📞 5 geriausia adresų knygos programinė įranga asmeniniam kompiuteriui, skirta jūsų kontaktams tvarkyti

  • Adresų knygos programinės įrangos sprendimai yra tarsi skaitmeninės dienotvarkės. Jie leidžia jums sukurti kontaktinės informacijos, įskaitant vardą, telefono numerį ir el. Pašto adresą, duomenų bazę, tačiau efektyvesnę.
  • Geriausi adresų knygos įrankiai suteikia jums galimybę kurti atsargines kopijas ir sinchronizuoti kontaktinius duomenis su debesimi, kad galėtumėte lengvai juos pasiekti visuose savo įrenginiuose.
  • Norėdami tvarkyti ne tik kontaktus, bet ir užduotis bei užrašus, patikrinkite geriausią informacijos organizatoriaus programinę įrangą.
  • Apsilankykite mūsų našumo centre ir skaitykite daugiau nuostabių vadovų!
adresų knygos programinė įranga

Šiandien mes peržiūrėsime keletą geriausių „Windows 10“ adresų knygos programinės įrangos . Kontaktų / adresų knygos valdymas peržengė ne tik kontaktinės informacijos išsaugojimą / gavimą iš kompiuterių (ir mobiliųjų įrenginių). Atsiradus adresų knygos programinei įrangai, procesas buvo labai patobulintas.

Adresų knygos programinė įranga iš esmės yra skaitmeninė duomenų bazė, skirta saugoti draugų, pažįstamų, komandos narių / kolegų, šeimos narių ir kt. Asmens duomenis (ypač vardą ir adresą). Tai ypač svarbu žmonėms, turintiems daug draugų / verslo partnerių / kolegų.

Nors adresų knygoje daugybė kontaktų gali būti valdomas, patvarios adresų knygos programinės įrangos naudojimas sutaupys daug laiko ir energijos.

Iš esmės, standartinė adresų knygos programinė įranga sinchronizuoja visą adresų knygos kontaktinę informaciją ir užtikrina, kad kiekviena detalė būtų pasiekiama tik vienu ar keliais mygtukų paspaudimais.

Rinkoje yra keletas adresų knygos programinės įrangos, o mes sukūrėme 5 geriausius „Windows 10“.

Reklama

Kokie yra 5 geriausi „Windows 10“ adresų knygos įrankiai?

„C-Organizer“ (rekomenduojama)

„C-Organizer“ yra populiari „Windows 10“ adresų knygos programinė įranga, sukurta „CSoftLab“. Jis siūlo platų funkcijų rinkinį, skirtą valdyti ne tik kontaktus, bet ir kasdienį asmeninį / darbo grafiką.

Išsamios „C-Organizer“ funkcijos skirstomos į šias kategorijas, kiekvienai kategorijai atliekant specifinius funkcijų rinkinius. Šios kategorijos apima:

  • Generolas
  • Šiandien
  • Kalendorius
  • Užduotys
  • Slaptažodis
  • Pastabos
  • Įvykiai

Visų pirma, kai kurios pagrindinės „C-Organizer“ adresų knygos programinės įrangos savybės yra: slaptažodžių generatorius, kontaktų sinchronizavimas (su „Google“ kontaktais ir kitais), dienos planuotojas (su kalendoriumi), išplėstinė paieškos sistema, kelių formatų failų palaikymas (HTML, TXT, XML, CSV ir dar daugiau), daugiakalbė pagalba, teksto redaktorius ir dar daugiau.

„C-Organizer“ yra trijų pagrindinių variantų: „C-Organizer Professional“, „C-Organizer Lite“ ir „Advanced Diary“. „C-Organizer Lite“ ir „Advanced Diary“ siūloma po 29,95 USD, o „Professional“ leidimą - už 39,95 USD.

Kiekvienam naujam atsisiuntimui taikoma 30 dienų nemokama bandomoji versija, taip pat suteikiama 30 dienų pinigų grąžinimo garantija.

Atsisiųskite „C-Organizer“

- SUSIJ:: 10 geriausių informacijos organizatorių programinės įrangos, kurią reikia naudoti

Efektyvumas

„Efficcess“ yra „viskas įskaičiuota“ galinga adresų knygos programinė įranga, palaikanti įvairias platformas visiems „Windows“ kompiuteriams tarp „Vista“ ir „Windows 10“, taip pat mobiliosioms „iOS“ ir „Android“ platformoms.

Ši programinė įranga sukurta universalumui, ty jos funkcijos apima ne tik kontaktų knygos valdymą. Jame yra daugybė funkcijų, pradedant kontaktų valdymu ir baigiant tvarkaraščių / susitikimų valdymu. Tiesą sakant, dauguma jo funkcijų yra automatizuotos, kad padėtų jums sekti dienos tvarkaraštį.

Kai kurios pagrindinės „Efficcess“ funkcijos yra priminimas, kontaktų grupės valdytojas, įvairių platformų sinchronizavimas (tarp kompiuterio ir išmaniojo telefono), dienoraščio užrašai, slaptažodžių tvarkyklė, kontaktų paieška vienu paspaudimu, išplėstinis dokumentų rengyklė, šiukšliadėžė (duomenų / failų atkūrimui). , duomenų importavimas / eksportavimas, failų spausdinimas ir kt.

Be to, kaip žymi PIM / adresų knygos programinė įranga, „Efficcess“ turi didelę klientų bazę, apimančią daugelį šalių; taigi ji siūlo daug kalbų skirtingiems vartotojams.

Skaičiais „Efficcess“ palaiko daugiau nei 30 kalbų, įskaitant anglų, prancūzų, arabų, kinų, portugalų, polski, armėnų ir kitas kalbas.

„Efficcess“ siūlo 30 dienų nemokamą bandomąją versiją naujiems vartotojams. Pasibaigus (bandomajam laikotarpiui), jie gali ir toliau mėgautis paslauga mokėdami vienkartinį 23,96 USD mokestį.

Atsisiųskite efektyvumą

- TAIP PAT SKAITYKITE: 5 programinė įranga knygų sąrašams sudaryti, kad galėtumėte tvarkyti savo skaitymo kolekciją

Mano asmeninė adresų knyga

mano asmeninė geriausia „Windows 10“ adresų knygos programinė įrangaMano asmeninė adresų knyga yra neabejotinai dažniausiai naudojama „Windows“ adresų knygos programinė įranga. Tai skirta „Windows“ kompiuteriams skirta adresų knygos programinė įranga, kurią oficialiai sukūrė „Stembridge Software“ ir licencijavo „Microsoft“. Programinė įranga suderinama su „Windows 10 / 8.1“ ir „Xbox One“.

Mano asmeninė adresų knyga yra suprojektuota intuityviai, todėl ją gana paprasta naudoti kontaktų įrašams saugoti, adresams sekti, tvarkaraščiui tvarkyti, duomenims spausdinti ir dar daugiau. Dėl savo universalių funkcijų rinkinių jis išsiskiria kaip viena geriausių „Windows 10“ kompiuterių adresų knygos programinės įrangos.

Žinomos „My Personal Address Book“ funkcijos: neribotos adresų knygos, supaprastintas spausdinimas (iki 5 standartinių dydžių), integravimas („Windows“ žemėlapis, „OneDrive“, el. Paštas ir „Skype“), duomenų šifravimas, skelbimų blokavimas, automatinis el. Pašto paleidimas, dienos laikmatis ir kt. .

Dėl programinės įrangos integravimo jį paprasta naudoti, nes galite lengvai naršyti po platformas, kad atliktumėte tam tikras užduotis. Paprastai programa automatiškai paleidžia jūsų el. Pašto programą („Gmail“, „Yahoo“ paštą, „Outlook“ ir kt.) Ir siunčia el. Laišką tiksliniu el. Pašto adresu. Be to, jis naudoja „Windows Map“, kad sugeneruotų nurodyto adreso nuorodas (paprašius).

Mano asmeninę adresų knygą galima įsigyti dviem licencijavimo leidimais - „Standard“ ir „Premium“. Standartinė versija yra nemokama, o „Premium“ versija yra mokama.

⇒  Atsisiųskite mano asmeninę adresų knygą

  • SUSIJ :S: 6 geriausios savaitės planavimo programinės įrangos organizuotam protui

Nemokama adresų knyga

nemokama geriausia „Windows 10“ adresų knygos programinė įrangaNemokama adresų knyga yra viena iš geriausių „Windows 10“ adresų knygos programinės įrangos, kurią sukūrė „GAS Softwares“. Tai yra standartinis adresų knygos sprendimas, skirtas saugoti ir sinchronizuoti nesuskaičiuojamus kontaktų vardus, adresus (gatvės numerį, miestą ir šalį), telefono numerius, el. Pašto adresus ir pan.

Programinė įranga sukurta tik „Windows“, palaikoma „Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP“ kompiuteriuose.

Be to, nemokamoje adresų knygoje yra daugybė įvairių įrankių, skirtų patogiam kontaktinių adresų įrašymui ir sekimui. Tai padaryti leidžia intuityvi vartotojui patogi sąsaja, kurioje labai paprasta naršyti. Taigi tokios užduotys, kaip įrašymas / kontaktinė informacija, adreso paieška ar duomenų bazės valdymas, vykdomos be vargo.

Kai kurios pagrindinės nemokamos adresų knygos funkcijos apima paieškos filtrą, adresų knygas, CSV importavimą / eksportavimą, kontaktų sinchronizavimą, spausdinimo nustatymų (pritaikomų) segmentavimą, pardavimo vamzdynų valdymą, nuotraukų priedus, pasirinktinius laukus, paprastą PIM, spausdinamą kontaktų sąrašą, potencialių klientų stebėjimą / valdymas, priminimai, kontaktinė grupė, paprastas spausdinimas, nemokama klientų / techninė pagalba ir dar daugiau.

Nemokama adresų knyga, kaip rodo pavadinimas, yra nemokama adresų knygos programinė įranga, skirta asmeniniam ir verslo / komerciniam naudojimui. Tačiau siūlomi įvairūs licencijuoti individualių kainų planai.

⇒ Atsisiųskite nemokamą adresų knygą

  • SUSIJEDS: 12 ir daugiau geriausių minčių kartografavimo įrankių, kad sutvarkytumėte savo mintis ir idėjas

„Pobuca Connect“

geriausia „Windows 10“ adresų knygos programinė įranga„Pobuca Connect“ yra pažangi debesų pagrindu sukurta kontaktų valdymo ir adresų knygos programinė įranga, specialiai sukurta verslo / komerciniams tikslams. Programinė įranga palaikoma tiek darbalaukyje („Windows“), tiek mobiliuosiuose įrenginiuose.

„Pobuca Connect“ yra galingas funkcijų rinkinys, geriau tinkantis organizuoti adresų knygas ir kontaktinę informaciją organizacijos lygmeniu. Jis skirtas susieti organizacijos klientus / klientų adresų knygą ir automatiškai siųsti jiems naujinius, kai tik reikia.

  • TAIP PAT SKAITYKITE: 2020 m. Sąrašas: geriausia nemokama programinė įranga naujam „Windows 10“

Be to, programinė įranga gali būti naudojama siekiant supaprastinti darbuotojų kontaktinius duomenis ir automatiškai įtraukti naujus priėmimo duomenis. Kiekviena kontaktinė informacija yra saugi ir prie jos galima prisijungti tik gavus administratoriaus, kuris paprastai yra komandos vadovas ar darbdavys, leidimą.

Kai kurios pagrindinės „Pobuca Connect“ funkcijos yra: „Pobuca Bot“ (įmontuotas virtualus asistentas), administratoriaus skydelis, el. Pašto parašo fiksavimas, vidinės pastabos, priminimai, iškvietimas, prieiga neprisijungus, vartotojo teisės, pasirinktinis skambintojo ID, kontaktų importavimas / eksportavimas, pasirinktinės atsarginės kopijos. , Kelių platformų sinchronizavimas (darbalaukyje ir išmaniajame telefone), Standartiniai laukai, Bendrinami kontaktų sąrašai, Vizitinių kortelių nuskaitymas, Kontaktų sujungimas, Veiklos žurnalas ir dar daugiau.

„Pobuca Connect“ yra integruota „Zapier“, kuri palengvina jos vientisą integravimą su atitinkamais komunikacijos ir biuro įrankiais, tokiais kaip „Gmail“, „Zoho Mail“, „Hubspot“, „MS Excel“, „Google“ kontaktai, „Microsoft Active Directory“, PBX, „Asana“, „Pipedrive“, „Google Sheet“, „Agile CRM“ ir dar daugiau kaip 1000.

„Pobuca Connect“ savo abonentams siūlo tris pagrindinius kainų paketus. Šitie yra:

  • Nemokamai: nemokamai
  • Pro: 3 USD vienam vartotojui per mėnesį (metinis atsiskaitymas)
  • Įmonė: 5 USD vienam vartotojui per mėnesį (metinis atsiskaitymas)

⇒ Atsisiųskite „Pobuca Connect“


Išvada

Adresų knygos programinė įranga yra būtina priemonė gerinant draugų, bendradarbių, komandos narių ir pan. Tačiau ilgalaikio adresų knygos programinės įrangos pasirinkimas gali būti sudėtingas iš esmės dėl suderinamumo skirtumų ir patvarumo skirtumų.

Nepaisant to, mes surinkome 5 geriausius „Windows 10“ adresų knygos programinės įrangos variantus, kad galėtume geriau informuoti apie savo sprendimą, kuris jums tinkamiausias.


DUK: Sužinokite daugiau apie adresų knygos programinę įrangą

  • Ar „Windows 10“ yra adresų knyga?

Taip, „Windows 10“ leidžia naudoti programą Žmonės, kad galėtumėte susisiekti su savo kontaktais, net jei jie saugomi „Google“ ar „iCloud“. Štai kaip galite lengvai įgalinti programą Žmonės sistemoje „Windows 10“.

  • Ar „Microsoft Office“ turi adresų knygą?

Išskyrus „Outlook“, kuri tvarko kontaktus ir turi tvarkyti adresų knygą, „Microsoft Office“ produktuose nėra įmontuotos adresų knygos. Tačiau šią funkciją galite integruoti įdiegdami priedus.

  • Kur yra adresų knyga „Gmail“?

Jei norite greitai pasiekti „Gmail“ adresų knygą, apsilankykite adresas.google.com . Jūs taip pat galite spustelėti  ⋮⋮⋮ "Google Apps" piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe (šalia jūsų "Google" paskyros piktograma) ir pasirinkite Kontaktai .


Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Sausio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn., Kad būtų šviežesnis, tikslus ir visapusiškas.