4 geriausia malajalių rašymo programinė įranga, dėl kurios verta praleisti laiką

langų spausdinimo programinė įranga

Nors „Windows“ jau įdiegtas tūkstančių kalbų palaikymas, vis dar yra keletas papildomų funkcijų, kurių žmonės ieško. Tiems, kurie ieško pažangių konkrečios kalbos funkcijų, dažnai tenka susirasti skirtingą programinę įrangą.

Malajalų kalba yra viena iš dažniausiai vartojamų kalbų, kuriai vartotojai dažnai randa programinę įrangą. Tuomet jiems reikia „Windows“ reikalingos trečiosios šalies „Malayalam“ spausdinimo programinės įrangos, kad viskas paspartėtų.

Anglų - malajalių rašymo programinė įranga, skirta „Windows“, turi pažangias funkcijas, tokias kaip specialieji simboliai, daugiau šriftų, šriftų konversija ir kt. Mes iš geriausių malajalių rašymo programinės įrangos programų iš daugelio internete pasiekiamų sąrašų.

Reklama

Pasinaudokite šiais programinės įrangos sprendimais, kad iš malajalų kalbos būtų kuo geriau

Keymagic

„Keymagic“ malajalamo rinkimo programinė įranga

Ieškantys didelio našumo programinės įrangos gali lengvai pasitikėti „Keymagic“ kaip viena geriausių „Malayalam“ spausdinimo programinės įrangos, skirtos „Windows“. Tai išskirtinė klaviatūra su „Unicode“ šriftais.

Jis tiekiamas su įvairiais „Unicode“ klaviatūros išdėstymais, kuriuos vartotojai gali keisti ir iš jų. Jie taip pat gali susieti ar redaguoti klaviatūros išdėstymą kaip pasirinktinį pasirinktą klaviatūros rašymo išdėstymo nustatymą.

Be to, programa taip pat leidžia vartotojams administruoti visiškai sutvarkytą arba sukurtą klaviatūros išdėstymą. Tai taip pat leidžia vartotojams sukurti įvairių tipų klaviatūros išdėstymo failus naudojant „kEditor“.

Kaina: nemokama

Atsisiųskite „Keymagic“

Varamoži

„Varamozhi malayalam“ spausdinimo programinė įranga

Anglų - malajalių transkripcijos biblioteka „Varamozhi“ gali konvertuoti malajalių tekstą iš malajalių ir angliškų raštų.

Kaip įvestį, reikia susirašinėti tarp malajalių šrifto ir transkripcijos sistemos išvesties funkcijų. Iš esmės tai yra programų grupė, padedanti sistemai skaityti ir rašyti malajalių kalbą.

Tie, kurie nori rašyti šias programas, turi naudoti transkripciją ir jie turėtų mokėti spausdinti manglijų kalba, kuri galiausiai pavirs malajalu.

Jame yra du malajalių šriftai, kurie yra įdiegti kartu su tikra programa, dar labiau patobulinant jūsų šriftų biblioteką. Tai paprasta programa, leidžianti vartotojams parašyti „Manglish“ kairėje pusėje ir peržiūrėti malajalių vertimą dešinėje.


Versti iš malajalių į anglų kalbą naudodamiesi šia geriausia vertimo raštu programine įranga.


Tai galima įsigyti ir atvirkščiai. Tačiau norint pamatyti, kas rašoma, arba sužinoti bandant ir išbandant, reikalinga malajalių klaviatūra. Be to, jame taip pat yra derinimo pultas.

Kaina: nemokama

Naudokite Varamožį

Tipas!

Tipas!  malajalių rašymo programinė įranga

Tipas! yra nemokama malajalių rašymo programinė įranga arba redaktorius, kuriame vartotojai gali rašyti ir redaguoti dokumentus malajalių kalba.

Tai palaiko šešias skirtingas malajalių klaviatūras, kurios yra „Inscript“ (ISM), „GIST“, „Malayalam Typewriter“, „Panchami“, „Panchari“ ir „Varityper Phonetic“ klaviatūros išdėstymas. Jame yra paprasta ir lengvai naudojama sąsaja ir puikiai tinka net pradedantiesiems.

Tai leidžia jums pakeisti malajalių ir angliškus šriftus spustelėjus „Caps lock“. Vartotojai taip pat gali patogiai pakeisti klaviatūros išdėstymą, tiesiog paspausdami „Malayalam“ klaviatūros klavišą F4.

Brūkšniavimas yra viena iš kitų jo funkcijų, kurios automatiškai brūkšnoja dokumentus. Tai padeda dokumentus tinkamai eksportuoti į kitas programas.

Tie, kurie nenori naudoti brūkšnelių funkcijos, gali ją išjungti iš įrankių meniu. Be to, vartotojai gali lengvai eksportuoti užbaigtą tekstą į kitas programas dviem būdais.

Jie gali nukopijuoti įvestą turinį ir įklijuoti jį į kitas programas, pvz., „Word“, „PageMaker“ ir kt., Arba išsaugoti RTF formatu ir importuoti dokumentus į kitas programas. Malajalių šriftas automatiškai nustatomas į ML-TTRevathi.

Be to, šrifto dydį galima pakeisti naudojant „SetFont“ komandą iš meniu „Formatas“. Geriausia, kad dokumentus galima konvertuoti į „Unicode“, kuris yra labai vertingas tiems, kurie naudojasi internetu.

Kaina: nemokama

Gaukite „Typeit“!

Inkey

„Inkey malayalam“ spausdinimo programinė įranga

„Inkey“ yra jautri ir lengvai naudojama „Malayalam“ rinkimo programinė įranga, pagrįsta „Mozhi“ schema. Atsisiuntę ir įdiegę, vartotojai gali tiesiog du kartus paspausti CTRL klavišą, kad pereitų iš malajalių į anglų kalbą.

Pirmoji programos versija buvo paleista 2008 m., Tačiau ją buvo galima įsigyti tik keliose platinimo terpėse. Antroji versija buvo išleista 2015 m.

Dėl „Facebook“ bendruomenėje 2015 m. Iškelto susirūpinimo, susijusio su spausdinimo problemomis „Windows 7“ ir naujesnėse versijose, atsirado „Mozhi“ versija. „Mozhi“ klaviatūra parašyta „Tinker“ klaviatūros aprašymo kalba.


Sutaupykite laiko ir pastangų naudodami šiuos iš anglų į hindi PDF rinkmenų vertėjus


Tiesą sakant, programos šaltinio kodą vartotojai gali gauti internete „GitHub“. Vartotojai taip pat gali sukurti savo pasirinktinę klaviatūrą atsisiųsdami ir transformuodami „Inkey-Mozhi“ klaviatūrą.

Kaina: nemokamas ir atviras šaltinis

Atsisiųskite „Inkey“

Paskutiniai žodžiai

Rašymas pageidaujama kalba gali būti daugiau nei patogus naudojant efektyvią spausdinimo programinę įrangą.

Tiesiog įsitikinkite, kad tai yra patikima programinė įranga, siūlanti visus reikalingus įrankius, kurie padės jums rašyti malajalių tekstą įvairiais šriftais, siūlo automatinį taisymą pagal išsaugotas rašybas arba dokumentus galima konvertuoti į „Unicode“.

Patikrinkite aukščiau pateiktą sąrašą, pasirinkite ir sukurkite nuostabų turinį naudodami geriausią „Malayalam“ spausdinimo programinę įrangą, skirtą „Windows“.

SUSIJED POZICIJOS:

  • Geriausia 5 automatizuota korektūros programinė įranga jūsų rašymui pagerinti
  • Atsisiųskite „India Typing“ programinę įrangą
  • Išversti „Windows 10“ naudojant „Language Translator“ programą