NUSTATYTI: „Microsoft Store“ žaidimai nebus atsisiųsti iš „Windows 10“

  • Daugelis „Windows 10“ vartotojų mėgsta žaisti atsitiktinius žaidimus iš „Microsoft Store“, tačiau kartais žaidimai nebus atsisiųsti ir gausite pranešimą: Pabandykite dar kartą. Pažiūrėkime, ar galime tai išspręsti atlikdami toliau pateiktame vadove pateiktus veiksmus.
  • Ar naudojatės „Windows“ žaidimais? Mes taip pat! Pažvelkite į mūsų „Windows“ žaidimų skyrių.
  • Ar turite problemų su „Microsoft Store“? Mes skyrėme visą tai, kaip ištaisyti „Microsoft Store“ klaidų skyrių.
  • Norėdami rasti daugiau sprendimų, apsilankykite mūsų „Windows 10“ klaidų centre.
Negalima atsisiųsti „Windows 10“ žaidimų

Daugelis „Windows 10“ vartotojų mėgaujasi atsitiktiniais žaidimais iš „Microsoft Store“, tačiau kartais gali kilti problemų ir žaidimai nebus atsisiųsti.

Vartotojai taip pat praneša, kad bando dar kartą. Žr. Išsamią informaciją, kai bandote atsisiųsti žaidimus iš „Microsoft Store“, taigi pažiūrėkime, ar galime tai išspręsti.

„Microsoft Store“ yra esminis „Windows 10“ komponentas, tačiau daugelis vartotojų pranešė apie tam tikras problemas bandydami atsisiųsti „Microsoft Store“ žaidimus.

Kalbant apie „Microsoft Store“ problemas, pateikiame keletą dažniausiai pasitaikančių problemų, apie kurias pranešė vartotojai:

  • Negalite atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“ - kartais nieko negalėsite atsisiųsti iš „Windows“ parduotuvės. Tai gali būti problema ir, kad ją išspręstumėte, turite pakeisti naujų programų saugyklos vietą į savo sistemos diską.
  • „Windows 10“ parduotuvė neatsisiunčia programų - daugelis vartotojų pranešė, kad „Microsoft Store“ visiškai neatsisiunčia programų. Tai gali sukelti jūsų antivirusinė programa, todėl galbūt norėsite ją laikinai išjungti.
  • Negaliu įdiegti programų iš „Windows“ parduotuvės - tai yra dažna „Microsoft Store“ programos problema ir gali atsirasti dėl trečiųjų šalių programų. Norėdami išspręsti problemą, atlikite „Clean boot“ ir patikrinkite, ar nėra probleminių programų.
  • „Windows“ parduotuvė užstrigo atsisiųsdama - kartais jūsų žaidimai gali užstrigti atsisiunčiant. Tokiu atveju iš naujo nustatykite „Windows Update“ komponentus ir bandykite dar kartą. Jei problema vis dar išlieka, įdiekite naujausius naujinimus ir patikrinkite, ar tai padeda.

Kaip išspręsti žaidimų atsisiuntimo „Windows 10“ problemą?

1 sprendimas - išimkite SD arba „microSD“ kortelę arba įrašykite failus į C diską

Vartotojai praneša, kad ši problema kilo, kai įdėjo SD kortelę arba „microSD“ kortelę, todėl patartina patikrinti klaidą savo kortelėje.

  1. „File Explorer“ dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite SD kortelės diską, pasirinkite Ypatybės ir eikite į skirtuką Įrankiai .
  2. Spustelėkite Klaidų tikrinimas ir vykdykite instrukcijas.

Atlikus tą klaidą, 0x800700006 turėtų būti pašalinta.

Jei tai nepadeda, galbūt norėsite nustatyti, kad programos būtų įdiegtos į jūsų C diską, o ne į SD kortelę. Norėdami tai padaryti, vadovaukitės šiomis instrukcijomis:

  1. Paspauskite „ Windows“ klavišą + I, kad atidarytumėte programą „Nustatymai“ .
  2. Kai atsidarys programa „Nustatymai“ , eikite į sistemos skiltį.

    Negalima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“

  3. Kairiojoje srityje pasirinkite Saugykla . Dešiniojo lango skiltyje „ Daugiau saugyklos parametrų“ pasirinkite Keisti, kur bus išsaugotas naujas turinys .

    „Windows 10 Store“ neatsisiunčiamos programos

  4. Dabar nustatykite Naujos programos bus išsaugotos jūsų vietiniame standžiajame diske.

Tai atlikus, „Microsoft Store“ žaidimų problema turėtų būti visiškai išspręsta.

Jei tai nepadeda, kai kurie vartotojai praneša, kad jūsų atsisiuntimo vietos pakeitimas iš kompiuterio į SD kortelę ir atgal į kompiuterį veikia, todėl galbūt norėsite pabandyti tai padaryti.

2 sprendimas - patikrinkite antivirusinę programą

Negalima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“

Kartais antivirusinė programa gali trukdyti sistemai ir neleisti atsisiųsti „Microsoft Store“ žaidimų. Tačiau galbūt galėsite išspręsti šią problemą paprasčiausiai pakeisdami antivirusinius nustatymus.

Tiesiog išjunkite tam tikras antivirusines funkcijas, tokias kaip ugniasienės, ir patikrinkite, ar tai išsprendžia problemą.

Jei tai neveikia, galite visiškai išjungti antivirusinę programą ir patikrinti, ar tai padeda. Jei tai nepadeda, galite apsvarstyti galimybę pašalinti antivirusinę programą.

Vartotojai pranešė apie problemas, susijusias su „McAfee“ antivirusine programa, ir, anot jų, problemą išsprendė pašalinus antivirusinę programą.

Atminkite, kad ši problema neapsiriboja „McAfee“, o šią problemą gali sukelti ir kiti antivirusiniai įrankiai.

Jei pašalinus antivirusinę programą problema išspręsta, turėtumėte apsvarstyti galimybę pereiti prie naujos antivirusinės programos.

„Bitdefender“ yra galinga antivirusinė programa, kuri siūlo puikų saugumą, ir kadangi ji visiškai suderinama su „Windows 10“, tai jokiu būdu netrukdys jūsų sistemai.

3 sprendimas - iš naujo paleiskite „Windows Update“ paslaugas

Pasak vartotojų, kartais galite išspręsti „Windows“ parduotuvės problemą paprasčiausiai iš naujo nustatydami „Windows“ naujinimo paslaugas. Tai gana paprastas procesas, kurį galite padaryti atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Paspauskite „ Windows“ klavišą + X, kad atidarytumėte „Win + X“ meniu. Rezultatų sąraše pasirinkite „ Command Prompt“ (Administratorius) arba „ PowerShell“ (Administratorius) .
  2. Paleidus komandų eilutę, vykdykite šias komandas:
    • neto sustojimas wuauserv
    • grynojo stabdymo bitai
    • pervardyti c: \ windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
    • grynasis startas wuauserv
    • grynosios pradžios bitai

Tai padarę pabandykite dar kartą paleisti „Windows Store“ ir patikrinti, ar vis dar yra „Windows Store“ žaidimų problema.

4 sprendimas - įdiekite naujausius naujinimus

Jei kyla problemų atsisiunčiant „Microsoft Store“ žaidimus, problema gali būti susijusi su vienu iš trūkstamų naujinimų.

„Windows 10“ gali turėti keletą klaidų, tačiau „Microsoft“ dažniausiai jas pašalina išleisdama „Windows“ naujinį.

„Windows 10“ trūkstamus naujinimus įdiegia automatiškai, tačiau kartais galite praleisti atnaujinimą ar du. Tačiau visada galite rankiniu būdu patikrinti, ar yra naujinių, atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite programąNustatymai“ ir eikite į skyrių „ Atnaujinimas ir sauga“ .
  2. Spustelėkite mygtuką Ieškoti naujinimų .

Jei yra kokių nors naujinimų, jie bus automatiškai atsisiųsti fone ir įdiegti, kai tik paleisite iš naujo kompiuterį. Atnaujinę sistemą patikrinkite, ar problema vis dar išlieka.

5 sprendimas - atsijunkite nuo „Microsoft Store“

Pasak vartotojų, jei atsisiunčiant „Microsoft Store“ žaidimus kyla problemų, galbūt norėsite pabandyti atsijungti ir vėl prisijungti.

Kartais tai gali išspręsti „Microsoft Store“ problemą, todėl būtinai išbandykite. Norėdami atsijungti nuo „Microsoft Store“, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Paleiskite „ Microsoft Store“ .
  2. Spustelėkite vartotojo piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite savo paskyrą.

    Negalima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“

  3. Spustelėkite mygtuką Atsijungti .

    „Windows 10 Store“ neatsisiunčiamos programos

  4. Pasirinkite vartotojo piktogramą ir meniu pasirinkite Prisijungti .

    Negalima įdiegti programų iš „Windows“ parduotuvės

  5. Iš sąrašo pasirinkite savo paskyrą ir spustelėkite Tęsti .

    „Windows“ parduotuvė užstrigo atsisiųsdama

  6. Įveskite slaptažodį ir vėl būsite prisijungę prie „Microsoft Store“.

Atlikę šiuos pakeitimus, patikrinkite, ar „Windows Store“ žaidimų problema išspręsta.

6 sprendimas - atlikite „Clean boot“

Norėdami išspręsti „Microsoft Store Games“ problemą, kai kurie vartotojai rekomenduoja atlikti švarų įkrovą.

Kartais paleidimo programos gali trukdyti jūsų sistemai, o tai gali sukelti šią ir daugelį kitų problemų. Tačiau šias problemas galite išspręsti atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Paspauskite „ Windows“ klavišą + R ir įveskite msconfig . Paspauskite Enter arba spustelėkite Gerai .

    „Windows“ parduotuvė užstrigo atsisiųsdama

  2. Dabar pasirodys sistemos konfigūracijos langas. Eikite į skirtuką Paslaugos ir pažymėkite Slėpti visas „Microsoft“ paslaugas . Dabar spustelėkite Išjungti viską .

    Negalima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“

  3. Eikite į skirtuką „ Startup “ ir spustelėkite „ Open Task Manager“ .

    „Windows 10 Store“ neatsisiunčiamos programos

  4. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite pirmąjį sąrašo elementą ir meniu pasirinkite Išjungti . Pakartokite šį veiksmą visiems sąrašo elementams.

    Negalima įdiegti programų iš „Windows“ parduotuvės

  5. Dabar uždarykite „ Task Manager“ ir grįžkite į sistemos konfigūracijos langą. Spustelėkite Taikyti ir Gerai, kad išsaugotumėte pakeitimus. Iš naujo paleiskite kompiuterį.

    „Windows“ parduotuvė užstrigo atsisiųsdama

Kai kompiuteris bus paleistas iš naujo, patikrinkite, ar problema vis dar išlieka. Jei ne, tai beveik neabejotina, kad ją sukėlė viena iš neįgaliųjų programų ar paslaugų.

Jei norite sužinoti, kuri programa buvo priežastis, įjunkite išjungtas programas ir paslaugas po vieną arba grupėmis.

Radę probleminę programą, pašalinkite ją ir patikrinkite, ar tai išsprendžia jūsų problemą.

7 sprendimas - sukurkite naują vartotojo abonementą

Jei negalite atsisiųsti „Windows Store“ žaidimų, problema gali būti jūsų vartotojo paskyra. Vartotojo paskyra kartais gali būti sugadinta, o tai gali sukelti šią ir daugelį kitų problemų.

Norėdami išspręsti problemą, patariama sukurti naują vartotojo abonementą. Tai galite padaryti atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite programąNustatymai“ ir eikite į skyrių „ Paskyros“ .

    Negalima įdiegti programų iš „Windows“ parduotuvės

  2. Kairiojoje srityje eikite į „ Šeima ir kiti žmonės “. Dešinėje srityje pasirinkite Pridėti ką nors kitą prie šio kompiuterio .

    „Windows“ parduotuvė užstrigo atsisiųsdama

  3. Pasirinkite Neturiu šio asmens prisijungimo informacijos .

    Negalima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“

  4. Dabar pasirinkite Pridėti vartotoją be „ Microsoft“ paskyros .

    „Windows 10 Store“ neatsisiunčiamos programos

  5. Įveskite norimą vartotojo vardą ir spustelėkite Pirmyn .

    Negalima įdiegti programų iš „Windows“ parduotuvės

Sukūrę naują vartotojo abonementą, pereikite prie jo ir patikrinkite, ar problema vis dar išlieka.

Jei ši problema neturi įtakos naujai paskyrai, gali tekti perkelti asmeninius failus į ją ir pradėti ją naudoti vietoj senos paskyros.

8 sprendimas - atlikite sistemos atkūrimą

Jei kyla problemų su „Microsoft Store Games“, galbūt galėsite išspręsti šią problemą atlikdami sistemos atkūrimą.

Dėl šios funkcijos galite lengvai atkurti kompiuterio ankstesnę būseną ir išspręsti daugelį problemų, įskaitant šią. Norėdami atkurti kompiuterį, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Paspauskite „ Windows“ klavišą + S ir įveskite sistemos atkūrimą . Meniu pasirinkite Sukurti atkūrimo tašką .

    „Windows 10 Store“ neatsisiunčiamos programos

  2. Kai atsidaro sistemos apsaugos langas, pasirinkite Sistemos atkūrimas .

    Negalima įdiegti programų iš „Windows“ parduotuvės

  3. Dabar bus atidarytas sistemos atkūrimo langas. Spustelėkite Pirmyn .

    „Windows“ parduotuvė užstrigo atsisiųsdama

  4. Jei yra, pažymėkite Rodyti daugiau atkūrimo taškų . Pasirinkite norimą atkūrimo tašką ir spustelėkite Pirmyn .

    Negalima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ „Windows 10“

  5. Vykdykite ekrane pateiktas instrukcijas, kad atkurtumėte sistemą.

Atkurę sistemą patikrinkite, ar problema vis dar išlieka.

Negalėjimas atsisiųsti „Microsoft Store“ žaidimų gali būti didelė problema daugeliui vartotojų, tačiau tikimės, kad jums pavyko išspręsti problemą vienu iš mūsų sprendimų.

DUK: Skaitykite daugiau apie „Microsoft Store“ žaidimus

  • Kaip pataisyti „Microsoft Store“ programų atsisiuntimą?
Pirmiausia turėtumėte naudoti „Microsoft Store“ programų trikčių šalinimo įrankį. Jei tai neišsprendžia jūsų problemos, turime puikų vadovą, kuris padės išspręsti šią problemą.
  • Kaip atkurti „Microsoft Store“ sistemoje „Windows 10“?
Norėdami atkurti „Microsoft Store“, galite naudoti „PowerShell“. Čia yra puikus vadovas, kaip atgauti „Microsoft Store“.
  • Kaip atsisiųsti programas iš „Windows 10“ parduotuvės?

„Microsoft Store“ spustelėkite skirtuką Programos arba Žaidimai. Norėdami pamatyti daugiau elementų, eilutės pabaigoje pasirinkite Rodyti visus. Pasirinkite norimą atsisiųsti programą ar žaidimą ir pasirinkite Gauti.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Liepos mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Kovo mėn., Siekiant šviežumo, tikslumo ir išsamumo.