Kaip visam laikui naudoti „Windows 7“ ir niekada neatnaujinti į „Windows 10“

kaip naudotis Windows 7 pasibaigus palaikymui

Ar žinojote, kad oficialus „Windows 7“ palaikymas baigiasi šiais metais?

Lažinuosi, kad to nepadarėte! Jei jūsų sistemoje vis dar veikia „Windows 7“, gali tekti naujovinti į naujesnę versiją, kad ir toliau galėtumėte mėgautis išskirtiniais „Microsoft“ palaikymais.

Tačiau vis tiek galite ir toliau mėgautis „Windows 7“ OS, naudodamiesi tam tikrais patarimais. Šiame vadove parodysime, ką galite padaryti, kad visam laikui naudotumėte „Windows 7“ ir niekada neįdiegtumėte „Windows 10“.

„Windows 7“ yra šiek tiek pageidaujamas OS pasirinkimas daugeliui kompiuterių vartotojų visame pasaulyje.

Jis yra pakankamai patvarus vykdyti žemos klasės operacijas, taip pat optimizuotas aukščiausios klasės funkcijoms atlikti ir beveik tobulas.

Dėl savo lankstumo jis idealiai tinka visų klasių kompiuteriams, ir daugelis žmonių tai laiko geriausia „Windows“ versija, mažai atsižvelgdami į naujesnes versijas („Win 8 / 8.1 / 10“).

Tačiau iki 2020 m. Sausio 14 d. „Microsoft“ atsisakys „Windows 7“. Tai reiškia, kad nebebus oficialios („Microsoft“) palaikymo „Windows 7“ kompiuteriams.

Todėl norėdami įsitikinti, kad ši plėtra jūsų neveikia, mes pasiūlėme sprendimą, kaip visam laikui naudoti „Windows 7“.

Ką reiškia „Windows 7“ vartotojams 2020 m. Sausio mėn

Nuo 2020 m. Sausio 14 d. „Microsoft“ pašalins visus išskirtinius palaikymus, šiuo metu siūlomus „Windows 7“ vartotojams.

Tai padarius, saugos pleistrai ir sistemos atnaujinimai būtų sustabdyti, o „Windows 7“ kompiuteriai būtų pažeidžiami ir pasenę.

Iš pradžių už šį „Microsoft“ veiksmą buvo atsiskaitoma už 2015 m., Kol jis galiausiai buvo pratęstas dar penkeriems metams. Kai kuriais atvejais veiksmas buvo susijęs su daugumos „Win7“ vartotojų nenoru naujovinti į „Windows 10“.

Iki 2020 m. Sausio 14 d., Įdiegus EOL, „Windows 7“ vartotojams neliks nieko kito, kaip atnaujinti savo OS į naujesnę versiją.

Nepavykus naujovinti, jų „Windows“ kompiuterius paliks kenkėjiškų programų išpuoliai, klaidos, sistemos vėlavimas ir kitos saugos problemos.

Tačiau jei vis tiek norite kuo ilgiau paleisti „Win7“ savo kompiuteryje, perskaitykite šį straipsnį.

Kitame skyriuje parodysime, kaip visam laikui naudoti „Windows 7“ be oficialaus palaikymo, kuris baigsis 2020 m. Sausio 14 d.


5 geriausi „Windows 7“ antivirusiniai sprendimai, naudojami po 2020 m


Sprendimai naudoti „Windows 7 Forever“

„Microsoft“ neseniai paskelbė pratęsianti 2020 m. Sausio mėn. „Gyvenimo pabaigos“ datą. Su šia plėtra „Win7 EOL“ (gyvenimo pabaiga) dabar visiškai įsigalios 2023 m. Sausio mėn., Tai yra treji metai nuo pradinės datos ir ketveri metai nuo dabar.

Tačiau šį plėtinį palaiko tik „Windows 7 Enterprise“ ir „Windows 7 Professional“ (verslo vartotojams); jis netaikomas namų vartotojams. Plėtinys siūlomas naudojant „Windows 7 ESUs - Extended Security Updates“ paslaugą, ir tai yra mokama paslauga.

Nepaisant to, jei jūsų kompiuteriui netaikomas šis plėtinys, šis vadovas jums padės. Naudodamiesi šiuo vadovu, jums nereikės jaudintis dėl to, kad išjungsite mėgstamą „Win7“ OS, kai „gyvenimo pabaiga“ įsigalios po vienerių metų.

  1. Išjunkite „Windows 10“ naujovinimą

Tai yra pirmasis ir įprastas procesas, jei norite prisijungti prie „Win7“ savo kompiuteryje. Dauguma „Windows 7“ kompiuterių pagal numatytuosius nustatymus automatiškai atnaujina naujausią versiją.

Taigi, jei ši funkcija nėra išjungta, jūsų „Windows 7“ kompiuteris bus automatiškai atnaujintas į „Windows 10“.

Norėdami išjungti „Windows 10“ naujinimo parinktį, yra nustatymas „Grupės strategija“, skirtas palengvinti tokias konfigūracijas. Tai užtikrintų, kad jūsų kompiuteris blokuoja bet kokios formos versijos atnaujinimą.

Tačiau labiausiai įprastas naujinimų išjungimo būdas yra sistemos konfigūravimo metodas. Norėdami išjungti ir blokuoti „Windows 10“ naujinimą naudodami šį metodą, vadovaukitės toliau pateiktu nuosekliu vadovu:

  • Kompiuteryje eikite į parinktį „Kompiuterio konfigūracija“ ir spustelėkite ją.
  • Rodomame lange pasirinkite „Politika“.
  • Dalyje „Politika“ spustelėkite parinktį „Administravimo šablonai“.
  • Pasirinkite „Windows Updates“.
  • Rodomame lange dukart palieskite parinktį „Išjungti naujinimą į naujausią„ Windows “versiją per„ Windows “naujinimą“.išjungti „Windows Update“ grupės strategiją
  • Užbaikite konfigūraciją paliesdami „Įjungti“.

Atlikdami šį veiksmą, „Windows“ kompiuteris kuo ilgiau išlaikys pradinę versiją.

Tačiau iki 2020 m. Sausio 14 d., Kai „Microsoft“ pasinaudos palaikymu, jūsų įrenginys gali būti pažeidžiamas kenkėjiškų programų atakų, neteisėtos prieigos ir sistemos veikimo sutrikimų.

  1. Tęskite „Windows 7“ naudojimą po „Windows 7 EOL“ (eksploatavimo pabaiga)

Kai „Microsoft“ pašalina „Windows 7“ palaikymą, galite ir toliau naudoti versiją, nors ir savo rizika. Norėdami įsitikinti, kad jūsų pažeidžiamas pažeidimas nėra paveiktas, atlikite šiuos veiksmus:

  • Atsisiųskite ir įdiekite patvarų antivirusą į savo kompiuterį. Kadangi jūsų oficialiai neapsaugo „Microsoft“, įsitikinkite, kad naudojatės patikima (patikrinta ir patikima) AV programine įranga.
  • Atsisiųskite ir įdiekite „GWX“ valdymo skydą, kad dar labiau sustiprintumėte savo sistemą nuo nepageidaujamų naujinimų.
  • Reguliariai kurkite atsarginę kompiuterio kopiją; galite sukurti atsarginę kopiją kartą per savaitę arba tris kartus per mėnesį. Tai palengvina atsigavimą, jei reikia.
  • Būkite informuotas apie bet kokį naują atnaujinimą / atnaujinimą ir visada įdiekite bet kokį reikalingą naujinį.

Griežtai laikydamiesi aukščiau nurodytų punktų, galite toliau naudoti „Windows 7“ tiek laiko, kiek norite. Tačiau naršydami internete turite būti ypač atsargūs, nes jūsų neapsaugota sistema dabar pažeidžiama įsilaužimų.

  1. Naudokite virtualią mašiną

Virtualios mašinos leidžia imituoti OS kitoje operacinėje sistemoje. Taigi, jūs galite lengvai naudoti šį triuką, kad apeitumėte artėjantį „Windows 7 EOL“ nuo 2020 m. Sausio mėn.

Yra daugybė virtualių mašinų programinės įrangos; tačiau tik nedaugelis jų yra patvarios. Taigi įsitikinkite, kad atsisiuntėte ir įdiegėte patikimą savo kompiuteryje.

Norėdami ir toliau mėgautis „Windows 7“ po EOL, atlikite šiuos veiksmus:

  • Įdiekite virtualios mašinos programinę įrangą savo kompiuteryje
  • Atsisiųskite ir įdiekite GWX, kad išvengtumėte nepageidaujamų naujinimų.
  • Įdiekite naują atnaujinimą arba visiškai kitokią OS
  • Įdiekite „Windows 7“ virtualiosios mašinos programinėje įrangoje.
  • Paleiskite imituotą OS (Win7) savo kompiuteryje naudodami VM programinę įrangą. VM programinės įrangos sąsajos tarp įdiegto „Win7“ ir jūsų kompiuterio.

Pastaba: Šis metodas gali tapti mažiau efektyvus po 2020 m. Sausio 14 d., Kai „Windows 7“ pasiekia oficialią „gyvenimo pabaigą“.

Niekas negali tiksliai pasakyti, ką „Microsoft“ gamina; jei jie ketina visam laikui nutraukti „Windows 7“, galų gale, tai palaipsniui atsisakys. Tačiau kol kas galite laikytis „Windows 7“ arba tiesiog atnaujinti į naujausią „Windows 10“ versiją.


Palaikykite ryšį su bendraamžiais su geriausiais „Windows 7“ el. Pašto klientais!


Išvada

Remiantis oficialiais „Microsoft“ vertinimais, „Windows 7“ sudaro apie 30% visų „Windows“ kompiuterių visame pasaulyje. Tai reiškia, kad kiekviename penkiame „Windows“ asmeniniame kompiuteryje bent viename veikia „Windows 7“.

Tai akivaizdu, kad tai yra viena iš patikimiausių „Windows“ versijų, o vartotojus ypač sužavėjo jo naudojimo paprastumas ir ilgaamžiškumas. Štai kodėl manome, kad „Windows 7“ yra kita „Windows XP“.

Iki to laiko turėtų būti tikimasi, kad „Windows 7“ vartotojai atnaujins naujesnę versiją arba rizikuos panaikinti jų sistemos saugos ir pleistro palaikymą.

Taigi, jei po artėjančios „apokalipsės“ vis dar norite paleisti kompiuterį „Win7“, jums padės čia pateikiami vadovai. Šiame straipsnyje glaustai aprašėme, kaip visam laikui naudoti „Windows 7“.

Tikiuosi, kad tai jums naudinga.

SUSIJED POSTE, KURIŲ REIKIA TIKRINTI:

  • „Microsoft“ atskleidžia „Windows 7“ išplėstinių saugos naujinimų kainą
  • 4 geriausia naudoti „Windows 7“ ISO montavimo programinė įranga

Redaktoriaus pastaba: Šis straipsnis paskutinį kartą atnaujintas 2020 m. Sausio 7 d.