Didžiausi šiandien įsigyti SSD [2020 vadovas]

didžiausi SSD kietieji diskai

Ar ieškote didžiausių SSD, kad padidintumėte savo kompiuterio saugojimo vietą? Patikrinkite mūsų 3 didžiausių SSD įrenginių, kuriuos galite įsigyti, sąrašą ir iš kur juos gauti.

Kietojo kūno diskai, paprastai vadinami SSD, yra kompiuterio saugojimo forma, kuri šiandien naudojama kaip alternatyva tradiciniams ir hibridiniams kietiesiems diskams.

SSD savo konstrukcijoje naudoja puslaidininkius, o ne magnetines laikmenas, kaip ir kitus kietuosius diskus, ir turi atminties mikroschemas, leidžiančias išlaikyti informacijos kiekį be energijos.

Tačiau SSD nuo tradicinių standžiųjų diskų ir USB atmintinių skiria jų forma ir talpa.

Pastarosios, „USB“ atmintinės, yra skirtos išoriniam naudojimui, o SSD yra skirtos sėdėti kompiuterio viduje, užuot naudojusios išorinį standųjį diską.

Iš pirmo žvilgsnio SSD diskai primena įprastą išorinį standųjį diską, tačiau jo forma sukurta taip, kad užtikrintų, jog jis tinkamai tinka ir sėdi nešiojamame kompiuteryje, kad nereikėtų gauti išorinio kietojo disko.

Šią formą suteikia SATA sąsaja, leidžianti ją įdėti į kompiuterį tokiu pačiu būdu, kaip prijungiate standųjį diską.

Šiandien kompiuterių vartotojai mieliau naudoja SSD dėl didžiulės jų teikiamos naudos. Kai kurie SSD įrenginių pranašumai yra šie:

  • Didelio našumo saugykla
  • Didesnis duomenų perdavimo greitis, nes SSD iškart nuskaito duomenis, nesukdamas disko plokštės ir nepajudindamas disko galvučių
  • Suvartokite mažiau energijos / mažiau energijos
  • Kompiuteris su SSD yra daug greitesnis paleidžiant programas ir programas, be to, jis paleidžiamas greičiau
  • Aukštas patikimumo lygis, nes jame nėra judančių dalių, o didžioji dalis atminties yra atminties lustuose
  • Didesnė atminties talpa, palyginti su standžiaisiais diskais

SSD diskų trūkumas yra tas, kad jų gyvenimo trukmė yra ribota dėl fiksuoto rašymo ciklų skaičiaus, kol jo ląstelės tampa nereikalingos, ir jie taip pat brangūs.

Tačiau vartotojai mano, kad tai vis tiek suteikia SSD ilgesnį intervalą, palyginti su įprastomis kompiuterių sistemomis.

Kaina vis dar yra daug didesnė nei tradicinių ar hibridinių standžiųjų diskų, turinčių panašią atminties talpą, nes ji susieta su SSD talpa, taigi kuo didesnė talpa, tuo daugiau turėsite už ją mokėti.

Paspartinkite SSD našumą naudodami šias puikias priemones!

Prieš leisdami jums naudotis 6 didžiausiais SSD, kuriuos galite įsigyti, svarbu suprasti pajėgumų problemą, kad galėtumėte pagrįstai nuspręsti, kurį pirkti, palyginti su savo kompiuteriu ar nešiojamuoju kompiuteriu.

Tipinio SSD diskas yra nuo 64 GB iki 4 TB, o tai savo ruožtu daro įtaką disko veikimui, taigi dviem skirtingais skirtingos talpos diskais nebus vienodo našumo lygio.

Peržiūrėdami mūsų populiariausius didžiausių SSD diskus, būtinai patikrinkite greičio specifikacijas ir talpos lygį, kad galėtumėte įvertinti poveikį bendram našumui.

Kokie yra didžiausi SSD diskai rinkoje?

1. „Samsung PM1633a“ SSD

samsung16tb kietasis diskas

Tai buvo pirmasis SSD, apie kurį buvo pranešta, ir išlaikė savo kaip didžiausio saugojimo disko vietą pasaulyje, kol „Seagate“ pristatė savo turimą 60 TB SSD.

Jame telpa 16 TB duomenų ir naudojama „3D NAND“ technologija, kuri iš esmės informaciją kaupia vertikaliai, o ne horizontaliai (ant lygaus paviršiaus).

Jis pasižymi 1200 MB / s skaitymo ir 900 MB / s rašymo greičio našumu, todėl jis yra labai idealus valdant duomenų apimtis, kuriai reikia didelės talpos.

Šis diskas parduodamas vidutine 10 000 USD kaina, kuri gali būti per brangi vartotojams, ieškantiems saugojimo asmeniniams poreikiams, tačiau įmonėms tai yra vagystė.

Jei nenorite mokėti 10 000 USD už šį įrenginį, galite įsigyti 4TB versiją, kuri kainuoja mažiau.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Argumentai "už"

  • Didelė skaitymo ir rašymo sparta
  • Didelė talpa

Minusai

  • Asmeniniam naudojimui tai brangu pirkti, tai kainuoja apie 10 000 USD.

Įspėjimas apie epinį vadovą! Išmokite naudoti SSD su įmontuotu šifravimu!

2. „VectoTech“ SSD

„VectoTech“ SSD

Šis nešiojamas išorinis SSD palaiko žaibišką duomenų perdavimo greitį iki 450 MB / s. Jei jums reikia stipraus SSD, „VectoTech SSD“ yra vienas geriausių produktų rinkoje.

Jis yra atsparus smūgiams ir vibracijai bei suteikia 3 metų gamintojo garantiją, kad būtų užtikrinta ramybė.

Yra 6 šio SDD versijos, kurių kiekviena turi skirtingą atminties talpą, nuo 128 GB atminties iki 4 TB.

  • Pirkite šį SDD iš „Amazon“

3. Svarbus MX500 2TB

Svarbus MX500 2TB

Šis vidinis SATA SSD palaiko skaitymo ir rašymo greitį iki 560/510 MB / s. Kalbant apie atsitiktinius skaitymus ir rašymą, specifikacijos palaiko iki 95k / 90k visų tipų failams.

Dar viena naudinga šio SSD paketo funkcija yra integruota energijos praradimo imunitetas, kuris sėkmingai išsaugo jūsų failų ir aplankų darbą, jei nutrūktų maitinimas. Taip pat palaikomas AES 256 bitų šifravimas.

Pirkite iš „Amazon“

Redaktoriaus pastaba: jei jus domina kiti SSD tipai, peržiūrėkite mūsų platų vadovų rinkinį.

Dabar, jei aukščiau išvardytų SSD diskai jus atbaido, pateikiame keletą rotacinių diskų įrenginių, kurie jums gali patikti.

„Seagate Enterprise“ talpos helio kietasis diskas (rekomenduojamas)

„Seagate Enterprise Capacity Helium SSD“ kietasis diskas

Tai yra viena iš „Seagate“ sukurtų helio diskų linijų, kurių talpa yra 12 TB. Jo perdavimo greitis siekia iki 261 MB / s, todėl jis patenka į greičiausiųjų vietą standžiajame diske.

„Seagate“ planuoja padidinti savo diskų talpą, todėl artimiausioje ateityje atkreipkite dėmesį į didesnius nei šis diskus.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Ar jums reikia nešiojamojo SSD su C tipo USB palaikymu? Čia yra geriausi pasirinkimai!

„Western Digital“ „HGST Ultrastar He12“

HGST sdd kietasis diskas

Šį diską sukūrė vienas didžiausių kietųjų diskų gamintojų visame pasaulyje, ir, kaip ir „Seagate“, šis diskas yra pagamintas iš helio - kuris padidina diskų talpą - kaip novatoriškos firmos technologijos dalis.

Turėdamas 6 arba 8 TB talpos atmintį, šis diskas yra energiją taupantis, nes sumažina energijos suvartojimą jūsų kompiuteryje, taip pat tinka duomenų kaupimui.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Argumentai už:

  • Suvartoja mažiau energijos
  • Helio technologija padidina pajėgumus

Raudona „Western Digital“

Raudonas kietasis diskas „Western Digital“

Šis diskas yra 10 TB talpos, tačiau nėra skirtas asmeniniam naudojimui. Galimi skirtingi dydžiai, pradedant nuo 2 TB.

Argumentai už:

  • Mažiau triukšminga
  • Didelės talpos
  • Optimizuotas ilgalaikiam naudojimui

Minusai:

  • Sukurtas konkrečioms sistemoms, o ne asmeniniam naudojimui

Šis diskas parduodamas iš WDC už 455,99 USD. Taip pat galite rasti internete.

  • Pirkite dabar „Amazon“

Išspręskite lėtas SSD problemas naudodamiesi mūsų greitais sprendimais!

„Seagate“ 60 TB kietasis diskas

„Seagate“ 60 TB SSD kietasis diskas

Ką galite padaryti su 60 000 GB atminties? Na, tai yra naujausias standžiųjų diskų leidimas, kurį suteikia „Seagate“. Išleidus šį „Seagate“ standųjį diską bus pirmasis tokio tipo našumas ir talpa, ir jis yra visais atžvilgiais didesnis, palyginti su „Samsung PM1633a“, kuris iki šiol užėmė aukščiausią poziciją.

  • Pirkite dabar „Amazon“

ATNAUJINIMAS : „Amazon“ kol kas galima įsigyti tik 16 GB modelį.

„Viking“ 50 TB SSD

„Viking“ 50 TB SSD

Paskutinis, bet ne mažiau svarbus mūsų sąraše yra „50TB“ diskas iš „Viking Technologies“. Šis didelės talpos 3,5 colių diskas puikiai tinka duomenų centrams.

Jame yra „plug-and-play“ 6Gb / s SAS („Dual-port active-active“) sąsaja ir jis yra visiškai optimizuotas, kad būtų užtikrintas subalansuotas duomenų centrų darbo krūvis.

Šis SDD yra labai ekonomiškas ir energiškai efektyvus, todėl jam reikia sunaudoti įprastą 16 W galią. Jis palaiko iki 60 000/15 000 IOps (4 KB) skaitymo / rašymo ir iki 500/350 MBps (256 KB) skaitymo / rašymo. Jis taip pat yra mažesnio 25 TB variantas.

  • Pirkite dabar „Amazon“

ATNAUJINTI : Šis SSD šiuo metu nepasiekiamas.

Ar radote diską, kuris idealiai tinka jūsų poreikiams? Praneškite mums komentaruose.

SUSIJUSIOS ISTORIJOS, KURIAS REIKIA TIKRINTI:

  • Geriausi išoriniai standieji diskai su debesies prieiga ir saugykla
  • 3 geriausi naudoti „Xbox One“ USB išoriniai atminties įrenginiai
  • Pataisyti „Nepakanka vietos saugyklai šiai operacijai atlikti

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Rugsėjo mėn. Ir nuo to laiko buvo visiškai atnaujintas ir atnaujintas dėl šviežumo, tikslumo ir išsamumo. Norime įsitikinti, kad mūsų sąraše yra geriausi produktai, atitinkantys jūsų poreikius.