9 geriausia žaidimų įrašymo programinė įranga, skirta „Windows 10“

  • Tiesioginis vaizdo žaidimų srautas yra tendencingas, o žaidėjai tiesiog negali jo gauti pakankamai.
  • Jei norite pasidalinti geriausiomis žaidimo akimirkomis su savo bendraamžiais, patikrinkite šią geriausią „Windows“ žaidimų įrašymo programinę įrangą.
  • Naršykite daugiau parinkčių mūsų ekrano įrašymo centre.
  • Nepraleiskite mūsų žaidimų vadovų, kuriuose rasite naujausius leidimus ir visus patarimus, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas žaidėjas.
juodas ekranas žaidžiant

Tiesioginių vaizdo žaidimų srautai yra klestinti pramonė, todėl pastaraisiais metais „YouTube Gaming“ ir „Twitch“ labai padaugėjo naujų tiesioginių žaidimų transliuotojų ir žiūrovų.

Tačiau tiesioginiam srautui reikalingas spartus ir stabilus interneto ryšys, taip pat daugybė pralaidumo, kuris daugeliui vis dar yra neperkama prabanga.

Viena alternatyva tiesioginiam žaidimų srautui yra įrašytų žaidimų įkėlimas į „YouTube“ ir kitas srautinio perdavimo paslaugas. Skirtingai nuo tiesioginio srauto, galite ne tik redaguoti įrašytą žaidimą prieš įkeldami, bet ir nereikia greito interneto ryšio su daugybe prieinamų pralaidumų.

Žaidimai kompiuteriu yra susiję su dalijimusi, tačiau tam reikia tinkamos „Windows 10“ žaidimų įrašymo programinės įrangos. Taigi, jei ieškote būdų, kaip įrašyti savo žaidimą ir padaryti įspūdį savo draugui ar auditorijai „YouTube“, jums tereikia šio vadovo. .

Mes sukūrėme geriausios „Windows 10“ žaidimų įrašymo programinės įrangos sąrašą, kad galėtumėte kuo geriau praleisti laiką tobulindami žaidimų įgūdžius.

Reklama

9 geriausia įrašymo programinė įranga, kuri nesumažina FPS

„Icecream“ ekrano įrašymo įrenginys (rekomenduojama)

Ekrano įrašymo įrenginys „Icecream“ gali skambėti ne taip skaniai, kaip tikroji dykuma, tačiau tai, ką jis siūlo, yra galingos ekrano įrašymo funkcijos, kad būtų galima užfiksuoti žaidimą kompiuteryje.

Be žaidimų, jis taip pat gali būti naudojamas internetiniams seminarams, vaizdo pokalbiams, garso įrašams ir beveik viskam įrašyti ekrane.

„Icecream Screen Recorder“ turi lengvai naudojamą sąsają, prie kurios galima priprasti be išankstinių žinių apie įrankį.

Vartotojai gali pradėti įrašinėti spustelėję mygtuką. Pasirinkus sritį, galite užfiksuoti visą ekraną ar konkrečias dalis pagal savo poreikius.

Integruotas redaktorius leidžia apkirpti sukurtus vaizdo įrašus, konvertuoti failus į skirtingus formatus, pridėti anotacijas ir žymes kartu su vandens ženklais.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Kelių platformų palaikymas
  • Įrašykite iš interneto kameros ir ekrano vienu metu
  • Integruotas vaizdo įrašų rengyklė, skirta apkarpyti klipus ir pagreitinti veiksmus aukštyn arba žemyn
  • Intuityvi vartotojo sąsaja
  • Konvertuokite įrašytus vaizdo įrašus į bet kokį formatą
  • Palaiko pelės paspaudimo animacijos efektus
  • Galingos „shareware“ funkcijos, leidžiančios lengvai dalytis žaidimu su bendraamžiais
„Icecream“ ekrano įrašymo įrenginys

„Icecream“ ekrano įrašymo įrenginys

Užfiksuokite savo žaidimą ir patobulinkite jį iki tobulumo, prieš pasidalindami juo su visu pasauliu! Nemokamai apsilankykite svetainėje

⇒   Atsisiųskite „Icecream Screen Recorder for Windows“ čia


Pakelkite savo žaidimą į naują dimensiją naudodami šias geriausias nešiojamųjų kompiuterių žaidimų ausines!


„Bandicam“

„Bandicam“ geriausia „YouTube“ žaidimų įrašymo programinė įranga

„Bandicam“ yra vienas populiariausių „Windows“ skirtų žaidimų įrašymo įrankių.

Pirmiausia, vartotojo sąsaja nesukels jokių problemų naršant. Galite įrašyti vaizdo įrašus 4K „Ultra HD“ raiška ir užfiksuoti iki 144 kadrų per sekundę vaizdo įrašus.

Vaizdo glaudinimas naudojant „Bandicam“ veikia realiuoju laiku, išlaikant beveik 90% vaizdo kokybę.

Įrašytus failus galima išsaugoti AVI ir MP4 formatais. Galite įrašyti atskirus garso ir vaizdo srautus iš žaidimo ir mikrofono, kad sukurtumėte tobulą pusiausvyrą tarp redagavimo lentelės.

HDMI įvesties parinktis leidžia įrašyti žaidimą iš „Xbox“ ir „PlayStation“ įrenginių. Nustatymuose galite toliau tinkinti sparčiuosius klavišus, rodyti pelės žymeklį, pridėti pelės paspaudimo efektą ir pridėti internetinės kameros perdangą.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Intuityvi vartotojo sąsaja
  • Vienalaikis internetinės kameros ir ekrano įrašymas
  • Įrašyti vidinį ir išorinį garsą
  • Įrašykite žaidimą 4K Ultra HD / 144 FPS greičiu
  • Tiesiogiai įkelkite į „YouTube“
  • Palaiko įrašymą „Xbox“, „PlayStation“, išmaniajame telefone, IPTV ir kt
„Bandicam“

„Bandicam“

Užfiksuokite bet kokį judesį savo kompiuterio ekrane ir pateikite jį kaip aukštos kokybės vaizdo įrašą naudodami šį lengvą ekrano įrašymo įrenginį! Nemokamai apsilankykite svetainėje

 Atsisiųskite dabar „Bandicam“, skirtą „Windows“ 


Patikrinkite šiuos geriausius žaidimų monitorius, kad tobulintumėte žaidimą!


FBX - žaidimų registratorius

„FBX“ žaidimų registratorius, skirtas „Windows 10“

„FBX“ žaidimų registratorius yra nemokamas žaidimų registratorius, skirtas „Windows 10“ kompiuteriams, ir siūlo visas pagrindines žaidimų įrašymo funkcijas, kurių galite tikėtis iš profesionalių įrankių.

FBX gali įrašyti žaidimą 144 kadrų per sekundę greičiu ir ne daugiau kaip 1440p „Quad HD“ raiškos vaizdo įrašuose.

Naudoti FBX yra lengva, tačiau norint įdiegti, reikia įdiegti vartotojo registraciją po įdiegimo. FBX žaidimų savirašis veikia tik su vaizdo žaidimais, todėl negalėsite įrašyti kitų dalykų ekrane.

Nustatymų skirtuke galite pasirinkti vaizdo kodavimo įrenginį (programinę / techninę įrangą), pasirinkti FPS, vaizdo skiriamąją gebą, garso parinktis, kameros fiksavimą ir sparčiųjų klavišų išdėstymą. Yra įmontuotas vaizdo redaktorius, kuris yra labai paprastas ir apsiriboja vaizdo įrašų kirpimu.

FBX žaidimų registratorius efektyviai veikia tiek galinguose, tiek senuose lėtesniuose kompiuteriuose, remdamasis žaidimo įrašymo nustatymais.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Nemokamas žaidimų registratorius
  • Mažiausias poveikis našumui
  • Įrašo vaizdo įrašus 1440p QHD / 144 FPS greičiu
  • Integruotas vaizdo redaktorius
  • Paprasta vartotojo sąsaja

Atsisiųskite FBX dabar

„NVIDIA ShadowPlay“

„Nvidia ShadowPlay“ žaidimų įrašymo programinė įranga, skirta „YouTube“

„NVIDIA ShadowPlay“ yra „NVIDIA“ vidinis žaidimų įrašymo įrenginys, kuris veikia tik su „NVIDIA“ vaizdo plokštėmis, kuriose įdiegti kompiuteriai.

Jis pateikiamas kartu su „GeForce Experience“ ir gali įrašyti 60 kadrų per sekundę spartą bei palaiko maksimalią 4K vaizdo raišką.

Yra momentinio pakartojimo režimas, kuris bet kuriuo metu užfiksuoja paskutines 30 sekundžių žaidimo kadrų paspausdamas spartųjį klavišą. Taip pat galite kurti 15 sekundžių GIF ir bendrinti 4K raiškos ekrano kopijas socialinėje žiniasklaidoje.

„ShadowPlay“ taip pat palaiko tiesioginę transliaciją į „YouTube“, „Twitch“ ir „Facebook Live“. Skirtingai nuo kitų žaidimų įrašymo įrenginių, NVIDIA pasiūlyme vaizdo kodavimui tvarkyti naudojamas GPU, o ne geresnio veikimo procesorius.

Jei naudojate NVIDIA GPU, užfiksuokite jį, kad pamatytumėte, kaip jis veikia.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Nemokamas žaidimų registratorius
  • Vaizdo įrašymas 4K / 60 FPS greičiu
  • Tiesioginių transliacijų palaikymas
  • Įrankiai, skirti kurti GIF ir ekrano kopijas

Atsisiųskite „NVIDIA ShadowPlay“


Mėgstate žaidimus? Kodėl gi ne sukūrę savo, naudodamiesi šia geriausia kompiuterio žaidimų kūrimo programine įranga!


Atvira transliavimo programinė įranga (OBS)

„OBS Studio“ žaidimų įrašymo programinė įranga, skirta „YouTube“

OBS yra „Windows“ žaidimų srautinio perdavimo ir įrašymo įrankis, idealiai tinkantis tiems, kurie ieško nemokamo atvirojo kodo įrankio su pažangiomis funkcijomis. OBS gali naudoti tiek GPU, tiek procesorių vaizdo įrašams koduoti.

Naudojant OBS įrašymo galimybės yra paprastos. Įrašyti vaizdo įrašai yra išsaugomi MP4 arba FLV formatu ir jis naudoja jūsų GPU aukštos kokybės srautui „YouTube“, „Twitch“ ir „Facebook Live“.

Numatytoji žaidimų įrašymo skiriamoji geba nustatyta į 1080p 30 FPS greičiu, tačiau vartotojai gali ją pritaikyti. Tiesioginio srauto metu galite įrašyti iš internetinės kameros ir pridėti tiesioginius komentarus, nes tai palaiko garso įrašymą iš žaidimo ir mikrofono.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Laisvas ir atviras šaltinis
  • Pažangios tiesioginio srauto funkcijos
  • Žaidimo įrašymas 1080p / 60 FPS
  • Tiesioginio srauto palaikymas
  • Gera bendruomenės parama
  • Trečiųjų šalių papildinių palaikymas

Atsisiųskite „OBS Studio“


Savo ženklais nustatykite ir patikrinkite šiuos geriausius „Windows 10“ žaidimus, kad galėtumėte pradėti!


„Apowersoft Screen Recorder Pro“

„Apowersoft“ žaidimų registratorius, skirtas „Windows 10“

„Apowersoft Screen Recorder Pro“ yra panašus į „Filmora“ ir siūlo panašų funkcijų rinkinį. Vartotojo sąsaja programinėje įrangoje yra paprasčiausia su visomis būtiniausiomis priemonėmis, rodomomis pagrindiniame ekrane.

Spustelėkite mygtuką Pradėti, kad pradėtumėte įrašymą pritaikę garso ir vaizdo parinktis, pvz., Mikrofoną / vidinį garsą, vaizdo įrašų spartą ir FPS ir išsaugoję failo formatą.

Integruotas vaizdo įrašų rengyklė siūlo daugybę redagavimo parinkčių, įskaitant apipjaustymą, sujungimą, vaizdinius efektus ir galimybę pridėti vandens ženklų.

„Apowersoft Screen Recorder Pro“ palaiko kelis eksportuojamų vaizdo įrašų formatus, įskaitant AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB ir WebM.

Redaguotus klipus galima įkelti į jūsų serverį per FTP arba tiesiogiai į vaizdo transliacijos svetaines, tokias kaip „YouTube“.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Lengva naudoti vartotojo sąsają
  • Įtaisytas vaizdo įrašų rengyklė
  • Įkelkite tiesiai per FTP arba į „YouTube“
  • Kelių platformų palaikymas
  • Įrašykite žaidimus 60 kadrų per sekundę greičiu

Atsisiųskite „Apowersoft Screen Recorder Pro“

„AMD Radeon ReLive“

„AMD Redeon ReLive“ žaidimų įrašymo programinė įranga, skirta „Windows 10“

„Radeon ReLive“ skirta AMD, o „ShadowPlay“ - „NVIDIA“. Žaidimų registratorius iš GPU gamintojo, palaikantis tik AMD įrenginius ir leidžiantis fiksuoti žaidimą 1440p QHD raiška 60 FPS.

„AMD ReLive“ taip pat naudoja GPU vaizdo kodavimui, o jūsų procesorius paliekamas kitoms užduotims atlikti. Tiesioginis srautas veikia puikiai ir siūlo „YouTube“, „Facebook“ ir „Twitch“ pokalbių integraciją.

Garso takelius galima įrašyti tiek iš žaidimo, tiek iš išorinio mikrofono ir išsaugoti kaip atskirus takelius.

Pagrindinius nustatymus galima koreguoti skirtuke „Visuotinis“, įskaitant įrašymo parinktį, aplanko išsaugojimą, garso įrašymo įrenginius, sparčiųjų klavišų pritaikymą, garso stiprumo padidinimą ir kt.

Eikite į skirtuką Įrašymas, kad pakeistumėte vaizdo įrašo skiriamąją gebą, įrašymo bitų greitį, kodavimo tipą ir momentinio pakartojimo parinktį ir kt.

„Radeon ReLive“ nėra paprasčiausias naudoti žaidimų įrašymo įrenginys, tačiau kai jį priprantate, tai gali būti gera alternatyva turėti šoną, jei ne kaip pagrindinį įrašymo įrankį.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Nemokamas žaidimų registratorius
  • Įrašykite žaidimą 1440p QHD / 60 FPS greičiu
  • GPU vaizdo kodavimas
  • Įrašymo parinktis, aplanko, garso įrašymo įrenginių išsaugojimas, sparčiųjų klavišų pritaikymas, garso stiprumo padidinimas

Atsisiųskite „AMD ReLive“

„Filmora Wondershare“

„Filmora“ žaidimų įrašymo programinė įranga, skirta „Windows“

„Filmora Wondershare“ yra populiarus vaizdo redaktorius tarp pradedančiųjų, tačiau įrankis taip pat siūlo ekrano įrašymo galimybę įrašyti žaidimą į kompiuterį.

Vartotojai gali vienu metu įrašyti ekraną ir internetinę kamerą kartu su garsu iš mikrofono ir garsiakalbių.

„Filmora“ yra žinoma dėl savo vaizdo įrašų rengyklės, kuri siūlo tokius įrankius kaip žalio ekrano pašalinimas, garso mišiniai, paveikslėlis paveikslėlio režimu ir išplėstinis teksto redagavimas ir kt.

„Filmora“ gali užfiksuoti žaidimą 120 kadrų per sekundę greičiu, o įrašyta medžiaga įrašoma MP4, MOV, GIF ir MP3 formatais.

Jei ieškote tik žaidimų savirašio ir jums nereikia pažangių redagavimo įrankių, vietoj to išbandykite „Filmora Scrn“. Sužinokite daugiau jų oficialioje svetainėje.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Intuityvi vartotojo sąsaja
  • Įtaisytas vaizdo įrašų rengyklė
  • Vienalaikis ekrano ir internetinės kameros įrašymo palaikymas
  • Įrašyta filmuota medžiaga įrašoma MP4, MOV, GIF ir MP3 formatu

Atsisiųskite „Filmora Wondershare“ 

„Windows Game DVR“

„Game DVR“ žaidimų įrašymo programinė įranga „Windows“

Jūsų „Windows 10“ asmeniniame kompiuteryje ir nešiojamame kompiuteryje yra „Game DVR“ įrankis, kurį galite pasiekti naudodami „Xbox“ programą. „Game DVR“ yra labai paprastas žaidimų registratorius, kuris gali užfiksuoti žaidimo medžiagą 1080 raiška 60 FPS.

Atidarykite „Xbox“, eikite į skirtuką Nustatymai> Žaidimo DVR ir įgalinkite įrašymo iš žaidimo DVR parinktį. Norėdami užfiksuoti žaidimą, paspauskite „Windows“ klavišą + G, kad paleistumėte žaidimų juostą.

Atidarykite žaidimą ir spustelėkite įrašymo mygtuką. Jei išeisite iš žaidimo, įrašymas bus automatiškai sustabdytas ir išsaugotas.

Išsaugotus žaidimus galite rasti „Xbox“ programos meniu> Žaidimo DVR  . Redagavimo įrankių labui „Game DVR“ turi įmontuotą vaizdo kirpimo parinktį.

Žaidimo DVR naudoja GPU pagreitį vaizdo įrašų kodavimui ir geriausiai veikia kompiuteryje su specialiu GPU.

Greitai pažvelkime į pagrindines jo savybes :

  • Nemokamas „Windows“ integruotas žaidimų registratorius
  • Užfiksuoja 1080/60 FPS vaizdo įrašus
  • Integruotos bendrinimo parinktys

Minusai

  • Nėra tiesioginio srauto
  • Ribotos žaidimų įrašymo funkcijos

Taigi, tai yra geriausia žaidimų įrašymo programinė įranga, kurią galima įsigyti sistemoje „Windows 10“. Nesvarbu, ar esate profesionalus vaizdo žaidimų grotuvas, ar mėgėjas, auditorijos augimui būtina turėti tinkamą įrankių rinkinį žaidimo įrašymui.

Dauguma šių žaidimų įrašymo programinės įrangos yra visiškai arba iš dalies nemokamos arba siūlo ribotą nemokamą bandomąją versiją. Prieš pasiryždami tiems, kurie atitinka jūsų poreikius, įsitikinkite, kad juos visus sukote.

DUK: Sužinokite daugiau apie žaidimų įrašymo programinę įrangą

  • Kokia yra geriausia programa įrašyti žaidimus į kompiuterį?

Pagrindinė mūsų rekomendacija yra „Icecream“ ekrano įrašymo įrenginys dėl galingų funkcijų, supakuotų į patogią naudoti sąsają. Nesivaržykite ištirti daugiau galimybių šiame išsamiame vadove.

  • Kaip įrašyti žaidimą kompiuteryje?

Viskas, ko jums reikia, yra tvirtas žaidimų savirašio įrankis, pvz., „Bandicam“. Jei norite užfiksuoti tik garsą, patikrinkite šiuos nuostabius garso įrašymo programinės įrangos įrankius.

  • Kokią programinę įrangą „Youtubers“ naudoja įrašydami žaidimą?

„Bandicam“ ir „Filmora“ yra dažniausiai naudojamos programinės įrangos priemonės. Peržiūrėkite išsamią geriausios „YouTube“ srautams skirtų žaidimų įrašymo programinės įrangos apžvalgą.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Lapkričio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn., Kad būtų šviežesnis, tikslus ir visapusiškas.