Geriausi 20+ „Windows 10“, „Windows 8“ žaidimai, kuriuos galima žaisti 2018 m

geriausi „Windows 10“ žaidimai

Kažkas, turintis „Windows 8“, „Windows 10“ planšetinį kompiuterį ar bet kurį kitą įrenginį, tikriausiai nori atsisiųsti, įdiegti ir žaisti geriausius „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimus. Mes bandėme rasti daugiau nei 20 tokių žaidimų jūsų žaidimų malonumui.

Žaidimas patinka visiems. Nesvarbu, ar tai mobiliajame įrenginyje, ar kompiuteryje, žaidimai yra tai, kas skatina skaičiavimo technologijas judėti į priekį. „Windows 8“, „Windows 10“ neabejotinai atvėrė naujus kelius programų kūrėjams, nes „ Windows 8“, „Windows 10“ vartotojai dabar gali įdiegti programas kompiuteriuose ar nešiojamuosiuose kompiuteriuose. Žaidimų kūrėjai papildė savo žaidimų klaviatūros ir pelės valdymą, taip sukurdami naują žaidimų ekosistemą.

Nors „Windows“ parduotuvė vis dar yra kūdikystės stadijoje, yra daugybė programų ir ypač žaidimų, kurie yra tikrai gražūs, ir kiekvienas vartotojas privalo juos išbandyti. Galima rasti visų rūšių žaidimų, ir šiandien mes apžvelgiame keletą geriausių „Windows 8“ žaidimų, „Windows 10“ naudotojų.

Geriausi „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimai iki šiol

Kaip jau minėjome geriausių „Windows RT“ žaidimų topuose, atlikti atgalinį atsiskaitymą yra gana sunku, nes kiekvienas iš mūsų supranta skirtingai, kas yra „geras“ žaidimas. Todėl mes nusprendėme atsižvelgti į kitus veiksnius, sukurti objektyvesnį sąrašą.

Buvo atsižvelgta į kiekvieno žaidimo balsų skaičių ir įvertinimą, grafiką, stabilumą ir tai, kaip greitai jis juda. Kiti veiksniai, pavyzdžiui, siužetas, nebūtų buvę geri veiksniai žaidimams atskirti, nes kiekvienam iš mūsų patinka tam tikri žaidimų tipai.

  • SUSIJEDS: 6 geriausi žaidimai, skirti mažų specifikacijų "Windows 10" nešiojamiesiems kompiuteriams

Kokie yra geriausi „Windows 10“, 8 žaidimai?

1. „SoulCraft“

žaisti sielą „Windows 10“

Jei esate „Hack and Slash“ RPG žaidimų mėgėjas, jums tikrai patiks „SoulCraft“. Šis gražiai sukurtas „Action RPG“ žaidimas siūlo vartotojams puikią grafiką ir tikrovišką aplinką. Žaidimas taip pat siūlo žaidėjams pasirinkti tarp Angelo, Demono ir Žmogaus rasių, kiekviena iš jų turi savo stipriąsias ir silpnąsias puses.

Kaip ir bet kuriame kitame save gerbiančiame RPG žaidime, jame yra daugybė ginklų, priešų minios ir skirtingos kombinuotos atakos, kurios jūsų kelionę padarys įvairesnę. Matydamas, kad svarbiausia vaidmenų žaidimo dalis yra įtraukianti siužetas, „SoulCraft“ savo žaidėjams paruošė epinę istoriją, kuri nukels juos per tikrus gyvenimo miestus, tokius kaip Roma, Venecija ar Niujorkas.

2. Ginklų 4 nuoma

žaisti ginklus-4-nuoma

Veiksmo žaidimai ... geriausias būdas geekui gauti didžiausią antplūdį. „Guns 4 Hire“ yra istorija apie 4 žmonių samdinių įgulą, kuri turi kovoti su milijonais priešų ir nusikaltėlių lordų su moderniausiais juodosios rinkos ginklais. Be to, žaidimas leidžia žaidėjui naudotis įvairiais specialiais komandos įgūdžiais, tokiais kaip griovimo ekspertai ar artilerijos komandos.

Žaidimas turi budrų ritmą, žaidėją nuolat laikant ant pirštų ir visada tikintis, kad kitas priešų batalionas ateis einantis gatve. Puiki grafika, nuostabi aplinka ir daugybė ginklų pasirinkimo yra pagrindinis žaidimo akcentas, tačiau, kaip ir bet kuris geras veiksmo žaidimas, visa tai lemia žaidėjas.

  • SUSIJ :S: 2018 m. Sąrašas: 5 geriausi žaidimai, pvz., „Clash of Clans“, kuriuos galima žaisti kompiuteryje [atsisiųsti]

3. „Hydro Thunder“ uraganas

žaisti „Hydro Thunder Hurricane“ langus 10

Sunaikinimas, didelis greitis, ginklai ir lenktynės, ko daugiau galite paklausti iš nuostabaus „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimo? Jei jūsų atsakymas buvo „kažkas įdomaus“, „Hydro Thunder Hurricane“ yra jums skirtas žaidimas. Tai, ką minėjome anksčiau, įvyko super greitais laiveliais, lenktyniaujančiais kanjono upėse, kur kiekviename žingsnyje vyksta plaukų segtukų posūkiai.

Jei užsiimate lenktynių žaidimais, bet jums atsibodo gatvės lenktynės, tai šis „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimas sukels jūsų pasaulį (arba valtį). Žaidimas pasižymi tinkama grafika ir labai patrauklia valčių bei ginklų kolekcija, tačiau matydami, kaip greitai žaidžiama, neturėsite per daug laiko pastebėti šias detales.

4. „Halo“: „Spartan“ užpuolimas

„Halo Spartan Assault“ geriausi „Windows 8“ žaidimai

Aš tai sakiau anksčiau ir dar kartą pakartosiu, kad tu nesi žaidėjas, kol nežaidi „Halo“! Vienas iš žymiausių visų laikų šaulių žaidimų, Hale'as buvo pasirengęs visam gyvenimui. Dabar žaidėjai galės žaisti šį nuostabų žaidimą „Windows 8“, „Windows 10“ įrenginiuose, kuriuose yra jutikliniai ekranai!

Kovok per 25 veiksmo lygius, vykstančius prieš „Halo 4“. Galėsi kovoti prieš Sandorą ir sužinoti įdomių faktų apie „Spartan Ops“ programos kilmę. Be to, kad nesugadintumėte staigmenos, sužinosite keletą naujų faktų apie Sarah Palmer.

5. Karališkasis sukilimas!

geriausi „Windows 8“ žaidimai „Royal Revolt“

Ar jums patinka „Tower Defense“ žaidimai? Jei taip padarysite, įsivaizduokite, kaip yra būti kitame statinės gale, bandant pralaužti miesto gynybą. Karališkasis sukilimas! yra žaidimas, leidžiantis žaidėjams patekti į įsibrovėlių batus, kai jie bando atgauti priešų pavogtą sostą.

Ir jei žaidimo nustatymas nebuvo pakankama priežastis jį žaisti, tada žinokite, kad žaidimas turi nuostabią 3D grafiką ir reikalinga sudėtinga strategija, kad jūsų pajėgos būtų pergalės. Naudodamiesi magija ir kitomis viduramžių paslaptimis, laimėję turėsite šturmuoti miestą ir pasilepinti grobiu.

6. Zombių būstinė

„Zombie HQ“ geriausi „Windows 8“ žaidimai

Zombiai visada teikė malonumą žaidimams tiems, kurie mėgaujasi retkarčiais atliekama kraujo vonia ir klasikiniu kirviu iki kaktos, todėl nenuostabu, kad daugybė zombius žudančių žaidimų pateko į geriausių „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimų topą. data.

„Zombie“ būstinė vadovaujasi daugumos išgyvenimo žaidimų linija, kai miestas yra užkrėstas ir visi jo gyventojai kreipiasi į smegenis valgančius spąstus, kurie mieliau atleidžia žaidėją nuo mąstančio raumens. Turint tai omenyje, žaidėjai turės pažodžiui nueiti kelią užkrėstomis gatvėmis, kad rastų gelbėjimo ir geresnių ginklų.

  • SUSIJEDS: Kokie yra geriausi „Backgammon“ žaidimai, skirti „Windows 10“, 8?

7. „Drift Mania“ čempionatas 2

geriausi visų laikų „Windows 8“ žaidimai „Drift Mania Championship 2“

Aš pirmas pripažinsiu, kad dreifavimas jau kurį laiką nebuvo dėmesio centre (nuo tada, kai „Fast & Furious Tokio Drift“ filmas išblėso), tačiau greitų automobilių gerbėjai, kurie atlieka stilingus manevrus, kad sužavėtų teisėjus ir ypač merginos buvo ištikimos šiam lenktynių stiliui.

Jei jums patinka driftas, išbandykite savo įgūdžius internete, prieš kitus žaidėjus ir pasiimkite namų turnyro trofėjus „Drift Mania Championship 2“. Atnaujinta šio populiaraus žaidimo versija siūlo vartotojams nuostabią grafiką, visiškai pritaikomus automobilius ir puikias trasas, kur jie gali paspausti pedalą metalas.

8. „Violet Storm Lite“

„Violet Storm Lite“ geriausi „Windows 8“ žaidimai

Jei jums netinka sudėtingos istorijos ir žaidimai, galite rasti puikų žaidimą „Violet Storm“, kur žaidėjai valdo kosminį laivą, o vienintelis jų tikslas yra sunaikinti viską, kas juda. Tai tarsi primena kosminius užpuolikus, tačiau šiais laikais su neoninėmis lemputėmis!

Žaidimo grafika yra paprasta, bet labai patraukli, o žaidimas yra budrus, kuris jus išlaiko. Nepaisant to, manau, kad žaidimas yra gana paprastas ir jis gali nesuteikti iššūkio, kurio siekia kai kurie žaidėjai. Viską vertinant, „Violet Storm Lite“ yra žaidimas, kuris kelioms minutėms atitrauks jūsų mintis.

9. „Spider Solitaire HD“

Spider Solitaire hd geriausi Windows 8 žaidimai

Jei stebėjote mūsų su žaidimais susijusias istorijas, anksčiau kalbėjome apie „Spider Solitaire HD“. Nors programa nėra įkvepianti baimės, ji vis tiek yra geras pasjanso žaidimas, kurį gali žaisti gerbėjai. Žaidimas per daug nesiūlo pagal numatytąjį „Microsoft Spider Solitaire“, o grafikos prasme žaidimas atrodo gerai, bet nieko viršaus.

Kitos „Spider Solitaire HD“ siūlomos funkcijos yra įvairios aplinkos ir paprastas žaidimo būdas. Nors nesuprantu, kodėl kažkas žais kitokį „Spider Solitaire“ nei numatytoji versija, kortų žaidimų gerbėjams tai tikrai bus įdomu.

  • SUSIJEDS :  6 geriausios nešiojamųjų kompiuterių žaidimų ausinės, kurias galite įsigyti 2018 m

10. reVersi Nemokama

reVersi Nemokami „Windows 8“ žaidimai iki šiol

Nors niekada nebuvau didžiulis stalo žaidimų mėgėjas, išskyrus šachmatus, turiu duoti kreditą ten, kur priklauso kreditas, o „reVersi“ kūrėjai tikrai turi teisę gauti kreditą. Jie paėmė paprastą idėją ir ją įgyvendino, o rezultatas buvo sėkmingas „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimas, kuris yra ir paprastas, ir geras.

Paprastai stalo žaidimai nėra žinomi dėl savo grafikos, o žaidimas nieko nepalieka vaizduotei, todėl nuo pat pradžios jie yra nepalankioje padėtyje, palyginti su kitų rūšių žaidimais. Nepaisant to, ši nišos rinka turi savo ištikimų pasekėjų, ir jiems tikrai patiks „reVersi“.

11. Žiurkė ant motorolerio XL

žiurkė ant motorolerio geriausi „Windows 8“ žaidimai

Jei manote, kad šis vardas yra metafora ir jis reiškia kažką, kas turi paslėptą prasmę, pagalvokite dar kartą. Tai gana gerai apibūdina šį „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimą: žaidi kaip žiurkė, važiuojanti motoroleriu. Kas gali būti dar juokingiau? Na, aš galėčiau sugalvoti keletą kitų dalykų, bet geriausia palikti juos fantazijai.

Žaidimo grafika, nors ir gana paprasta, vis tiek yra aukštos kokybės, ir vartotojai tikrai jas įvertins. Kita vertus, žaidimas yra panašus į kitus bėgimo žaidimus, tačiau ir taip verta idėja suvaldyti žiurkę paspirtuku. Gauti visus tuos skanius maisto produktus ir premijas bus gana linksma.

12. Teisėjas Dreddas prieš zombius

geriausi „Windows 8“ žaidimai teisėja dredd vs zombies

Jei pamenate, kurį laiką mes pareiškėme, kad teisėjas Dreddas prieš Zombius „žudė zombius geriausiu atveju“, o tuo tarpu nieko neįvyko. Pučiant zombius kalvėms, niekas neprarado savo žavesio, o dažyti sienas tuo žaliu krauju vis dar smagu, kaip visada.

Suteikti vartotojams platų ginklų ir lygių asortimentą, kai orda po zombių minios puola teisėją Dreddą, yra puikus nuostabaus žaidimo receptas. Nors filmas nebuvo toks geras, kaip tikėjausi, žaidimas pasirodė gana neblogas, ir turiu pripažinti, kad valandų valandas sprogdinau tuos pūvančius vaikštynes ​​iki karalystės.

  • SUSIJ :S: 6 geriausi „Diablo 3“, 2 VPN, kad galėtumėte mėgautis sklandžiomis žaidimų sesijomis

13. Agentas P smogia atgal

„Agent P Strikes Back“ yra nuostabūs „Windows 8“ žaidimai

Nors negaliu pasakyti, kad man patiko „Agent P Strikes Back“, atrodo, kad daugelis „Windows 8“, „Windows 10“ vartotojų mano, kad tai nuostabus žaidimas. Mes tiesiog pakramtysime jį pagal savo skonį ir suteiksime jam nusipelniusį kreditą. Nuotykių mėgėjai, norintys pasinerti į slaptųjų agentų ir blogų robotų pasaulį, žaisdami šį žaidimą jausis kaip namie.

Jų misija, jei jie nuspręstų tai priimti, yra gelbėti užfiksuotus agentus ir užtikrinti jų grįžimą. Bet, deja, kelias yra išmargintas labirintais, galvosūkiais ir metalinių kareivių armija, kuri yra nusiteikusi sustabdyti agentą P. Žaidimas siūlo vartotojams įdomų žaidimą ir gražią grafiką, kurią tikiu, kad dauguma žaidėjų įvertins.

14. „Super Golf Land“

super golfo žemė geriausi „Windows 8“ žaidimai

Nors golfo sportas tinka ne visiems, daugeliui tai atrodo nuobodu ir seniems žmonėms, virtualūs golfo žaidimai patraukė visuomenę ir tam tikru mastu jame yra daug žaidėjų visame pasaulyje. Taip yra su šiuo „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimu „Super Golf Land“, kuris taip pat buvo viename iš mūsų savaitinių „Windows 8“, „Windows 10“ programų sąrašų.

Dėka didėjančio žaidėjų skaičiaus, atrodo, kad žaidimas vėl atsiduria mūsų kryžkelėje, nes tai yra vienas geriausių „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimų iki šiol. Jei visą dieną ketinate daužyti kamuolį įvairiais lygiais, kuriuose yra skirtingų kliūčių, šis žaidimas yra jūsų alėjoje.

15. „Hills Of Glory 3D“

kalvos šlovės 3d geriausi „Windows 8“ žaidimai

Man buvo žinoma, kad kartais mėgaujuosi geru karo žaidimu, o kurį laiką „Hills of Glory 3D“ buvo pagrindinis kandidatas pakeisti „Call of Duty 1“ ir „2“. Nors žaidimai yra skirtingų žanrų, abu jiems pavyksta išjudinti tą vidinį kareivį, kuris yra kiekviename.

„Hills Of Glory 3D“ žaidėjus pakelia mūšio įkarštyje, kur jie turi laimėti kelią iš Italijos į Vokietiją. Kelias ilgas ir pilnas pavojų, todėl prieš nuspręsdami priimti šį iššūkį, būtinai parodykite visiems savo karo veidą. Kai būsite pasirengęs, nužudykite juos visus ir išgelbėkite Europą!

16. Pilonas

pilono langai 8 žaidimai

Koks jūsų mėgstamiausias žaidimo tipas? Jei jūsų atsakyme yra RPG, veiksmas ar taktinė strategija, „Pylon“ yra jums skirtas žaidimas. Šis „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimas žaidėjams siūlo visas aukščiau išvardytas patirtis, sujungtas į vieną gražiai sukurtą žaidimą. Žaidėjai leisis į epinę kelionę po Pilono žemę, kur monstrai slypi už kiekvieno kampo ir po kiekviena uola.

„Pylon“ žaidėjai, turėdami vešlią aplinką, daugybę monstrų ir komandą, susidedančią iš trijų kareivių, kurių kiekvienas turi savo ypatingus sugebėjimus, galės daug smagiai klajoti šioje srityje. Be sudėtingo pasaulio ir nuostabios grafikos, žaidimas taip pat leidžia žaidėjams pritaikyti savo charakterį, kad būtų padaryta maksimali žala.

ATNAUJINIMAS : Deja, žaidimas nebėra „Microsoft Store“.

  • SUSIJEDS: 5 geriausi skrydžio treniruoklių žaidimai kompiuteriui

17. „Rayman“ džiunglių bėgimas

„Rayman Jungle Run“ geriausi „Windows 8“ žaidimai

Bėgantys žaidimai jau kurį laiką yra priekiniame mobiliųjų žaidimų etape. Kai tik visi manė, kad tokio tipo žaidimai neturi nieko kito pasiūlyti, ateina „Rayman Jungle Run“, kuris atnešė mums naują nuotykį. Žaidėjai prisijungs prie herojaus siekdami, kad jis per skirtingus pasaulius rinktų lėšas.

Žaidėjai galės naudotis skirtingomis jėgomis, kad padėtų jiems per 50 skirtingų žaidimo lygių. Taip pat yra ne vienas, o 5 pasauliai, kuriuos reikia ištirti, kiekvienas iš jų turi naują išvaizdą ir jausmą. Kvalifikuoti žaidėjai galės atrakinti kitas slaptas sferas, kad galėtumėte jas tyrinėti, todėl būtinai duokite jai viską.

18. Šautuvas

„Gunslinger“ geriausi „Windows 8“ žaidimai

Kol kalbame apie žaidimų vykdymą, pažvelkime į kitą „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimą, kuris žada kurį laiką laikyti žaidėjus ant pirštų. Gunstringerio vardas, bėgimas ir šaudymas yra žaidimas. Laukiniai Vakarai turi daugybę įspūdingų personažų, tačiau atpildo siekiantis kaubojus yra vienas įdomiausių.

Nors žaidime yra tik 15 lygių, kuriuos galima pasiūlyti, žaidėjai, baigę siužeto režimą, galės internetiniame mūšyje mesti iššūkį kitiems žaidėjams, norėdami sužinoti, kas yra geriausias. Šios rungtys bus naudingos begalinėse trasose, o laimėjęs kaubojus bus geriausias grobis ir ilgiausias bėgimas. Galų gale, šis miestas nėra pakankamai didelis visiems, todėl tik vienas turi būti aukščiausias kaubojus.

  • SUSIJ :S: 10 geriausių „Windows 10“, 8.1 / 8 programų ir žaidimų vaikams

19. „Reckless Racing Ultimate“

neapgalvotas lenktynių geriausias geriausias „Windows 8“ žaidimas

Ant savo ženklų susitvarkyk, EIK! jei ieškote adrenalino, išbandykite savo įgūdžius lenktynių trasoje. „Reckless Racing Ultimate“ yra vieta, kur galite sudeginti gumą plaukų segtukų vingiuose, agresyviuose konkurentuose ir greituose automobiliuose. Visų ingredientų yra šiame nuostabiame „Windows 8“, „Windows 10“ žaidime.

Turėdamas didelį transporto priemonių asortimentą, kuriame galite lenktyniauti, su daugybe patobulinimų ir daugybe takelių, „Reckless Racing Ultimate“ yra geriausias visų geriausių „Windows 8“, „Windows 10“ žaidimų varžovas. Be to, žaidimas pasižymi puikia grafika ir tekstūromis, realia fizika ir siūlo palaikymą internetiniame daugelio žaidėjų žaidime.

20. Požemio medžiotojas 5

žaisti „Dungeon Hunter 5 Windows 10“

Kaip vienas iš mūsų skaitytojų pasiūlė komentarų skiltyje, „ Dungeon Hunter 5“ tikrai nusipelno vietos mūsų sąraše. Jei jums labai patinka „įsilaužimo ir kritimo“ žaidimai, tai jums tinkamas žaidimas.

Šis titulas labai priklauso nuo kooperatyvo, todėl tikrai turėtumėte sužinoti, kaip susirasti draugų ir išlaikyti artimus savo sąjungininkus, nes valia padės jums keršto ir apdovanojimų medžioklės kelionėje. Žaidimas taip pat palaiko šimtus pritaikymo galimybių, įskaitant būtybių ir ginklų atnaujinimus. Bet niekas nėra nemokama, todėl turėsite dirbti už savo atlygį:

„Daily Dungeons“ apdovanos jūsų demonų žudymo įgūdžius unikaliomis medžiagomis, kad tobulėtų ir sujungtų jūsų įrangą, o kas savaitę vykstantys „Wanted Challenges“ reikalauja, kad patektumėte į pirmaujančiųjų lentelę, kad gautumėte geriausią atlygį.

  • SUSIJEDS: Ar VPN gali pagerinti ping ir žaidimą? 4 geriausi VPN įrankiai žaidėjams

21. Ledynmečio nuotykiai

„Ice Age Adventures“ yra vienas populiariausių „Microsoft Stores“ žaidimų ir dėl rimtų priežasčių. Jei širdyje esate tyrinėtojas, galite prisijungti prie Scrato, Sido, Manny ir Diego ir kartu leistis į epinę nuotykį.

Banda staiga supranta, kad jie yra žemyn, kuris plyšta. Atsiskyrę nuo namų ir šeimos, jie išplaukia į jūrą, ir čia jūs žengiate, kad išsaugotumėte dieną. Kaip žaidėjas, jūs turite išgelbėti kiekvieną bandos gyvūną nuo grėsmingų dinozaurų ir daugelio kitų grėsmių.

22. ROBLOKSAS

žaisti „ROBLOX Windows 10“

„ROBLOX“ yra vienas populiariausių žaidimų pasaulyje, kuriame dalyvauja daugiau nei 65 milijonai aktyvių žaidėjų. „ROBLOX“ iš tikrųjų yra socialinė žaidimų platforma, kurioje žaidėjai kuria ir žaidžia kartu įtraukiančiuose kitų žaidėjų sukurtuose 3D pasauliuose.

„Roblox“ viskas sukurta vartotojo. Žaidėjai gali sukurti svarbiausią teminį parką, varžytis kaip profesionalus lenktyninių automobilių vairuotojas, vaidinti mados šou, tapti superherojumi ar tiesiog susikurti svajonių namus ir pabūti su draugais. Šioje saugioje ir prižiūrimoje aplinkoje vaizduotė valdo aukščiau.

Ko lauki? Ar esate pasirengęs prisijungti prie milijonų žaidėjų šiuose vartotojų sukurtuose 3D pasauliuose?

Ar yra kitų žaidimų, kuriuos norėtumėte įtraukti į šį sąrašą? Praneškite mums toliau pateiktose pastabose.

Susijusios istorijos, kurias reikia patikrinti:

  • 3 geriausi „Bluestacks“ VPN, skirti „Android“ programoms ir žaidimams paleisti kompiuteryje
  • 12 geriausių „Windows 10“ RPG žaidimų, kuriuos reikia žaisti 2018 m
  • 5 geriausia programinė įranga, rodanti FPS „Windows“ žaidimuose

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2013 m. Liepos mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas dėl šviežumo ir tikslumo.