Geriausi pigiausi HDMI monitoriai, kuriuos galima įsigyti [2020 m. Vadovas]

pigiausi HDMI monitoriai

Suradus pigiausius monitorius su HDMI prievadais, neturėtų kilti daug rūpesčių, kai turite tokių draugų kaip mes, kurie turi jūsų nugarą.

Monitoriaus su HDMI prievadu turėjimas yra tas, kad šių prievadų populiarumas ir paplitimas didėja. Tai reiškia, kad jų galite rasti naujesniuose kompiuteriuose, taip pat medijos leistuvuose.

Dienos pabaigoje skaičiuojama nauda, ​​kurią vartotojai gaus iš HDMI sąsajos.

Vienas iš privalumų yra tas, kad jis leidžia siųsti ir vaizdo, ir garso įrašus tuo pačiu kabeliu, ypač jei jūsų monitoriuje yra įmontuoti garsiakalbiai.

Jei neturite HDMI prievado, turėtumėte vėl pasiekti savo piniginę ir išleisti papildomų pinigų, kad gautumėte kabelį ar jungtį, todėl geriausia įsigyti monitorių, kuriame jau yra HDMI prievadai.

Pastaba : pasiūlymai gali keistis. Kartais paspaudus pirkimo mygtuką kai kurie pasiūlymai, išvardyti mūsų vadovuose, gali nebebūti pasiekiami. Taigi, paskubėkite ir griebkite juos, kol jie karšti.

Reklama

Kokie yra pigiausi monitoriai su HDMI?

„SCEPTER E“ serija (rekomenduojama)

Pigiausi monitoriai su HDMI

Šis monitorius yra su HDMI, DVI arba VGA prievadais, beje, gerai, jei jį gausite su HDMI prievadu, nes labai greitai - pasak kompiuterio ekranų gamintojų - DVI ir VGA prievadai bus išmesti ir pakeisti HDMI ir „DisplayPort“ prievadai.

„Scepter E“ serijos monitoriuje yra įmontuoti dvigubi garsiakalbiai, todėl jūs gaunate dvigubą HDMI prievado ir garsiakalbių pranašumą, kad iš tikrųjų galėtumėte siųsti vaizdo ir garso įrašus tuo pačiu kabeliu.


Jei jums reikia geriausio HDMI kabelio, kad galėtumėte naudoti savo naują monitorių, patikrinkite mūsų geriausius pasirinkimus čia.


Šio monitoriaus skiriamoji geba yra 1600 × 1900, didelio kontrasto 5000000: 1 santykis, todėl gaunami ryškesni tiek šviesių, tiek tamsesnių kontrastai.

Jo ekranas yra šviesos diodas, o tai reiškia, kad gausite įvairių spalvų ekraną, įspūdingą vaizdo kokybę su ryškiomis spalvomis ir ryškiai aiškius vaizdus.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Jis yra visiškai suderinamas su „Windows“ ir yra paruoštas montuoti su savo VESA sienos tvirtinimo raštu, kuris leidžia montuoti monitorių, kaip norite, ant sienos ir pastatyti jį savo žiūrėjimo malonumui.

Jis iš tikrųjų gali pakreipti 15 laipsnių atgal ir 5 laipsnius į priekį, todėl jūs pasirenkate, kaip norite, kad jis sėdėtų ant sienos.

„HP PAVILION“ monitorius

Pigiausi monitoriai su HDMI

HP prekės ženklas yra vienas didžiausių monitorių kategorijoje.

Kaip patikimas ir geriausias trijų geriausių monitorių prekės ženklas, HP taip pat turi pigiausius monitorius su HDMI, o „HP Pavilion“ yra tik vienas iš geriausių, kuriuos galite gauti kainos ir kokybės santykiu.

Monitorius yra 21,5 colių, 1920 x 1080 raiška, 2 milijonai pikselių, o tai reiškia krištolo skaidrumo, ryškią vaizdo kokybę, be to, jame yra HDMI ir VGA prievadai.

Tai taip pat yra ekologiška, nes pasižymi gyvsidabrio neturinčia LED apšvietimo funkcija, taip pat dėl ​​mažo halogeno dizaino ir stiklo be arseno, todėl jis ne tik užtikrina kokybišką ekraną, bet ir energijos vartojimo efektyvumą.

Jis taip pat pateikiamas su IPS skydų technologija, aptakiu ir itin plonu dizainu bei patikimu HP prekės ženklo veikimu, kad visa tai apgaubtų.

  • Pirkite dabar „Amazon“

„ASUS VS228-H“

Pigiausi monitoriai su HDMI

ASUS prekės ženklas yra žinomas dėl savo novatoriškumo ir estetikos. Su monitoriais šis prekės ženklas siūlo skirtingas kainas nuo vidutinio iki aukščiausio lygio, todėl tikrai yra kažkas kiekvienam.

Šis monitorius yra vienas iš pigiausių monitorių su HDMI ASUS šeimoje.

Jis turi ploną dizainą, su 21,5 colio pločio LED ekranu, taip pat turi HDMI sąsają, kuri dėl savo „Smart View“ technologijos yra optimizuota siekiant užtikrinti geriausią vaizdo ir spalvų kokybę.


Tu žaidėjas? Patikrinkite geriausius „G-Sync“ monitorius su HDMI šiame nuostabiame straipsnyje.


Tai dar ne viskas, šiame monitoriuje taip pat naudojama „Splendid Video Intelligence“ technologija, kuri optimizuoja vaizdo įrašų našumą ir pagerina jūsų vaizdo kokybę, kad būtų užtikrinta spalva, ryškumas, ryškumas ir kontrastas.

Jis taip pat turi „Kensington Lock Lock“ funkciją ir yra suderinamas su sienomis dėl savo VESA tvirtinimo konstrukcijos.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Naudodami šį monitorių gausite visą 1080p HD palaikymą, taip pat galite iš anksto nustatyti vaizdo režimus 6 skirtingiems ekranams, kai jums patinka žiūrėti iš šio švarios išvaizdos monitoriaus.

Kadangi tai yra ASUS monitorius, galite mėgautis 3 metų garantija ir greito pakeitimo paslauga, teikiama kartu su šiuo apdovanojimų pelniusiu monitoriumi.

  • Redaktoriaus pastaba: jei jus domina kiti monitoriai, peržiūrėkite mūsų platų vadovų rinkinį.

„ASUS VE228-H“

Pigiausi monitoriai su HDMI

Kaip ir ASUS VS228-H monitorius, šis ASUS monitorius taip pat nenuvilia.

Jis taip pat turi ploną dizainą, 1920 × 1080 skiriamąją gebą, tačiau jis turi įmontuotą garsiakalbį ir HDMI prievadus, kad galėtumėte vaizdo ir garso įrašus perkelti tuo pačiu kabeliu.

Jo kontrasto santykis yra 10000000: 1, skirtingai nei kiti monitoriai, o tai reiškia, kad pamatysite natūralios kokybės ekraną, tarsi nešiojate 3D akinius.


Jus domina išlenktas monitorius, kad patirtis būtų visapusiškesnė? Peržiūrėkite šį sąrašą su geriausiais.


Jis taip pat yra ekologiškas, nes jo LED apšviestoje plokštėje nėra gyvsidabrio.

„ASUS“ prekės ženklas turi panašių savybių daugumoje savo monitorių, tačiau būtent šis pavogia tai, ką turėdamas nuostabių funkcijų, ypač turėdamas įmontuotus garsiakalbius vienoje pakuotėje, turi šis.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Jūs taip pat galėsite mėgautis 3 metų garantija ir greito pakeitimo paslauga, teikiama kartu su šiuo apdovanojimų pelniusiu monitoriumi.

AOC

Pigiausi monitoriai su HDMI

AOC prekės ženklas taip pat turi gerą vardą, tačiau siūlo platų ekraną, standartinius monitorius.

Be šios funkcijos, šis konkretus yra vienas iš pigiausių monitorių su HDMI AOC diapazone ir turi 24 colių ekraną su 1920 × 1080 raiška bei HDMI prievadais.

Jis taip pat montuojamas ant sienos su VESA dizainu. Tačiau naudodamiesi šiuo garsiakalbiu jūs negaunate, todėl gali tekti juos pirkti atskirai.

Jis taip pat turi garso įvesties / išvesties liniją aukštos kokybės vaizdo ir garso įrašams.

Ekrane LCD ekrane pateikiama 16,7 milijono spalvų, kontrasto santykis 20000000: 1 - tai labai įspūdinga tokiam monitoriui kaip šis.

  • Pirkite dabar „Amazon“

„Acer SB220Q“ HDMI monitorius

„Acer“ HDMI monitorius

Geriausiai išsaugojome paskutiniams. Šis ypač plonas 21,5 colių „Full HD“ (1920 x 1080) „IPS“ monitorius siūlo įspūdingą grafiką nepriversdamas išlaužyti banko.

Tai puikiai tinka tiek pramogoms, tiek žaidimams. Monitorius taip pat yra labai greitas dėl „AMD Radeon FreeSync“ technologijos, kuri užtikrina greitą 4ms atsako laiką.


Ieškote belaidžio įkrovimo monitoriaus? Peržiūrėkite šį straipsnį su geriausiais, kuriuos galite nusipirkti.


Geriausia šio monitoriaus dalis yra ta, kad jis atrodo ir elgiasi kaip brangus. Taigi, tai puikus pasiūlymas: jūs gaunate aukštos kokybės įrenginį už labai draugišką kainą.

Pirkite dabar iš „Amazon“

Ko ieškoti gerame monitoriuje?

Monitoriaus įsigijimas reiškia ne tik tai, kad turite ką nors peržiūrėti visiems savo skaitmeniniams dalykams, bet ir yra keletas kitų veiksnių, į kuriuos turite atsižvelgti prieš pirkdami.

Kai kurie veiksniai apima (bet neapsiriboja) šiuos dalykus:

  • Ryšiai:  patikrinkite, ar monitoriaus periferiniuose įrenginiuose nėra kelių prievadų.
  • Žiūrėjimo kampai : Jei monitorių naudojate daugeliui žmonių, žiūrėjimo kampas yra svarbus, todėl raskite tokį, kuris nesumažintų vaizdo, kai žiūrite skirtingais kampais. Kuo didesnis žiūrėjimo kampas, tuo geriau jums.
  • Koregavimai: jei negalite lengvai atsitiktinai pakreipti monitoriaus aukštyn arba žemyn, turite patikrinti kitus. Monitoriai turi būti lankstūs ne tik pakreipti, bet ir reguliuoti kontrastą bei ryškumą, turėtų būti lengvai prieinami ir atlikti.
  • Blizganti arba matinė danga: monitoriaus ekranas yra didelis dalykas, ypač jei jis turi antirefleksinių savybių, kurios yra susijusios su jūsų pasirinktu apdailos tipu. Blizgus yra geriau nei matinis, todėl prieš pirkdami patikrinkite ekraną esant labai ryškiai.
  • Garantija: tai yra svarbiausias prioritetas daugeliui, jei ne visiems vartotojams. Patikrinkite, ar nėra monitorių, kuriems suteikiama ilga garantija, taip pat detalių ir darbo. Be to, patikrinkite, ar nepažeista taškų politika.

Ar radote mėgstamiausią pasirinkimą iš šių pigiausių monitorių su HDMI? Praneškite mums savo pasirinkimą toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Šis konkretus sąrašas yra mūsų didesnio geriausių  monitorių pasiūlymų,  kuriuos galite rasti, dalis. Taip pat galite patikrinti mūsų specialų „Juodojo penktadienio“ centrą, kuriame rasite techninius pasiūlymus.


PAŽIŪRĖKITE, KĄ GALI BŪTI Įdomu:

  • 7 geriausi „4K“ monitoriai, skirti „Windows 10“ vartotojams
  • 5 geriausi verslo monitoriai, skirti sklandžiai vykdyti jūsų pristatymus
  • Geriausi 2019 m. Kompiuterio monitoriai, kurie tikrai verti pinigų

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Lapkričio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas dėl šviežumo ir tikslumo.