NUSTATYTI: „MTG“ arenoje įvyko lemtinga klaida „GC GetThreadContext“

  • „Magic: The Gathering“ yra viena žinomiausių pasaulyje internetinių TCG.
  • Žemiau pateiktame vadove bus parodyta, ką daryti, kai įvyko „GetThreadContext“ klaida.
  • Jei norite sužinoti daugiau apie žaidimų taisymą, apsilankykite mūsų žaidimų trikčių šalinimo centre.
  • Avid žaidėjai taip pat turėtų apsilankyti mūsų specialioje žaidimų skiltyje, kur rasite daugiau puikių vadovų.
mtg arena neteisinga komandinės eilutės klaida

„Magic: The Gathering Arena“ yra skaitmeninė kortų žaidimo „Magic: The Gathering“ versija. Žaidimas sulaukė teigiamų atsiliepimų nuo tada, kai buvo paleistas „Microsoft Windows“.

Tačiau žmonės iškėlė keletą problemų dėl klaidų, kurios atsiranda paleidimo metu ar žaidimo metu. Toliau pateiksime keletą sprendimų, kaip atsikratyti lemtingos klaidos GC „GetThreadContext nepavyko“ klaidos pranešime.


Kaip pašalinti „ GetThreadContext“ nepavyko  klaidą „MTG“ arenoje?

1. Išjunkite arba pašalinkite „FACEIT Client“.

„FACEIT“ yra sprendimas klientams ir serveriams, kurio tikslas - aptikti internetinių žaidimų ar programinės įrangos apgaulę, kuri galėtų padėti žaidėjams pažeisti taisykles žaidimo metu.

Jei jis įdiegtas jūsų sistemoje, paprasčiausiai išjunkite jį ir pabandykite paleisti „MTG Arena“. Jei problema išlieka, pašalinkite „FACEIT“ klientą, perkraukite kompiuterį ir bandykite dar kartą.

Šį kartą turėtumėte sulaukti daugiau sėkmės.


2. Įtraukite „MTG Arena“ į savo antivirusinių išimčių sąrašą.

Antivirusas-bendras vaizdas

Kaip ir daugeliu kitų atvejų, kalbant apie saugumo sprendimus, jie taip pat gali trukdyti visiškai teisėtoms programoms. Vartotojai pranešė, kad atnaujinus antivirusinę programinę įrangą staiga pasirodė lemtinga klaida „GC GetThreadContext“.

Kai kuriems iš jų tai buvo taip paprasta, kaip įtraukti MTG areną į jų išimčių sąrašą. Deja, tai neveikia visą laiką. Gali tekti kreiptis į kitą saugos programinę įrangą.


Ieškote patikimo antivirusinio įrankio? Peržiūrėkite šį išsamų straipsnį, kuriame rasite geriausius mūsų pasirinkimus!


3. „Windows 10“ išjunkite „MTG Arena“ DEP.

  1. Atidarykite „ Control Panel“ , eikite į „ System“ ir kairiajame viršutiniame kampe spustelėkite „ Advanced system settings “.system-advanced-system-settings
  2. Dabar sistemos savybių langas turėtų būti atidarytas.
  3. Eikite į skirtuką Išplėstinė ir srityje „ Našumas“ spustelėkite Nustatymai  .„System-advancedsettings“ - „Advanced-performance“
  4. Į spektaklio  lange, eikite į duomenų apdorojimo apsauga  kortelėje
  5. Būtinai pažymėkite Įjungti DEP visose programose, išskyrus tas, kurias pasirenku, ir spustelėkite mygtuką Pridėti .duomenų vykdymo-prevencijos skirtukas
  6. Atlikdami šį paskutinį veiksmą, turite pereiti prie programos vykdomojo failo, jį pasirinkti ir tada spustelėkite Taikyti .
    • „MTG Arena“ DEP neturėtų kelti problemų.

Nors paprastai DEP neturi įtakos naujesnių programų veikimui, negalime jo neįtraukti iš savo sprendimų rinkinio. Norėdami išjungti „MTG Arena“ DEP, atlikite anksčiau išvardytus veiksmus.

Tai yra taisymai, padedantys žaidėjams pašalinti erzinančią lemtingą klaidą „GC GetThreadContext“, kuri nepavyko MTG arenoje.

Praneškite mums, kuris iš aukščiau išvardytų sprendimų padėjo išspręsti MTG problemą, palikdamas mums pranešimą toliau pateiktame komentarų skyriuje.


DUK: Sužinokite daugiau apie „Magic: The Gathering Arena“

  • Kas yra „Magic: The Gathering Arena“?

„Magic: The Gathering Arena“ yra vienas populiariausių pasaulyje internetinių kolekcionuojamų kortų žaidimų, kurio pagrindas - „Magic: The Gathering“ franšizė.

  • Ar norint žaisti „Magic: The Gathering Arena“ reikia galingo kompiuterio?

„MTG Arena“ yra labai atlaidus, kalbant apie sistemos reikalavimus. Tačiau jei norite sklandžios žaidimo patirties, taip pat galite apsvarstyti galimybę atnaujinti žaidimų aparatinę įrangą.

  • Ar „MTG Arena“ geresnė už „Hearthstone“?

Viskas priklauso nuo asmeninio skonio. Tačiau jei jums iškyla problemų bandant paleisti „Hearthstone“, visada galite laikyti „MTG“ areną kaip puikią alternatyvą.