9 geriausi „Windows 10“ failų glaudinimo įrankiai [2020 vadovas]

  • Failų glaudinimo įrankiai yra labai naudingi tuo pačiu metu tvarkant didelius aplankus ir palengvinant jūsų kompiuterį.
  • Jūs galite pasirinkti iš daugybės variantų, vieni nemokami, kiti mokami; mes jus vedame per juos, kad padėtume jums pasirinkti.
  • Norite pamatyti daugiau panašių įrankių? Peržiūrėkite mūsų rekomendacijas puslapyje „Failų suspaudimas“.
  • Failų valdymo centre rasite viską, ką reikia žinoti apie failų valdymo programinę įrangą.
geriausi „Windows 10“ suspaudimo įrankiai

Dideliais failais dalytis šiais laikais yra lengviau nei bet kada, tačiau yra atvejų, kai vartotojams reikia suspausti failus dėl failo dydžio apribojimų. Taip pat suglaudinti failai turi mažesnę įtaką vartotojų sistemos ištekliams, neleisdami nereikalingo jų kompiuterių krūvio.

Rinkoje yra daugybė suspaudimo įrankių, o pasirinkę sau tinkamiausią galite paversti erzinančia užduotimi.

Kad šis veiksmas būtų efektyvus laiku, pateiksime geriausią šiuo metu „Windows 10“ prieinamą failų glaudinimo programinę įrangą kartu su pagrindinėmis jų funkcijomis ir galėsite pasirinkti geriausiai jūsų poreikius atitinkančią programą.

Reklama

Kurios yra geriausios „Windows 10“ failų glaudinimo priemonės?

„WinZip“

geriausias failų glaudinimo WinZip

Bene populiariausias „Windows 10“ glaudinimo įrankis yra „ WinZip“ . Šiuo metu ji turi daugiau nei milijardą aktyvių vartotojų.

Šis įrankis yra daugiau nei paprastas glaudinimo įrankis, nes jis taip pat leidžia vartotojams dalytis, tvarkyti, apsaugoti ir kurti atsargines failų kopijas.

„WinZip“ išpakuoja visus pagrindinius glaudinimo formatus, tokius kaip „Zip“, „Zipx“, RAR, 7z, TAR, GZIP, VHD, XZ ir kt.

Kitos funkcijos apima kompiuteriuose, tinkluose ar debesų tarnybose saugomų failų paiešką, atidarymą, redagavimą, perkėlimą ir bendrinimą.

„WinZip“ taip pat šifruoja failus, kad apsaugotų informaciją ir duomenis, taip pat gali sukurti tik skaitomus PDF rinkmenas ir pridėti vandenženklių, kad atgrasytų nuo kopijavimo.

Įrankis yra integruotas su „Dropbox“, „G-Suite“ arba „OneDrive“.

„WinZip“

„WinZip“

Tvarkykite svarbius didelius failus naudodami šį universalų „Windows“ suglaudinimo įrankį. Išbandykite nemokamai Apsilankykite svetainėje

„WinRAR“

geriausi failų suglaudinimo įrankiai

„WinRAR“ yra galingas suspaudimo įrankis, turintis daugiau nei 500 milijonų vartotojų visame pasaulyje.

Tai suglaudina failus, kad būtų galima efektyviai ir saugiai persiųsti failus, greičiau perduoti el. Paštą ir organizuoti duomenų saugojimą. Įrankį taip pat galima įsigyti daugiau nei 50 kalbų.

„WinRAR“ palaiko šiuos glaudinimo formatus: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z ir 7-Zip.

Vartotojai taip pat gali suskirstyti archyvus į atskirus tomus, kad juos būtų galima išsaugoti keliuose diskuose. 256 bitų slaptažodžio šifravimas ir autentiško parašo technologija užtikrina saugų failų perdavimą.

„WinRAR“

„WinRAR“

Suspauskite, užšifruokite, supakuokite ir sukurkite visų didelių failų atsargines kopijas naudodami šį efektyvų „viskas viename“ įrankį. Nemokamai apsilankykite svetainėje

„NX Power Lite“ darbalaukis

„nxpower lite“ failų glaudinimo įrankis

„NXPowerLite Desktop“ yra galingas įrankis, leidžiantis suspausti ir optimizuoti „Excel“, „PowerPoint“, „Word“, JPEG ir PDF failus iki 95% neprarandant jokios kokybės ir atlaisvinant vietos diske arba išsiunčiant juos el.

Optimizuoti ir suglaudinti failai išlaiko originalų formatą ir yra visiškai redaguojami. Tai ypač efektyvu dirbant biure ir žmonėms, dirbantiems su daugybe daugialypės terpės failų.

Išplėstiniai nustatymai suteikia galimybę nustatyti norimą kokybės ir glaudinimo santykio pusiausvyrą.

Be to, ši programinė įranga integruojama su „Microsoft Excel“, „PowerPoint“ ir „Word“ bei el. Pašto klientais ir automatiškai suglaudina priedus, kai jie siunčiami.

„NXPowerLite“ darbalaukis

„NXPowerLite“ darbalaukis

Greitai suglaudinkite failus ir aplankus naudodami šį paprastą, tačiau visapusiškai aprūpintą įrankį. Išbandykite nemokamai Apsilankykite svetainėje

7-pašto kodas

7 glaudinimo glaudinimo įrankių langai

Šis suspaudimo įrankis yra 100% laisvas ir užtikrina aukštą suspaudimo laipsnį. Jis supakuoja ir išpakuoja šiuos failų formatus: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP ir WIM ir gali išpakuoti daugiau nei 30 failų formatų.

Kitos funkcijos apima:

  • ZIP ir GZIP formatams jis suteikia glaudinimo koeficientą, kuris yra 2–10% geresnis nei PKZip ir WinZip pateiktas santykis
  • Stiprus AES-256 šifravimas 7z ir ZIP formatu
  • 7z formato savaiminė ištraukimo galimybė
  • Integracija su „Windows Shell“
  • Galingas failų tvarkyklė
  • 87 kalbų lokalizacija.

⇒ Atsisiųskite „7-Zip“

„PeaZip“

10. „PeaZip“ suspaudimo įrankio langai

„PeaZip“ yra nemokama failų archyvavimo priemonė, veikianti su daugiau nei 180 archyvo formatų. Jei jums atsibodo skelbimai, jums bus malonu žinoti, kad „PeaZip“ nėra jokių skelbimų.

Šis įrankis taip pat įdiegia galingą ir išsamų failų tvarkyklę bei stipriąsias saugos funkcijas, tokias kaip stiprus šifravimas, užkoduotas slaptažodžių tvarkytuvas, saugus ištrynimas ir failų maiša. Vartotojo sąsaja yra labai draugiška, intuityvaus dizaino.

⇒ Atsisiųskite „PeaZip“

„PowerArchiver 2016“ standartinis / profesionalus

„PowerArchiver_2016_compression“ įrankio langai 10

„PowerArchiver“ yra profesionalus glaudinimo įrankis, galintis veikti su visais šiuo metu prieinamais glaudinimo formatais. Be glaudinimo galimybių, šis įrankis taip pat gali užšifruoti failus, sumažinti jų dydį 90% ir juos taip pat paremti.

Kitos funkcijos apima:

  • Tai pirmasis įrankis, siūlantis šuolių sąrašus, užduočių juostos eigą ir užduočių juostos piktogramų perdangas.
  • UAC aukščio palaikymas reikalingas, kai nustatoma, kad reikia administratoriaus paskyros, kad būtų galima skaityti ar rašyti kuriame nors aplanke.
  • VSS palaikymas duomenų bazių glaudinimui.
  • Neribotas archyvo dydis, neribotas failų dydis archyve ir neribotas failų skaičius archyve.

⇒ Atsisiųskite „PowerArchiver Standard Edition“

„Ashampoo ZIP FREE“

10. „Ashampoo free“ užtrauktuko suspaudimo įrankio langai

„Ashampoo ZIP FREE“ greitai ir lengvai suspaudžia ir išskleidžia failus. Jis palaiko ZIP, 7-ZIP, CAB, TAR (TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, TAR.XZ) ir LHA formatų kūrimą ir išskleidimą.

Kitos funkcijos apima:

  • Gerai suprojektuota grafinė sąsaja, labai intuityvi ir paprasta naudoti.
  • Galingas 256 bitų AES šifravimas.
  • Neribotas archyvo dydis, neribotas failų dydis archyve ir neribotas failų skaičius archyve naudojant ZIP ir 7-ZIP formatus.
  • Integruota peržiūra, palaikanti daugybę skirtingų vaizdų, teksto ir kitų failų formatų. Peržiūrėkite failus niekada neišimdami jų iš archyvo.
  • Taisyti ZIP įrankį - taisyti sugedusius ZIP failus.

⇒ Atsisiųskite „Ashampoo ZIP FREE“

Bandizipas

„bandizip“ suspaudimo įrankio langai

Ši nemokama suspaudimo programa sukuria archyvuotus failus įvairiais formatais, taip pat gali juos atidaryti ir išskleisti.

„Bandizip“ yra lengvas, turi labai greitą „Zip“ suspaudimo ir ištraukimo algoritmą, naudojant greitą vilkimą ir numetimą, didelės spartos archyvavimą ir kelių branduolių glaudinimą. Tačiau jis tvarko tik populiariausius glaudinimo formatus.

„Bandisoft“ reguliariai išleidžia šio įrankio naujinimus ir klaidų taisymus ir ateityje tikriausiai į savo įrankį įtrauks daugiau glaudinimo formatų. Jei norite suspaudimo įrankio be skelbimų su labai patogia vartotojo sąsaja, tai nieko nekainuoja.

⇒ Atsisiųskite „Bandizip“

„Zipware“

„zipware Windows 10“ suspaudimo įrankis

„Zipware“ yra nemokamas suspaudimo įrankis, kurį naudoti yra labai paprasta. Šis įrankis palaiko visus pagrindinius archyvavimo formatus, įskaitant naują RAR5 formatą, yra greitas ir stabilus tvarkyti tiek mažus, tiek didelius archyvus.

„Zipware“ siūlo visišką „drag & drop“ palaikymą su „Windows Explorer“. „Windows Explorer“ kontekstiniame meniu galima nuskaityti bet kokius failus naudojant daugiau nei 50 antivirusinių produktų per „VirusTotal.com“, apsaugant jūsų aplankus. Šis glaudinimo įrankis taip pat paverčia palaikomus archyvo formatus į zip, 7z arba ex.

⇒ Atsisiųskite „Zipware“

Kaip visada, jei jau naudojate vieną iš aukščiau išvardytų glaudinimo įrankių, galite daugiau papasakoti apie savo patirtį komentarų skiltyje.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2016 m. Rugpjūčio mėn. Ir buvo atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.