5 geriausios animacijos programinės įrangos vaikams

  • Animacijos programinės įrangos įrankiai yra puikus būdas vaikams kartu išreikšti savo kūrybiškumą ir tyrinėti technologijas. Vaikai gali piešti, papuošti logotipą, kurti animacinius filmus, paversti piešinius animacijomis, išmokti sustabdyti judesį ir dar daugiau.
  • Vaikams pritaikytos animacijos priemonės paprastai turi spalvingą sąsają su dideliais mygtukais ir paprastomis komandomis. Tikslas yra sukurti įdomią ir interaktyvią aplinką jūsų vaikui.
  • Jei nesate vaikas, bet vis tiek norite išmokti animacijos, patikrinkite geriausią animacijos programinę įrangą pradedantiesiems.
  • Apsilankykite mūsų animacijos centre ir skaitykite daugiau nuostabių vadovų!
geriausia animacijos programinė įranga vaikams

Vaikai mėgsta piešti, piešti piešinius ir pasinerti į įsivaizduojamus pasaulius, kuriuos gali suprasti tik jie patys. Jei jūsų vaikų vaizduotė neturi ribų ir jie nori tai paversti tikra, padovanokite jiems animacijos programinę įrangą.

Vaikams skirtos animacijos priemonės yra labai intuityvios ir lengvai naudojamos. Jie sukuria įdomią ir interaktyvią aplinką jūsų vaikams, kad jie galėtų išlaisvinti savo kūrybiškumą ir sveikai išreikšti save. Tuo pačiu metu jūsų vaikas gali tyrinėti technologijas ir išmokti naudotis klaviatūra ir pele.

„Windows“ ataskaita sudarė geriausios animacijos programinės įrangos, kurią vaikai gali naudoti savo „Windows“ kompiuteriuose, sąrašą. Esame tikri, kad jūsų vaikai puikiai praleis laiką žaisdami su šiais įrankiais.

Priklausomai nuo jūsų vaiko (-ų) amžiaus, rekomenduojame pirmiausia parodyti savo (-ų) vaikui (-ams), kaip naudoti įrankį, kad jis išmoktų tinkamai juo naudotis.

Reklama

Animacinė programinė įranga vaikams: leiskite jiems išlaisvinti savo vaizduotę

DP animacijos kūrėjas

„DP Animation Maker“ yra lengvai naudojama programa, skirta kurti gražią istorijų ir žaidimų animaciją. Tam nereikia techninių įgūdžių ar projektavimo patirties, nors tai padeda juos įgyti ir išlaisvina jūsų vaiko kūrybiškumą.

Tai yra daugialypės terpės programa su iš anksto sukurtomis animacijomis ir daugybe funkcijų, leidžiančių atgaivinti vaizdus! Natūralias scenas galite paversti gyvybingais ir suteikti judesį žmonėms ir daiktams vos keliais paspaudimais.

Štai ką galite sukurti naudodami šią animacijos programinę įrangą vaikams:

  • Animuoti fonai
  • Animuoti žaidimų įvadai
  • Animuoti vaizdo įrašai
  • Skaitmeninės atvirutės
  • Animaciniai paveikslėliai, skirti daugialypės terpės gaminiams
  • Muzikiniai / „YouTube“ vaizdo įrašai

Naudodamiesi „DP Animation Maker“ galite automatiškai kurti vientisas animacijas.

Atsisiųskite „DP Animation Maker“

Animatronas

animatron animacijos programinės įrangos vaikai

„Animatron“ yra animacinė programinė įranga, leidžianti visiems, įskaitant vaikus, paversti savo idėjas animaciniais filmais. Tai nemokama išbandyti.

Šią programą galite naudoti norėdami piešti, animuoti ir pasakoti įvairias istorijas. Su juo labai lengva dirbti, o vaikai gali naudoti supaprastintą režimą, kur jie tiesiog gali vilkti ir numesti įvairius elementus kurdami animacines istorijas.

Tuo pačiu metu tėvai taip pat gali naudoti „Animatron“, nes šis įrankis yra pakankamai galingas, kad būtų galima sukurti sudėtingas animacijas. Juo galite generuoti lentos stiliaus animacijas.

Įrankį galite naudoti internete. Atsisiųsti nereikia, tačiau vienintelis trūkumas yra vandens ženklas.

Animatronas tinka vyresniems nei 8 metų vaikams.

⇒  Išbandykite „Animatron“

Redaktoriaus pastaba: jei jus domina kita animacijos programinė įranga, peržiūrėkite mūsų platų vadovų rinkinį .

„PowToon“

„powtoon“ animacijos programinės įrangos vaikai

„PowToon“ yra įdomus internetinis animacijos įrankis ir viena iš geriausių animacijos programinės įrangos vaikams. Tai nemokama išbandyti.

Nors iš pradžių jis nebuvo sukurtas kaip animacinis įrankis vaikams, jį lengva naudoti, todėl jis puikiai tinka vaikams ir pradedantiesiems.

Pirmiausia turite užsiregistruoti, kad galėtumėte naudotis įrankiu. Tada galite pasirinkti animacijos tipą, kurį norite įterpti, ir projektą, prie kurio norite dirbti.

Galite rinktis iš „Modern Age“, „Whiteboard“ animacijos, „Cartoon“, „Infographic“ arba „Corporate animation“.

„powtoon“ animacija

Tada turite pasirinkti siužetinės struktūros struktūrą, kuri geriausiai tinka jūsų ar jūsų vaiko pageidavimams. Yra keletas iš anksto sukurtų scenų, kurias taip pat galite pritaikyti.

„PowToon“ puikiai tinka įvairioms mokyklos užduotims, leidžiančioms jūsų vaikams kurti unikalias prezentacijas.

Programinė įranga tinka vyresniems nei 10 metų vaikams.

Išbandykite „PowToon“


Ieškote geriausios 3D animacijos programinės įrangos, skirtos „Windows 10“? Čia yra ir kitų puikių variantų!

„FlipBook“

„Flipbook“ animacinės programinės įrangos vaikai

„FlipBook“ yra labai paprasta naudoti animacinė programinė įranga vaikams, kuri įtraukia ją į mūsų sąrašą. Taip pat nemokamai išbandyti.

Šis 2D animacijos įrankis leidžia jūsų vaikams piešti tiesiai ekrane, naudojant jutiklinį ekraną ir rašiklį.

Taip pat galite pridėti garso takelius ir sinchronizuoti garsą arba sinchronizuoti lūpas, kad atitiktų dialogo langą. Žinoma, ši funkcija tinka vyresniems vaikams ir paaugliams.

Jūsų vaikai gali piešti po vieną rėmą arba visus iš karto, jei nori greičiau baigti darbą.

Kitos „Flipbook“ funkcijos:

  • Padidinkite, pasukite ir neryškinkite rėmelius
  • Importuokite fonus, perdangas ir vaizdo įrašus iš kitų programų
  • Eksportuokite nejudančius vaizdus ir filmus ir redaguokite savo kūrinius trečiosios šalies vaizdo įrašų redagavimo priemonėje
  • Lite versija pradedantiesiems
  • Pamokos parodo jūsų vaikams, kaip naudotis įrankiu ir kuo geriau išnaudoti.

„FlipBook“ puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek tarpinės animacijos vartotojams.

⇒  Atsisiųskite „FlipBook“

Harmonija

harmonijos animacijos programinė įranga

„ToonBoom's Harmony“ yra galinga animacinė programinė įranga vaikams, kurią galite nemokamai išbandyti. Tai taip pat tinka tarpiniams vartotojams, paaugliams ir net grafikams.

Jei jūsų vaikas turi tam tikros animacijos įrankių naudojimo patirties, galbūt atėjo laikas sustiprinti žaidimą ir išmokti naudotis „Harmony“.

Yra daugybė nemokamų vaizdo įrašų, internetinių seminarų ir kitų puikių mokymosi šaltinių, kuriuos jūsų vaikas (-ai) gali naudoti norėdami išmokti valdyti šią programinę įrangą.

Harmonijos kursai yra nemokami, o jūsų vaikas gali mokytis savo ritmu, išbandyti savo įgūdžius ir užsidirbti ženkliukų.

Pagrindinės harmonijos funkcijos apima:

  • Rašalas, dažai, įranga ir animacija
  • Eskizuokite, pieškite ir tapykite
  • Sudėtingiems projektams kurti galima naudoti bitmap ir vektorinius įrankius
  • Galite sukurti hibridines animacijas, derindami 3D importuotus modelius su 2D
  • Taikykite efektus ir kompoziciją 3D formatu.

⇒  Atsisiųskite harmoniją


Jūsų vaizdo animacijos bus nuostabios naudojant šiuos naujus įrankius!

Muvizu: žaiskite

„muvizu“ animacijos programinė įranga

„Muvizu: Play“ yra linksma animacinė programinė įranga vaikams. Tai nemokama išbandyti. Naudodamiesi šiuo įrankiu kiekvienas gali sukurti 3D scenas.

„Muvizu: Play“ turi unikalią simbolių animacijos sistemą, leidžiančią vartotojams pasirinkti iš daugybės iš anksto nustatytų charakteristikų ir formų ir pritaikyti savo animacinius simbolius.

Įrankio kūrėjai išdidžiai pareiškė, kad „Muvizu: Play“ yra skirtas visiems, pradedant pedagogais ir studentais, baigiant animatoriais ir verslo žmonėmis.

Kaip jau spėjote, programinė įranga tinka vyresniems vaikams ir paaugliams.

„Muvizu“: Pagrindinės „Play“ funkcijos:

  • Virtualios šviesos, kameros ir daugybė specialiųjų efektų
  • Automatinis lūpų sinchronizavimas bet kuriai kalbai
  • Greitas perteikimas
  • Savo animacijomis galite pasidalinti „YouTube“

⇒  Atsisiųskite „Muvizu“


Taip pateksime į savo sąrašo pabaigą. Visa aukščiau išvardinta animacijos programinė įranga puikiai tinka vaikams, vyresniems vaikams ir paaugliams. Esame tikri, kad jie puikiai praleis laiką kurdami animaciją naudodami šias programas.

DUK: Sužinokite daugiau apie animacijos programinę įrangą vaikams

  • Kokia yra geriausia programinė įranga 3D animacijoms vaikams kurti?

„Windows“ sistemoje „ iKITMovie“ yra puiki 3D animacijos programinė įranga, skirta vaikams, kuriems patinka LEGO ir molio gaminiai. Planšetinius kompiuterius, telefonus ar „Chromebook“ įrenginius ieškokite „Android“ ir „iOS“ skirtų „ Toontastic 3D “. Tai pasakojimų programa, leidžianti kurti ir spalvinti personažus, pridėti nuotraukų ir muzikos ir dar daugiau. Ir tai 100% nemokama.

  • Kokia yra geriausia animacijos programinė įranga pradedantiesiems?

Kalbant apie geriausią pradedančiųjų animacijos programinę įrangą, galite išbandyti , be kitų, „ Adobe Character Animator“ , „ DP Animation Maker“ ir „ Animaker“ . Jokių animacinių įgūdžių nereikia.

  • Kaip animuojate piešinį?

Peržiūrėkite geriausius ranka pieštus animacijos programinės įrangos įrankius, kad įkvėptumėte savo piešinius gyvybės ir sukurtumėte puikių animacijų, tokių kaip animaciniai filmai, reklaminės antraštės ar infografijos.


Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2017 m. Gruodžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn.