5 geriausi VHS į kompiuterį keitikliai, skirti „Windows 10“

VHS keitiklio programinė įranga

VHS juostos dabar yra pasenusios. Taigi, jei turite mažai įrašytų VHS juostų, kaupiančių dulkes spintelėje, turėsite jas konvertuoti į skaitmeninį formatą, kad galėtumėte atkurti kompiuterį.

VHS į kompiuterį keitikliai yra paketai, kuriuose paprastai yra vaizdo fiksavimo adapterio kortelių įrenginys ir programinė įranga, leidžianti konvertuoti VHS į skaitmeninį formatą.

Vaizdo įrašymo adapterio kortelė sujungia vaizdo grotuvą su kompiuteriu, tada galite toliau redaguoti vaizdo įrašus ir pridėti juos prie universalaus skaitmeninio disko naudodami VHS į DVD keitiklio programinę įrangą.

Pasirinkdami VHS į kompiuterį keitiklį, turite pasirinkti tokį, kuris suderinamas su įrenginiu. Geriausi VHS keitikliai leis konvertuoti vaizdo įrašą į įvairius išvesties formatus.

Be to, jie taip pat turės redagavimo programinę įrangą, kuria galėsite toliau tobulinti skaitmeninius vaizdo įrašus.

Jūs netgi galite naudoti kai kuriuos VHS keitiklius, kad optimizuotumėte vaizdo įrašus, kad būtų galima atkurti mobiliuosius ir planšetinius kompiuterius. Tai yra keletas geriausių „Windows“ skirtų VHS į kompiuterį keitiklių paketų.

Reklama

Konvertuokite VHS į DVD naudodami šias programas

„Vidbox“ vaizdo įrašų konvertavimo rinkinys

„Vidbox“ yra vienas iš paprasčiausių VHS į kompiuterį keitiklių. Į šį paketą įeina vaizdo įrašų keitimo dėžutė, kuri nėra visiškai tokia pati kaip vaizdo fiksavimo adapterio kortelė.

Šis „VHS“ keitiklis šiuo metu mažmeninėje prekyboje kainuoja 98,99 USD, o „Vidbox“ galite naudoti su „Windows“ platformomis nuo „Vista“ iki „10“ ir „Mac OS X“.


Jei norite konvertuoti DVD į skaitmeninius failus, perskaitykite šį straipsnį, kuriame rasite geriausius įrankius.


„Vidbox“ vartotojai gali užfiksuoti vaizdo įrašus iš vaizdo magnetofonų, vaizdo kamerų, DVD grotuvų ir net žaidimų konsolių. „Vidbox“ programinė įranga yra vedlys, kuris padės atlikti visus reikalingus veiksmus, kad konvertuotumėte VHS juostas į skaitmeninius formatus.

Konvertuoti kasetes naudojant „Vidbox“ yra labai paprasta. „Vidbox“ vartotojai gali konvertuoti savo vaizdo įrašus į MPEG1, MPEG2, WMV, MP4 ir MOV arba pasirinkti įrašyti juos į universalų skaitmeninį diską.

Taip pat galite naudoti „Vidbox“ konvertuodami garsą į skaitmeninius formatus, o tai yra dar viena premija. Nors „Vidbox“ trūksta vaizdo įrašų redagavimo parinkčių, tai vis tiek yra greitas ir paprastas vaizdo įrašų konvertavimo paketas.

  • Atidarykite šį tinklalapį ir patikrinkite „Vidbox“.

„Diamond Video Capture VC500“

„Diamond Video Capture VC500“ yra labai vertinamas VHS keitiklio paketas, kuriame yra „PowerDirector“ vaizdo redagavimo programinė įranga.

Jis taip pat pateikiamas su vaizdo fiksavimo adapterio kortele, kuria galite prijungti kompiuterius su VHS grotuvais ar vaizdo kameromis. „Diamond VC500“ yra suderinamas su „Windows“ platformomis nuo XP iki mažmeninės prekybos. „Amazon“ mažmeninė prekyba kainuoja 35,53 USD.

Geriausias dalykas, susijęs su „Diamond Video Capture VC500“, tikriausiai yra su juo susijusi programinė įranga.


Norite konvertuoti senus filmus į skaitmeninį formatą? Laikykitės šio vadovo ir darykite tai per trumpą laiką.


„PowerDirector“ yra viena geriausių „Windows“ vaizdo įrašų redagavimo programų, todėl vaizdo įrašams galite pritaikyti daugybę perėjimų ir efektų.

Taip pat galite naudoti „VC500“ programinę įrangą, kad iškirptumėte scenas iš vaizdo įrašų ir pridėtumėte teksto ir garso įrašo.

„Showbiz“ yra kita programinė įranga, komplektuojama su „VC500“, todėl galite įrašyti vaizdo įrašus į DVD diskus, įtraukdami meniu ir skyrius. Taigi „VC500“ apima visus jums reikalingus vaizdo įrašų įrankius.

  • Atidarykite šį puslapį ir patikrinkite „Diamond Video Capture VC500“.

„Roxio Easy VHS“ į „DVD 3 Plus“

„Roxio Easy VHD to DVD 3 Plus“ yra universalus ir intuityvus VHS keitiklis, kuriuo galite konvertuoti tiek VHS juostas, tiek vinilo plokšteles į skaitmeninius formatus.

Į paketą įeina „Roxio“ vaizdo įrašymo USB, kuriuo galite prijungti daugumą įrenginių su sudėtiniais išvestimis.

Šį VHS į kompiuterį keitiklį galite naudoti su „Windows“ platformomis nuo XP iki 10. Šiuo metu „Roxio Easy VHD to DVD 3“ galima įsigyti už 59,99 USD.


Ieškote geriausių vinilo į CD keitiklių? Peržiūrėkite šį sąrašą, kad rastumėte geriausius mūsų pasirinkimus.


Šis VHS keitiklis yra su savo išskirtine programine įranga, skirta VHS vaizdo įrašams perkelti tiesiai į kompiuterį arba įrašyti į universalų skaitmeninį diską.

Taip pat galite konvertuoti „Android“ ir „iOS“ įrenginių vaizdo įrašus su „Easy VHS“ į DVD 3.

„Roxio Easy VHS to DVD 3 Plus“ suteikia vartotojams galimybę apkarpyti vaizdo įrašus, stabilizuoti filmuotą medžiagą, pridėti perėjimo efektų ir pavadinimų, pagerinti klipų spalvų balansą ir apšvietimą bei stabilizuoti filmuotą medžiagą.

Be to, galite nustatyti DVD diskus, kuriuose yra meniu naršymas.

Naujausia „Roxio Easy VHS“ versija leidžia įkelti vaizdo įrašus į „YouTube“.

„Roxio Easy VHS“ adapterio kortelė taip pat suderinama su daugeliu kitų trečiųjų šalių vaizdo įrašymo programinės įrangos, todėl ją galite naudoti su įvairia programine įranga.

  • Atidarykite šią svetainę ir patikrinkite „Roxio Easy VHD to DVD 3 Plus“.

„AverMedia DVD EZMaker 7“

„AverMedia DVD EZMaker 7“ yra VHS keitiklis, kuris daug daugiau nei įrašo VHS vaizdo įrašus į DVD.

Tai daugiausia dėka puikaus daugialypės terpės rinkinio, kuris yra kartu. „EZMaker 7“ tiekiamas su įprastu vaizdo įrašymo kortelių adapteriu, kurį galite prijungti prie vaizdo grotuvų, kasečių ir vinilinių plokštelių grotuvų.

Šis VHS keitiklis yra suderinamas su „Windows“ platformomis nuo „XP“ iki „Mac OS X 10.8“ ar naujesnės versijos. Šiuo metu „EZMaker“ mažmeninė prekyba „Amazon“ kainuoja 34,99 USD.

„EZMaker 7“ apima dvi „Cyberlink“ vaizdo įrašų programinę įrangą. Vaizdo įrašams redaguoti galite naudoti „PowerDirector 10“.


Norite „Windows 10“ koduoti H.265? Peržiūrėkite šį straipsnį apie geriausius įrankius, kurie gali atlikti darbą.


Tai nėra naujausia „PowerDirector“ versija, tačiau vis tiek prie šios programinės įrangos prie vaizdo įrašų galite pridėti daugiau nei 500 efektų, pavadinimų ir garso įrašų.

„PowerDirector“ taip pat leidžia stabilizuoti ir apkarpyti filmuotą medžiagą. Be to, naudodami vaizdo įrašų redagavimo priemonę galite eksportuoti klipus į šešis alternatyvius failų formatus ir optimizuoti „iOS“, „Android“ ir „Blackberry“ įrenginių filmuotą medžiagą.

„PowerProducer 5.5“ yra kita „Cyberlink“ programinė įranga kartu su „EZMaker 7“.

Tai DVD kūrimo programinė įranga, su kuria galite greitai pridėti savo vaizdo įrašus prie „Blu-ray“ diskų ir DVD. Ta programinė įranga taip pat apima daugybę pritaikomų meniu meniu šablonų diskams.

„PowerProducer“ taip pat leidžia savo vartotojams iškirpti skelbimus iš įrašytų vaizdo įrašų, o tai yra patogu. Taigi kartu su „PowerProducer“ ir „PowerDirector“ „EZMaker 7“ apima vieną geriausių VHS keitiklių laikmenų rinkinių.

  • Peržiūrėkite „EZMaker 7“ puslapį.

Iš VHS į DVD 8.0 Deluxe

„VHS to DVD 8.0 Deluxe“ yra vienas iš išsamiausių VHS keitiklių programinės įrangos paketų. „VHS to DVD 8.0 Deluxe“ komplekte yra dėžutės aparatinė įranga, kurioje yra RCA ir S-Video jungtys.

Šis VHS keitiklis fiksuoja vaizdo kamerą ir „Beta“ juostas bei VHS. VHS keitiklis suderinamas su „Windows 10/8/7 / Vista“ ir mažmeninė prekyba kainuoja 79,99 USD.

„VHS to DVD 8.0“ programinėje įrangoje yra lengvo vedlio režimas ir išplėstinis režimas su platesnėmis parinktimis.

Naudojant „Easy Wizard“ režimą, programinė įranga pateikia paveikslėlių instrukcijas, kad galėtumėte greitai konvertuoti VHS į universalų skaitmeninį diską.

Be to, šis VHS keitiklis įrašo vaizdo įrašus į DVD diskus greičiau nei dauguma alternatyvų.

Išplėstiniame režime yra redagavimo parinkčių, kuriomis galite pridėti specialių efektų, perėjimų, naujos muzikos ir pavadinimų prie vaizdo įrašų ir iškirpti scenas.


Ieškote vaizdo redagavimo įrankių pradedantiesiems? Patikrinkite geriausius šio straipsnio pasirinkimus.


Išplėstinis režimas taip pat leidžia jums nustatyti DVD ir „Blu-ray“ diskus su pritaikytais meniu, įkelti klipus tiesiai į „YouTube“ ir optimizuoti vaizdo įrašų konvertavimą, kad būtų galima juos atkurti „iOS“ įrenginiuose.

Į VHS į DVD 8.0 taip pat yra keletas puikių papildomų įrankių, kurių nerasite daugelyje alternatyvių VHS keitiklio programinės įrangos.

Pavyzdžiui, naudodamiesi „PhotoDVD“ galite nustatyti nuotraukų skaidrių demonstravimo vaizdo įrašus. VHS į DVD 8.0 vartotojai taip pat gali naudoti programinę įrangą įrašyti muziką iš LP įrašų ar kasečių, kad konvertuotų garsą į WMA failus ar kompaktinius diskus.

  • Peržiūrėkite VHS į DVD 8.0 puslapį.

Tai penki VHS keitikliai, kuriais galite atgaivinti savo VHS vaizdo įrašus. Jie konvertuos vaizdo įrašus į skaitmeninį formatą, kad būtų galima juos atkurti DVD, „Blu-ray“ diskuose, kompiuterio laikmenų leistuvuose ir kituose įrenginiuose.

Jei turite kitų pasiūlymų ar klausimų, nedvejodami kreipkitės į toliau pateiktą komentarų skyrių.

Susijusios istorijos, kurias reikia patikrinti:

  • 6 geriausia lengva vaizdo redagavimo programinė įranga asmeniniam kompiuteriui
  • 6 geriausia programinė įranga „YouTube“ įžangoms kurti 2018 m
  • 5 geriausia subtitrų redagavimo programinė įranga, skirta „Windows 10“