„Keygen.exe“: kas tai yra, kaip jis veikia ir kaip jį pašalinti

  • Keygen.exe yra piratinė programinė įranga, galinti nešioti Trojos arklius ir kenkėjiškas programas. Jo tikslas yra sukurti licencijos raktus vartotojams, kad būtų galima neteisėtai užregistruoti programinę įrangą.
  • Tokie įsilaužimo įrankiai šiais laikais yra vos naudojami, tačiau vis dar yra piratų bendruomenėje. 
  • Pažvelkite į mūsų kibernetinio saugumo centrą, kur rasite daugiau naudingos informacijos, kuri gali padėti kovoti su visomis kibernetinėmis grėsmėmis.
  • Būtinai perskaitykite mūsų skyrių „Instrukcijos“, kuriame rasite išsamius techninių problemų šalinimo vadovus.

Piratinės programinės įrangos versijos dažnai būna grėsmės saugumui. Dažniausiai jiems reikia antrinių programų, kad jos būtų vykdomos ar registruojamos.

Viena iš jų yra „Keygen.exe“, paprasta programa, kuri prie jūsų durų gali atnešti kenkėjiškų ar šnipinėjimo programų pilną krepšį.

Šiandien mes ketiname paaiškinti, kas yra „Keygen.exe“, kaip tai gali paveikti jūsų kompiuterį ir kaip su juo elgtis. Jei nerimaujate dėl neigiamo poveikio, toliau pateikite išsamų paaiškinimą.


Kas yra Keygen.exe?

Taip pat vadinamas „ Key Generator“ yra įsilaužimo įrankis, bet pats savaime nėra kenkėjiška programa. Dažniausiai ji pateikiama su piratine programine įranga, o jos pagrindinis tikslas yra sukurti licencijos raktus, kad vartotojai galėtų neteisėtai užregistruoti norimą programą.

Nors šis įrankis pats savaime nėra kenkėjiška programa, dėl akivaizdžių priežasčių jis vis tiek yra neteisėtas ir gali turėti Trojos arklys, virusus ar duomenis vogiančius klaviatūras, kurie pakenks jūsų kompiuteriui.

Kaip tai veikia?

Palyginti su įtrūkimais, „Keygen“ nekeičia jokių programos dalių. Pakeitus tam tikrus saugumo algoritmus, jis leidžia dirbti bet kokiu atsitiktiniu licencijos raktu.

Kai diegimo metu būsite paraginti įdėti licencijos raktą, ši įsilaužimo programa sugeneruos kodą, kad galėtumėte rankiniu būdu jį įterpti.


Kaip pašalinti įrankį Keygen.exe?

1. Atlikite greitą virusų nuskaitymą

  1. Paspauskite „   Windows“ klavišą + I,  kad atidarytumėte   programą „Nustatymai“ .
  2. Eikite į     skyrių „ Atnaujinimas ir sauga“ .
  3.   Kairiajame skydelyje pasirinkite „   Windows Security“ .
  4. Dešiniajame skydelyje spustelėkite   Atidaryti „Windows Defender“ saugos centrą .
  5. Pasirinkite   Virus & grėsmių  apsaugos ir paspauskite ant Quick Scan .

Jei norite atsikratyti „Keygen“ ir kitų susijusių failų, galite tai padaryti ištrindami rankiniu būdu. Tiesiog visiškai ištrinkite atsisiųstus failus ir viskas turėtų būti.

Kita vertus, yra tikimybė, kad jūsų sistema jau yra užkrėsta. Todėl bet kokia nustatyta infekcija gali reikšti, kad neteksite duomenų.

Norėdami atlikti greitą nuskaitymą, atlikite pirmiau nurodytus veiksmus, galite naudoti įmontuotą apsauginę programinę įrangą „Windows Defender“.


2. Giliam nuskaitymui naudokite trečiosios šalies antimalware programinę įrangą

Labai svarbu įsitikinti, kad jūsų kompiuteris yra apsaugotas nuo kenkėjiškų programų poveikio. Šiuo atveju siūlome atlikti visišką nuskaitymą.

Mes primygtinai rekomenduojame „ Vipre Antivirus Plus“  programinę įrangą optimizuoti kompiuterį pašalinant visus kenkėjiškų programų pėdsakus ir užtikrinti sklandų kompiuterio veikimą.

Ši antivirusinė programa yra naujos kartos saugos sprendimas, sukurtas greitai, nesilaikant kelio ir saugiai saugant jūsų skaitmeninį gyvenimą.

Jis siūlo visišką apsaugą nuo virusų, kirminų, šlamšto, šnipinėjimo programų ir kitų kenkėjiškų programų. Integruota užkarda apsaugo nuo atakų iš tinklo.

„Vipre Antivirus Plus“

„Vipre Antivirus Plus“

Norėdami optimaliai apsaugoti savo kompiuterį, turėtumėte pasikliauti tik „Vipre Antivirus Plus“. Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje

Nors „Keygen.exe“ nėra kenkėjiška programa, daugiau nei 50% aptikimų ji turi tam tikrą kenkėjišką programinę įrangą. Tai rizika, kurią tam tikri vartotojai nori prisiimti, tačiau mes to nepatariame.

Be to, piratinė programinė įranga, be to, kad ji yra neteisėta, gali būti pati problema.

Nepamirškite mums pasakyti, ar vienas iš sprendimų padės jums išspręsti problemą. Jei turite kitų pasiūlymų ar klausimų, palikite juos žemiau esančiame komentarų skyriuje.

Redaktoriaus pastaba : Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Rugsėjo mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Spalio mėn.