„Chrome“ laukia galimų lizdų? Štai kaip tai išspręsti

  • Kalbant apie interneto naršykles, „Google Chrome“ yra pirmoji, kuri ateina į kiekvieno galvą.
  • Kalbant apie problemas, kai kurie vartotojai pranešė, kad laukiama, kol „Chrome“ pasiekiama galimų lizdų klaida. Štai kaip tai išspręsti.
  • Jūsų naršyklė yra jūsų vartai į internetą, tačiau jis neveikia vienas. „Windows“ lizdai taip pat padeda pasiekti internetą. Jei jų dingsta, greitai peržiūrėkite šį „Winsocks“ paieškos vadovą.
  • Būtinai patikrinkite „Chrome“ centrą ir ieškokite naudingesnių straipsnių.
„Google Chrome“

Pagal numatytuosius nustatymus „Google Chrome“ ar bet kuri kita naršyklė, pagrįsta „Chromium“, leidžia bet kuriuo metu atidaryti iki 6 ryšius vienu metu.

Problema kyla, jei vartotojas vienu metu perduoda kelis daugialypės terpės failus iš daugiau nei šešių laikmenų ir garso žymių, o tai gali sukelti klaidą.

Kai vartotojas naudoja daugiau nei šešis ryšius, 7-asis ryšys tiesiog neveiks, kol atsivers vienas iš lizdų. Tai gali sukelti laukimo prieinamų lizdų klaidą „Chrome“.

Ar „Google Chrome“ kabo, kai transliuojama laikmena, kai pasirodo klaida Laukiant galimų lizdų ? Geriausias būdas ją išspręsti yra nedelsiant naudoti trečiųjų šalių garso įrankius.

Jie neturi apribojimų taikydami efektus. Arba galite išbandyti „Opera“ naršyklę. Taip pat galite priversti atidaryti lizdus.

Skaitykite išsamiai apie toliau pateiktus sprendimus.

Kaip aš galiu ištaisyti lizdo klaidas „Chrome“?

  1. Perjunkite į „Opera“
  2. Išbandykite trečiųjų šalių garso įrankius
  3. Jėga atidarykite lizdus
  4. Išvalykite naršyklės talpyklą ir slapukus

1. Perjunkite į „Opera“

Jei nesate įpratę tam naudoti trečiųjų šalių įrankių, galite pabandyti perjungti į kitą naršyklę, kuriai reikalinga mažiau išteklių nei „Chrome“.

„Opera“ yra į privatumą orientuota naršyklė, kuri yra ir greita, ir turtinga funkcijų. Ypač kalbant apie medijos srautą, kur ši „Chromium“ pagrindu sukurta naršyklė tikrai šviečia.

Priežastis, kodėl „Opera“ turi tokį svertą šioje konkrečioje srityje, daugiausia yra dėl jos integruoto VPN įrankio, kuris leidžia srautiniu būdu perduoti turinį iš bet kurios vietos, sumaniai apeinant geografinius apribojimus.

Nereikia nė sakyti, kad naudojant VPN suteikiamos papildomos privilegijos, pavyzdžiui, padidinta privatumo ir tapatybės apsauga.

Atlikusi pilną remontą, „Opera“ savo išskirtiniu dizainu, saugumu ir privatumu jau pralenkia visas pagrindines naršykles.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Visiškai pritaikoma vartotojo sąsaja su temomis, režimais, šoninės juostos ekranu ir klaviatūros deriniu
  • Turbo režimas dar labiau padidina greitį
  • Integruotas „Adblocker“, skirtas pašalinti trukdžius, optimizuoti tinklalapių įkėlimo laiką ir supaprastinti naršymo patirtį
  • Integruotas VPN įrankis, skirtas anonimizuoti jūsų naršymą ir atblokuoti geografiškai riboto turinio blokavimą
  • Integruotas momentinių vaizdų įrankis, skirtas lengvai užfiksuoti ekraną
  • Tinkinama darbo eiga ir darbo vietos su tiesioginių pranešimų ir socialinės žiniasklaidos programomis, tokiomis kaip „Twitter“, „Facebook“ ar „Instagram“, kad galėtumėte kalbėtis, tyrinėti ir palaikyti ryšį su naujausiomis naujienomis nepalikdami naršyklės langų
Opera

Opera

Iš naujo įsivaizduokite srautą naudodami galingiausią naršyklę: greitesnį, geresnį, 100% privatų ir be skelbimų. Nemokamai apsilankykite svetainėje

2. Išbandykite trečiųjų šalių garso įrankius

„SoundJS“

Jei bandote įkelti ar leisti daugybę garso efektų ir muzikos takelių, pabandykite naudoti trečiųjų šalių įrankius, pvz., „Web Audio API“ ir „SoundJS“.

  • „Web Audio API“ - tai „Mozilla“ projektas ir suteikia galingą ir universalią sistemą muzikai valdyti internete. Kūrėjai gali pasirinkti pridėti garso efektus, garso šaltinius, erdvinius efektus, taip pat sukurti garso vizualizaciją.
  • „SoundJS“ - tai populiari „JavaScript“ biblioteka, teikianti paprastą API. Kartu su galingomis funkcijomis „SoundJS“ leidžia dirbti su žiniatinklio garsu. Tai leidžia kūrėjams pridėti kelių naršyklių garsus prie žaidimų ir kitų projektų.

3. Jėga atidarykite lizdus

  1. Atidarykite „Chrome“ ir adreso juostoje įveskite šią komandą ir paspauskite „Enter“.

    „Chrome“: // net-internal 

    „Edge“: // „net-internals“ (jei naudojate „Edge“)

  2. Kairiojoje srityje spustelėkite skirtuką „ Lizdai “.

    Nuplaunamų lizdų baseinai

  3. Dabar spustelėkite mygtuką „ Flush Socket Pools “.

Uždarykite „Google Chrome“ ir paleiskite ją iš naujo. Patikrinkite, ar klaida išspręsta.


4. Išvalykite naršyklės talpyklą ir slapukus

  1. Paleiskite „Google Chrome“. Spustelėkite meniu piktogramą ir pasirinkite Nustatymai.
  2. Slinkite žemyn į privatumo ir saugos skyrių .
  3. Spustelėkite Išvalyti naršymo duomenis .
  4. Pasirinkite laiko intervalą, tada pažymėkite parinktį Slapukai ir kiti svetainės duomenys bei talpyklos vaizdai ir failai .
  5. Spustelėkite mygtuką Išvalyti duomenis, kad išvalytumėte pakeitimus.

    Išvalyti naršymo duomenis - „Chrome“

  6. Palaukite, kol „Chrome“ išvalys duomenis. Išeikite iš naujo ir paleiskite „Chrome“ bei patikrinkite, ar nėra patobulinimų.

Tikimės, kad mūsų sprendimai padėjo jums išspręsti „Chrome“ laukiant galimų lizdų klaidos.

DUK: Sužinokite daugiau apie „Google Chrome“

  • Kaip praplauti „Chrome“ lizdą?

Eikite į chrome: // net-internals / # dns ir spustelėkite mygtuką Išvalyti pagrindinio kompiuterio talpyklą . Dabar eikite į chrome: // net-internals / # sockets ir spustelėkite Uždaryti tuščiąja eiga ir „ Flush“ lizdų telkinius .

  • Kaip pataisyti laukiant galimų lizdų?

Pabandykite priversti atidaryti „Chrome“ lizdus arba išvalyti talpyklą ir slapukus. Jei norite, galite naudoti specializuotą įrankį, kad išvalytumėte naršymo istoriją.

  • Ar „Chrome“ turi savo DNS talpyklą?

Taip, „Google Chrome“ turi savo DNS talpyklą, kuri turėtų padėti pagreitinti naršymą.

  • Ar turėtumėte išvalyti DNS talpyklą?

Išvalius DNS talpyklą, bus pašalinti visi aplankytų svetainių įrašai, todėl naudinga tai padaryti, ypač jei jums rūpi jūsų privatumas.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2020 m. Balandžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn.