🕶 15 geriausių įrankių, kaip paslėpti jūsų IP adresą „Windows 10“

  • Šiame straipsnyje bus parodyta keletas geriausių VPN programinės įrangos, be kitų įrankių, kurie gali padėti anonimiškai tyrinėti internetą.
  • Visame pasaulyje daugėjant privatumo pažeidimų, patikimo IP slėpimo programinės įrangos sprendimas tapo itin svarbus.
  • Jei norite sužinoti keletą geriausių VPN įrankių ir patarimų, jūsų laukia specialus VPN centras!
  • Mūsų saugos skyrius gali padėti jums suteikti labai reikalingą pagreitį jūsų privatumui ir saugumui.
programinė įranga paslėpti IP adresą

Jums gali prireikti retkarčiais tapti anonimu internete, kad galėtumėte apsaugoti savo tapatybę.

Kita vertus, jums gali būti atmesta prieiga prie tam tikrų svetainių dėl užblokuotos vietos; galbūt matėte, kaip tai vyksta, pavyzdžiui, „YouTube“.

Tokias problemas galite įveikti užmaskuodami savo tapatybę, o tai galima padaryti naudojant virtualius privačius tinklus ar VPN.

Yra daugybė VPN programinės įrangos, skirtos paslėpti jūsų pradinį IP adresą, tačiau ne visos programos yra puikios.

Kas yra IP adresas ir kaip jį paslėpti?

Interneto protokolo adresas arba IP adresas yra unikalus adresas, naudojamas išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams ir kompiuteriams identifikuoti. Kiekviename interneto kompiuteryje yra bent vienas IP adresas, kuris jį unikaliai identifikuoja iš visų kitų žiniatinklio įrenginių.

Galite paslėpti IP naudodami patikimą tarpinį serverį arba virtualų privatų tinklą. Galite užsiregistruoti tokioms paslaugoms ir, kai tik prisijungsite prie interneto, parodysite kitą IP adresą.

Adresas bus paskolintas iš jūsų naudojamos paslaugos.

Kodėl turėtumėte naudoti VPN?

VPN apsaugos jūsų saugumą ir suteiks galimybę būti anonimiškam. Tokiu būdu galėsite sėkmingai užblokuoti turinį, pvz., Svetaines, vaizdo įrašus ir kt.

Taip pat galėsite saugoti įsilaužėlių, vyriausybių ir daug daugiau informacijos. Čia pateikiamas 15 VPN programinės įrangos sąrašas, skirtas užmaskuoti pradinį IP adresą.

Kokios yra geriausios programinės įrangos priemonės mano IP adresui slėpti?

1. Privati ​​interneto prieiga (rekomenduojama)

Privati ​​interneto prieiga

Geriausias būdas apsaugoti jūsų IP nuo bet kurio asmens yra naudoti VPN paslaugą, taigi, jei jūs ieškote VPN paslaugos, taip pat galite ieškoti geriausių, kuriuos gali nusipirkti pinigai.

Mūsų sąrašo papildymas yra paslauga, kuri testavimo metu pasirodė esanti nepaprastai saugi dėl užšifruoto ryšio, kurį beveik kiekvienam būtų sunku nutraukti.

Privačią interneto prieigą sukūrė „Kape Technologies“, ji yra ne tik saugi, bet ir universali, atsižvelgiant į tai, iš kur galite prisijungti.

Taip yra dėl visame pasaulyje esančių 3400 ir daugiau serverių, leidžiančių atrakinti visus geografinius apribojimus ir protokolų filtrus.

Be to, tai neturės įtakos jūsų interneto spartai, taigi, nesvarbu, ar naršote, ar transliuojate srautą, privačioji interneto prieiga užtikrins.

Štai ką gausite užsiprenumeravę privačią interneto prieigą:

  • Paprasta naudoti vartotojo sąsaja
  • Momentinė sąranka
  • Neribotas pralaidumas
  • Keli VPN šliuzai
  • Tūkstančiai serverių išplito visame pasaulyje
Privati ​​interneto prieiga

Privati ​​interneto prieiga

Saugokite savo naršymo įpročius naudodamiesi šiuo nuostabiu VPN, dabar su nuolaida tik ribotą laiką! Tikrinti kainą Gaukite dabar

2. Opera

naudotis Opera

Taip, mes galime suprasti jūsų lengvą painiavą. „Opera “ nėra VPN teikėja, tai yra naršyklė, tiesa?

Na, jūs iš dalies teisus, nes akivaizdu, kad „Opera“ yra pagrindinė naršyklė, tačiau ji taip pat siūlo integruotą VPN nemokamai! Tai tikrai lengva suaktyvinti. Tiesiog atidarykite naują privatų langą iš meniu ir pamatysite VPN parinktį kairėje adreso juostos.

Paspaudę ant jo, atsidarys langas, kuriame negalėsite jo įjungti ir pasirinkti pageidaujamą savo IP vietą: Amerika, Azija ar Europa. Čia taip pat pamatysite per sesiją perduotus duomenis ir savo IP adresą.

Negalime pakankamai pabrėžti, kad tai nemokama, bet patikima paslauga. Jokių sudėtingų nustatymų, nepageidaujamų reklamų, atsisiuntimų ir prenumeratų.

Pakartosime, kas geriausia naudojant „Opera VPN“:

  • Visiškai nemokama paslauga, integruota su „Opera“ naršykle, kuri taip pat yra nemokama.
  • Apsaugo jūsų tapatybę internete, kaip ir bet kurį kitą VPN.
  • Papildomų atsisiuntimų ir prenumeratų nereikia.
  • Nėra pralaidumo apribojimų.
Opera

Opera

Atsisiųskite „Opera“ ir naudokite įmontuotą VPN nemokamai, be jokios prenumeratos! Gaukite nemokamą apsilankymą svetainėje

3. „ Cyber ​​Ghost“ VPN

„Cyber ​​Ghost VPN“ yra viena geriausių IP viršelio programų, ją taip pat sukūrė „Kape Technologies“. Jis sugeba užšifruoti visą internetinį srautą ir užtikrins, kad informacija, esanti atvirame belaidžiame tinkle, išliktų paslėpta nuo įsilaužėlių.

Nors „CyberGhost“ nebeteikia nemokamos versijos, galite atsisiųsti ir naudoti vienos dienos bandomąją versiją. Be laiko apribojimo, programai nėra jokių kitų apribojimų, todėl jūs galite ja mėgautis visu mastu.

„Cyberghost 7“ yra bene geriausia VPN paslauga, kurią galima naudoti „Windows 10“ kompiuteryje 2020 m. Nauja versija suteikia paprastesnę vartotojo sąsają, daugiau nei 6400 serverių, iš kurių galima rinktis ( iki 700 serverių, pasiekiamų 2018 m. ), Ir daug daugiau privatumo funkcijų bei parinkčių. apsaugoti jūsų duomenis.

Štai keletas „CyberGhost“ funkcijų:

  • Paprasta ir intuityvi vartotojo sąsaja.
  • Galite rinktis iš daugiau nei 6400 serverių.
  • Pažangios ryšio funkcijos, skirtos blokuoti skelbimus ir iššokančiuosius langus.
  • Kenkėjiškų svetainių ir internetinio stebėjimo blokavimas.
  • Automatikos galimybės.
Aukščiausias galimas šifravimas „cyberghost vpn“ svetainės logotipasGalingos funkcijos:
  • 256 bitų AES šifravimas
  • Daugiau nei 5600 serverių visame pasaulyje
  • Puikūs kainų planai
  • Puiki parama
Gaukite dabar „CyberGhost“ VPN

Norėdami gauti daugiau informacijos, galite perskaityti išsamią „Cyberghost 7“ apžvalgą.

4. „ Bitdefender“

Turėdami VPT, apsaugosite savo privatumą naršydami, tačiau jei kenkėjiška programinė įranga ar įsilaužėlis sugeba jus pagrobti, jūsų duomenys yra pažeisti, kad ir ką norėtumėte.

Štai kodėl visada gera susieti gerą VPN su ne mažiau gera antivirusine apsaugos sistema.

Tai sakant, rekomenduoti vieną iš geriausių sistemų rinkoje turėtų būti savaime suprantama, o „Bitdefender“ puikiai tinka sąskaitai.

Šis pasaulinis kibernetinio saugumo lyderis daugiau nei 18 metų saugo daugiau nei 500 milijonų sistemų ir ir šiandien atlieka tvirtą darbą.

Nesvarbu, ar ieškote namų apsaugos, ar darbo apsaugos, ar net esate interneto tiekėjas, „Bitdefender“ apėmė jus visais įmanomais kampais.

Programinės įrangos paketas suteiks jums pilną kompiuterio apsaugos sistemą, apsaugančią jus ir jūsų brangų privatumą, niekada neleisdamas užpuolikams iš pradžių pasiekti kompiuterio.

Pažvelkime į kai kurias „Bitdefender“ funkcijas:

  • Neprilygstama apsauga.
  • Nerasta IP nuotėkio.
  • Labai paprasta naudoti.
  • Apsaugo jūsų tapatybę nuo bet ko, net nuo jūsų interneto paslaugų teikėjo.
„Bitdefender Antivirus Plus“

„Bitdefender Antivirus Plus“

Pridėkite „Bitdefender Premium VPN“ prie paketo, kad pasiektumėte geriausių rezultatų apsaugodami savo privatumą internete. Nemokamas bandymas Apsilankykite svetainėje

5. „ ExpressVPN“

Nenuostabu, kad dar vienas VPN yra mūsų sąrašo viršuje. Tačiau tai nėra bet koks VPN, tai yra „ExpressVPN“, kurį sukūrė „Express VPN International Ltd.“

Šis patogus mažas programinės įrangos įrankis panaikina turinio apribojimus ir cenzūrą, kad suteiktų neribotą prieigą prie vaizdo įrašų, muzikos, socialinės žiniasklaidos ir dar daugiau bet kurioje pasaulio vietoje.

Tai daro efektyviai slėpdamas savo IP adresą ir užšifruoja jūsų tinklo duomenis, kad niekas nematytų, ką darote. Geriausias dalykas visoje sistemoje yra tai, kad ji yra nepaprastai paprasta: vienu paspaudimu ir jūs esate apsaugotas.

Be neįtikėtinų privatumo nustatymų, jūs taip pat gausite daug savo investicijų. Vienoje „ExpressVPN“ prenumeratoje yra lengvai naudojamos programos kiekvienam jūsų turimam įrenginiui.

„Mac“, „Windows“, „Android“, „iOS“, „Linux“, maršrutizatoriai ir dar daugiau, todėl jūs ir jūsų artimieji bus apsaugoti bet kur.

Tai atlieka labai gerai atliktą darbą dėl neriboto pralaidumo ir ypač greitų VPN serverių, esančių 160 vietų daugiau nei 95 šalyse.

Dabar jums nebereikės jaudintis dėl ribojančio turinio ir prieigos, nes žinote, kad aukščiausios kokybės VPN atkūrė.

Pažiūrėkime keletą „ExpressVPN“ funkcijų:

  • Specialios programos, skirtos „Mac“, „Windows“, „Android“, „iOS“ ir „Linux“.
  • Neribotas pralaidumas.
  • Lengvas nustatymas ir naudojimas.
  • Platus serverių tinklas daugiau nei 95 šalyse.
„ExpressVPN“

„ExpressVPN“

Saugokite savo naršymo įpročius naudodamiesi šiuo nuostabiu VPN, dabar su nuolaida tik ribotą laiką! 8,39 USD per mėnesį. Pirkite dabar!

6. „ NordVPN“

Dar vienas skambus vardas yra mūsų sąraše ir tikrai. „NordVPN“ yra pasaulio lyderė privatumo apsaugos srityje ir suteikia vartotojams neribotą prieigą prie turinio iš viso pasaulio.

Sukurtas „Tefincom & Co. SA“, jo greiti serveriai yra bet kur, todėl sistema leis jums imituoti beveik bet kokią tikėtiną vietą be jokių klausimų ar klausimų.

Be to, sistema gali visiškai apsaugoti įvairius įrenginius nuo paprasto kompiuterio iki planšetinių kompiuterių, išmaniųjų telefonų ir dar daugiau, o viena prenumerata suteiks jums apsaugą keliems įrenginiams vienu metu, atsižvelgiant į pasirinktą paketą.

Kalbant apie tai, paketų pasiūlymai yra nepaprastai naudingi, todėl jūs taip pat galite gauti papildomą apsaugą sau ir savo draugams, nes kuo daugiau jūs gaunate, tuo pigiau.

„NordVPN“ funkcijų apžvalga:

  • Atblokuoja ribotą turinio prieigą.
  • Apsaugokite kelių tipų įrenginius, įskaitant planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus ir kt.
  • Viena prenumerata gali apimti kelis įrenginius.
  • Prieiga prie daugiau nei 12400 serverių visame pasaulyje.

Gaukite „NordVPN“


7. Surfshark

„Surfshark VPN“

„Surfshark“ yra „Surfshark LTD“ sukurta sistema, į kurią daugelis eina, kai pavargsta nuo riboto turinio internete arba atsargiai domisi, ar jie stebimi, ar ne.

Naudodami šią galingą VPN sistemą galite būti tikri, kad niekas net nežinos, ką darote internete, net jūsų tinklo administratorius, interneto paslaugų teikėjas ar vyriausybė.

Pagaliau galite nesijaudindami mėgautis viskuo, ką siūlo internetas. Gaukite greitą ir saugią prieigą prie viso mėgstamo turinio įvairiausiuose įrenginiuose, pradedant išmaniaisiais telefonais, baigiant asmeniniais kompiuteriais ir planšetiniais kompiuteriais.

Taigi visada naudokitės „Surfshark“, kad įsitikintumėte, jog jūsų vieta yra privati ​​ir neskelbtini duomenys saugūs.

Pažvelkite į kai kurias „Surfshark“ funkcijas:

  • Momentinė saugi prieiga prie ribojamo turinio.
  • Įtaisytas skelbimų blokatorius.
  • Išjungia jūsų interneto ryšį, jei jūsų VPN ryšys nutrūksta.
  • Neribotas įrenginių kiekis su viena prenumerata.

Gaukite „Surfshark“


DUK: Sužinokite daugiau apie IP slėpimo programinę įrangą

  • Koks yra geriausias IP slėpėjas?

Nors visa programinė įranga, kurią įtraukėme į mūsų sąrašą, gali puikiai paslėpti jūsų IP adresą nuo pašalinių akių, sutarėme, kad „CyberGhost VPN“ šiuo metu yra geriausias. Be IP slėpimo, jis taip pat gali atblokuoti įvairų geografiškai ribotą turinį.

  • Ar galiu paslėpti savo IP adresą naudodamasis „Windows 10“ įmontuotais įrankiais?

Deja, „Windows 10“ neleidžia paslėpti IP adreso naudojant jo įmontuotus įrankius. Geriausia, ką galėtumėte padaryti, tai apgaulingas MAC adresas, tačiau, kalbant apie IP slėpimą, turėsite naudoti VPN, tarpinį serverį ar kitus specializuotus programinės įrangos sprendimus.

  • Ar einant inkognito režimu paslepiamas jūsų IP adresas?

Trumpai tariant, ne. Naudojant „Chrome“ inkognito režimą interneto naršyklė, vieta ar veikla internete neslepiama jūsų interneto paslaugų teikėjo (ar kitų). Vienintelis dalykas, kurį jis daro, yra tai, kad jūsų internetinėje naršyklėje nelaikoma jokia jūsų internetinės veiklos istorija.

Redaktoriaus pastaba: Šis straipsnis tęsiamas kitame puslapyje. Jei jus domina kita VPN programinė įranga, peržiūrėkite mūsų platų pasirinkimų rinkinį .