[Išspręsta] „CBS All Access“ srautinio perdavimo problemos

  • „CBS All Access“ yra amerikiečių srautinio perdavimo paslauga, teikiama tiek su originaliu, tiek su CBS susijusiu turiniu, taip pat tiesioginiu TV srautu.
  • Panašu, kad daugelis JAV vartotojų susiduria su kai kuriomis „CBS All Access“ problemomis, daugiausia dėl suderinamumo, įšaldymo ir buferio.
  • Peržiūrėkite mūsų CBS visateisės prieigos klaidų skyrių, jei jums reikia daugiau greitų šios paslaugos pataisymų.
  • Apsilankykite „Fix Hub“ puslapyje, kad sužinotumėte, kaip patiems šalinti dažniausiai pasitaikančias problemas.
Srautinio perdavimo problemos naudojant „CBS All Access“

„CBS All Access“ yra dar viena amerikiečių srautinio perdavimo paslauga, siūlanti įvairiausią turinį. Ši paslauga yra su originaliu turiniu, tačiau taip pat turi specifinį CBS turinį (iš savo bibliotekos) ir tą, kuris neseniai buvo rodomas CBS.

Kaip galite tikėtis, tai yra viena iš tų paslaugų, kuri skirta likti JAV sienose. Todėl jei bandysite pasiekti „CBS All Access“ iš užsienio, galite patirti tam tikrų sunkumų.

Kai kurie iš jūsų gali būti susipažinę su VPN ir suprasti, kad jie yra gana nuostabūs, kai reikia apeiti geoblokavimą.

Tačiau kartais net VPN negali to nepriekaištingai ištraukti, nes geografiškai ribotos paslaugos nuolat auga kompetentingesnės, kai reikia nustatyti ir sėkmingai blokuoti bandymus pasiekti VPN.

Tačiau ne visos CBS visateisės prieigos problemos yra susijusios su prieiga prie jos ne iš JAV. Atrodo, kad daugeliui JAV vartotojų kyla tam tikrų problemų, susijusių su suderinamumu, įšaldymu ir buferiu.

Štai kodėl mes parengėme šį išsamų „CBS All Access“ trikčių šalinimo vadovą, kad galėtumėte lengvai nustatyti ir išspręsti visas su paslauga susijusias problemas.

„CBS All Access“ trikčių šalinimo vadovas

CBS „All Access“ buferio problemos

Buferinis buferis yra viena iš labiausiai erzinančių problemų, su kuriomis gali susidurti naudojantis srautinio perdavimo paslaugomis. Geros naujienos yra tai, kad pirmiausia galite naudotis paslauga.

Buferio naudojimas yra tiesiog žagsulys, kai jūsų turinys pateikiamas efektyviai, todėl pažiūrėkime, kaip mes galime įveikti šį iššūkį.

  • Įrenginyje iš naujo įdiekite „CBS All Access“ programą
  • Iš naujo įkelkite CBS visateisės prieigos puslapį į savo naršyklę
  • Perkraukite įrenginį
  • Iš naujo paleiskite maršrutizatorių ir (arba) modemą
  • Pabandykite naudoti laidinį ryšį, o ne belaidį, jei įmanoma („Wi-Fi“ paketų praradimas įvyksta dažnai)
  • Prisijunkite tiesiai prie savo modemo ar namų linijos (aplenkite maršrutizatorių)
  • Pabandykite naudoti mobiliuosius duomenis, jei įmanoma, kad pašalintumėte visas interneto problemas
  • Atnaujinkite interneto planą, kad gautumėte didesnį pralaidumą
  • Naudokite VPN, jei atrodo, kad buferis vyksta piko valandomis
  • Ištaisykite bet kokį sugedusį tinklo komponentą (kabeliai, pasenusios tvarkyklės)

Jei „CBS All Access“ pradeda buferizuoti tam tikromis valandomis, tai greičiausiai dėl tinklo perkrovos.

Jums gali tekti prarasti paketus, nes serveriai pamažu pradeda perpildyti ir jie negali tiek efektyviai grąžinti jūsų turinio.

Galite pašalinti triktis nutraukdami ryšį, kad sužinotumėte, ar galite ką nors padaryti, kad jį pagerintumėte. Pvz., Pakeiskite „CAT 5 Ethernet“ kabelius CAT 6, atnaujinkite maršrutizatoriaus programinę-aparatinę įrangą arba atnaujinkite tinklo adapterio tvarkykles.

Norėdami apeiti tinklo perkrovą, galbūt norėsite pakeisti VPN. Pavyzdžiui, privati ​​interneto prieiga yra viena stabiliausių ir efektyviausių visapusiškų VPN rinkoje, kuri gali greitai atsikratyti šios problemos.Privati ​​interneto prieiga

Privati ​​interneto prieiga

Ar „CBS All Access“ yra buferinis? VIP gali būti naudinga. 2,85 USD / mėn. Pirkite dabar

Tačiau prieš investuodami į VPN, pvz., VIP, įsitikinkite, kad problema kyla dėl tinklo perkrovos (susijusios su interneto paslaugų teikėju).

Jei jūsų „CBS“ visateisė prieiga yra buferinė dėl netinkamos tinklo konfigūracijos jūsų pusėje ar prasto srautinio perdavimo serverių (CBS kaltė), VPN naudojimas nelabai padės.

„CBS All Access“ neveikia naudojant „Roku“

Panašu, kad daugeliui vartotojų patinka ši „Roku“ srautinio perdavimo paslauga. Tačiau nemažai jų skundžiasi suderinamumo problemomis.

Panašu, kad „CBS All Access“ kyla problemų vykdant „Roku“ įrenginius, arba „Roku“ įrenginiai gali nepavykti iki galo apdoroti „CBS All Access“ programos. Nepaisant to, kas su kuo nesusitvarkys, dėl to turi kentėti klientai.

Dauguma vartotojų skundžiasi, kad negali peržiūrėti laidų programų bibliotekoje, tačiau gali žiūrėti tiesioginę televiziją be žagsėjimo. Kiti skundžiasi, kad net negali paleisti programos, nebūdami grąžinti į Roku pagrindinį puslapį.

Nors atrodo, kad šioje situacijoje nėra stebuklingo sprendimo, pateikiame keletą galimų sprendimų:

  • Iš naujo paleiskite „Roku“ įrenginį
  • Pabandykite naudoti laidinį ryšį, o ne belaidį
  • Iš naujo paleiskite maršrutizatorių ir (arba) modemą
  • Susisiekite su CBS ir sužinokite, ar jų pusėje kažkas negerai
  • Įsitikinkite, kad naudojate naujausią „CBS All Access“ programos versiją
  • Atnaujinkite „Roku“ įrenginio programinės įrangos versiją į naujausią

Tai yra standartiniai trikčių šalinimo veiksmai, todėl galbūt jau juos atlikote. Tačiau čia yra keli konkretesni šios klaidos taisymai, kuriais prisiekia kai kurie vartotojai:

Kanalo nustatymas iš naujo „Roku“

  1. „ Roku“ nuotolinio valdymo pulte paspauskite *
  2. Pasirinkite Pašalinti kanalą
  3. Eikite į „ Nustatymai“
  4. Eikite į sistemos kategoriją
  5. Pasirinkite „ System restart“ parinktį
  6. Palaukite, kol įrenginys bus paleistas iš naujo
  7. Vėl pridėkite CBS visateisės prieigos kanalą
  8. Patikrinkite, ar problema vis dar išlieka

Išvalykite toliau žiūrėjimo eilę

Panašu, kad kai kurie „Roku“ įrenginiai gali būti netinkami naujoms didelės raiškos laidoms tvarkyti. Todėl programa gali jus grąžinti į „Roku“ pagrindinį puslapį, kai bandysite įkelti vieną iš šių laidų.

Tačiau dar įdomiau tai, kad kai kurie vartotojai pranešė apie problemas, susijusias su „ Tęsti stebėjimo“ eilę. Nors atsisakyta įkelti naujų laidų, vartotojas galėjo lengvai įkelti laidas eilėje.

Panašu, kad nėra galimybės rankiniu būdu išvalyti toliau žiūrinčią eilę, prieš pradėdami žiūrėti naujas, galite apsvarstyti galimybę baigti savo eilės pasirodymus.

Šis įrenginys nepalaiko „CBS All Access“ prenumeratos

Kita dažna problema yra ta, kai įrenginiai, galintys nepriekaištingai paleisti „CBS All Access“, staiga nebesuderinami. Tik šiek tiek galvų: ši problema neatsiranda per naktį.

Paprastai tai suaktyvina „CBS All Access“ programos atnaujinimai. Be programų optimizavimo ir našumo patobulinimų, šie atnaujinimai taip pat apima vis daugiau ir daugiau įrenginių.

Tačiau naujesniems įrenginiams (televizoriams, konsolėms) einant į rinką, senesni įrenginiai pasensta ir rečiau juos palaiko naujesnės programos versijos.

Todėl, jei jūsų įrenginys („Roku“, televizorius) staiga nustojo veikti su „CBS All Access“, beveik nieko negalite padaryti, išskyrus jį atnaujinti.

Jei nesate pasirengę griebti televizoriaus, galite apsvarstyti galimybę įsigyti išorinį srautinio perdavimo įrenginį, pvz., „Roku“, „Amazon Fire TV Stick“ ar „Google Chromecast“.

„CBS All Access“ užšaldymas

Daugelis vartotojų skundžiasi, kad „CBS All Access“ programa kartais užšąla. Ne buferis ar tik garso / vaizdo įrašų atkūrimas, bet tiesiai rodomas skelbimo šaltinis, o ne turinys, kurį turėtumėte žiūrėti.

Be to, ši problema kyla ne tik tada, kai bandote įkelti naują laidą ar seriją. Jei turite pagrindinį planą, taip pat kaskart matysite reklamas, o „CBS All Access“ taip pat kartais sustings po komercinės pertraukos.

Pastebėjome, kad tai dažniausiai vyksta „Fire TV“, ir, laimei, yra greitas (nors ir ne labai patogus) sprendimas: iš naujo paleiskite „Amazon Fire Stick“ arba „Fire TV“.

Atlikus atstatymą / paleidimą iš naujo, greičiausiai problema kuriam laikui išnyks. Kitą kartą, kai tai įvyksta, tiesiog nepamirškite apie šį greitą pataisymą. Tai gali sutaupyti daug laiko ir vargo.

Daugumą „CBS All Access“ problemų galima išspręsti

Nors „CBS All Access“ nėra visiškai nauja rinkoje, vartotojams vis dar kyla nemažai problemų. Gera žinia ta, kad daugumą šių klausimų galima išspręsti.

Neigiama yra tai, kad jei problemą sukelia pasenęs įrenginys arba CBS serveris, galbūt norėsite perjungti į kitą paslaugą. Jei neturite kantrybės ir (arba) pinigų atnaujinti gaunantį įrenginį, t.

DUK: Sužinokite daugiau apie „CBS All Access“ trikčių šalinimą

  • Kokie įrenginiai gali perduoti „CBS All Access“?

„CBS All Access“ galite žiūrėti įvairiuose įrenginiuose, įskaitant, bet neapsiribojant, „Windows“ kompiuterius, „iOS“ įrenginius, „Chromecast“, „Roku TV“, „Google Home“, „Fire TV“, „PlayStation 4“, „Xbox One“ ir „Apple TV“.

  • Kiek įrenginių gali perduoti „CBS All Access“?

Galite žiūrėti iki dviejų (2) „CBS All Access“ srautų vienu metu. Tačiau abu srautai bus apriboti iki 720p.

  • Kaip perduoti „CBS All Access“?

Jei naudojate „Windows“ kompiuterį, tiesiog apsilankykite svetainėje, kaip tai darytumėte naudodami bet kurią kitą srautinio perdavimo paslaugą. Bet kuriam kitam įrenginiui ieškokite tam skirtų programų.