4 geriausia programinė įranga .arf failams atkurti jūsų kompiuteryje

  • ARF failo tipe yra įrašų, kurie paprastai daromi konferencijos metu
  • Jame yra garso, vaizdo, klausimų ir atsakymų rezultatai, telkiniai, failų perdavimas, anotacijos, bendrinimai darbalaukyje ir dar daugiau
  • Šifravimo vaizdo konferencijų programinė įranga užtikrins, kad nėra svarbių duomenų nutekėjimo
  • Norėdami rasti daugiau populiariausių sąrašų, patikrinkite mūsų failų valdymo centrą
atidarykite .art failą

Technologijos vystosi ypač greitai, o „Cisco WebEx“ leidžia šiomis dienomis pradėti internetinį susitikimą ar internetinę konferenciją dideliu atstumu.

ARF failuose yra įrašų, kurie buvo padaryti internetinėje sesijoje ir kurie buvo atsisiųsti iš „WebEx“ ir įrašyti naudojant tinklo įrašymą, kuris dažnai vadinamas NBR. Tokius failus galima eksportuoti į „Windows Media Player“ ir konvertuoti į plačiau naudojamą formatą.

Paprastai ARF failuose yra bet kurio iš šių tipų turinio: garso, vaizdo, klausimų ir atsakymų rezultatų, telkinių, failų perkėlimo, komentarų, bendrinimo darbalaukyje, pokalbių pokalbių ir dar daugiau. Jei bandote atidaryti ARF failą, esate tinkamoje vietoje, nes surinkome keturis geriausius įrankius, kurie leis jums peržiūrėti, atidaryti ir redaguoti ARF failus. Būtinai patikrinkite šių įrankių funkcijų rinkinius, kad galėtumėte priimti geriausią sprendimą.

Reklama

Įdiekite šias programas, norėdami atkurti ARF failus „Windows 10“ kompiuteryje

„Aiseesoft“ ekrano įrašymo įrenginys ARF grotuvas (rekomenduojamas)

Paprastai galite naudoti „WebEx Network Recording Player“, kad galėtumėte atidaryti AFR failus „Windows“. Tačiau tam tikrais atvejais gali tekti redaguoti ARF turinį naudojant „Adobe Premiere“ arba atidaryti AFR failus mobiliuosiuose įrenginiuose.

Čia „ Screen Recorder“ yra vienas iš geriausių galimų sprendimų. Šis įrankis gali užfiksuoti ekraną, kuris padės jums tiesiogiai įrašyti ARF į MP4, kad būtų galima paleisti „WebEx“ tinklo įrašą.

Pažvelkite į įdomiausias funkcijas, kurios yra šiame įrankyje, ir paprastus veiksmus, kuriuos reikia atlikti norint jį naudoti:

  • Atsisiuntę „ARF Player“, turite jį įdiegti, ir tai tikrai lengva net pradedantiesiems.
  • Pasirinkite Ekrano įrašymo įrenginys, kad patektumėte į vaizdo įrašo ir garso įrašymo langą.
  • Norėdami užfiksuoti „WebEx“ tinklo susitikimą, turite pasirinkti įrašymo sritį ir pasirinkti Viso ekrano arba Tinkinti įrašymo sritį.
  • Nustačius įrašymo parinktis, turite įjungti sistemos garsą ir mikrofono garsą, kad galėtumėte geriau išsaugoti žiniatinklio konferencijų garsą.
  • Dabar galite lengvai įrašyti „WebEx“ susitikimą į MP4.

Galite nemokamai atsisiųsti šį ekrano įrašymo įrankį ir sužinoti, kaip jis veikia jūsų kompiuteryje, kuriame veikia „Windows“.

    - Atsisiųskite dabar iš oficialios svetainės

  • TAIP PAT SKAITYKITE: Greitas taisymas: „Windows 10“ negalima atkurti „mp4“ failų

„HD Video Converter Factory Pro“ (siūloma)

Galite konvertuoti atsisiųstą „WebEx“ internetinio susitikimo įrašą iš ARF failo formato į kitus tipus, kad galėtumėte jį paleisti savo įrenginiuose. Pavyzdžiui, galite konvertuoti ARF failą į AVI, MP3 arba MP4 formatus.

Geriausias sprendimas tai pasiekti yra naudoti „HD Video Converter Factory Pro“. Tai yra efektyvus ARF keitiklis, kuris vartotojams siūlo rinktis daugiau nei 300 formatų ir kodų.

Patikrinkite geriausias „HD Video Converter Factory Pro“ funkcijas:

  • Šis įrankis garsėja tikrai greita konversijos sparta ir ypač dideliu suspaudimo laipsniu, kuris padės žymiai sumažinti vaizdo failo dydį neprarandant kokybės konversijos metu.
  • Tai yra vienas iš geriausių pasirinkimų, kurį galite šiais laikais konvertuoti ARF failus, kad galėtumėte juos paleisti savo sistemoje.
  • „HD Video Converter Factory Pro“ suteikia puikią vizualinę patirtį efektyviu ir saugiu metodu.
  • Naudodami šį įrankį galėsite atsisiųsti įvairius vaizdo įrašus iš įprastų svetainių.
  • Galingas vidinis vaizdo redaktorius leis jums apkarpyti vaizdo įrašus ir pridėti įvairių efektų bei subtitrų.

Norėdami sužinoti daugiau apie šio įrankio funkcijas ir jo veikimą, rekomenduojame apsilankyti oficialioje „HD Video Converter Factory Pro“ svetainėje.

    - Atsisiųskite dabar bandomąją versiją iš oficialios svetainės

    - Pirkite dabar „HD Video Converter Factory Pro“

  • TAIP PAT SKAITYKITE: 6 geriausios programinės įrangos jūsų „SolidWorks“ projektui pateikti

„WebEx“ grotuvas

„Cisco“ „ WebEx“ grotuvas yra vienas iš populiariausių įrankių, kurį galite naudoti atkurdami ARF failus. Naudodamiesi šiuo įrankiu galėsite žiūrėti, dalytis ir redaguoti „WebEx“ įrašus, o jums tereikia atsisiųsti grotuvą.

Pažvelkite į geriausias šios programinės įrangos funkcijas:

  • Įrašą galėsite žiūrėti be vargo.
  • Jei gaunate el. Laišką, kuriame yra nuoroda į „WebEx“ įrašą, tereikia spustelėti nuorodą, kad galėtumėte jį peržiūrėti.
  • Taip pat galite mėgautis lengvu dalijimusi ir galėsite bet kur paskelbti nuorodą, o jūsų lankytojai turės galimybę peržiūrėti „WebEx“.
  • Jei norite ką nors redaguoti, tiesiog turite atsisiųsti failą ir konvertuoti jį į WMV ir redaguoti taip, kaip tai darytumėte su bet kuriuo kitu vaizdo įrašu.
  • Turite būti atsargūs, nes yra dviejų tipų „WebEx“ įrašymo failai, ARF ir WRF, todėl turite pasirinkti tinkamą grotuvą, skirtą įrašyti „WebEx Player“ / įrašymo redaktorių.

Norėdami nemokamai išbandyti programinę įrangą, tereikia apsilankyti oficialioje „WebEx Player“ svetainėje ir gauti šį patogų įrankį.

  • TAIP PAT SKAITYKITE: Geriausios DVD grotuvo programos „Windows 10“ vartotojams

„File Viewer Plus“

„File Viewer Plus“ yra patogus įrankis, atidarantis ne tik ARF failus, bet ir dar 300 failų formatų. ARF įrašus galima konvertuoti į „Windows Media“ arba „Flash“ failus per šį nemokamą „WebEx ARF Player“. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad ARF failai yra „WebEx“ įrašai, kuriuos atsisiunčia vartotojas, o .WRF failai yra „WebEx“ seansai, kuriuos vartotojas įrašo tiesiai.

Patikrinkite geriausias „File Viewer Plus“ funkcijas:

  • „File Viewer Plus“ yra universali „Windows“ failų atidarymo priemonė, leidžianti vartotojams peržiūrėti, redaguoti išsaugotus ir konvertuojamus failus.
  • Šis įrankis palaiko daugiau nei 300 failų formatų ir gali rodyti bet kurio failo turinį.
  • Naudodamiesi šia programine įranga taip pat galite redaguoti ir išsaugoti dokumentus ir vaizdo failus, taip pat galite žaisti dešimtimis daugialypės terpės formatų.
  • Galėsite paketiniu būdu konvertuoti įvairius failų tipus ir galėsite peržiūrėti bet kurio failo turinį.

„File Viewer Plus“ yra paprastas įrankis ir, laimei, jame yra ir sudėtingesnių funkcijų. Pavyzdžiui, galėsite konvertuoti įvairaus formato atvaizdus, ​​dokumentus ir daugialypės terpės failus, o redaguoti ir išsaugoti vaizdus galite naudodami išplėstinį įrankio vaizdų redagavimo priemonę.

Kiekvieno atidaryto failo atveju programinė įranga informacijos skydelyje rodys paslėptą informaciją ir metaduomenis. Atskirais atvejais, kai „File Viewer Plus“ natūraliai nepalaiko konkretaus failo tipo, vis tiek galėsite peržiūrėti jo turinį naudodami „Hex“ arba „Text“ rodinį.

Norėdami sužinoti daugiau apie šį patogų įrankį, turėtumėte nedelsdami apsilankyti oficialioje „File Viewer Plus“ svetainėje.

Tai yra mūsų geriausi geriausių sprendimų variantai, kuriuos turite žaisti ARF failus. Patikrinkite juos visus ir priimkite geriausią sprendimą atsižvelgdami į savo poreikius ir atsižvelgdami į savo įgūdžius.

DUK apie ARF atidarymo programinę įrangą

  • Kaip atkurti ARF failą kompiuteryje?

Jums reikės naudoti vieną iš mūsų sąraše nurodytos programinės įrangos, suderinamos su ARF formatu.

  • Ar „Windows Media Player“ gali atkurti ARF failus?

Ne, WMP negali atkurti ARF failų. turėsite naudoti trečiosios šalies įrankį.

  • Ar VLC gali atkurti WRF failus?

WRF failus gali atidaryti tik „Cisco“ „Webex“ įrašymo įrenginys.