7 geriausi „Windows 10“ HTML5 redaktoriai

  • Šiame sąraše rasite nemokamą ir mokamą programinę įrangą, kuri padės jums kurti HTML5
  • Jei ieškote internetinio įrankio, galite patikrinti mūsų geriausių HTML5 internetinių nuotraukų redaktorių sąrašą
  • Jums taip pat gali patikti šis straipsnis, kuriame mes parodysime, kaip ištaisyti sugadintus HTML failus
  • Patikrinkite daugiau HTML vadovų, kuriuos sukūrė mūsų geriausi redaktoriai!
Geriausi HTML5 redaktoriai, naudojami „Windows 10“HTML5 išsiskiria kaip viena populiariausių kalbų, skirtų žiniatinklio kūrėjams. Norint kurti svetaines ir kitus žiniatinklio pristatymus reikia žinoti šią kalbą. Kadangi „Windows 10“ yra puiki bet kokio tipo platforma, taip pat laukiami HTML5 kūrėjai. Tokiu būdu mes parengėme geriausios HTML5 redagavimo programinės įrangos, kurią šiuo metu galite rasti rinkoje, sąrašą, kad galėtume lengviau nuspręsti, kuris iš jų yra geriausias jūsų darbo pasirinkimas. Taigi, be jokių papildomų veiksmų, peržiūrėkite geriausių „Windows 10“ (ir kitų „Windows“ versijų) HTML5 redaktorių sąrašą.

„Adobe Dreamweaver“

„Adobe Dreamweaver Windows 10“

„Adobe Dreamweaver C6“ yra bene garsiausias HTML5 redaktorius šiame sąraše, daugiausia todėl, kad jį sukūrė viena garsiausių programinės įrangos kompanijų „Adobe“.

Tačiau „Adobe Dreamweaver“ nėra šiame sąraše tik todėl, kad jis atsirado iš „Adobe“, bet todėl, kad tai iš tikrųjų yra galingas įrankis kuriant HTML5.

Mūsų mažos apžvalgos nepakanka, kad galėtume papasakoti apie viską, ką gali pasiūlyti ši programa.


Jei ieškote internetinio HTML5 nuotraukų redaktoriaus, peržiūrėkite šį straipsnį, kuriame rasite geriausius mūsų pasirinkimus.


„Dreamweaver“ yra profesionalus redaktorius, turintis kelių ekranų peržiūros skydą, „WYSIWYG“ funkcijas, sujungimą su „Adobe BrowserLab“ ir „jQuery Mobile“ bei palaikantis CSS3, HTML5, „iOS“ ir „Android“ programas.

Naudodami „Adobe Dreamweaver C6“ galite kurti ir sukurti visą svetainę nuo nulio, nes joje yra visi reikalingi įrankiai.

Dėl profesionalaus dizaino ir funkcijų gausos „Dreamweaver“ nuolatiniams vartotojams kainuoja daug ir daugiausia skirta profesionalams.

Taigi, jei jūs tiesiog ieškote paprastos programos, kad galėtumėte pradėti mokytis koduoti, turėtumėte ieškoti kai kurių toliau išvardytų variantų.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Adobe Dreamweaver“ pirkimą, apsilankykite toliau esančioje oficialioje „Adobe“ svetainėje.

  • Gaukite „Adobe Dreamweaver“

„Aloha“ redaktorius

aloha redaktoriaus langai 10

„Aloha Editor“ yra vienas iš galingiausių žiniatinklio HTML5 redaktorių, kuriuos galite rasti. Jis taip pat yra labai mažas ir paprastas naudoti, todėl pradedantiesiems neturėtų kilti problemų priprasti prie jo.

„Aloha“ leidžia redaguoti beveik bet kurį DOM (dokumento objekto modelio) elementą. Jums tiesiog reikia įterpti kodą į internetinį dokumentą.

Šis naršyklės įrankis leidžia jums pateikti įvairaus tipo turinį, įskaitant žymeklius, slankiklius, akordeonus ar vaizdų aprašymus skaidrių demonstracijose.


Jei norite savo tinklalapiui sukurti šaunių piktogramų ir piktogramų, patikrinkite šiuos nuostabius programinės įrangos įrankius.


Be to, galite tiesiog pasirinkti teksto dalį ir iškart pasirodys plaukiojantis meniu, leidžiantis pakeisti šrifto dydį, veidą, įterpti lenteles ir dar daugiau.

„Aloha“ redaktorius yra puikus, jei jums reikia pridėti keletą pataisymų savo svetainėje, kuri jau yra internete.

Tačiau šioje programoje nėra geriausių palaikymo dokumentų, nes pamokymų ir vadovų, kaip įdiegti ir naudoti „Aloha“, beveik neįmanoma rasti, todėl turėsite apeiti patys.

„Aloha Editor“ yra nemokama, todėl, jei norite ją atsisiųsti, galite tai padaryti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda.

  • Gaukite „Aloha“ redaktorių

„Notepad ++“

bloknotas ++ Windows 10

„Notepad ++“ yra dar viena klasikinė HTML5 kūrimo priemonė. Jūs tikriausiai naudojote šį įrankį mokykloje, kol mokėtės HTML pagrindų. Tačiau „Notepad ++“ vis dar yra labai populiarus ir naudingas.

Šioje programoje nerasite kelių pažangiausių funkcijų, todėl labiau rekomenduojama pradedantiesiems.

Tačiau funkcijų trūkumą galima kompensuoti dideliu šios programos papildinių skaičiumi.

„Notepad ++“ vartotojo sąsaja kartais gali būti šiek tiek paini, bet nieko per daug rimta. Čia galite rasti daug naudingų „Notepad ++“ papildinių.

„Notepad ++“ yra nemokama ir galite atsisiųsti iš toliau pateiktos nuorodos.

  • Gaukite „Notepad ++“

Maqetta

„maqetta windows“ 10

„Maqetta“ yra atvirojo kodo WYSIWYG HTML-5 redaktorius.

Tai yra labai daug funkcijų, su tokiomis funkcijomis kaip kūrėjo / dizaino darbo eiga, vizualinio puslapio redaktorius, vertinimas ir komentavimas, sukepimo veiklos programavimas, laidų rėmai, temų rengyklė, temos ir valdikliai, „JavaScript“ bibliotekos, mobiliųjų programų kūrimas.

Pati programa buvo sukurta HTML, todėl sklandžiai veikia naršyklės aplinkoje.

„Maqetta“ teikia paramą visoms pagrindinėms naršyklėms, įskaitant „Google Chrome“, „Firefox“ ir „Safari“, tačiau mes to dar neišbandėme „Windows 10“ „Microsoft Edge“.


Reikia nuostabios naršyklės, veikiančios su daugeliu HTML-5 redaktorių? Patikrinkite mūsų apžvalgą apie „UR“ naršyklę.


„Maqetta“ apima:

  • „WYSIWYG vaizdo puslapio redaktorius, skirtas piešti vartotojo sąsajas
  • vilkite / upuść mobiliojo vartotojo sąsajos kūrimą tikslaus matmens įrenginio siluete, pvz., „iPhone“ siluete
  • redagavimas vienu metu dizaino arba šaltinio rodiniuose
  • gilus CSS stiliaus palaikymas (programoje yra visas CSS analizatorius / modeliuotojas)
  • vartotojo sąsajos prototipo į „taikymo būsenas“ (dar žinomas kaip „ekranai“ ar „skydeliai“) serijos organizavimo mechanizmas, leidžiantis vartotojo sąsajos dizaineriui apibrėžti interaktyvumą be programavimo
  • internetinė peržiūros ir komentavimo funkcija, kai autorius gali pateikti tiesioginį vartotojo sąsajos modelį, kurį gali peržiūrėti savo komandos nariai
  • „wireframing“ funkcija, leidžianti vartotojo sąsajos dizaineriams kurti vartotojo sąsajos pasiūlymus, kurių išvaizda yra ranka
  • temų redaktorius, skirtas pritaikyti valdiklių kolekcijos vizualinį stilių
  • eksporto parinktys, leidžiančios sklandžiai perduoti NS sąsajas į pagrindinius kūrėjų įrankius, pvz., „Eclipse“
  • „Maqetta“ kodų bazėje yra nuo įrankių rinkinio nepriklausoma architektūra, leidžianti prijungti savavališkas valdiklių bibliotekas ir CSS temas “.

Šis įrankis yra nemokamas ir jį galite naudoti apsilankę žemiau esančioje nuorodoje.

  • Gaukite Maqetta

„Apatna Studio 3“

„aptana windows 10“

„Apatna Studio 3“ yra dar vienas atvirojo kodo HTML5 redaktorius. Ši programa išsiskiria „atviro tinklo kūrimu“, nes kūrėjai gali lengvai išbandyti savo programas naudodami vieną nustatymą.

Be HTML5, „Apatana Studio 3“ taip pat palaiko kitas šiuolaikines technologijas, tokias kaip „JavaScript“, CSS3, PHP, „Rails“, „Ruby“ ir „Python“.

Įrankis suderinamas su visomis pagrindinėmis naršyklėmis, jame yra „JavaScript Code“ pagalba, HTML, GIF įtraukimas, IDE pritaikymas, operacijų vedlys ir integruotas derintuvas.

Jei norite atsisiųsti „Apatna Studio 3“, galite tai padaryti nemokamai naudodamiesi žemiau esančia nuoroda.

  • Gaukite „Apatna Studio 3“

2 didingas tekstas

didingi teksto langai 10

„Sublime Text 2“ taip pat yra vienas geriausiai atpažįstamų HTML5 redaktorių rinkoje. Šia programa naudojasi milijonai kūrėjų, ir jie jai turi tik gerą žodį.

Tai labai paprastas, tačiau galingas įrankis, galintis patenkinti kiekvieno kūrėjo poreikius.

„Sublime“ taip pat yra labai universalus ir pritaikomas dėl savo plėtinių ir JSON failų. Atsisiųsti ir įdiegti „Sublime Text“ priedus per „Package Control“ yra tortas.


Norite konvertuoti „Excel“ failus į JSON? Peržiūrėkite mūsų sąrašą su geriausiais šiandien pasiekiamais keitikliais. 


Taigi nenuostabu, kad išrūgos vis daugiau profesionalių kūrėjų pasirenka „Sublime Text 2“ kaip svarbiausią įrankį kuriant HTML5.

„Sublime Text 2“ yra labai palaikomas, o tai reiškia, kad iš esmės bet kurioje vietoje galite rasti šios programos vadovėlių, vadovų ir dokumentacijos.

„Sublime Text 2“ galima nemokamai atsisiųsti ir naudoti, tačiau jei norite kažkur paskelbti savo darbą, turėsite sumokėti 70 USD už komercinę licenciją. Tai vis dar yra sąžiningas sandoris, atsižvelgiant į tai, ką galite padaryti su šia programa.

  • Gaukite didingą tekstą 2

„BlueGriffon“

bluegriffon

„BlueGriffon“ yra dar vienas žiniatinklio HTML redaktorius, tačiau jis skiriasi nuo kitų naršyklės įrankių.

Šią programą galima įdiegti kompiuteryje ir naudoti, net jei šiuo metu nesate prisijungę prie interneto. Šią galimybę suteikia „Firefox“ „Gecko“ atvaizdavimo variklis.

Ši programa yra labai paprasto dizaino, todėl ja turėtų būti labai paprasta naudotis net ir mažiau patyrusiems vartotojams.


Jūsų naršyklė nepalaiko HTML5 vaizdo įrašų? Nesijaudinkite, mes jus aprėpėme.


„BlueGriffon“ yra WYSIWYG redaktorius, palaikantis HTML4 ir HTML5, taip pat XHTML. Ji taip pat turi galimybę tiesiogiai įdėti HTML5 garso ir vaizdo įrašus tiesiai į tinklalapį.

Visi svarbūs HTML elementai, pvz., Antraštės, poraštės ir pastraipų žymos, yra išvardyti paprastame išskleidžiamajame meniu. Taigi kūrėjai gali juos lengvai įterpti į tinklalapį vos keliais pelės paspaudimais.

Apskritai, „BlueGriffon“ yra puikus įrankis, kuris konkuruoja su kai kuriomis kitomis programomis dėl geriausio žiniatinklio HTML5 redaktoriaus vardo.

„BlueGriffon“ galima nemokamai gauti ir galite atsisiųsti iš toliau pateiktos nuorodos. Bet jei norite naudoti visas funkcijas, turėsite nusipirkti licenciją.

Gaukite „BlueGriffon“

DUK apie HTML5 redaktorius

  • Ar „Windows 10“ turi HTML redaktorių?

„Windows 10“ turi įmontuotą pirminį teksto rengyklę („Notepad“), kurią galite naudoti redaguodami ir išsaugodami HTML failus. Kai įrašote failą, nenaudokite .txt formato, o naudokite .htm arba .html, kad duomenys neprarastų. Gavę rankeną, galite naudoti pažangesnę programinę įrangą.

  • Koks yra geriausias HTML5 redaktorius?

Nors yra gerų nemokamų HTML5 redagavimo programinės įrangos versijų, primygtinai rekomenduojame naudoti „Adobe Dreamweaver“. Be HTML5, jis palaiko CSS3, „iOS“ ir „Android“, kuriuos galima naudoti kuriant svetaines nuo nulio.

Jei jus domina paprastesnis žiniatinklio kūrimo sprendimas, galite patikrinti mūsų geriausių žiniatinklio kūrimo programinės įrangos sąrašą.

  • Koks yra geriausias HTML redaktorius pradedantiesiems?

Jei dar tik pradedate, tai yra nemokami įrankiai, tokie kaip „Notepad ++“ arba „Aloha Editor“. Kai jums tai patiks, galite koduoti puslapius beveik bet kurioje pažangioje programinėje įrangoje.

Ar sutinkate su mūsų sąrašu? Arba turite ką pridėti? Pasakykite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje.

1

„Adobe Dreamweaver“

„Adobe Dreamweaver Windows 10“

„Adobe Dreamweaver C6“ yra bene garsiausias HTML5 redaktorius šiame sąraše, daugiausia todėl, kad jį sukūrė viena garsiausių programinės įrangos kompanijų „Adobe“.

Tačiau „Adobe Dreamweaver“ nėra šiame sąraše tik todėl, kad jis atsirado iš „Adobe“, bet todėl, kad jis iš tikrųjų yra galingas įrankis kuriant HTML5.

Mūsų mažos apžvalgos nepakanka, kad galėtume papasakoti apie viską, ką gali pasiūlyti ši programa.


Jei ieškote internetinio HTML5 nuotraukų redaktoriaus, peržiūrėkite šį straipsnį, kuriame rasite geriausius mūsų pasirinkimus.


„Dreamweaver“ yra profesionalus redaktorius, turintis kelių ekranų peržiūros skydą, „WYSIWYG“ funkcijas, sujungimą su „Adobe BrowserLab“ ir „jQuery Mobile“ bei palaikantis CSS3, HTML5, „iOS“ ir „Android“ programas.

Naudodami „Adobe Dreamweaver C6“ galite kurti ir sukurti visą svetainę nuo nulio, nes joje yra visi reikalingi įrankiai.

Dėl profesionalaus dizaino ir funkcijų gausos „Dreamweaver“ nuolatiniams vartotojams kainuoja daug ir daugiausia skirta profesionalams.

Taigi, jei jūs tiesiog ieškote paprastos programos, kad galėtumėte pradėti mokytis koduoti, turėtumėte ieškoti kai kurių toliau išvardytų variantų.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Adobe Dreamweaver“ pirkimą, apsilankykite toliau esančioje oficialioje „Adobe“ svetainėje.

  • Gaukite „Adobe Dreamweaver“

2

„Aloha“ redaktorius

aloha redaktoriaus langai 10

„Aloha Editor“ yra vienas iš galingiausių žiniatinklio HTML5 redaktorių, kuriuos galite rasti. Jis taip pat yra labai mažas ir paprastas naudoti, todėl pradedantiesiems neturėtų kilti problemų priprasti prie jo.

„Aloha“ leidžia redaguoti beveik bet kurį DOM (dokumento objekto modelio) elementą. Jums tiesiog reikia įterpti kodą į internetinį dokumentą.

Šis naršyklės įrankis leidžia jums pateikti įvairaus tipo turinį, įskaitant žymeklius, slankiklius, akordeonus ar vaizdų aprašymus skaidrių demonstracijose.


Jei norite savo tinklalapiui sukurti šaunių piktogramų ir piktogramų, patikrinkite šiuos nuostabius programinės įrangos įrankius.


Be to, galite tiesiog pasirinkti teksto dalį ir iškart pasirodys plaukiojantis meniu, leidžiantis pakeisti šrifto dydį, veidą, įterpti lenteles ir dar daugiau.

„Aloha“ redaktorius yra puikus, jei jums reikia pridėti keletą pataisymų savo svetainėje, kuri jau yra internete.

Tačiau šioje programoje nėra geriausių palaikymo dokumentų, nes pamokymų ir vadovų, kaip įdiegti ir naudoti „Aloha“, beveik neįmanoma rasti, todėl turėsite apeiti patys.

„Aloha Editor“ yra nemokama, todėl, jei norite ją atsisiųsti, galite tai padaryti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda.

  • Gaukite „Aloha“ redaktorių

3

„Notepad ++“

bloknotas ++ Windows 10

„Notepad + +“ yra dar vienas klasikinis HTML5 kūrimo įrankis. Jūs tikriausiai naudojote šį įrankį mokykloje, kol mokėtės HTML pagrindų. Tačiau „Notepad + +“ vis dar yra labai populiari ir naudinga.

Šioje programoje nerasite kelių pažangiausių funkcijų, todėl labiau rekomenduojama pradedantiesiems.

Tačiau funkcijų trūkumą galima kompensuoti dideliu šios programos papildinių skaičiumi.

„Notepad + +“ vartotojo sąsaja kartais gali būti šiek tiek paini, bet nieko per daug rimta. Čia galite rasti daug naudingų „Notepad + +“ papildinių.

„Notepad + +“ yra nemokama ir galite atsisiųsti iš toliau pateiktos nuorodos.

  • Gaukite „Notepad ++“

4

Maqetta

„maqetta windows“ 10

„Maqetta“ yra atvirojo kodo WYSIWYG HTML-5 redaktorius.

Tai yra labai daug funkcijų, su tokiomis funkcijomis kaip kūrėjo / dizaino darbo eiga, vizualinio puslapio redaktorius, vertinimas ir komentavimas, sukepimo veiklos programavimas, laidų rėmai, temų rengyklė, temos ir valdikliai, „JavaScript“ bibliotekos, mobiliųjų programų kūrimas.

Pati programa buvo sukurta HTML, todėl sklandžiai veikia naršyklės aplinkoje.

„Maqetta“ teikia paramą visoms pagrindinėms naršyklėms, įskaitant „Google Chrome“, „Firefox“ ir „Safari“, tačiau mes jos dar neišbandėme „Windows 10“ „Microsoft Edge“.


Reikia nuostabios naršyklės, veikiančios su daugeliu HTML-5 redaktorių? Patikrinkite mūsų apžvalgą apie „UR“ naršyklę.


„Maqetta“ apima:

  • „WYSIWYG vaizdo puslapio redaktorius, skirtas piešti vartotojo sąsajas
  • vilkite / upuść mobiliojo vartotojo sąsajos kūrimą tikslaus matmens įrenginio siluete, pvz., „iPhone“ siluete
  • redagavimas vienu metu dizaino arba šaltinio rodiniuose
  • gilus CSS stiliaus palaikymas (programoje yra visas CSS analizatorius / modeliuotojas)
  • vartotojo sąsajos prototipo į „taikymo būsenas“ (dar žinomas kaip „ekranai“ arba „skydeliai“) serijos organizavimo mechanizmas, leidžiantis vartotojo sąsajos dizaineriui apibrėžti interaktyvumą be programavimo
  • internetinė peržiūros ir komentavimo funkcija, kai autorius gali pateikti tiesioginį vartotojo sąsajos modelį, kurį gali peržiūrėti savo komandos nariai
  • „wireframing“ funkcija, leidžianti vartotojo sąsajos dizaineriams kurti vartotojo sąsajos pasiūlymus, kurių išvaizda yra ranka
  • temų redaktorius, skirtas pritaikyti valdiklių kolekcijos vizualinį stilių
  • eksporto parinktys, leidžiančios sklandžiai perduoti NS sąsajas į pagrindinius kūrėjų įrankius, pvz., „Eclipse“
  • „Maqetta“ kodų bazėje yra nuo įrankių rinkinio nepriklausoma architektūra, leidžianti prijungti savavališkas valdiklių bibliotekas ir CSS temas. “

Šis įrankis yra nemokamas ir jį galite naudoti apsilankę žemiau esančioje nuorodoje.

  • Gaukite Maqetta

5

„Apatna Studio 3“

„aptana windows 10“

„Apatna Studio 3“ yra dar vienas atvirojo kodo HTML5 redaktorius. Ši programa išsiskiria „atviro tinklo kūrimu“, nes kūrėjai gali lengvai išbandyti savo programas naudodami vieną nustatymą.

Be HTML5, „Apatana Studio 3“ taip pat palaiko kitas šiuolaikines technologijas, tokias kaip „JavaScript“, CSS3, PHP, „Rails“, „Ruby“ ir „Python“.

Įrankis suderinamas su visomis pagrindinėmis naršyklėmis, jame yra „JavaScript Code“ pagalba, HTML, GIF įtraukimas, IDE pritaikymas, operacijų vedlys ir integruotas derintuvas.

Jei norite atsisiųsti „Apatna Studio 3“, galite tai padaryti nemokamai naudodamiesi žemiau esančia nuoroda.

  • Gaukite „Apatna Studio 3“

6

2 didingas tekstas

didingi teksto langai 10

„Sublime Text 2“ taip pat yra vienas geriausiai atpažįstamų HTML5 redaktorių rinkoje. Šia programa naudojasi milijonai kūrėjų ir jie turi tik gerą žodį.

Tai labai paprastas, tačiau galingas įrankis, galintis patenkinti kiekvieno kūrėjo poreikius.

„Sublime“ taip pat yra labai universalus ir pritaikomas dėl savo plėtinių ir JSON failų. Atsisiųsti ir įdiegti „Sublime Text“ priedus per „Package Control“ yra tortas.


Norite konvertuoti „Excel“ failus į JSON? Peržiūrėkite mūsų sąrašą su geriausiais šiandien pasiekiamais keitikliais. 


Taigi nenuostabu, kad išrūgos vis daugiau profesionalių kūrėjų pasirenka „Sublime Text 2“ kaip svarbiausią įrankį kuriant HTML5.

„Sublime Text 2“ yra labai palaikomas, o tai reiškia, kad iš esmės bet kurioje vietoje galite rasti šios programos vadovėlių, vadovų ir dokumentacijos.

„Sublime Text 2“ galima nemokamai atsisiųsti ir naudoti, tačiau jei norite kažkur paskelbti savo darbą, turėsite sumokėti 70 USD už komercinę licenciją. Tai vis dar yra sąžiningas sandoris, atsižvelgiant į tai, ką galite padaryti su šia programa.

  • Gaukite didingą tekstą 2

7

„BlueGriffon“

bluegriffon

„BlueGriffon“ yra dar vienas žiniatinklio HTML redaktorius, tačiau jis skiriasi nuo kitų naršyklės įrankių.

Šią programą galima įdiegti kompiuteryje ir naudoti, net jei šiuo metu nesate prisijungę prie interneto. Šią galimybę suteikia „Firefox“ „Gecko“ atvaizdavimo variklis.

Ši programa yra labai paprasto dizaino, todėl ja turėtų būti labai paprasta naudotis net ir mažiau patyrusiems vartotojams.


Jūsų naršyklė nepalaiko HTML5 vaizdo įrašų? Nesijaudinkite, mes jus aprėpėme.


„BlueGriffon“ yra WYSIWYG redaktorius, palaikantis HTML4 ir HTML5, taip pat XHTML. Ji taip pat turi galimybę tiesiogiai įdėti HTML5 garso ir vaizdo įrašus tiesiai į tinklalapį.

Visi svarbūs HTML elementai, pvz., Antraštės, poraštės ir pastraipų žymos, yra išvardyti paprastame išskleidžiamajame meniu. Taigi kūrėjai gali juos lengvai įterpti į tinklalapį vos keliais pelės paspaudimais.

Apskritai, „BlueGriffon“ yra puikus įrankis, kuris konkuruoja su kai kuriomis kitomis programomis dėl geriausio žiniatinklio HTML5 redaktoriaus vardo.

„BlueGriffon“ galima nemokamai gauti ir galite atsisiųsti iš toliau pateiktos nuorodos. Bet jei norite naudoti visas funkcijas, turėsite nusipirkti licenciją.

Gaukite „BlueGriffon“

DUK apie HTML5 redaktorius

  • Ar „Windows 10“ turi HTML redaktorių?

„Windows 10“ turi įmontuotą pirminį teksto rengyklę („Notepad“), kurią galite naudoti redaguodami ir išsaugodami HTML failus. Kai įrašote failą, nenaudokite .txt formato, o naudokite .htm arba .html, kad duomenys neprarastų. Gavę rankeną, galite naudoti pažangesnę programinę įrangą.

  • Koks yra geriausias HTML5 redaktorius?

Nors yra gerų nemokamų HTML5 redagavimo programinės įrangos versijų, primygtinai rekomenduojame naudoti „Adobe Dreamweaver“. Be HTML5, jis palaiko CSS3, „iOS“ ir „Android“, kuriuos galima naudoti kuriant svetaines nuo nulio.

Jei jus domina paprastesnis žiniatinklio kūrimo sprendimas, galite patikrinti mūsų geriausių žiniatinklio kūrimo programinės įrangos sąrašą.

  • Koks yra geriausias HTML redaktorius pradedantiesiems?

Jei dar tik pradedate, tai yra nemokami įrankiai, tokie kaip „Notepad ++“ arba „Aloha Editor“. Kai jums tai patiks, galite koduoti puslapius beveik bet kurioje pažangioje programinėje įrangoje.

Ar sutinkate su mūsų sąrašu? Arba turite ką pridėti? Pasakykite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje.