Kaip atidaryti RAR failus be „WinRAR“ [Visas vadovas]

  • RAR failai yra populiarus formatas duomenims perduoti ir vietos diske taupymui.
  • Žemiau pateiktame vadove bus tiksliai parodyta, kaip išskleisti RAR failus „Windows 10“.
  • Norėdami sužinoti daugiau apie šį universalų failo formatą, apsilankykite mūsų specialiame RAR centre.
  • Norėdami gauti daugiau pamokymų, kaip atidaryti įvairius failus, apsilankykite mūsų failų atidarymo puslapyje.
Išskleisti „RAR Files“ langus 10

Išgaunate savo. „rar“ failai „Windows 10“ gali būti užduotis, užtruksianti ne daugiau kaip penkias minutes laiko, tačiau turėsite žinoti programinę įrangą, reikalingą norint išgauti failus.

„Windows 10“ programinė įranga, skirta failams išgauti, gali būti nemokama, jei naudojate bandomąją versiją arba galite nusipirkti pilną versiją, atsižvelgdami į savo poreikius.

Paprastai geriausia „Windows 10“ tinkama programa yra „WinRAR“ programa, kurią galite nusipirkti iš bet kurios turimos „Windows“ parduotuvės arba atsisiųsti „7 Zip“ ir nieko už tai nemokėti.

Mes paaiškinsime, kaip galite naudoti abi programas ir greitai išgauti failus. Vykdykite toliau pateiktą mokymo programą, kad gautumėte išsamius paaiškinimus, kaip išskleisti .rar failus „Windows 10“.


Kaip išskleisti RAR failus sistemoje „Windows 10“?

Nuspręskite, kokią programinę įrangą naudosite RAR failams išgauti

Nepaisant failo formato pavadinimo ir to, kad mes pagal nutylėjimą susiejame RAR failus su WinRAR, tikrai yra geresnių alternatyvų.

Nors „WinRAR“ iš tikrųjų galima laisvai naudoti, jis yra šiek tiek datuojamas ir neatrodė, kad jis išsivystė per pagrindinį archyvavimo ir išpakavimo etapą.

Tokiu atveju ir atsižvelgiant į šio vadovo temą, čia yra vienas įrankis, kuris tikrai gali tvarkyti RAR failą taip pat geriau, kaip ir WinRAR.

Yra daugybė įrankių, kurie gali tvarkyti archyvavimą ir failų išpakavimą, tačiau nedaugelis jų yra patikimi ir be klaidų. Taigi mes nusprendėme rekomenduoti „ WinZip “ nagrinėjamu atveju.

Šis produktas siūlo neprilygstamas glaudinimo galimybes, leidžiančias beveik pusė saugyklos vietos saugoti duomenis ir failus kaip ir kiti failų glaudinimo įrankiai.

Be to, ji veikia labai greitai, kai reikia suglaudinti ir išpakuoti didelius duomenų kiekius. Apskritai, jei norite įrankio, kuris greitai ir efektyviai išskleis RAR ir ZIP failus, „WinZip“ yra jums tinkamas sprendimas.

„WinZip“

„WinZip“

Greitai ir efektyviai išgaukite RAR failus naudodamiesi šiuo profesionaliu suspaudimo ir išpakavimo įrankiu, kurį dabar galima įsigyti su nuolaida. Nemokamai apsilankykite svetainėje

Norėdami greitai suprasti, kaip išskleisti .rar failus, atlikite toliau nurodytus veiksmus:

  1. Sėkmingai įdiegę „ WinZip“ programą „Windows 10“ įrenginyje, turėsite rasti .rar failą.
  2. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite .rar failą, kad atidarytumėte aplankų meniu.
  3. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite „WinZip“ funkciją, kurią pateikėte tame meniu.
  4. Dabar, spustelėję kairįjį pelės klavišą ant „WinZip“ funkcijos, galėsite pasirinkti iš daugybės parinkčių.
    • Jei norite išskleisti .rar failus į vietą, kurioje turite .rar aplanką, turėsite kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite funkciją Išskleisti čia .
      • Pastaba: norėdami peržiūrėti .rar aplanko turinį, dukart spustelėkite (kairįjį pelės klavišą) ant aplanko.
    • Jei norite išskleisti .rar failus į savo / atsisiuntimų katalogą, turite spustelėti kairįjį pelės mygtuką ant funkcijos Ištraukti į atsisiuntimus .
    • Jei norite išskleisti RAR failą į nurodytą katalogą kairėje spustelėkite ant išskleisti failus ... ir pagal ekstraktas į: funkcija pasirinkti katalogą, kurį norite nukopijuoti juos į tada kairę pelės mygtuku spustelėkite OK pateiktą apatinėje pusėje mygtuką ekrano.

Taigi dabar, kai ištraukėte .rar failą, galite eiti be problemų ir „Windows 8“ bei „Windows 10“ įrenginiuose. Jei turite klausimų dėl .rar failo ištraukimo, parašykite mums žemiau ir mes pamatysime, ką galime padaryti, kad galėtume toliau padėti


Kaip išskleisti RAR be WinRar

Jei nenorite naudoti „WinRar“ failams išgauti, galite naudoti alternatyvų sprendimą. Pavyzdžiui, galite atsisiųsti „Directory Opus“, labai galingą failų tvarkyklę, skirtą „Windows 10“.

Daugelis vartotojų mano, kad geriausi failų tvarkytuvai turėtų būti pakankamai universalūs ir galingi, kad galėtų patenkinti visus failų valdymo poreikius ir reikalavimus, kurie gali kilti vartotojams. Tačiau ne visi failų tvarkytuvai gali tvarkyti failų archyvavimą ir išarchyvavimą.

„Directory Opus“ pateikia daug naudingų funkcijų ir parinkčių jūsų kompiuteryje ir gali lengvai pakeisti „WinRAR“ archyvavimo funkcijas.


Kaip išskleisti RAR be slaptažodžio

Kai kurie .rar failai gali būti apsaugoti slaptažodžiu. Geros naujienos yra tai, kad jas galite išgauti, net jei pamiršote slaptažodį.

Lengviausias būdas tai padaryti yra atsisiųsti ir įdiegti specialų RAR slaptažodžio atkūrimo įrankį, pvz., „ISunShare Software“ sukurtą „RAR Password Genius“.

katalogo opus ekstraktas rar failas

Ši maža, tačiau galinga slaptažodžių atkūrimo programa gali padėti atkurti pamestus ar pamirštus slaptažodžius, kuriuos RAR archyvai sukuria naudodami įvairius failų glaudinimo įrankius.

„RAR Password Genius“ gali per kelias minutes atkurti sudėtingus slaptažodžius. Įrankis yra dviejų versijų: nemokama ir aukščiausios klasės versija. Norėdami atkurti ne daugiau kaip trijų simbolių slaptažodžius, galite naudoti nemokamą versiją.


Išgauti RAR failo prieigą uždrausta

Kartais, net jei turite patikimiausią RAR ištraukėją ir atkūrėte slaptažodį,  įvyksta klaidos pranešimas Prieiga uždrausta .

Šią problemą gali sukelti, be kita ko, prieigos leidimų apribojimai. Geros naujienos yra tai, kad galite tai išspręsti perimdami atitinkamo aplanko nuosavybės teisę.

  • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite aplanką RAR> pasirinkite Ypatybės
  • Eikite į skirtuką Sauga> spustelėkite mygtuką Išplėstinė

rar leidimai

  • Eikite į Išplėstinių saugos nustatymų skirtuką Savininkas
  • Pasirinkite Redaguoti > pasirinkite probleminę vartotojo abonementą iš Keisti savininką. Galite suteikti visiems leidimą, pridėdami visus.
  • Spustelėkite Kiti vartotojai ar grupės> laukelyje įveskite Visi> paspauskite Gerai .
  • Pasirinkite Vartotojas / grupė> spustelėkite Taikyti> Gerai .
  • Pakeiskite savininko vardą> spustelėkite Gerai > uždarykite langus Ypatybės .

Dabar perėmėte aplanko nuosavybės teisę. Dabar turite gauti leidimą, kad galėtumėte jį pasiekti.

  • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite aplanką> pasirinkite Ypatybės
  • Pasirinkite mygtuką Redaguoti> spustelėkite Gerai
  • Leidimų languose pasirinkite vartotoją / grupę arba spustelėkite Pridėti, kad pridėtumėte kitų vartotojų

pridėti rar leidimus

  • Dalyje Leisti> pažymėkite Visas valdymas,  kad priskirtumėte visas prieigos teises.
  • Spustelėkite Gerai > patvirtinti> išeiti iš ypatybių

Tikimės, kad šis vadovas padėjo jums išgauti RAR failus. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, nedvejodami naudokitės toliau pateiktu komentarų skyriumi.


Aukščiau pateiktame vadove taip pat pateikiamos kelios iš šių temų:

  • „Windows 10 RAR“ failų ištraukėjas - visa šiame straipsnyje minima programinė įranga gali būti naudojama RAR failams išgauti sistemoje „Windows 10“.
  • Išpakuoti RAR failus „Windows 10“ - tiek „WinZip“, tiek „WinRAR“ galima išpakuoti RAR failus iš „Windows 10“

DUK: Sužinokite daugiau apie RAR failus

  • Kaip atidaryti RAR failus?

RAR failus galima atidaryti naudojant tinkamus archyvavimo ir išpakavimo įrankius.

  • Kaip atidaryti RAR failą be „WinZip“?

Jei neturite „WinZip“, vienas iš jų yra išbandyti „WinRAR“.

  • Ką reiškia RAR?

Failo tipas turi pavadinimą iš jį sukūrusio kūrėjo Eugenijaus Roshalio.


Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Lapkričio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Liepos mėn. Dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo.