Geriausi „VCE to PDF Converter“ įrankiai, skirti „Windows 10“

  • „Visual CertExam Suite“ yra egzaminų treniruoklis, skirtas pasirengti sertifikavimo egzaminams. Todėl VCE yra failo plėtinys, naudojamas kartu su „Visual CertExam Suite“.
  • Norite naudoti vieną iš didžiausių „VCE to PDF Converter“ įrankių, skirtų „Windows 10“? Konvertuoti VCE į PDF yra puikus pasirinkimas.
  • Nepaisant to, niekas neatitinka „Adobe Acrobat“ galios ieškant patikimo PDF keitiklio.
  • Nepamirškite, kad geriausi programinės įrangos įrankiai gali suteikti džiaugsmo jūsų skaitmeniniame gyvenime. Mūsų programinės įrangos centras laukia, kol bus rastas.
„VCE to PDF“ keitiklio įrankiai, skirti „Windows 10“

Naudoti VCE failo plėtinį ne visada yra praktiška, nes norint pasiekti failus reikia „Visual CertExam“ rinkinio, o ne visuose kompiuteriuose jis įdiegtas.

Bet jei jums reikia pasiekti VCE failus, yra vienas geresnis būdas tai padaryti - konvertuoti į PDF. Ir norint konvertuoti VCE į PDF sistemoje „Windows 10“, jums reikės VCE į PDF konversijos įrankio.

VCE yra failo plėtinys, kurį mes susiejame su „Visual CertExam Suite“. Šis simuliatorius naudoja daugelį pirmaujančių bendrovių IT sertifikatams gauti.

Šis įrankis yra gana naudingas ir įprastiems vartotojams, nes leidžia jiems sukurti egzaminų aplinką, kad ir kur jie būtų.

Konvertuodami VCE failą, galėsite jį pasiekti praktiškai bet kuriame įrenginyje, bendrinti su kitais arba laikyti debesyje. Konvertuoti VCE į PDF gali atrodyti sudėtinga užduotis, tačiau tai toli gražu ne tai.

Yra daugybė internetinių ir neprisijungusių įrankių, leidžiančių konvertuoti VCE į PDF. Mes sukūrėme geriausių VCE į PDF keitiklių įrankių sąrašą, kurį galite naudoti savo tyrimo failams konvertuoti vos per kelias akimirkas.

Taigi, patikrinkite mūsų sąrašą ir išsirinkite jums geriausią VCE keitiklį.


Trumpas patarimas :

Niekas neatitinka „Adobe Acrobat“ galios, kai reikia kurti, konvertuoti, redaguoti ir siųsti PDF failus.

Jums tikriausiai nesvetimas faktas, kad pakeitus PDF failus į „Microsoft Office“ formatus, jį naudojant veikia kaip vėjelis. Tačiau jis taip pat veikia kaip puikus VCE į PDF keitiklio sprendimas.

„Adobe Acrobat“ yra daug daugiau nei tik tai. Failų palyginimai, redaguojamos nuskaitytos lentelės ir failų sujungimas į vieną PDF yra pasiekiami vartotojams, norintiems paprastumo ir efektyvumo.

Atsisiųskite „Adobe Acrobat“


Reklama

Koks geriausias „Windows 10“ VCE – PDF keitiklis?

doPDF

dopdf langai

„doPDF“ yra puikus įrankis konvertuoti įvairius failų tipus į PDF, įskaitant VCE. Kai įdiegiate „doPDF“ į savo kompiuterį, jis veikia kaip virtualus spausdintuvas, kurį galite naudoti „spausdindami“ PDF failus.

Kai tik įdiegsite jį savo kompiuteryje, jis bus rodomas jūsų spausdintuvų ir faksų sąraše, taip pat visose programose.

Norėdami konvertuoti VCE failus į PDF naudodami „doPDF“, jums iš tikrųjų reikės dar vieno įrankio, vadinamo „ VCE Designer“ . Iš esmės tai yra VCE grotuvas, leidžiantis peržiūrėti ir spausdinti VCE failus.


Norite sukurti redaguojamas PDF formas? Peržiūrėkite šį sąrašą su geriausiais įrankiais, kurie gali jums padėti tai padaryti.


Taigi, įdiegę „doPDF“ ir „VCE Designer“ savo kompiuteryje, atidarykite norimą konvertuoti VCE failą naudodami „VCE Designer“, eikite į Failas> Spausdinti, pasirinkite virtualų „doPDF“ spausdintuvą, vykdykite tolesnes ekrane pateikiamas instrukcijas ir VCE failą paverskite PDF formatu per kelias sekundes.

Tiek „doPDF“, tiek „VCE Designer“ galima įsigyti nemokamai ir juos galite atsisiųsti iš šių nuorodų:

Atsisiųskite „doPDF“

Atsisiųskite „VCE Designer“

Konvertuoti VCE į PDF

konvertuoti vce į pdf langus

Tai yra vienas iš geriausių internetinių keitiklių, leidžiančių VCE failus paversti PDF failais. Tačiau jis nesiūlo nemokamų paslaugų, nes už kiekvieną konversiją mokama 3,99 USD.

Taigi, jei nenorite mokėti už savo VCE failų konvertavimą, turėtumėte apsvarstyti galimybę naudoti šį įrankį.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai apsilankyti jų svetainėje, įkelti savo VCE failą, nusipirkti paslaugą ir nurodyti savo el. Pašto adresą. Kai tik atliksite mokėjimą, naujai konvertuotas PDF failas bus išsiųstas jūsų el. Pašto adresu.

Svetainėje dažnai siūlomi riboto laikotarpio pasiūlymai, pvz., Nemokama 2-oji konversija ir kt. Atsižvelgiant į tai, kad yra ir kitų mokamų paslaugų, kurios ima daugiau mokesčių, tai iš tikrųjų yra geriausias pasirinkimas.

Bet jei nenorite mokėti už failų konvertavimą, būtinai patikrinkite kitus šio sąrašo įrankius.

Eikite į Konvertuoti VCE į PDF

VCE į PDF

vce į pdf langus

VCE į PDF yra bene greičiausias būdas konvertuoti savo VCE failus į PDF. Tai nemokama programinė įranga, kuri jūsų kietajame diske užima labai mažai, todėl jums tereikia ją įdiegti ir pradėti konvertuoti.

Įrankis kuo paprastesnis, tiesiog suraskite VCE failą ir iš karto jį konvertuokite. VCE to PDF taip pat reikia, kad jūsų kompiuteryje būtų įdiegtas „VCE Designer“, todėl turėkite tai omenyje.


Norite redaguoti PDF failus juos konvertuodami? Tai galite padaryti naudodami šio naudingo straipsnio įrankį.


Nepainiokite VCE su PDF su to paties pavadinimo internetiniu įrankiu. Internetinis įrankis taip pat gali būti tinkamas keitiklis, tačiau jis leidžia nemokamai konvertuoti ribotą skaičių VCE failų.

Gaukite VCE į PDF

„VCEPlus“

vceplus langai

„VCEPlus“ yra internetinis įrankis, kuris nemokamai konvertuoja VCE failus į PDF. Tai yra vienas iš geriausių internetinių įrankių failams konvertuoti, nes leidžia nemokamai konvertuoti neribotą failų skaičių.

Tačiau „VCEPlus“ nėra momentinis įrankis, nes baigti konversiją reikia 12–24 valandų.

„VCEPlus“ naudojimas gali būti šiek tiek sudėtingas ir reikalauja daugiau pastangų nei naudojant kitus šio sąrašo įrankius.

Kad galėtumėte konvertuoti VCE failą naudodami „VCEPlus“, turite įkelti tą failą į bet kurią debesų paslaugą („OneDrive“, „Google“ diską, „Dropbox“ ir kt.), Nusiųsti nuorodą į tą failą „VCEPlus“, o už jo esantys vaikinai atsiųs jums el. Pabaigę PDF failą.

Taigi, jei jums nereikia, kad jūsų VCE failai būtų nedelsiant konvertuojami, galite suteikti VCEPlus nuotrauką.

Naudokite „VCEPlus“

MielasPDF

cutepdf langai

„CutePDF“ veikia kaip virtualus PDF spausdintuvas, kaip ir „doPDF“. Jums tereikia jį atsisiųsti, įdiegti į savo kompiuterį ir jis bus rodomas kartu su kitais spausdintuvais.

„CutePDF“ taip pat reikalingas „VCE Designer“, o spausdinimo procedūra yra tokia pati kaip ir „doPDF“.

Tiesiog atidarote norimą konvertuoti VCE failą naudodami „VCE Designer“, eikite į „Print“, pasirinkite „CutePDF“ ir failas bus konvertuotas.

Gaukite „CutePDF“


Viskas apie mūsų geriausių „Windows“ VCE į PDF keitiklių sąrašą.

Ką manote apie šiuos pasirinkimus? Ar yra koks nors VCE į PDF keitiklio įrankis, kurį norite įtraukti į sąrašą? Praneškite mums toliau pateiktose pastabose.

DUK: Sužinokite daugiau apie VCE failus / VCE egzaminų treniruoklius

  • Kas yra VCE failo plėtinys?

VCE reiškia „Visual CertExam“ ir paprastai tai yra failo plėtinys, naudojamas kartu su „Visual CertExam Suite“.

  • Kaip konvertuoti VCE failą į PDF?

Norėdami konvertuoti VCE failą į PDF, nedvejodami naudokite vieną iš geriausių įrankių, pateiktų šiame skirtame sąraše. „Adobe Acrobat“ ir „doPDF“ yra puikus pasirinkimas.

  • Kas yra VCE egzaminų treniruoklis?

„VCE Exam Simulator“ gali būti apibrėžiamas kaip bandomasis variklis, skirtas IT sertifikavimo egzaminams ruošti.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Rugsėjo mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn.