Naršyklė neleis kopijuoti ir įklijuoti [Quick & Easy Fix]

  • Teksto kopijavimas-įklijavimas yra vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos sužinome pirmą kartą palietę kompiuterį.
  • Ši naudinga funkcija leidžia jums išsaugoti turinį į mainų sritį ir tada perkelti jį į kitą įrankį tolesniam naudojimui ar redagavimui.
  • Jei turite kokių nors kitų problemų su savo naršykle, turime visą naršyklės trikčių šalinimo skyrių, kuriame pateikiami sprendimai.
  • Kalbant apie naršykles, jei nesate patenkintas savo dabartine naršykle, drąsiai naršykite mūsų vadovų rinkinį iš mūsų naršyklių centro.
naršyklė neleis kopijuoti ir įklijuoti

Paprastai kopijavimas ir įklijavimas yra labai paprastas veiksmas, kurį gali atlikti visi, tačiau dabar jūsų naršyklė neleis jums kopijuoti ir įklijuoti teksto iš tam tikrų svetainių.

Be to, tai net neleis pasirinkti turinio.

Tai gali būti gana apmaudu, ypač jei jums reikia didelių teksto gabalų iš svetainės tyrimų tikslais.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kaip tai padaryti, patikrinkite toliau nurodytus veiksmus.

Šie sprendimai taip pat apima šiuos 4 klausimus:

  • Kaip nukopijuoti ir įklijuoti svetainėse, kuriose neleidžiama chromuoti
  • Kaip nukopijuoti ir įklijuoti, kai tai jums neleis
  • Kaip nukopijuoti tekstą iš tinklalapio, kurio negalima nukopijuoti
  • Kaip nukopijuoti tekstą iš svetainės, kuri to neleidžia

Trumpas patarimas: išbandykite „Opera“ - visiškai pritaikomą naršyklę

Nedaug ten esančių naršyklių gali pasigirti puikiu lankstumu, pvz., „Opera“.

Pavyzdžiui, galite pasirinkti iš anksto nustatytą paieškos variklį, kurį naudosite pagal numatytuosius nustatymus, arba galite tinkinti paiešką, pridėdami savo mėgstamą paieškos variklį, jei jo nerandate sąraše.

„Opera“ taip pat yra daugybė įterptųjų funkcijų, tokių kaip orų prognozė naršyklės įrankių juostoje arba automatinis puslapių vertimas.

Yra daugiau nei 1 000 būdų, kaip pritaikyti „Opera“ su priedų katalogu savo nuožiūra.

Kalbant apie kopijavimo ir įklijavimo problemą, „Opera“ galite nustatyti savo klavišų derinius beveik bet kokiam naršyklės veiksmui, kad nereikėtų pasikliauti pelės tikslumu. Tai taip pat reiškia greitą veiksmą!

Opera

Opera

Naudodamiesi „Opera“ galite savo nuožiūra pritaikyti sparčiuosius klavišus, kad daugiau nekiltų problemų dėl kopijavimo ir įklijavimo. Gaukite nemokamą apsilankymą svetainėje

Ką daryti, jei naršyklėse neveikia „copy-paste“?

1. Išjunkite „JavaScript“

Skirta „Chrome“

  1. Eikite į „ Settings“ ir apačioje spustelėkite „ Advanced“ , tada „  Privacy and security“.
  2. Eikite į „ Svetainės nustatymai“, tada „ JavaScript“ ir „ Užblokuota“ . Tą patį rezultatą galite pasiekti adreso juostoje įvesdami šią eilutę:chrome://settings/contentišjungti „javascript“ „Firefox“ svetainę neleis kopijuoti

„Firefox“ 

  1. Adreso juostoje įveskite šią eilutę ir patvirtinkite, kad pasirodo pranešimas: about:config
  2. Tada pamatysite „ Firefox“ nuostatų sąrašą .
  3. Paieškos laukelyje puslapio viršuje įveskite javascript.enabled , tada dukart spustelėkite jį, kad pakeistumėte jo vertę iš true į false.

    javascript įgalintas apie „Firefox“ konfigūracijos konfigūraciją neleis kopijuoti ir įklijuoti

Opera

  1. Eikite į „ Nustatymai“ , tada kairiajame šoniniame skydelyje pasirinkite „ Svetainės“ .
  2. Pasirinkite trečiąją parinktį „ JavaScript“ ir spustelėkite Neleisti jokiai svetainei paleisti „JavaScript“.

Briauna

  1. Paleiskite grupės strategijos rengyklę , tada eikite į  Vartotojo konfigūracija > Administravimo šablonai > „ Windows“ komponentai > „ Microsoft Edge“ .

    grupės politikos redaktorius „Microsoft Edge“ naršyklė neleis kopijuoti ir įklijuoti

  2. Du kartus spustelėkite Leisti paleisti scenarijus, pvz., „JavaScript“ , ir pasirinkite Išjungta .
  3. Spustelėkite Gerai .

Nepamirškite iš naujo įgalinti „JavaScript“, kai nukopijavote reikiamą turinį. Kai kurios svetainės juo remiasi, todėl, kad išvengtumėte problemų ateityje, įgalinkite ją.


2. Nukopijuokite iš šaltinio kodo

  1. Norimame puslapyje paspauskite „ Ctrl“ + U ir turėtumėte pamatyti jo kodą.
  2. Norėdami naršyti ir rasti tai, ko jums reikia, naudokite „ Ctrl“ + F.peržiūrėti puslapio šaltinį nukopijuokite turinį iš svetainės, kurioje to neleidžiama

Pastaba: be viso teksto matysite daug kodo, nuorodų į atvaizdus ir kitus dalykus, tačiau mažai tikėtina, kad galėsite juos nukopijuoti tolimesniam naudojimui, neperšokdami kelių lankelių.


3. Kiti naudingi metodai

  1. Naudokite plėtinius ir priedus, pvz., „ Išjungti „ Firefox “„ JavaScript “arba„ Absoliutus įgalinti dešinįjį pelės klavišą ir kopijavimą “

    skirta „Chrome“. Panašių plėtinių yra ir kitoms naršyklėms.

    išjungti „javascript“ plėtinio naršyklę neleis kopijuoti ir įklijuoti

  2. Prieš atidarydami jus dominančią svetainę, naudokite tarpinio serverio svetainę, kuri leidžia išjungti „JavaScript“. Tiesiog eikite į savo paieškos programą ir raskite nemokamą tarpinio serverio svetainę.
  3. Atsispausdinkite svetainę PDF formatu ir tada pasiekite reikiamą turinį. Mes taip pat turime vadovą, kaip spausdinti į PDF, todėl būtinai patikrinkite.
  4. Padarykite svetainės ekrano kopiją, jei jus labiau domina nuotraukos, arba tekstui naudokite OCR (Optical Character Recognition).

Viskas. Tikiuosi, kad vienas iš šių sprendimų padėjo nukopijuoti jums reikalingą turinį. Atminkite, kad galite kopijuoti tekstą ir kitą turinį tik asmeniniam naudojimui.

Jei žinote kitą būdą, kaip nukopijuoti turinį iš svetainių, kurios neleidžia, pasidalykite juo toliau pateiktame komentarų skyriuje kartu su visais kitais klausimais.

DUK: Sužinokite daugiau apie kopijavimo įklijavimą

  • Kaip kopijuoti ir įklijuoti į kompiuterį?

Klasikinis kopijavimo įklijavimo būdas yra „Ctrl + C“ ir „Ctrl - V“ spartieji klavišai. Jei dėl kokių nors priežasčių negalite nukopijuoti, turime puikų vadovą, kuris padės jums tai išspręsti „Windows 10“.

  • Kaip kopijuoti iš svetainės, kuri neleidžia?

Jei norite nukopijuoti tekstą iš svetainės, kurioje išjungtas teksto pasirinkimas, paspauskite CTRL + U, kad atidarytumėte svetainės šaltinio kodą ir nukopijuotumėte tekstą tiesiai iš ten. Taip pat galite atsispausdinti atitinkamą tinklalapį PDF formatu.

  • Kai kopijuojate tekstą, kur jis eina?

Kai kopijuojate tekstą, atitinkama teksto dalis laikinai saugoma jūsų iškarpinėje. Pateikiame geriausių „Windows 10“ iškarpinių tvarkyklių sąrašą.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2020 m. Balandžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Rugpjūčio mėn., Kad būtų šviežesnis, tikslus ir visapusiškas.