Ištaisykite „Windows 10“ konfigūravimo klaidą

  • Kai naudojate „Windows 10“, galite susidurti su konfigūracijos klaida. Viena iš dažniausiai pasitaikančių šios problemos priežasčių yra konfliktas tarp atnaujinamos ar diegiamos programinės įrangos ir C ++ vykdymo laiko bibliotekų.
  • Bet kokiu atveju pažiūrėkime, kaip iš tikrųjų išspręsti problemą. Programinės įrangos taisymas ar įdiegimas iš naujo gali padėti. Atlikite tą patį su „Microsoft Visual C ++“ diegimais.
  • Mes norime padėti jums lengvai atsakyti į klausimus ir šalinti kitas dažniausiai pasitaikančias sistemos klaidas.
  • Norėdami greitai išspręsti panašias problemas, taip pat galite apsilankyti mūsų specialiame „Windows 10“ klaidų centre.
Konfigūravimo klaida „Windows 10“ greta

„Windows 10“ gali būti naujausia „Windows“ versija, tačiau ji vis tiek kenčia nuo senų problemų. Viena iš dažniausiai pasitaikančių kitų „Windows“ versijų problemų yra konfigūracijos klaida.

Ši klaida taip pat sugebėjo rasti kelią į „Windows 10“, bet nesijaudinkite, yra būdas, kaip ištaisyti šią klaidą. Ką reiškia konfigūravimo klaida?

Ši klaida pasirodo bandant įdiegti arba atnaujinti tam tikrą programinę įrangą ir dažniausiai kyla dėl konflikto tarp programinės įrangos, kurią bandote atnaujinti / įdiegti, ir failų, esančių C ++ vykdymo laiko bibliotekose.

Šios C ++ bibliotekos yra „Windows“ operacinės sistemos dalis ir dažnai jos atnaujinamos, kai diegiate „Microsoft“ programinę įrangą arba kartais trečiųjų šalių programinę įrangą.

Jei taip pat kyla konfigūracijos klaida, išbandykite šiuos sprendimus, kad ją išspręstumėte:

Kaip išspręsti „Windows 10“ konfigūravimo klaidą?

1. Pataisykite arba iš naujo įdiekite programinę įrangą

  1. Atidarykite „Nustatymai“ ir eikite į Sistema> Programos ir funkcijos.
  2. Pasirinkite programą, kurioje pateikiama ši klaida, ir pasirinkite Pašalinti.
  3. Vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. Jei yra galimybė pataisyti programą, pasirinkite ją.
  4. Jei nėra taisymo parinkties, pasirinkite Pašalinti ir baigus procesą dar kartą įdiekite šią programinę įrangą.

2. Pašalinkite visus „Microsoft Visual C ++“ įrenginius ir įdiekite juos dar kartą

Jei taisyti ar iš naujo įdiegti programą nepadeda pabandyti padaryti tą patį su „Microsoft Visual C ++“ paketais. Atidarykite „Nustatymai“ ir eikite į „Sistema“, tada pasirinkite „Programos ir funkcijos“.

Suraskite visus „Microsoft Visual C ++“ ir pašalinkite juos po vieną. Tada turite atsisiųsti „Microsoft Visual C ++ 2013“ pakartotinai platinamą paketą.

Jei vis dar naudojate 32 bitų „Windows“ versiją, atminkite, kad jums reikia atsisiųsti tik paketus su x86 pavadinimu. Įdiekite visus paketus ir iš naujo paleiskite „Windows 10“.

Jei problema neišspręsta, gali būti geriausia susisiekti su „Microsoft“ palaikymo tarnyba ir paklausti sertifikuoto techniko, kas yra šios problemos priežastis.

„Side-by-side“ yra lengvai ištaisoma klaida, tačiau ji gali sukelti daug problemų, ir, deja, ji yra visose „Windows“ versijose, o „Windows 10“ nėra išimtis.

DUK: sužinokite daugiau apie konfigūraciją

  • Kaip pataisyti „Windows 10“ neteisingą konfigūraciją?

Gavę šį klaidos pranešimą sistemoje „Windows 10“, būtinai pataisykite arba įdiekite programinę įrangą, kaip išsamiai aprašyta šiame vadove, kaip išspręsti konfigūracijos problemas.

  • Negalite atidaryti „Chrome“ konfigūracijos neteisingai?

Gavę šią klaidą, negaiškite daugiau laiko ir pašalinkite „Google Chrome“ iš Valdymo skydo> Programa ir funkcijos . Tada atsisiųskite naujausią versiją.

Jei reikia, naudokite šį vadovą, kaip išspręsti nepavyksta atidaryti valdymo skydo problemų.

  • Ar turėčiau pašalinti „Microsoft Visual C ++“ diegimus, kad išspręstų konfigūraciją?

Taip, „Visual C ++“ diegimo pašalinimas ir pakartotinis įdiegimas yra patvirtintas sprendimas. Jei reikia, naudokite šį straipsnį, kaip išspręsti „Microsoft Visual C ++“ diegimo klaidą 0x80070666.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2015 m. Rugsėjo mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Kovo mėn.