8 geriausia fakso programinė įranga, skirta „Windows 10“ [nemokama, mokama]

  • Fakso siuntimas vis dar yra dalykas, nors el. Paštas yra daug populiaresnė paslauga, skirta dokumentams siųsti.
  • Klasikinius fakso aparatus galima pakeisti fakso programomis, o čia mes juos apžvelgsime.
  • Apsilankykite mūsų verslo centre ir raskite įkvėpimo įsigyti geriausią programinę įrangą savo biurui.
  • Pirkimo vadovuose turime visą rekomendacijų rinkinį, todėl patikrinkite jas!
geriausias fakso programinės įrangos verslas

Galite pagalvoti, kad fakso aparatai yra pasenę, nors iš tikrųjų jais vis dar naudojasi daugybė valstybinių agentūrų ir įmonių.

Nors el. Laiško siuntimas yra populiarus dokumentų siuntimo būdas, jums kartais gali prireikti siųsti faksogramą.

Naudoti kompiuterį kaip fakso aparatą nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti, nes šie įrankiai yra prijungti tiesiai prie telefono linijų.

Kadangi fakso aparatų negalima tiesiogiai prijungti prie kompiuterių, yra keletas būdų, kuriais fakso failus galima siųsti naudojant kompiuterį.

Speciali „Windows OS“ faksogramų ir nuskaitymo programa leidžia siųsti faksogramas. Tačiau šiam procesui taip pat reikalingas telefono modemas ir telefono ryšys.

Kaip naudoti telefono liniją su „Windows“  kompiuteriu faksogramai siųsti

  1. Norėdami paleisti programą, paieškos juostoje įveskite „Windows Fax and Scan“.
  2. Jei programa neaktyvinta, atidarykite „Programs and Features“, spustelėkite Įjungti arba išjungti „ Windows“ funkcijas ir dalyje „Print  and Document Services“ įgalinkite parinktį .
  3. Įsitikinkite, kad telefono linija prijungta prie kompiuterio.
  4. Įrankių juostoje spustelėkite Naujas faksas .
  5. Vykdykite vedlį, kad prisijungtumėte prie telefono linijos.
  6. Užpildykite fakso formą įvesdami gavėjo numerį, įrašydami pranešimą ir pridėdami dokumentus.
  7. Norėdami užbaigti, spustelėkite „Siųsti“.

Siunčiant faksus linija turi būti nemokama. Alternatyva yra gauti fiksuoto ryšio telefoną, kuris yra naudingas, jei fakso paslauga naudojama dažnai.

Internetinės faksogramų siuntimo programinės įrangos naudojimas

Internetinės fakso paslaugos yra populiariausias būdas siųsti faksogramas. Jie taupo pinigus, bet taip pat daug įtempto laiko sukurdami mašiną.

Pagrindinis dalykas, naudojant daugumą šių paslaugų, yra užpildyti fakso formą gavėjo numeriu, pridėti dokumentą ir paspausti mygtuką „ Siųsti “.

Naudojant fakso programinę įrangą, jūsų kompiuterį galima paversti tinkamu fakso aparatu, o šiame straipsnyje aptarsime keletą šių įrankių.

Reklama

Kokia yra geriausia kompiuterio fakso programinė įranga?

„RingCentral“

Tai geriausia šiuo metu prieinama fakso programinė įranga su daugybe nuostabių funkcijų.

„RingCentral“ faksas siunčia visų tipų failų formatus į bet kurį fakso aparatą visame pasaulyje, taip pat įspėja vartotojus jų mobiliuoju ar el. Pašto adresu apie gaunamus dokumentus.

Programa yra dviejų mokamų planų. Pagrindiniame plane yra:

  • Vietinis fakso numeris
  • Debesų integracija
  • Galimybė siųsti ir gauti faksogramas el. Paštu, interneto naršykle ar mobiliuoju telefonu
  • Žiniatinklio ir telefono palaikymas.

Galima perkelti savo fakso numerį, kaip ir tarptautines faksogramas už nedidelį papildomą mokestį.

Gali būti naudinga įgalinti skaitmeninį parašą, taip pat galimybė faksogramas bendrinti keliems gavėjams. Programinė įranga apima galimybę suplanuoti faksogramų siuntimą vėliau.

„RingCentral“

„RingCentral“

Populiariausia internetinė paslauga, leidžianti siųsti faksogramas, nei galite pasakyti Jackas Robinsonas. Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje Pradėkite dabar savo nemokamą bandomąją versiją naudodami „RingCentralFax“

„VentaFax“

fakso programinė įranga

„Ventos“ faksas gali būti naudojamas per fakso modemą ar interneto telefono paslaugų teikėją trijų skirtingų planų: namų, tinklo, kelių linijų ir verslo.

Kelių linijų leidimas palaiko daugiau nei 25 kompiuterius, o tinklo leidimas įdiegtas serveryje ir palaiko visus kompiuterius, prijungtus prie serverio tinklo.

Verslo versija turi puikių funkcijų. Kai kurie iš jų yra įrašymo laiko kontrolė, neriboto balso įrašų tvarkymas, masinis faksogramų pristatymas, faksogramų pavertimas PDF rinkmenomis ir automatinis persiuntimas el.

Tai, žinoma, papildo pagrindines fakso funkcijas: faksogramų siuntimą, planavimą ir prioritetų nustatymą bei pasirinktinių viršelių kūrimą.

„Ventos“ faksas neturi integruoto išmaniojo telefono ar internetinės svetainės versijos, kad faksogramas būtų galima siųsti vietoje, internetu.

Taigi „Venta“ faksas yra gera programinės įrangos parinktis tiems, kurie nori išmesti savo fakso aparatus, kad gautų kažką paprastesnio.

„VentaFax“

„VentaFax“

Paprasčiausia visų funkcijų fakso ir atsakiklio programinė įranga, kurią galite gauti savo kompiuteriui. Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje

„eFax“

„eFax“ fakso programinė įranga

Dėl šios programinės įrangos universalumo ir patogios sąsajos, ji šiuo metu yra viena iš geriausių fakso programinės įrangos.

„eFax“ yra su „plus“ ir „pro“ planais, kurie skiriasi turimų faksų skaičiumi.

Prieiga suteikiama per mobiliuosius įrenginius arba internetinį portalą. Faksas gali būti siunčiamas kaip el. Pašto priedai, todėl vartotojai tiesiog turi fotografuoti dokumentą ir siųsti jį faksu kaip atvaizdą.

„eFax“ turi įdomių funkcijų, tokių kaip skaitmeninio parašo įrankis, masinių failų bendrinimas keliems gavėjams ir neribota saugojimo talpa.

Klientų aptarnavimas yra gana jautrus, o tarnybos pagalbos centre vartotojai gali rasti naudingų DUK ir mokymo programų. Taip pat yra tiesioginio pokalbio galimybė.

⇒ Atsisiųskite „eFax“

„Myfax“

„myfax“ fakso programinė įranga

„MyFax“ yra daug funkcijų turinti fakso programinė įranga, leidžianti vartotojams siųsti faksus tiek vietiniu, tiek tarptautiniu mastu, turint neribotą saugyklos vietą, integruojant „Microsoft Outlook“ ir užtikrinant elektroninio parašo talpą.

Viena iš unikalių „MyFax“ savybių yra konkretus fakso puslapių, siūlomų vartotojams už išsiųstas ir gautas faksogramas, skaičius.

„MyFax“ veikia kaip daugiaplatformė faksogramų programa, pasiekiama telefonu, el. Paštu ir žiniatinklio svetainėje.

Gaunamos faksogramos konvertuojamos į PDF arba .tiff formatą, kuris suteikia vartotojams lengvą prieigą prie dokumentų, neatsižvelgiant į jų pradinį formatą.

„MyFax“ turi puikų klientų aptarnavimą, su kuriuo galima susisiekti el. Paštu arba telefonu. Jų klientų aptarnavimo atstovai paprastai atsako per valandą. Taip pat yra išsamus DUK skyrius, kuriame pateikiama pagalba, taip pat tiesioginio pokalbio parinktis.

„MyFax“ yra labai rekomenduojamas pradedantiesiems ir profesionalams, nors mėnesio kvota fakso puslapiuose gali būti programinę įrangą ribojantis veiksnys.

Atsisiųskite „Myfax“

„MetroFax“

„metrofax“ fakso programinė įranga

„MetroFax“ yra viena iš išsamiausių šiuo metu prieinamų faksų programinės įrangos, turinti begalę funkcijų.

Jis turi mėnesinį abonentinį mokestį ir 500 faksų puslapių limitą.

Vartotojai gali greitai sužinoti visas programos siūlomas funkcijas. Tiesą sakant, tai yra pagrindinės priemonės, kurių galima tikėtis bet kurioje tokioje programoje:

  • Faksogramų siuntimas ir priėmimas
  • Elektroninis parašas
  • Fakso perspėjimas
  • Grupinis faksas
  • „Microsoft Outlook“ integracija
  • neribota faksų saugojimo vieta
  • PDF arba .tiff konversija.

Vienintelis trūkumas yra nesugebėjimas suplanuoti faksogramų vėlesniam laikui, o tai yra nedidelis nepatogumas, palyginti su daugeliu šios programinės įrangos teikiamų funkcijų.

Klientų aptarnavimo tarnyba yra aukščiausio lygio su mokymo ir demonstracinėmis instrukcijomis, nurodančiomis, kaip naudotis programine įranga.

Vartotojai gali susisiekti su klientų aptarnavimo atstovais el. Paštu arba paskambinę telefonu. Atsakymas į el. Laišką yra gana greitas. Taip pat yra tiesioginio pokalbio galimybė.

⇒ Atsisiųskite „MetroFax“

Sfax

internetinė fakso siuntimo paslauga

Ši programinė įranga skirta tiems, kurie vertina fakso saugumą, palyginti su kitomis funkcijomis, nes ji užtikrina maksimalų privatumą siunčiant ir priimant faksogramas.

„Sfax“ yra brangesnė, palyginti su kita panašia programine įranga, tačiau ji teikia papildomas funkcijas ir suderinamumą su HIPPA, užtikrindama, kad kiekviena faksas būtų papildomai apsaugotas.

Tiksliau, skirtingai nuo kitos fakso programinės įrangos, kuri faksogramas priima ir siunčia kaip el. Pašto priedus, „Sfax“ faksogramas siunčia kaip saugią saitą, kuris yra saugesnis.

„Sfax“ taip pat leidžia vartotojams be papildomų išlaidų lengvai perkelti savo fakso numerį į savo platformą. Mobilioji programa puikiai tinka faksogramoms stebėti, siųsti ar priimti.

„Sfax“ palaiko skirtingus dokumentų formatus ir faksogramas saugo tik vienerius metus.

Panašiai kaip ir ankstesnės paslaugos, klientų aptarnavimas taip pat yra puikus ir „Sfax“. Pateikiamos tos pačios kontaktinės galimybės - telefonas, el. Paštas, tiesioginis pokalbis - vienodai patikimas.

Atsisiųskite „Sfax“

Fax.com

fakso programinė įranga

Fax.com yra pagrindinė fakso siuntimo internetu paslauga, pigesnė už ankstesnes parinktis, tačiau jos funkcijų asortimentas taip pat yra ribotas.

Paslauga ima mėnesinį mokestį, taip pat sąskaitos sukūrimo mokestį. Fakso puslapių limitas yra 300 / mėn., Vartotojai gali lanksčiai paskirstyti gaunamų ir siunčiamų faksų kiekį.

Pažymėtina detalė yra papildomi 10 centų už kiekvieną papildomą faksu siunčiamą puslapį - tai didžiausias mokestis tarp fakso programinės įrangos. Be to, faksai saugomi tik 39 dienas - tai trumpiausias laikas, palyginti su konkurentų fakso programine įranga.

Fax.com suteikia vartotojams galimybę siųsti faksogramas el. Paštu arba internetiniame portale. Vartotojo sąsaja yra intuityvi ir lengvai naudojama.

„Fox.com“ neturi specialios mobiliosios programos, tačiau mobiliajame naršyklėje galima siųsti faksogramą iš „Fax.com“ paskyros.

Programinė įranga turi skaitmeninio parašo funkciją ir „Microsoft Outlook“ suderinamumą.

Deja, paslauga neapima fakso planavimo ar kelių gavėjų parinkčių

⇒ Atsisiųskite „Fax.com“

„Hellofax“

labas Faksas

Dar viena programinė įranga, siūlanti daugumą funkcijų, kurių tikimasi iš kokybiškos fakso programinės įrangos.

Profesiniame plane numatytas 500 faksų puslapių apribojimas už 19,99 USD mėnesinį mokestį, kuris yra brangesnis nei dauguma fakso programinės įrangos, tačiau, kaip visi žinome, kokybė niekada nėra pigi. Bent jau sąskaitos nustatymas yra nemokamas.

Vienas įdomus aspektas yra tas, kad vartotojai gali užsiregistruoti nemokamu numeriu, kurį galima integruoti su „Microsoft Outlook“.

Sveiki faksas suteikia vartotojams neribotą faksogramų ir balso įrašų saugyklą.

Naudojantis mobiliąja versija, paslaugą galima pasiekti tik per mobiliojo naršyklę, nes nėra specialios programos.

Programinė įranga neturi planavimo funkcijos siųsti faksus vėliau, o tai gali sukelti nepatogumų.

⇒ Atsisiųskite „HelloFax“

Pasidalykite su mumis savo patirtimi, kaip naudoti kompiuterį kaip fakso aparatą. Nedvejodami pakomentuokite žemiau.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Sausio mėn., O atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Rugsėjo mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.