Ištaisykite sugadintus archyvo failus naudodami šiuos 6 įrankius

  • Dirbti su sugadintais archyvuotais failais yra ne tik rizikinga, bet kartais ir neįmanoma. 
  • Šiuo tikslu pateikiame keletą įrankių, kurie padės iš anksto pataisyti tuos failus ar archyvą.
  • „WinZip“ yra puikus failų glaudinimo ir apsaugos įrankis; Norėdami rasti daugiau, žr. „WinZip“ puslapį apie visą straipsnių rinkinį.
  • Be to, mūsų kompiuterio programinės įrangos centre rasite daug programų ir programų, kurias naudojate savo įrenginyje, vadovų.
pataisyti sugadintus archyvo langus 10

Ar ieškote geriausios programinės įrangos sugadintiems archyvo failams ištaisyti ? Jei atsakymas yra teigiamas, toliau skaitykite šį vadovą, kad sužinotumėte, kokie yra geriausi įrankiai sugadintoms archyvo problemoms išspręsti.

Duomenų sugadinimas dažniausiai įvyksta dažnai, kai vienu metu tvarkomi daugybė failų. Archyvo failai kartais gali būti neišsamūs arba sugadinti dėl daugybės priežasčių, dėl kurių prarandama svarbi faile esanti informacija.

Be to, kai kuriems „Windows“ vartotojams kyla klaidinga nuomonė, kad archyvuotas failas negali būti sugadintas, o tai nebūtinai yra tiesa. Gali būti gerai suspausti kelis failus vienu metu, kad sutaupytumėte vietos, tačiau norint, kad procesas būtų nebaigtas, reikia tik vieno sugadinto failo.

Tai veda prie to, kad ištraukimo procesas sustoja, kai jis patenka į sugadintą failą (-us).

Jei kyla problemų dėl sugadinto archyvuoto failo, „Windows“ ataskaitų komanda surinko keletą geriausių būdų, kaip ištaisyti sugadintus archyvo failus.

Reklama

Kaip ištaisyti sugadintus archyvo failus sistemoje „Windows 10“

„WinZip“ (rekomenduojama)

Kaip aš galiu ištaisyti sugadintą archyvo failą

„WinZip“ yra populiariausias failų glaudinimo įrankis, kuris taip pat palaiko tokias naudingas funkcijas kaip failų bendrinimas, valdymas, apsauga ir atsarginių kopijų kūrimas.

Įrankiu galima bandyti pataisyti sugadintus failus, esančius tam tikrame archyvo faile, ar tai būtų .zip ar .zipx. Veiksmai yra tokie:

  1. Paieškos juostoje įveskite komandinę eilutę ir atidarykite kaip administratorių.
  2. Atsidariusiame dialogo lange įveskite šią komandą: C:Program FilesWinZipwzzip" -yf zipfile.zip
  3. Paspauskite „ Enter“ .

Norėdami padalyti arba išplėsti ZIP failą, naudokite šią komandą:C:Program FilesWinZipwzzip" -yfs zipfile.zip

Pastaba: pakeiskite raidę C naudodami atitinkamą įrenginio diską, kuriame yra „WinZip“ aplankas.

Naudodamas šią komandą, „WinZip“ sukurs naują „Zip“ failą su PATVIRTINTA priesaga failo pavadinime. Originalus ZIP failas nebus pakeistas. Naudojami tik pirminio ZIP failo duomenys.

FIXED Zip failas yra pasiekiamas, tačiau duomenys vis tiek gali būti sugadinti.

„WinZip“

„WinZip“

Naudokite šį populiarų įrankį svarbiems dideliems failams suspausti, dalytis, tvarkyti, apsaugoti slaptažodžiu ir sukurti atsarginę jų kopiją. Išbandykite nemokamai Apsilankykite svetainėje

„WinRAR“

pataisyti sugadintą archyvo failą„WinRAR“ yra viena populiariausių failų ištraukimo įrankių programinė įranga, naudojama visame pasaulyje, nes joje yra įvairių pažangių įrankių ir funkcijų. Ši programinė įranga taip pat gali būti naudojama taisant sugadintus ZIP ir RAR formatus.

„WinRAR“ į programinę įrangą įtraukia failų taisymo įrankį, kuris padeda ištaisyti sugadintą archyvą, ir tai labai rekomenduoja „Windows“ ataskaita. Veiksmai, kaip naudoti šią galingą naudingąją programą sugadintiems archyvo failams taisyti, yra šie:

  1. Paleiskite „WinRAR“, spustelėkite adreso juostą ir pasirinkite vietą, kurioje išsaugotas sugadintas failas.
  2. Spustelėkite sugadintą archyvo failą (RAR arba ZIP failą)
  3. Spustelėkite įrankio mygtuką taisyti ir pasirodžiusiame išskleidžiamajame sąraše pasirinkite remonto archyvą .
  4. Pasirodys naujas dialogas, pataisę failą, pasirinkite vietą, kurioje norite išsaugoti naują archyvą. Spustelėkite Gerai, kad išsaugotumėte nustatymus.
  5. Baigę taisymo procesą, eikite į aplanką, pasirinktą kaip naujo archyvo vieta, ir pasiekite pataisytą failą.

Arba galite ištaisyti sugadintus archyvo failus (ypač mažo dydžio sugadintus archyvo failus) naudodami spartųjį meniu. Štai kaip tai padaryti:

  1. Paleiskite „WinRAR“
  2. Pasirinkite sugadintą archyvo failą ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį
  3. Spustelėkite išskleidžiamuosius failus iškylančiame sparčiajame meniu
  4. Pereikite į meniu „ Ištraukimo kelias ir parinktys“ ir pasirinkite aplanką, kad išsaugotumėte išspaustus archyvus.
  5. Pažymėkite langelį, nurodantį, kad „ Įvairūs“ saugo sugadintus failus
  6. Spustelėkite Gerai, kad pradėtumėte ištraukimo procesą. Ekrane gali pasirodyti klaidų pranešimai; nepaisykite jų ir ištraukite archyvą.
  7. Patikrinkite išsaugotą aplanką, kuriame yra visi nepažeisti failai

Pastaba : Kai kuriais atvejais šis metodas veikia gerai, tačiau prieš pradedant taikyti archyvuotų failų taisymą, rekomenduojama išbandyti visus aukščiau išvardytus alternatyvius metodus.

⇒ Atsisiųskite „WinRAR“

„PowerArchiver“

pataisyti sugadintą archyvo failą„PowerArchiver Repair ZIP“ yra vienas iš paprastų, greitų ir efektyvių įrankių sugadintiems archyvo failams taisyti. Nepaisant nedidelio dydžio programinės įrangos yra pažangių funkcijų, todėl tai yra naudinga galimybė apsvarstyti.

Visas taisymo procesas yra gana paprastas, nes įrankyje yra supaprastinta vartotojo sąsaja, kuri padeda naujokams lengvai keisti mastelį per programą. Pats taisymo procesas yra greitas ir, svarbiausia, jis palaiko įvairius archyvuotų failų formatus.

Baigus taisymo procesą, naujas archyvo failas išsaugomas tame pačiame aplanke kaip ir sugadintas failas, kurį galima greitai pasiekti tolesniam naudojimui.

⇒ Atsisiųskite „PowerArchiver“

DiskInternals ZIP remontas

pataisyti sugadintą archyvo failą„DiskInternals Zip Repair“ įrankis yra patogus įrankis, padedantis atkurti duomenis ir archyvuotus failus. „Zip Repair“ įrankis yra nemokama programa, kurią išleido „DiskInternals“, ir garsėja savo galimybe atkurti sugadintus archyvo failus.

Ši programinė įranga yra nedidelio dydžio, o diegimas trunka kelias minutes. Vartotojo sąsaja yra supaprastinta, o norint atkurti sugadintą archyvuotą failą, reikia tik kelių paspaudimų, o programa automatizuoja atkūrimo procesą.

„DiskInternals Zip Repair“ gali ištaisyti kelias ZIP failų formas, o atkurti failai išsaugomi bet kurioje vartotojo pageidaujamoje vietoje. Šis įrankis praverčia atkuriant ZIP failus, kurie nėra didelio dydžio ir yra gana efektyvūs.

⇒ Atsisiųskite „DiskInternals ZIP Repair“

„Zip2Fix“

pataisyti sugadintą archyvo failą„Zip2Fix“ taip pat yra atkūrimo įrankis, kuris naudoja kitokį atkūrimo protokolą, kuris skiriasi nuo tradicinių metodų.

Šis galingas įrankis yra efektyvus, norint ištaisyti sugadintus archyvo failus, išgaunant gerus failus ir vėl juos užklijuojant į naują archyvą. Tai užtikrina, kad atkursite gerus sugadinto ar sugadinto ZIP failo aspektus.

Paleisti programą lengva padaryti naudojant paprastą vartotojo sąsają, nes jums reikia tik surasti sugadintą ZIP failą, paliekant programinę įrangą, kad automatiškai būtų pradėtas atkūrimo procesas.

„Zip2Fix“ yra idealus variantas, jei turite didelį ZIP failą ir ketinate atkurti geruosius failo aspektus, o ne visiškai atkurti.

⇒ Atsisiųskite „Zip2Fix“

Object Fix Zip

pataisyti sugadintą archyvo failą„Object Fix Zip“ yra populiariai naudojamas atkūrimo įrankis, skirtas taisyti sugadintus ar iš dalies sugadintus archyvuotus failus. Šis įrankis yra lengvai įdiegiamas paketas, kuriame yra pažangių algoritmų, leidžiančių ištaisyti sugadintus archyvo failus efektyvia programine įranga.

Be to, „Object Fix Zip“ naudoja keturių dalių procedūrą, kuri prasideda nuo failų, kuriuos reikia taisyti, pridėjimo per taisymo procesą. Be to, ši programinė įranga nurodo archyvo ypatybes vartotojams ir nurodo vietą, kur geriausia išsaugoti pataisytus failus.

Be to, „Object Fix Zip“ yra nemokama programa, kuri gali būti naudojama sugadintiems archyvo failams taisyti. Nepaisant daugybės funkcijų, svarbu pažymėti, kad jis kurį laiką nebuvo atnaujintas ir gali netikti didelių dydžių archyvams.

⇒ Atsisiųskite „Object Fix Zip“

Taigi tai būtų mūsų rekomendacijos.

Atminkite, kad nors ir galėsite pasiekti sugadintą archyvą naudodami vieną iš šių įrankių, gali būti, kad juose vis tiek yra sugadintas failas, kurį turėtumėte ištrinti ar nuskaityti naudodami antivirusinę programinę įrangą.

Jei turite klausimų, praneškite mums.

DUK: Sužinokite daugiau apie sugadintus archyvus

  • Kaip išskleisti sugadintą RAR failą?

Nors RAR formatas yra naudingas saugant ir dalijantis dokumentais, failai gali būti sugadinti. „WinRar“ yra specialus įrankis, skirtas tai išspręsti, ir mes tiksliai parodome, kaip juo naudotis.

  • Kaip išskleisti sugadintą ZIP failą?

Sugadinti failai visada yra didelė problema, nesvarbu, ar archyvuojami, ar ne. Mes turime keletą naudingų įrankių rekomendacijų, kurias galite naudoti saugiai sugadintiems failams išgauti ir taisyti.

  • Kaip sužinoti, kuris RAR failas yra sugadintas?

Yra keletas failų archyvavimo įrankių, kurie taip pat apima taisymo komandas. Kai kurie iš jų leidžia palyginti originalų ir pataisytą aplanką arba parodo, kuris failas yra sugadintas.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Spalio mėn., O atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo .