Kodėl „PayPal“ neleidžia man pašalinti banko? Štai sprendimas

„PayPal“ yra bene didžiausia ir žinomiausia mokėjimų internetu paslauga. Tačiau pastaraisiais metais vartotojai pradėjo ieškoti alternatyvų, nes „PayPal“ kai kuriems iš jų atrodo per didelis šurmulys.

Viena dažna problema, kylanti, kai vartotojai nori pašalinti banką, atrodo, vis dar nėra išspręsta. Nepaisant to, jei „PayPal“ neleis pašalinti banko, turime keletą rekomenduojamų dalykų.

Kaip pašalinti banką iš „PayPal“?

1. Įsitikinkite, kad visi mokėjimai jau apdoroti ir nėra laukiančių operacijų

Visiškai akivaizdu, kodėl „PayPal“ užkirstų kelią banko pašalinimui, jei visi atlikti mokėjimai nėra apdorojami ir yra laukiančių operacijų. Žinoma, daugumoje naudotojų ataskaitų matome, kad jie tikrai negali rasti nieko panašaus, tačiau raginame atlikti dvigubą patikrinimą.

Be to, įsitikinkite, kad visos prenumeratos yra atmestos. Tai gana svarbu. Pasirinkite Nustatymai (sraigtas), pasirinkite Mokėjimai ir tada Tvarkyti automatinius mokėjimus. Skiltyje „Aktyvūs mokėjimai“ turėtumėte atšaukti visas prenumeratas.

paypal nepašalins banko

Būtinai patikrinkite visas laukiančias operacijas ir, jei problema išlieka, būtinai susisiekite su palaikymo tarnyba.


Jei atsibodo „PayPal“, galite pašalinti sąskaitą vykdydami šias instrukcijas.


2. Susisiekite su palaikymo tarnyba

Dabar, jei pažvelgsite į palaikymo forumą, daugelis vartotojų yra labai pikti dėl to, kaip viską tvarko „PayPal“. Ir mes girdime jus, banko pašalinimo problema yra gana sekinanti. Tačiau mes išbandėme tai savo sąskaitoje ir galimybė pašalinti banką iš jūsų sąskaitos veikia gerai.

Dėl savo klientų apsaugos praktikos „PayPal“ automatiškai užkirs kelią banko pašalinimui. Kartais tai gali sukelti net mažiausias sandoris. Štai kodėl mes raginame jus viską ekrano kopijuoti ir dalintis jais su „PayPal“ palaikymo komanda. Tai galite padaryti per „Resolution Center“.

paypal nepašalins banko

Tikimės, kad tai padės jums išspręsti šią problemą. Jei radote būdą tai išspręsti, būtų malonu pasidalinti juo su kitais skaitytojais toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Susijusios istorijos, kurias turėtumėte patikrinti:

  • Kaip susieti „PayPal“ su banko sąskaita atlikdami kelis veiksmus
  • Kažkas nepavyko mūsų „PayPal“ klaidoje [Pataisyti]
  • Ką daryti, jei „Microsoft Store“ nepriima „PayPal“ mokėjimo