„iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ sistemoje „Windows 10“

Net jei „iPhone“ įrenginyje naudojate „iCloud“ nuotraukoms, muzikai, vaizdo įrašams ir dokumentams saugoti, retkarčiais turėsite jį prijungti ir prie savo kompiuterio.

Taigi, jei naudojate „Windows 10“ asmeninį kompiuterį ir negalite jo prijungti prie „iPhone“, nesate vieniši, nes žmonės praneša apie šią problemą nuo pat sistemos paleidimo.

Parengėme keletą problemų, susijusių su „iPhone“ ir „Windows 10“ prijungimu, sprendimo ir tikimės, kad tai bus naudinga, jei taip pat susidursite su šia problema.

Ką daryti, jei „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ sistemoje „Windows 10“?

Negalėjimas prijungti „iPhone“ prie kompiuterio gali būti didelė problema, tačiau vartotojai taip pat pranešė apie šias problemas:

  • „iPhone“ nerodomas „iTunes Windows 10“ - vartotojų teigimu, „iPhone“ aptiko jų „iPhone“, tačiau jie apskritai negali prieiti prie „iTunes“.
  • „iPhone“ neprisijungs prie „iTunes“ neteisingo atsakymo . Kartais naudodami „iTunes“ galite gauti klaidingą atsakymo klaidos pranešimą. Jei kyla ši problema, būtinai išbandykite vieną iš mūsų sprendimų.
  • „iTunes“ neatpažįsta „iPhone 7“, „iPhone 6s“, „iPhone 5“, „iPhone 4“, „iPhone 3GS“ - daugelis vartotojų pranešė apie šią problemą savo kompiuteryje, ir, jų teigimu, ši problema gali paveikti beveik bet kurį „iPhone“ modelį.
  • „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ atkūrimo režimo, „WiFi“ - keli vartotojai pranešė apie šią problemą naudodami atkūrimo režimą arba „Wi-Fi“ savo „iPhone“. Tai gali būti didelė problema, nes apskritai negalėsite pasiekti savo failų.
  • „iTunes iPhone“ operacijos laikas baigėsi, nerodomas, nebus sinchronizuojamas - „iTunes“ gali kilti įvairių problemų, ir daugelis pranešė, kad jų „iPhone“ nerodomas ir sinchronizuojamas su „iTunes“.
  • „iTunes iPhone“ vis atsijungia, negalima rasti - keli vartotojai pranešė, kad jų „iPhone“ vis atjungiamas. Kai kuriais rimtais atvejais „iPhone“ iš viso negali rasti „iTunes“.
  • „iTunes iPhone“ nerodomas, neaptiktas - tai yra dažnos „iPhone“ ir „iTunes“ problemos. Daugelis vartotojų pranešė, kad jų „iPhone“ nerodomas, tačiau kai kuriais atvejais jūsų „iPhone“ gali būti neaptinkama.

1 sprendimas - patikrinkite, ar veikia „Apple Mobile Device Support“

„Apple Mobile Device Support“ yra programinė įranga, reikalinga sinchronizuoti kompiuterio „iTunes“ ir „iPod“ ar „iPhone“.

Taigi, jei ši programinė įranga neveikia tinkamai, ryšys tarp įrenginių negalimas. Ši programinė įranga įdiegta kartu su „iTunes“, todėl nereikia jos įdiegti atskirai.

Norėdami įsitikinti, kad „Apple Mobile Device Support“ veikia tinkamai, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Eikite į „ Search“ , įveskite services.msc ir atidarykite „ Services“ .

    „iPhone“ nerodomas „iTunes Windows 10“

  2. Suraskite „ Apple Mobile Device Service“ , dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ją ir pasirinkite Ypatybės .

    „iPhone“ neprisijungs prie netinkamo „iTunes“ atsakymo

  3. Įsitikinkite, kad paleisties tipas nustatytas kaip automatinis , o paslaugos būsena nustatyta į „ Veikia“ .

    „iTunes“ neatpažįsta „iPhone 6“

  4. Iš naujo paleiskite kompiuterį ir vėl bandykite prijungti „iPhone“ prie „Windows 10“ kompiuterio.

Jei vis tiek negalite sujungti dviejų įrenginių, išbandykite keletą toliau išvardytų sprendimų.


„iPhone“ automatinis paleidimas neveikia „Windows 10“? Nesijaudinkite, mes turime jums tinkamą sprendimą.


2 sprendimas - atnaujinkite tvarkykles

Yra du būdai, kaip atnaujinti „iPhone“ tvarkykles „Windows 10“ kompiuteryje. Pirma, mes bandysime lengviau, reguliariai:

  1. Eikite į „Search“, įveskite „ device manager“ ir atidarykite „ Device Manager“ .

    „iTunes iPhone“ neaptiktas

  2. Suraskite „Apple iPhone“ ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį. Pasirinkite Atnaujinti tvarkyklę.

    „iPhone“ nerodomas „iTunes Windows 10“

  3. Norėdami ieškoti atnaujintos tvarkyklės programinės įrangos, pasirinkite Ieškoti automatiškai .

    „iPhone“ neprisijungs prie netinkamo „iTunes“ atsakymo

  4. Palaukite, kol diegimo programa įdiegs visus reikalingus naujinimus, jei tokių yra.

„Windows“ negali automatiškai rasti ir atsisiųsti naujų tvarkyklių? Nesijaudinkite, mes jus aprėpėme.


Jei vis tiek negalite prijungti „iPhone“, pabandykite antrą būdą:

  1. Prijunkite „iPhone“ prie „Windows 10“ kompiuterio ir palaukite, kol pasirodys Saugiai pašalinkite aparatinę įrangą ir pašalinkite laikmenos piktogramą (jei piktograma nerodoma, išbandykite kitą USB prievadą).
  2. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite piktogramą ir pasirinkite Atidaryti įrenginius ir spausdintuvus .
  3. Dalyje Nenurodytas raskite savo „iPhone“ įrenginį.
  4. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį ir pasirinkite Ypatybės.
  5. Eikite į Aparatūra> Ypatybės> Tvarkyklė .
  6. Pasirinkite Atnaujinti tvarkyklę .
  7. Dabar pasirinkite Pasirinkti naršyti mano kompiuteryje ieškant tvarkyklių programinės įrangos.

    Baigėsi „iTunes iPhone“ operacijos laikas

  8. Įveskite C: Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Support į vairuotojams skirta šioje vietoje paieška . Pažymėkite parinktį Įtraukti poaplankius ir spustelėkite Pirmyn .

    Nepavyksta rasti „iTunes iPhone“

  9. Trūkstami tvarkyklės dabar bus automatiškai įdiegti.

Ar žinojote, kad dauguma „Windows 10“ vartotojų turi pasenusias tvarkykles? Naudokitės šiuo vadovu, būkite žingsnis į priekį.


Automatiškai atnaujinti tvarkykles (siūloma)

Saugiausias būdas atnaujinti tvarkykles „Windows“ kompiuteryje yra naudojant automatinį įrankį. Mes primygtinai rekomenduojame „Tweakbit“ tvarkyklės atnaujinimo įrankį.

Tai automatiškai identifikuoja kiekvieną jūsų kompiuterio įrenginį ir suderina jį su naujausiomis tvarkyklių versijomis iš plačios internetinės duomenų bazės. Tuomet tvarkykles galima atnaujinti paketais arba po vieną, nereikalaujant, kad vartotojas priimtų bet kokius sudėtingus sprendimus procese.

Štai kaip tai veikia:

    1. Atsisiųskite ir įdiekite „ TweakBit“ tvarkyklės atnaujinimo priemonętvarkyklės atnaujinimo paleidimo langas
    2. Įdiegus programą, kompiuteris pradės automatiškai ieškoti pasenusių tvarkyklių. „Driver Updater“ patikrins jūsų įdiegtų tvarkyklių versijas pagal naujausių versijų debesų duomenų bazę ir rekomenduos tinkamai atnaujinti. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai palaukti, kol bus baigtas nuskaitymas.

      „tweakbit“ tvarkyklės atnaujinimo priemonės, nuskaitymo tvarkyklės „Windows 10“

    3. Baigę nuskaityti, gausite visų jūsų kompiuteryje rastų tvarkyklių ataskaitą. Peržiūrėkite sąrašą ir pažiūrėkite, ar norite atnaujinti kiekvieną tvarkyklę atskirai, ar visas iš karto. Norėdami atnaujinti vieną tvarkyklę vienu metu, spustelėkite nuorodą „Atnaujinti tvarkyklę“ šalia tvarkyklės pavadinimo. Arba tiesiog spustelėkite mygtuką „Atnaujinti viską“ apačioje, kad automatiškai įdiegtumėte visus rekomenduojamus naujinimus.

      Automatiškai atnaujinti baigta

      Pastaba: Kai kuriuos tvarkykles reikia įdiegti keliais žingsniais, todėl turėsite kelis kartus paspausti mygtuką „Atnaujinti“, kol bus įdiegti visi jo komponentai.

Atsakomybės apribojimas : kai kurios šio įrankio funkcijos nėra nemokamos.


3 sprendimas - išjunkite VPN

Kai kurie vartotojai taip pat sako, kad negalėdami prijungti „iPhone“ įrenginių prie „Windows 10“ kompiuterio, kai įjungtas VPN. Taigi, norėdami išspręsti problemą, pabandysime išjungti „VPN“ jūsų „iPhone“ įrenginyje.

Norėdami išjungti „VPN“ „iPhone“, atlikite šiuos veiksmus:

  1. „  IPhone“ įrenginyje atidarykite „  Nustatymai “.
  2. Palieskite „  General“.
  3. Palieskite VPN
  4. Bakstelėkite  Ištrinti profilį.
  5. Dar kartą paliesdami „ Ištrinti“,  patvirtinkite, kad norite ištrinti šį profilį

Jums reikia gero nešiojamojo kompiuterio ir „iPhone“ VPN, kuris nekeltų jokių problemų? Peržiūrėkite šį sąrašą, pasirinkdami geriausius pasirinkimus.


4 sprendimas - iš naujo įdiekite „iTunes“

Galiausiai, jei naudojate senesnę „iTunes“ versiją, yra tikimybė, kad ji nesuderinama su „Windows 10“.

Taigi, įsitikinkite, kad kompiuteryje įdiegta naujausia „iTunes“ versija (tai taip pat reiškia naujausią „Apple Mobile Device Support“ versiją).

Iš šios nuorodos galite atsisiųsti naujausią „iTunes“ versiją, o kaip ją įdiegti, galite sužinoti iš toliau pateiktos nuorodos.


Sužinokite, kaip įdiegti, atnaujinti ir naudoti „iTunes“ sistemoje „Windows 10“, vadovaudamiesi šiuo specialiuoju vadovu.


5 sprendimas - įdiekite „Media Feature Pack“

Daugelis vartotojų pranešė, kad „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ savo kompiuteryje. Jei kyla ši problema, problema gali būti susijusi su trūkstamu „Media Feature Pack“.

Šios funkcijos trūksta N ir KN „Windows“ versijose, tačiau ją galite lengvai įdiegti patys. Norėdami tai padaryti, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Eikite į „Media Feature Pack“ atsisiuntimo puslapį.
  2. Spustelėkite mygtuką Atsisiųsti .

    „iTunes iPhone“ vis atsijungia

  3. Pasirinkite x64 arba x86 versiją, priklausomai nuo naudojamos sistemos, ir spustelėkite Pirmyn .

    „iTunes iPhone“ nerodomas

  4. Atsisiuntę šį įrankį, įdiekite jį.

Įdiegus „Media Feature Pack“, problema turėtų būti visiškai išspręsta.


6 sprendimas - įsitikinkite, kad jūsų „iPhone“ yra atrakintas

Jei „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ jūsų kompiuteryje, problema gali būti ta, kad jūsų „iPhone“ yra užrakintas. Tai tik nedidelė problema, ir norint ją išspręsti, tiesiog reikia atrakinti „iPhone“ ekraną prieš prijungiant jį prie kompiuterio.

Paprasčiausiai atrakinkite „iPhone“ ir USB kabeliu prijunkite jį prie kompiuterio. Po to, kai „iPhone“ bus atrakintas, „iTunes“ turėtų sugebėti jį atpažinti be jokių problemų.


7 sprendimas - prijunkite „iPhone“ prie USB 2.0 prievado

Keletas vartotojų pranešė, kad „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ savo „Windows 10“ kompiuteryje. Pasak vartotojų, problema yra USB 3.0 prievadas. Nors USB 3.0 yra greitesnis, daugelis vartotojų pranešė apie problemas prijungdami prie jo „iPhone“.

Jei kyla ši problema, tiesiog prijunkite „iOS“ įrenginį prie kompiuterio USB 2.0 prievado ir problema turėtų būti išspręsta. Atminkite, kad USB 2.0 siūlo mažesnį perdavimo greitį, tačiau jis turėtų atpažinti jūsų „iPhone“ be jokių problemų.

Nedaug vartotojų pranešė, kad kitų USB įrenginių atjungimas nuo kompiuterio taip pat gali padėti išspręsti šią problemą. Jei naudojate USB šakotuvą, atjunkite įrenginį nuo jo ir prijunkite tiesiogiai prie kompiuterio.


„Windows 10“ neatpažįsta jūsų USB 3.0 prievadų? Peržiūrėkite šį išsamų vadovą ir greitai išspręskite problemą.


8 sprendimas - patikrinkite kabelį

Daugelis vartotojų pranešė, kad „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ savo kompiuteryje. Pasak jų, problema gali būti jūsų USB laidas. Vartotojai, pranešantys, kad naudojant trečiosios šalies kabelį gali kilti ši problema.

Jei turite šią problemą, būtinai pakeiskite kabelį ir patikrinkite, ar tai išsprendžia problemą. Vartotojai pranešė, kad įkrovimui gali naudoti trečiųjų šalių kabelius, tačiau negali jų naudoti failams perduoti.

Norėdami išspręsti šią problemą, pabandykite naudoti originalų „iPhone“ kabelį ir patikrinkite, ar tai išsprendžia problemą.


9 sprendimas - iš naujo įdiekite „iPhone“ tvarkykles

Jei „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“, galite pabandyti iš naujo įdiegti jo tvarkykles. Tai gana paprasta ir tai galite padaryti atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Prijunkite „iPhone“ prie kompiuterio.
  2. Dabar paspauskite „ Windows“ klavišą + X, kad atidarytumėte „Win + X“ meniu. Iš sąrašo pasirinkite „ Device Manager“ .

    „iTunes“ neatpažįsta „iPhone 7“

  3. Sąraše suraskite „iOS“ įrenginį ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį. Dabar meniu pasirinkite Pašalinti įrenginį .

    „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ atkūrimo režimo

  4. Jei įmanoma, pažymėkite Ištrinti šio įrenginio tvarkyklės programinę įrangą ir spustelėkite mygtuką Pašalinti .

    Baigėsi „iTunes iPhone“ operacijos laikas

Ištrynę tvarkyklę, tiesiog prijunkite „iOS“ įrenginį ir „Windows 10“ iš naujo įdiegs trūkstamus tvarkykles. Tai padarius, jūsų „iPhone“ turėtų būti atpažintas.


10 sprendimas - įdiekite naujausius naujinimus

Jei kyla problemų dėl „iPhone“, galbūt norėsite įdiegti naujausius „Windows“ naujinimus. Kartais „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“, nes trūksta tam tikrų tvarkyklių arba jie yra pasenę, tačiau galite lengvai tai išspręsti įdiegdami trūkstamus naujinimus.

Pagal numatytuosius nustatymus „Windows 10“ automatiškai įdiegia trūkstamus naujinimus, tačiau taip pat galite juos įdiegti rankiniu būdu atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite programą „Nustatymai“. Tai galite padaryti greitai paspausdami „ Windows“ klavišą + I spartųjį klavišą.
  2. Kai Nustatymai programa atidaro, pereikite prie Update ir saugumas .

    „iTunes“ neatpažįsta „iPhone“ atkūrimo režimo

  3. Dabar spustelėkite mygtuką Ieškoti naujinimų .

„Windows“ dabar patikrins, ar yra galimų naujinimų, ir juos įdiegs. Įdiegę naujinimus, patikrinkite, ar problema išspręsta.

Jei negalite atidaryti programos „Nustatymai“, peržiūrėkite šį straipsnį, kad išspręstumėte problemą.


Ar kyla problemų atnaujinant „Windows“? Peržiūrėkite šį vadovą, kuris padės greitai juos išspręsti.


11 sprendimas - iš naujo nustatyti vietą ir privatumą

Pasak vartotojų, šią problemą galite išspręsti paprasčiausiai iš naujo nustatydami „iPhone“ vietos ir privatumo nustatymus. Norėdami tai padaryti, atlikite šiuos paprastus veiksmus:

  1. Eikite į „ Settings“> „General“ .
  2. Dabar pasirinkite Reset .
  3. Pasirinkite Reset Location and Privacy .
  4. Jūsų gali būti paprašyta įvesti savo kodą. Tai atlikę bakstelėkite Reset Settings .

Iš naujo nustatę vietos ir privatumo nustatymus, problema turėtų būti išspręsta.

Viskas apie tai, kad bent vienas iš šių sprendimų išsprendė problemą daugumai vartotojų, kurie susidūrė su problema prijungdami savo „iPhone“ ir „Windows 10“ įrenginius.

Jei turite kokių nors pasiūlymų ar klausimų, tiesiog užrašykite juos toliau pateiktame komentarų skyriuje.

TAIP PAT SKAITYKITE:

  • Pataisymas: „iTunes“ nebus įdiegta „Windows 10“
  • Kaip ištaisyti klaidą 126 „iTunes nebuvo tinkamai įdiegta“ „Windows 10“
  • NUSTATYTI: „iTunes“ sukelia didelį procesoriaus naudojimą sistemoje „Windows“
  • Tai yra būdas sustabdyti „iTunes“ atidarymą, kai „iPhone“ yra prijungtas prie kompiuterio
  • NUSTATYTI: Trūksta „iTunes SyncServer.dll“

Redaktoriaus pastaba : Šis pranešimas iš pradžių buvo paskelbtas 2016 m. Vasario mėn. Ir nuo to laiko buvo visiškai atnaujintas ir atnaujintas dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo.