube Blu-ray Copy“ funkcijos apima klonavimą 1: 1 (be nuostolių), suderinamumą su keliais aparatais, automatinio išjungimo parinktį, autorių teisių šifravimo apėjimą, daugialypės terpės palaikymą (DVD, BD-R 25/50, BD-RE 25/50 , ISO atvaizdas, aplankai ir pan.), Diskų etiketės ir daug daugiau.

„Pavtube“, kaip pabrėžta anksčiau, gerai veikia žemos klasės „Windows“ kompiuteriuose. Tačiau tai nėra pigu. „Blu-ray“ kopijavimo programinę įrangą galima įsigyti už fiksuotą 59 USD kainą. Taip pat yra nemokama bandomoji versija naujiems vartotojams.

⇒ Atsisiųskite bandomąją versiją

Išvada

Čia aprašėme penkias patikimiausias „Blu ray“ kopijavimo programinę įrangą rinkoje. Šios penkios programos buvo įvertintos pagal pagrindinius lyginamuosius veiksnius, tokius kaip suderinamumas (su „Windows OS“), įperkamumas, naudojimo paprastumas ir ilgaamžiškumas (funkcijų funkcionalumas).

Todėl, jei jums reikia patvarios „Blu ray“ kopijavimo programinės įrangos, galite lengvai pasirinkti bet kurį iš aukščiau išvardytų.

DUK apie „Blu-ray“ kopijavimo programinę įrangą

  • Ar galite pasidaryti „Blu Ray“ diskų kopijas?

„Blu Ray“ diskus galima nukopijuoti naudojant specializuotą kopijavimo programinę įrangą, nors kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, JAV, neteisėta juos kopijuoti į kompiuterį.

  • Kaip nukopijuoti „Blu Ray“ į kompiuterį?

Turite naudoti programinę įrangą, kuri gali nukopijuoti „Blu Ray“ neprarandant kokybiško ir saugaus autorių teisių apėjimo.

  • Kokia yra geriausia „Blu Ray“ kopijavimo programinė įranga?

Mes rekomenduojame „Blue-Cloner“ kaip geriausią dabar prieinamą „Blu Ray“ kopijavimo programinę įrangą.