6 geriausia EDM gamybos programinė įranga, kurią galite atsisiųsti nemokamai

  • Autorių teisių taisyklės trukdo jūsų planams kurti elektroninę šokių muziką? Tuo pasirūpins EDM gamybos programinė įranga.
  • Šiame straipsnyje mes surinkome geriausią muzikos gamybos programinę įrangą, kuri padės jums sukurti bet kokio tipo ritmus EDM.
  • Suraskite dar daugiau pažangių sprendimų, kaip patenkinti garso redagavimo poreikius, apsilankę mūsų garso programinės įrangos puslapyje.
  • Nepamirškite pažymėti mūsų garso ir garso programinės įrangos centro, kad galėtumėte nuolat atnaujinti naujausias tendencijas.
EDM programinė įranga

Mintis gaminti EDM (elektroninę šokių muziką) galėjo keliskart įsiminti, ypač jei esate turinio kūrėjas, pradedantis muzikos atlikėjas ar didžėjus. Turinio kūrėjams muzika yra didelė jų kūrybos dalis.

Tačiau naujausi autorių teisių įstatymai apsunkino naudojimąsi nemokama muzika internete. Įspėjimas dėl autorių teisių ir galite prarasti savo kanalą.

Geriausias sprendimas yra įsigyti muzikos licenciją arba sukurti savo EDM. EDM yra kuriami naudojant DAW (Digital Audio Workstation) programinę įrangą. Kiekviena skaitmeninio garso darbo stotis yra skirtinga, todėl svarbu rasti tą, kuri atitiktų jūsų poreikius.

Nors negalime pažadėti, kad sukursite kitą „Marshmallow“, bet tai, ką tikrai galime parodyti, yra geriausia DAW programinė įranga, skirta EDM.

Šiame straipsnyje mes surinkome geriausią muzikos gamybos programinę įrangą, kuri padės jums sukurti bet kokio tipo ritmus EDM .

Kokia yra geriausia kompiuterio EDM programinė įranga?

„Adobe Audition“

„Adobe Audition“

„Adobe Audition“ yra profesionalių skaitmeninio garso darbo stočių viršūnė, leidžianti redaguoti, maišyti, įrašyti ir net atkurti garsą.

Sukurta tiekti šlifuotą mišinį su nesugadintu garsu, „Audition“ apima daugelio takelių, bangos formos ir spektro rodymo funkcijas, kurios padeda pagreitinti gamybos eigą.

Jos sudėtingas įrankių rinkinys suderinamas su nuosekliomis instrukcijomis, kad būtų užtikrintas tobulas garso transformavimo pajėgumų naudojimas.

Greitai apžvelkime pagrindines jo   savybes :

  • Garso valymo, atkūrimo ir tikslaus redagavimo įrankiai (spektro dažnio rodymas, diagnostikos skydelis ir efektai)
  • Įrašykite, sumaišykite ir eksportuokite vaizdo įrašų ir tinklalaidžių garso turinį
  • Kompleksinis garso efektų dizainas ir tvirtas garso priemonių rinkinys
  • Įrašykite, redaguokite ir integruokite muzikos įrašus
  • Žingsnis po žingsnio, interaktyvūs vadovai
  • Sklandi integracija su „Adobe Premiere Pro“ ir kitomis „Adobe Cloud Suite“ programomis
  • „Essential Sound“ skydelis profesionalios kokybės garsui
  • Remiksas (lengvai ir automatiškai pertvarkykite bet kurią dainą, kad ji atitiktų bet kokią trukmę)

⇒ Gaukite „Adobe Audition“ čia

FL STUDIJA

„FL Studio“

„ImageLine“ FL studija yra galinga DAW programinė įranga, kuri gali padėti sukurti keletą aptakiausių ritmų. Be EDM kūrimo, įrankis yra vienodai geras kuriant ir įrašant bet kokį muzikos projektą.

Pagrindinė įrankio „Fruity Edition“ versija leidžia kurti pagrindinę melodiją ir kilpas, o prodiuserio leidimas siūlo visas dainų kūrimo ir garso įrašymo funkcijas.

„FL Studio“ komplekte yra visos funkcijos, kurių jums reikia norint sukurti sudėtingą šiandienos muziką, įskaitant garso siuntimus, šoninės grandinės valdiklius, efektų grandinę, pažangią automatiką, taip pat papildinių palaikymą programinės įrangos funkcijoms išplėsti.

Norint padėti sudėtingam partitūros redagavimui ir manipuliavimui, jis pateikiamas geriausiu pramonės pianino ritiniu, kurį galima naudoti norint išsiųsti pastabą įskiepiniams instrumentams. Ji taip pat siūlo lanksčią redagavimo laiko juostą su takeliais, kuriuose gali būti užrašų, garso ir automatikos.

Galite naudoti daugiau nei 80 papildinių, skirtų instrumentams ir efektams, apimantiems sintezę, glaudinimą, išlyginimo filtravimą, iškraipymą ir kt., Išskyrus trečiųjų šalių įskiepių palaikymą.

Kitos žymios „FL Studio“ siūlomos funkcijos yra vektorinė sąsaja, automatikos įrašymas, VST, „ReWire“ palaikymas, „Live DJ Control“, galimybė atkurti 4K vaizdo įrašus naudojant „FL Studio“ ir dar daugiau.

„FL Studio“ yra ir galinga, ir sudėtinga, tačiau, kai jūs įvaldysite jos naudojimą, galimybės yra begalinės. Bendrovė siūlo bandomąją versiją, kurią galite išbandyti prieš pirkdami.

Apibendrinkime pagrindines jo savybes:

  • Intuityvi ir šiuolaikiškai atrodanti vartotojų sąsaja
  • 4K garso palaikymas
  • Kelių ekranų palaikymas
  • Puikios MIDI kompozicijos priemonės
  • Nemokami būsimi atnaujinimai

Nesinori EDM? Patikrinkite geriausią reperių muzikos programinę įrangą šiame nuostabiame vadove arba šiame išsamiame geriausios gitaros įrašymo programinės įrangos sąraše .

Pilna programinė muzikos produkcija „ Muzikos kūrimo programinė įranga iš „Image Line FL Studio“FL Studio 20“

Gausite visus būsimus atnaujinimus nemokamai!

Atsisiųskite „Fruity Edition“, gaukite „Producer Edition“, gaukite parašo rinkinį

„Magix ACID Pro“ / „Acid Pro 365“

„Acid Pro“ - „Acid Pro 365 Windows 10“

„Magix“ yra ta pati įmonė, kuriai priklauso „Vegas Pro“ vaizdo įrašų redagavimo programinė įranga. Ji taip pat siūlo savo muzikos produkcijos DAW programinę įrangą „Acid Pro“. „Acid Pro“ yra kelių versijų.

„Acid Pro“ daugiausia buvo žinoma dėl savo kilpos įrankių. Tačiau naujausia programinės įrangos versija yra su platesniu funkcijų rinkiniu nei bet kada.

„Acid Pro“ vartotojo sąsaja niekuo nesiskiria nuo kitų DAW įrankių, turinčių GUI modelį, siūlantį intuityvų kūrimą pagal kilpą.

Jis stovi ant naujos ir galingos 64 bitų architektūros ir pateikia naują funkcijų rinkinį, apimantį instrumentus, įskaitant sintezę, samplerį ir būgną, naujus įskiepius, gitaros, analoginius ir senovinius efektus bei ACID kilpas ir pavyzdžius.

Jis taip pat ateina su dviem naujais „Vita Solo“ instrumentais „Pop Brass“ ir „Orchestra Ensemble“. Tada yra išskirtinis „Analoginio modeliavimo rinkinys“, tačiau skirtas tik „Acid Pro 365“ vartotojams, siūlantiems klasikinio stiliaus ribotuvo, kompresoriaus ir trumpalaikio modeliavimo efektus.

„Acid Pro“ yra puikus įrankis „Windows“ gamintojams kurti muziką pradedantiesiems, taip pat profesionalams. Taip pat yra nemokama 30 dienų bandomoji versija, kurią galite išbandyti prieš pirkdami.

Gaukite „Acid 365 Pro“ dabar

Peržiūrėkite šį išsamų vadovą, kuriame išsamiai aprašyta 15 geriausių šiandien naudojamų virtualių muzikos instrumentų programinės įrangos .

Zulu didžėjus

„Zulu DJ“ programinė įranga

„Zulu DJ“ yra profesionali maišymo programinė įranga, siūlanti pakankamai funkcijų profesionalui ir pakankamai lengva pradedantiesiems pradėti.

Tai aukščiausios kokybės programinė įranga namų leidimui, o papildomas funkcijas, pvz., Kelių takelių maišytuvą, garso redagavimo įrankius, garso keitiklį, balso balso keitiklį ir dar daugiau, galite pridėti už papildomą mokestį.

Taip pat yra nemokama „DJ Zulu“ versija, tačiau kai kurios funkcijos išjungiamos po 14 dienų bandymo, o kitos išlieka veikiančios.

„Zulu DJ“ teigia esąs visiškas maišymo sprendimas, siūlantis galingas funkcijas ir intuityvią vartotojo sąsają.

Kai vartotojas įkelia takelį, „Zulu DJ“ nuskaito ir automatiškai nustato ritmus. Po to jis paskiria ritmą per minutę ir pakeičia tobulo sinchronizavimo tempą antrame denyje.

Jame taip pat yra tokių funkcijų kaip galimybė lengvai pereiti tarp takelių, realaus laiko aukštis ir tempo reguliavimas, sklandus muzikos maišymas su automatinio grojimo režimu ir kelių garso formatų palaikymas, įskaitant MP3, Wav ir kitus populiarius formatus.

Taip pat realiuoju laiku galite pridėti tokių efektų kaip „Distortion“ ir „Reverb“. VST papildinio palaikymas leidžia jums pridėti daugiau funkcijų prie įrankio.

Lengva naudoti sąsaja, automatinis BPM aptikimas realiuoju laiku ir galimybė pridėti visus populiarius efektus, todėl „DJ Zulu“ yra geras pasirinkimas tiems, kurie ieško maišymo programinės įrangos.

⇒ Gaukite „Zulu DJ“ programinę įrangą dabar

„Ableton Live“

„Albeton Live Windows 10“

Nuo muzikos kūrimo iki „Live“ atlikimo „Ableton Live“ yra viena paprasčiausių skaitmeninių garso stočių, kurias galite rasti šiandien. Naujausia „Ableton“ versija daro ją dar geresnę su naujais funkcijų rinkiniais.

„Ableton Live“ yra padalintas į du rodinius - išdėstymo ir seanso rodinius .

„Session View“ suteikia galimybę groti muziką realiuoju laiku naudojant scenas, sukurtas iš garso įrašų. Tai leidžia jums, jei reikia, sujungti būgno, boso ir gitaros takelius vienoje scenoje, o kitoje scenoje gali būti tik bosas ir būgnas su pašalintu gitaros takeliu.

Naujausia versija taip pat apima naujus įrenginius - „Wavetable“, „Echo“, „Drum Buss“ ir „Peddal“, kad sukurtų naujus garsus gyvų instrumentų ir efektų pagalba.

„Ableton Live“ taip pat gali užfiksuoti ir redaguoti kelis MIDI klipus naudodamas išdėstymo rodinį, kuris leidžia greitai ir kūrybiškai redaguoti naudojant tokius įrankius kaip ištempimas ir garsas .

Jis taip pat turi „Push 2“ integraciją, skirtą MIDI užrašams peržiūrėti „Push“ ekrane ir „Max For Live“ integracijai.

„Ableton Live“ yra visiškai įkrautas profesionalus įrankis, idealiai tinkantis maišymui ir EMD gamybai. Griebkite demonstracinę versiją ir išbandykite, ar ji atitinka jūsų reikalavimus.

Atsisiųskite „Ableton Live“ dabar 

Jei karaoke yra jūsų arbatos puodelis, patikrinkite geriausią vokalo šalinimo programinę įrangą, kad sužadintumėte savo vakarėlio nuotaiką.

Bitwigas

Bitwigas

„Bitwig“ yra tas naujas bloko vaikas, tačiau jis siūlo panašias funkcijas kaip „Ableton Live“. Taip pat yra dėl to, kad kai kurie buvę „Ableton“ kūrėjai padėjo kurti „Bitwig“.

„Bitwig“ yra profesionali skaitmeninio garso darbo vieta, skirta „Windows“ ir kitoms platformoms, siūlanti lanksčią įrašymo, tiesioginio atlikimo ir garso dizaino darbo eigą.

Jame yra visas 80 ir daugiau instrumentų bei efektų paketas ir daugiau nei 10 GB profesionalaus garso turinio, paruošto gamybai.

Lanksti skydelio pagrindu sukurta vartotojo sąsaja siūlo tris išdėstymus: Išdėstyti, Maišyti ir Redaguoti, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į reikalingą įrankių rinkinį.

Tai taip pat palaiko kelių monitorių sąranką, kad padidintumėte jūsų produktyvumą. Išsamios informacijos redaktorius leidžia jums atlikti destruktyvius klipo redagavimus, naudojant ištempimo, skaidymo, kopijavimo, slinkimo, reverso, pridėjimo, perkėlimo ir žingsnio įrankius.

„Bitwig“ yra vienas iš nedaugelio įrankių, palaikančių MPE (daugiamatę polifoninę išraišką), leidžiančią užfiksuoti ir naudoti pažangių MDI valdiklių funkcijas rinkoje.

Kitos „Bitwig“ siūlomos funkcijos yra standartiniai užrašų redagavimo įrankiai, galimybė vienu metu atidaryti kelis projektus, išnyksta ir išnyksta garso įrašai ir aparatūros integracija.

Nepaisant to, kad „Bitwig“ yra naujausias siuntinys, jis siūlo visas pagrindines funkcijas ir pažangias funkcijas, kurių dar nėra kitoje DAW programinėje įrangoje. „Bitwig“ demonstracinę versiją galima atsisiųsti. Prieš statydami savo pinigus būtinai paimkite demonstracinę versiją.

Atsisiųskite „Bitwig“ dabar 


Mes išvardijome aukščiausią DAW programinę įrangą, skirtą EDM gamybai ir garso maišymui. Kai kurie siūlo patogumą naudoti, kiti pateikia standartinius įrankius, kad artimiausiu metu būtų sukurtas geriausias EDM gabalas.

Ar šiame sąraše radote DAW programinę įrangą, atitinkančią jūsų reikalavimus? Praneškite mums savo pasirinkimą toliau pateiktose pastabose.

DUK: Sužinokite daugiau apie DAW ir EDM

  • Kas yra EDM programinė įranga?

EDM yra elektroninės šokių muzikos akronimas ir svarbus kūrinio elementas turinio kūrėjams. EDM yra kuriami naudojant DAW (Digital Audio Workstation).

  • Koks „Daw“ yra geriausias EDM?

Be „Adobe Audition“, „Ableton Live“ puikiai tinka maišymui ir EMD gamybai. Ši programinė įranga, visiškai įkrauta gyvais instrumentais ir efektais, leidžia greitai ir kūrybiškai redaguoti garsą naudojant tokius įrankius kaip ištempimas ir garsas.

  • Koks geriausias DAW pradedantiesiems?

„Adobe Audition“ yra geriausias pasirinkimas, jei nesate profesionalus muzikos prodiuseris dėl išsamių nuoseklių mokymo programų, kurios yra puiki mokomoji medžiaga įrašant, maišant ir eksportuojant garso turinį.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Sausio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn., Kad būtų šviežesnis, tikslus ir visapusiškas.