Geriausi automobilyje esantys „Wi-Fi“ įrenginiai, palaikantys ryšį kelyje

Jei ieškote „Wi-Fi“ automobilyje, kad galėtumėte palaikyti ryšį kelyje, dalijamės geriausiais septyniais, kuriuos galite naudoti dabar.

Dabar, kai pasaulis tapo skaitmeniniu, didėja poreikis palaikyti ryšį bet kur, nesvarbu, ar keliaujate, ar net atsipalaiduojate namuose.

Automobilių savininkams, ypač užstrigusiems eisme, praverčia „Wi-Fi“ automobilyje, kuris prieš naršydamas atima vargą, kai kreditą reikia paversti interneto rinkiniais. Yra keli būdai, kuriais galite naudotis „Wi-Fi“ automobilyje, įskaitant:

  • Išmaniojo telefono naudojimas

Tai yra labai populiaru, tačiau jūsų telefonas turi turėti galimybes tapti „Wi-Fi“ viešosios interneto prieigos tašku prieš jį naudojant automobilyje.

Tačiau tai gali būti ne pats geriausias pasirinkimas dėl didžiulio sunaudojamų duomenų kiekio, be to, išsikrauna akumuliatorius, o tai reiškia, kad važiuodami turite jį laikyti įkrautą.

  • Mobilus viešosios interneto prieigos taškas

Tai nedidelis maršrutizatorius, paprastai kvadrato ar stačiakampio formos, leidžiantis vienu metu prijungti kelis įrenginius.

Mobilus viešosios interneto prieigos taškas yra lankstus, nešiojamas ir taupo jūsų telefono duomenis bei akumuliatorių, nes naudoja kitą duomenų planą, tačiau tai reiškia, kad papildomos išlaidos kas mėnesį.

Tai gera alternatyva, jei jūsų automobilyje jau nėra įmontuoto „Wi-Fi“ automobilyje.

  • Belaidis maršrutizatorius

Tai galima įdiegti į automobilį, todėl nebereikia nuolat nešiotis mobiliojo viešosios interneto prieigos taško įrenginio. Tai yra brangiau, nors, kaip jūs turėtumėte jį nusipirkti, įdiekite jį, tada sumokėkite už maršrutizatoriaus duomenų planą.

  • Įtaisytas belaidis internetas

„Wi-Fi“ automobilyje, kuris jau įmontuotas jūsų automobilyje, yra geriausias dėl savo signalo stiprumo, taip pat dėl ​​to, kaip lengva juo naudotis, nes jums nereikia nieko nešiotis.

Tačiau jis naudojamas tik tada, kai esate automobilio viduje ar šalia jo. Be to, jūs tikrai turite būti intensyvus interneto vartotojas, jei norite mokėti už mėnesio abonementus.

Jei ieškote automobilyje esančio „Wi-Fi“ įrenginio ar mobiliojo ryšio taško, kurį galėsite naudoti savo kelyje, čia yra geriausi, kurie palaikys ryšį kelyje.


Norite naudoti planšetinį kompiuterį kaip „Wi-Fi“ viešosios interneto prieigos tašką? Peržiūrėkite šį paprastą vadovą ir atlikite tai tik atlikdami kelis veiksmus.


Kokius geriausius automobiliuose naudojamus „Wi-Fi“ įrenginius galiu įsigyti?

1. „Zubie“ automobilyje „Wi-Fi“

Zubie automobilyje belaidis internetas

Tai yra gana šaunus mobiliojo ryšio taškas, jei ieškote automobilio „Wi-Fi“ paslaugos.

Tarp privalumų „Zubie“ vartotojams siūlo prisijungti iki 10 įrenginių vienu metu, nereikia akumuliatorių ar įkroviklių, palaikydami ryšį 15 minučių po to, kai automobilis užges, jis yra greitas ir automatiškai įsijungia automobilyje .

Be šių pranašumų, „Zubie“ taip pat leidžia jums mėgautis kitais sujungtais automobilio privalumais, tokiais kaip:

  • Įspėjimai apie transporto priemonių būklę
  • Realaus laiko vietos stebėjimas
  • Techninės priežiūros planavimas ir priminimai
  • Įspėjimai ir pranešimai apie nesaugų vairavimą
  • Pinigus taupančios privilegijos
  • Prieiga iš išmaniųjų telefonų („iOS“, „Android“ ar žiniatinklio)

„Zubie“ automobilyje naudojamame „Wi-Fi“ įrenginyje mokamas vienkartinis mokestis, o vėliau mokami 10 USD per mėnesį.

Vis dėlto viešosios interneto prieigos tašką reikia suaktyvinti „Verizon“ duomenų plane ir jis nėra prieinamas neribotiems duomenų planams.

Naudodamiesi „Zubie“ galite važiuoti laimingi, atsisiųsti, perduoti srautu ir mėgautis mėgstamais filmais bei televizijos laidomis, paversti savo automobilį mobiliuoju ofisu ir net neatsilikti nuo šeimos bei draugų socialiniuose tinkluose.

Gauk Tai dabar


2. „Novatel Wireless“

„Novatel“ belaidis ryšys automobilio „Wi-Fi“

Šis „Verizon Jetpack“ mobilusis viešosios interneto prieigos taškas, parduodamas už labai prieinamą kainą, įvardijamas kaip greitas, efektyvus, efektyvus ir galintis vienu metu sujungti iki 10 4G „Wi-Fi“ palaikančių įrenginių ir penkis 3G įrenginius.

Jis suderinamas su „Windows“ ir kitomis operacinėmis sistemomis ir yra lengvas.

Gauk Tai dabar


3. „NETGEAR AC790-100EUS Aircard Wi-Fi“

Šis ypač greitas, mobilusis viešosios interneto prieigos taškas suteikia iki 11 valandų akumuliatoriaus veikimo laiką, iki 300 valandų budėjimo laiką ir leidžia bendrinti ryšius su iki 15 „Wi-Fi“ įgalinančių įrenginių. Jis taip pat siūlo saugų interneto ryšį, yra atrakintas ir suderinamas su 4G LTE.

Jį lengva naudoti ir netgi galima įkrauti telefono bateriją. Pirkdami „Netgear“ viešosios interneto prieigos tašką, be kitų elementų, gausite sieninį įkroviklį, USB laidą su „micro USB“ jungtimi, šuolio stiprinimo laidą ir diegimo vadovą.

Mėgaukitės puikiu „Wi-Fi“ automobilyje keliaudami ar net atostogaudami. Nereikia nieko diegti, tiesiog įjunkite maitinimą ir esate prisijungę!

Gauk Tai dabar

Redaktoriaus pastaba : jei jus domina daugelis kitų įrenginių, kurie gali suteikti prieigą prie interneto automobilyje, peržiūrėkite mūsų platų vadovų rinkinį.