Kaip išspręsti „Pinnacle Game Profiler“ neatidarymą sistemoje „Windows 10“

  • Ar ieškote greito būdo išspręsti „Pinnacle Game Profiler“ paleidimo klaidas sistemoje „Windows 10“?
  • Tokiu atveju paleiskite „Pinnacle Game Profiler“ kaip administratorių ir pabandykite naudoti mažiau įkyrią antivirusinę programą.
  • Norėdami lengvai rasti panašių patarimų, tiesiog pažymėkite mūsų „Windows 10“ trikčių šalinimo skyrių.
  • Mes nuolat ieškome klaidų ir nesklandumų, todėl peržiūrėkite šio žaidimų centro sprendimus.
Kaip ištaisyti „Pinnacle Game Profiler“ paleidimo klaidas

Tiems, kurie nežino, „Pinnacle Game Profiler“ yra programinė įranga, kuria naudodamiesi galite nustatyti pasirinktinius valdiklių profilius „Windows“ žaidimams.

Tačiau kai kurie vartotojai forumo įrašuose teigė, kad „Pinnacle Game Profiler“ jiems nepaleidžiama sistemoje „Windows 10“.

Programinė įranga dažnai užstringa ir paleidus. Tai yra kelios rezoliucijos, kurios gali išspręsti PGP, kai jis neprasideda.

Kaip išspręsti „Pinnacle Game Profiler“ paleidimo problemas?

  1. Išjunkite antivirusinę programinę įrangą
  2. Paleiskite „Pinnacle Game Profiler“ kaip administratorių
  3. Atnaujinkite „Pinnacle“ diegimą
  4. Iš naujo įdiekite „Pinnacle Game Profiler“
  5. Sureguliuokite datą sistemoje „Windows 10“

1. Išjunkite antivirusinę programinę įrangą

  1. Paspauskite „ Windows“ klavišą + X spartųjį klavišą, tada „Win + X“ meniu atidarykite „ Task Manager“ .
  2. Tiesiogiai žemiau esančioje fotografijoje pasirinkite skirtuką „Pradėti“.
  3. Tada ten pasirinkite savo antivirusinę programinę įrangą ir paspauskite mygtuką Išjungti .
  4. Iš paleisdami pašalinę antivirusinę programą, paleiskite „Windows“ iš naujo.

Kai kuri antivirusinė programinė įranga, pvz., „Norton“ paketai, taip pat gali prieštarauti PGP. Taigi, išjungus antivirusines programas, taip pat gali būti išspręsta PGP.

Paprastai galite laikinai išjungti antivirusinę programą pasirinkdami išjungti arba išjungti nustatymą jos sistemos dėklo piktogramos kontekstiniame meniu. Arba galite laikinai pašalinti naudingumą iš „Windows 10“ paleisties, kaip aprašyta aukščiau.

Tai padarę, pagalvokite apie antivirusinį sprendimą, pvz., „Vipre“, nes jis veikia tyliai fone ir niekada nesukelia tokių „Pinnacle Game Profiler“ paleisties klaidų.

Be to, įsitikinkite, kad nėra jokių kompromisų, kai reikia apsaugoti kompiuterį nuo kenkėjiškų programų, išpirkos programų ir kitų internetinių grėsmių.

Priešingai, jūs ketinate mėgautis aukščiausio lygio apsauga ir iš anksto sukonfigūruotais nustatymais - taip, jie yra paketo dalis tiems, kurie nėra tiksliai išmanantys technologijas.

„Vipre Antivirus Plus“

„Vipre Antivirus Plus“

Nerimaujate dėl pakartotinių „Pinnacle Game Profiler“ paleisties klaidų? „Vipre“ yra mažiausiai įkyri antivirusinė programa, kurią turėtumėte naudoti! 29,74 USD per metus Apsilankykite svetainėje

2. Paleiskite „Pinnacle Game Profiler“ kaip administratorių

  1. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite „Pinnacle Game Profiler“ nuorodą ir pasirinkite Ypatybės .
  2. Pasirinkite skirtuką Suderinamumas, parodytą tiesiogiai žemiau.
  3. Pasirinkite parinktį Vykdyti šią programą kaip administratorių .
  4. Spustelėkite mygtuką Taikyti ir paspauskite mygtuką Gerai, kad uždarytumėte „Pinnacle Game Profiler Properties“ langą.

Pirmiausia atkreipkite dėmesį, kad turite paleisti „Pinnacle Game Profiler“ kaip administratorių. PGP galite paleisti kaip administratorių, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėdami jo nuorodą ir pasirinkdami Vykdyti kaip administratorius.

Taip pat galite sukonfigūruoti programinę įrangą, kad ji veiktų kaip administratorius. Norėdami tai padaryti, tiesiog pažvelkite į pirmiau nurodytus veiksmus.


Reikia daugiau informacijos, kaip tapti „Windows 10“ administratoriumi? Mes paruošėme paprastą vadovą būtent tokiai progai.


3. Atnaujinkite „Pinnacle“ diegimą

  1. Kai kurie vartotojai pataisė PGP atnaujindami „Pinnacle“ diegimą. Norėdami tai padaryti, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite mygtuką Pradėti ir pasirinkite Vykdyti .
  2. Įveskite appwiz.cpl į „Run“ atidarytą teksto laukelį ir spustelėkite Gerai, kad atidarytumėte programų ir funkcijų programėlę, parodytą toliau.
  3. Pasirinkite „ Pinnacle Game Profiler“ ir paspauskite mygtuką „ Pašalinti / pakeisti “.
  4. Tada pasirinkite „ Update Pinnacle Installation“ parinktį.
  5. Paspauskite mygtuką Kitas .
  6. Atkreipkite dėmesį, kad „InstallShield Wizard“ lange yra „ Repair Pinnacle“ diegimo parinktis, kuri taip pat gali būti naudinga taisant PGP.

4. Įdiekite „Pinnacle Game Profiler“ iš naujo

gauk iObit Uninstaller

Kai kurie vartotojai patvirtino, kad iš naujo įdiegus „Pinnacle Game Profiler“ programinė įranga pradėjo veikti. Pašalinkite dabartinę PGP programinę įrangą naudodami trečiųjų šalių pašalinimo programą.

Jei nesate tikri dėl kito žingsnio, leiskite mums papasakoti daugiau apie „IObit Uninstaller“. Jei nežinote, šis įrankis automatiškai atlieka giluminį valymą, kad pašalintų visus programos failus ir visus pakeitimus, kuriuos ji padarė kompiuteryje diegimo metu.

Tai netgi padeda atsikratyti užsispyrusių programų, kurių taip lengvai pašalinti negalima. Tada tiesiog eikite į „Pinnacle“ svetainę, kad gautumėte naujausią versiją.

„IObit“ pašalinimo programa

„IObit“ pašalinimo programa

„IObit Uninstaller“ leidžia visiškai pašalinti „Pinnacle“ vienu spustelėjimu. Pasiruošę išbandyti? Nemokamas bandymas Atsisiųskite čia

5. Sureguliuokite datą sistemoje „Windows 10“

  1. Atidarykite „Cortana“ paieškos laukelį paspausdami mygtuką Įveskite čia, kad ieškotumėte .
  2. Paieškos laukelyje įveskite raktinio žodžio datą , tada pasirinkite Keisti datą ir laiką .
  3. Perjunkite abi parinktis Nustatyti laiką automatiškai, jei jos įjungtos.
  4. Tada galite paspausti mygtuką Keisti, kad atidarytumėte langą momentinėje nuotraukoje, esančioje žemiau.
  5. Pasirinkite datą maždaug prieš mėnesį ir paspauskite mygtuką Keisti .

Keletas vartotojų taip pat pareiškė, kad pataisė PGP, neprasidėję koreguodami „Windows“ sistemos datą iki mėnesio iki faktinės datos prieš atidarydami programinę įrangą.

Tai yra įdomus sprendimas, kuris tikriausiai netiks visiems, tačiau jį verta nufotografuoti. Tiesiog norėdami pakoreguoti datą sistemoje „Windows“, vadovaukitės aukščiau nurodyta procedūra.

Tai yra keletas nutarimų, kuriais kai kurie vartotojai pradėjo „Pinnacle Game Profiler“. Jei pataisėte PGP su kita skiriamąja geba, nedvejodami pasidalykite ja žemiau.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. Rugpjūčio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Spalio mėn. Dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo.