8 geriausi „tank“ žaidimai kompiuteriui [nemokamai žaisti]

  • Milžiniškos plieno mašinos, mirtinos karo zonos, distopiniai pasauliai - tobulo tankų žaidimo ingredientai.
  • Žemiau rasite keletą geriausių „tankų“ žaidimų, kuriuos galite rasti rinkoje šiandien.
  • Mūsų žaidimų centre rasite geriausias pramonės rekomendacijas ir vadovus.
  • Apsilankykite programinės įrangos puslapyje, kur rasite geriausius įrankius, skirtus pagerinti žaidimų patirtį.

Kalbant apie naikinimo mašinas, niekas neprilygsta galingai tanko galiai.

Jos kanono ošimas, protektorių ūžesys ir variklio sviedinys tapo pražūties ir sunaikinimo sinonimu, sunaikindami priešo karius kaip terminatorius iš ateities, vykdydami misiją perimti žemę.

Daugeliui žaidėjų nėra nieko tokio jaudinančio, kaip turėti tokią neapdorotą galią; sprogdindami varžovų tankus ir sraigtasparnius drąsiose misijose, užkariaudami mūšio lauką kariniu tanku.

Jei ieškote geriausių geriausių „tank“ žaidimų, čia yra mūsų „Windows 10“ geriausiai vertinamų „tank“ žaidimų sąrašas.

Reklama

Populiariausi tankų žaidimai, skirti malšinti mūšio troškulį

Tankų pasaulis

Tankų žaidimai - tankų pasaulis

Geriausias būdas įsitraukti į milžiniškas tankų kovas yra nueiti nemokamą internetinį MMO kelią - būtent tai ir yra „World of Tanks“.

Žaidimas gali pasigirti daugiau nei 382 šarvuotomis transporto priemonėmis, kurios yra suskirstytos pagal tautas, kurioms jie priklauso, įskaitant Sovietų Sąjungą, JAV ir Kiniją.

Transporto priemonės yra įvairių tipų, pradedant lengvaisiais ir vidutiniais tankais lengvosioms kovoms iki sunkiųjų tankų ir tankų naikintuvų, skirtų masiniam naikinimui.

Egzistuoja įvairūs mūšio režimai ir netgi galite pritaikyti savo transporto priemones, kad jos atitiktų jūsų stilių. Kadangi šis žaidimas nėra simuliatorius, valdyti yra labai lengva ir jį gali žaisti visi.

„World of Tanks“ žaidimas yra labai populiarus ir tuo pačiu metu užima daugumos žaidėjų internetinį Gineso rekordą.

Jei naudojate „Windows 10“ arba turite ir jutiklinį įrenginį, rekomenduojame apsilankyti „World of Tanks Blitz“. Jei ją įdiegsite, būtinai venkite daugelio praneštų problemų.

Tankų pasaulis

Tankų pasaulis

Leiskitės į epinę internetinę kovą šiame pasauliniame rekordų nemokamame daugelio žaidėjų žaidime. Nemokamai apsilankykite svetainėje

„Graviteam Tactics: Operations Star“

tank_games_graviteam_tactics

Antrojo pasaulinio karo metu „Graviteam“ taktika yra būriais paremtas taktinis karo žaidimas, kurio tikslas - žiaurios tankų kovos mūšiuose per atšiaurią Europos vietovę.

Žaidime galima žaisti per 60 realių transporto priemonių iš Sovietų Sąjungos, JK ir Vokietijos. Jie ne tik stipriai šarvuoti, bet ir išsamūs bei realistiški.

Šiame žaidime sunaikinami mūšio laukai suteikia žaidėjui realią patirtį.

Namai gali būti sugriuvę, sugadinti priešo gynybą ir netgi sugadinti priešo tankus, kad pakenktumėte jų nukreipimo mechanizmui.

Tai yra vienas geriausių tankų žaidimų, kuriuos galite žaisti, jei jums patinka sprogimai, paliekantys kraterius ant žemės, ir sunkios karo mašinos, kurios gadina reljefą.

Gaukite „Graviteam Tactics“

Kovos laukas 4

tank_games_battlefield_4

„Battlefield 4“ yra vienas geriausių daugelio žaidėjų žaidimų ir jis suteikia tam tikrų mėsingų patirčių.

2020 m. Prasidėjęs žaidimas apima karo istoriją tarp supervalstybių JAV, Rusijos ir Kinijos ir seka Sgt. Danielis Reckeris kovodamas savo šalies labui.

Aplinka yra tinkamai parinkta mūšiui, kurioje yra sulankstomi pastatai ir kitos konstrukcijos, suteikiančios žaidimui realią patirtį.

Žaidėjai gali atlikti vado vaidmenį ir įgauti taktinę įžvalgą apie žaidimą, taip pat galią paleisti komandas ir įsakymus, tokius kaip raketų smūgiai.

Nesvarbu, ar jau užsiimate „Battlefied“, ar tiesiog ieškote panašių žaidimų, peržiūrėkite šį straipsnį, jei norite išvengti „Battlefield 4“ avarijų ir mažo našumo.

⇒ Gaukite „Battlefield 4“

Valkirijos kronikos

tank_games_valkyria_chronicles

Įsikūręs fiktyviame žemyne, panašiame į Europą aplink Antrąjį pasaulinį karą, „Valkyria Chronicles“ pabrėžia žemyną, padalytą į du ir valdomus dviejų galių: imperijos ir federacijos.

Imperijos misija yra įsiveržti į brangius Gallijos - neutralios šalies, esančios tarp dviejų supervalstybių teritorijų, gamtos išteklius ir juos apsaugoti.

Federacijos Septintojo būrio armijos turi kovoti su invazija, kad suvienytų žemyną. Jūs prisiimate Welkino Guntherio - Septintojo būrio vado - vaidmenį ir vadovaujate kariams kovoti su imperijos pajėgomis.

⇒ Gaukite „Valkiria Chronicles“

Karo griaustinis

tank_games_war_thunder

„War Thunder“ yra dar vienas fantastiškas ir nemokamas žaidimas, kurį gali žaisti Antrojo pasaulinio karo įkvėpti tankai.

Žaidime yra įvairių orlaivių ir šarvuotų transporto priemonių parkas, kad niekada negalėtumėte pritrūkti galimybių.

Dauguma tankų yra kilę iš 11 pasaulinio karo, tačiau taip pat rasite laivynų iš kitų reikšmingų konfliktų, tokių kaip Ispanijos pilietinis karas, taip pat tankų iš Sovietų Sąjungos, Vokietijos ir JAV.

„War Thunder“ žaidime galite kovoti su kitais žaidėjais ant žemės ore. Yra įvairių mūšio būdų, įskaitant arkadinių mūšių, tikroviškų mūšių ir simuliatorių mūšių.

Geriausias dalykas, susijęs su „War Thunder“, yra tai, kad reguliariai gausite naujinius, įskaitant naujas transporto priemones ir žemėlapius. Jei įdiegsite žaidimą, vadovaukitės šiuo vadovu, kad išvengtumėte daugelio įprastų klaidų.

Gaukite karo griaustinį

PlanetSide 2

tank_games_planetside2

„PlanetSide 2“ yra MMO pirmojo asmens šaudyklės žaidimas, sukurtas atvirame pasaulyje, kuriame žaidėjai mėgaujasi kontroliuoti daugybę teritorijų.

Jei jums patinka be perstojo į karus panaši aplinka ir dažni galios pasikeitimai kiekvienoje užgrobtoje ar pamestoje teritorijoje ir bazėje, tuomet tai jums skirtas žaidimas.

Teritorijų kontrolė suteikia žaidėjams premijas, o patirties taškai leidžia žaidėjams atrakinti naujus įgūdžius, ginklus ir transporto priemonės atnaujinimus.

„PlanetSide 2“ yra vienas geriausių visų laikų tankų žaidimų ne dėl novatoriškų idėjų ir įsimintinų technologijų, bet dėl ​​unikalaus karo zonos vaizdavimo.

Gaukite „PlanetSide 2“

Plieniniai šarvai: karo liepsnos

tank_games_steel_armor

Plieniniai šarvai: „Blaze of War“ yra vienas pažangiausių tankų imitatorių šiandien rinkoje.

Žaidime yra dvi pagrindinės dalys: taktinė dalis, kuria žaidėjai patenka į mūšio lauką su tankų būriu, kad galėtų vadovauti, ir operatyvinė dalis, leidžianti žaidėjams pasirinkti mūšio lauką, tiekti savo vienetus, taip pat remontuoti ir papildyti savo transporto priemones.

Jums patiks vairuoti fenomenalius JAV „M601A“ ir sovietinius „T-62“ tankus, kurių kiekvienas sukurtas naudojant pažangias technologijas, kabiną ir įgulą.

Operacijos nuves jus iš Irano į Afganistaną ir kitas šalis, kuriose kovosite kaip mūšiai.

⇒ Gaukite plieninius šarvus: karo žaibas

Arma 3

tank_games_arma_3

„Arma 3“ yra taktinis MMO šaulių žaidimas, kuriame pateikiama tikroviška žemės, oro ir jūros kova, taip pat daugybė transporto priemonių ir pažangiausių ginklų.

Žaidimas leidžia žaidėjams žaisti bendradarbiaujant su savo būriais, norint atlikti misijas prieš labai kompetentingą dirbtinį intelektą arba imtis įvairių būrių įvairiais atvejais dideliais atstumais atviro pasaulio reljefe, pagrįstame realiomis Viduržemio jūros salomis.

„Arma 3“ laukia distopinė ateitis 2035 m., Todėl ji turi moderniausius ginklus. Lazerio nuotolio ieškiklį naudosite norėdami pataikyti į blogiukus, net jei jie slepiasi tamsoje.

Gaukite „Arma 3“

Galimybė valdyti šiuos plieninius žvėris neabejotinai yra viena labiausiai jaudinančių žaidėjų patirčių.

Nors prieš kurį laiką šie žaidimai buvo prieinami tik „PlayStation“ ir „Xbox“ konsolėms, tobulėjant technologijoms, dabar jie taip pat prieinami kompiuteriui.

Ar žaidėte kurį nors iš šių žaidimų? Leiskite mums išgirsti jūsų patirtį toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Redaktoriaus pastaba:  Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2016 m. Rugsėjo mėn. Ir buvo visiškai atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Rugsėjo mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.