5 geriausi MSN nemokami internetiniai žaidimai, kuriuos žaidžiate dabar

  • MSN žaidimai yra ne tik nemokami, bet ir lengvai išmokstami, nes kai kurie iš jų yra paremti gerai žinomais klasikiniais stalo žaidimais.
  • Sudarome 5 geriausių MSN nemokamų internetinių žaidimų, kuriuos galite žaisti dabar, tiek solo, tiek su draugu, sąrašą.
  • Perskaitę šį straipsnį, galite sužinoti mūsų internetinių žaidimų skyrių, kad gautumėte daugiau įkvėpimo.
  • Pažymėkite ir mūsų žaidimų skyrių, kad galėtumėte lengvai pasiekti įvairius straipsnius šia tema.
5 geriausi MSN nemokami internetiniai žaidimai

„MSN Games“ (dar vadinama zona) yra „Microsoft“ priklausanti svetainė, žinoma dėl daugybės vieno žaidėjo, daugelio žaidėjų, kompiuterio atsisiuntimo ir socialinių kazino vaizdo žaidimų.

90-ajame dešimtmetyje jis buvo labai populiarus, ypač todėl, kad jie buvo nemokami, iš anksto įdiegti su bet kuria „Windows“ OS.

„MSN Games“ buvo paleistas su keliomis kortomis ir stalo žaidimais, tokiais kaip „Hearts“, „Spades“, „Checkers“, „Backgammon“ ar „Bridge“. Toliau internetinių žaidimų kolekcija buvo sukurta įtraukiant kitus galvosūkius, žodžius ir smulkmenas arba veiksmo ir arkadinius žaidimus.

Nors praėjusiais metais „Microsoft“ paskelbė, kad nustos palaikyti minėtus populiarius žaidimus, senesnėse „Windows“ versijose galite ir toliau juos žaisti „Windows 10“.

Taigi mes apžvelgsime keletą geriausių MSN nemokamų internetinių žaidimų.

Norėdami gauti geriausią žaidimų patirtį, rekomenduojame naudoti „Opera GX“ kaip pagrindinę naršyklę, nes ji suteikia žaidėjams keletą išskirtinių funkcijų.

Tikrai rasite, kad nemokamas skelbimų blokatorius yra labai naudingas, taip pat tinklo ribotuvas, leidžiantis nustatyti pralaidumo ribą ir mėgautis sklandžia žaidimų sesija, tuo pačiu metu vykdant kitas programas ir fone.

„Opera GX“

„Opera GX“

Ši nuostabi naršyklė suteikia jums prieigą prie specializuotų žaidimų funkcijų ir labai greitą naršymo patirtį. Laisvas

Parsisiųsti dabar

Kita labai naudinga „Opera GX“ funkcija yra įmontuotas VPN, užtikrinantis jūsų anonimiškumą internete, nereikia įdiegti jokių trečiųjų šalių programų.

Reklama

Kurie yra geriausi nemokami MSN internetiniai žaidimai?

Solitaire

msn pasjansas

Kiekvienas žaidžiantis internetinius žaidimus turi būti bent kartą žaidęs Solitaire.

Dažniausios formos, dar vadinamos Klondike, tikslas buvo sutvarkyti visas trylika kiekvieno kostiumo kortelių vienoje grupėje, einančioje nuo aso iki karaliaus.

Paprastai tūzas buvo pirmoji korta, ant kurios uždedami du to paties kostiumo ženklai, po to - trys ir t.

Žaidimo pabaigoje nugalėtojas buvo apdovanotas nesibaigiančiais kaskadiniais kortų įvertinimais, kol vienas nusprendė pradėti kitą žaidimą. Tai tikrai pakerėjo.

Bet pažangiausi žaidėjai turi žinoti, kad yra įvairių pasjanso žaidimų tipų, atsižvelgiant į tai, kiek matomos kortos. Aukščiau paminėtas stilius žinomas kaip paprasti statybininkai .

Žaisk pasjansą

Mažongas

mažongo msn žaidimai

„Microsoft“ „Mahjong“, dar vadinamas „Mahjong Solitaire“, yra dėlionė, vieno žaidėjo žaidimas, pagrįstas to paties pavadinimo žaidimu, sukurtu Kinijoje, tačiau nesusijęs su taisyklėmis ar originalia versija.

Žaidimas žaidžiamas su 144 plytelių rinkiniu, paremtu kinų rašmenimis ir simboliais. Tikslas yra suderinti atviras identiškų plytelių poras ir pašalinti jas iš lentos, apnuoginant po jomis esančias plyteles.

Žaidimas baigsis, kai visos lentos poros bus pašalintos iš lentos arba kai nebebus atidengtų porų.

Šiuo metu zonoje galite rasti keletą originalaus internetinio žaidimo versijų su skirtinga aplinka.

Žaisk klasikinį mažongą

10 × 10 klasikinis

tetris msn žaidimas

Tai yra „Microsoft“ pagrindinė „Tetris“ tipo dėlionės versija.

Žaidimo tikslas yra pastatyti tos pačios spalvos blokus, kurie išnyks, kai juos išdėstysite horizontalioje linijoje.

Žaidimas gali tęstis amžinai tol, kol nepritrūksite vietos tinklelyje, kad pastatytumėte bet kurį bloką.

Skirtingai nuo originalaus fizinio „Tetris“, internetinėje versijoje blokai nenukrenta iš viršaus, spaudžiant grotuvą pasirinkti vietą.

Jų taip pat negalima apversti, o horizontalios linijos nenukrenta žemyn, kai blokai išnyksta.

Žaisk 10 × 10 klasikinį

Dėlionė

dėlionės msn žaidimas

Neseniai „Microsoft“ išleido naują savo „Jigsaw“ žaidimo versiją, kad gerbėjai galėtų ją žaisti toli į ateitį, net kai klasikinė „Flash“ versija bus išleista 2020 m. Pabaigoje.

„Microsoft“ kiekvieną dieną išleido 3 naujus galvosūkius, kad gerbėjai būtų linksmi. Be to, dėlionės variantų asortimentas yra labai didelis, todėl tikrai negalėsite lengvai nuobodžiauti.

Žinoma, galima pasirinkti jų kompetencijos lygį - nuo lengvo (24vnt.) Iki sunkaus (100vnt.).

Žaisk „Jigsaw“

Šachmatai

šachmatų msn žaidimas

„Microsoft“ šachmatų žaidimas yra pagrįstas klasikiniu šachmatų žaidimu, tik jis žaidžiamas kompiuteriu. Varžovas gali būti virtualus arba tikras.

Priešingu atveju visos taisyklės yra vienodos, o kūriniai atrodo panašūs į tikrus. Nėra jokio laiko apribojimo ir galima pasirinkti žaisti kompetencijos lygį.

Žaidimo tikslas yra edukacinis, kaip ir daugumoje nemokamų MSN žaidimų. Nors internetinė versija, ši turėjo tą pačią psichologinę naudą, susijusią su atmintimi ir strateginiu mąstymu, kaip ir tikrasis šachmatų žaidimas.

Žaidimas buvo populiaresnis, tuo daugiau šachmatų čempionas Garis Kasparovas dalyvavo „Microsoft“ organizuotame šachmatų čempionate.  

Taigi mes pasirinkome 5 geriausius nemokamus internetinius MSN žaidimus. O kaip tau? Kuriam iš jų labiau patinka? Pasidalykite savo mintimis žemiau esančiame komentarų skyriuje.

Žaisk šachmatus


DUK: Skaitykite daugiau apie „MSN Games“

  • Ar „MSN Games“ yra saugūs?

Taip, labai saugu ir patikima. „MSN“ žaidimai taip pat yra nemokami, juos gali žaisti visi, tiek vaikai, tiek suaugusieji.

  • Kaip atsisiųsti „MSN Games“?

Eikite į oficialų „MSN Games“ puslapį, tada į „PC Download“ ir pasirinkite savo žaidimą. Kai spustelėsite „ Žaisti dabar“ , žaidimas bus atsisiųstas į jūsų kompiuterį.

  • Kur galiu nemokamai žaisti internetinius žaidimus, neatsisiųsdamas?

Jūs turite daugybę galimybių žaisti nemokamus internetinius žaidimus bet kokiam skoniui ir kompetencijos lygiui.